• 27 NİSAN Cumartesi 11:21
  • HV
Advert

LIFE STYLE -

news
EATING & DINING

Gürkan Boztepe yazdı: Hamburger ve coğrafi işaretli hamburger

Ben hep diyorum, ülkemiz bir Gastronomi cenneti. Ülke olarak tüm işleri bir kenara bırakıp sadece Gastronomi turizmine odaklanalım, ülke uçar. Anadolu kadınının ürünlerini dünyaya satsak, olay bitecek ama anlayan anlıyor, anlamak istemeyen yine anlamıyor.

news
TRENDS & BRANDS

İstanbul’un En Güzel Teraslı ve Bahçeli Mekanları

İstanbul'un yeşilliklerle dolu ve açık havada keyifli zaman geçirebileceğiniz en sevilen bahçeli ve teraslı  mekânlarını Gecce Mekan Food Gusto Editörleri sizler için keşfetti.

news
TRENDS & BRANDS

8-14 NİSAN; GecceGusto’da Haftanın Gusto Önerileri…

GECCE GUSTO, Editörleri ve Köşe Yazarlarının bu hafta listesinde neler var? Nereye gidiyorlar, neleri tercih ediyorlar? Hepsi aşağıda sizler için!

news
DESTINATIONS

Ünlü isimlere sorduk İlkbaharda tatile nereye gidilir?

Seyahat etmeyi seven Ünlü İsimlere sorduk Bahar tatilinde ya da Bayramlarda Yurt Dışı Seyahat rotalarınız nelerdir? Gecce Gusto Travel okurlarına nereleri önerirsiniz diye? bakın tavsiyeleri ve lokasyonları nereleri oldu!

news
DESTINATIONS

Nisan 2024 : İzmir Etkinlik Rehberi

Nisan ayında, İzmir'de pek çok renkli etkinliğin ve kültürel faaliyetin yaşandığı bir zaman dilimidir. Baharın gelmesiyle birlikte şehirde enerji yükselir ve birçok etkinlik, festival ve sergi bu dönemde gerçekleşir.

news
TRENDS & BRANDS

Nisan 2024 : İstanbul Etkinlik Rehberi

Nisan ayında, İstanbul’da pek çok renkli etkinliğin ve kültürel faaliyetin yaşandığı bir zaman dilimidir. Baharın gelmesiyle birlikte şehirde enerji yükselir ve birçok etkinlik, festival ve sergi bu dönemde gerçekleşir.

news
TRENDS & BRANDS

18-24 Mart Hafta’nın Gusto Önerileri

GECCE GUSTO, Editörleri ve Köşe Yazarlarının bu hafta listesinde neler var? Nereye gidiyorlar, neleri tercih ediyorlar? Hepsi aşağıda sizler için!

news
EATING & DINING

Ramazan ayının en lezzetli iftar mekanları

Beklenen 11 ayın sultanı Ramazan geldi! Bu yıl 11 Mart’ta başlayıp 9 Nisan’da sona erecek Ramazan ayı için mekanlar en lezzetli hünerlerini konuşturuyor. Geleneksel Ramazan tatları, farklı dokunuşlar ve sevdiklerinizle oturacağınız en keyifli iftar mekanlarını sizler için derledik...

news
EATING & DINING

14 Şubat’ta Aşkın Izaka Terrace Hali

Şık ve bohem atmosferiyle İstanbul’un en özel buluşma noktalarından biri olan Izaka Terrace, Sevgililer Gününde romantik bir deneyime davet ediyor.

news
TRENDS & BRANDS

Karaca, Cumhuriyet Yüzyılı koleksiyonu ile Good Design ödülünü aldı!

Sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve dekorasyon gibi geniş ürün yelpazesiyle sektörde fark yaratan Karaca, Chicago Athenaeum Müzesi tarafından düzenlenen Good Design Ödülleri’nde, tasarım ürünüyle, ödüle layık görüldü. Karaca, 4 farklı tasarım ürünün 3’ünü, ülkemizin tarihine tanıklık eden sofralardan ilhamla hazırladığı Cumhuriyet Yüzyılı koleksiyonu ile aldı.

news
EATING & DINING

İstanbul’un En Romantik Restoranları

Büyüleyici manzaraları ve ambiyansları ile yılların vazgeçilmezi Sunset, 29, Vogue, Papermoon, İzaka, Frankie gibi Türkiye’nin başarılı şeflerinin harikalar yarattığı fine-dining restoranlara kadar İstanbul’un en romantik ve lezzetli restoranları.

news
TRENDS & BRANDS

Karaca, The ONE Awards'ta Züccaciye Kategorisinde Birinci Oldu

Karaca, "Züccaciye" kategorisinde yılın en itibarlısı ödülüne layık görülerek Marketing Türkiye tarafından düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde prestijli bir başarı elde etti. Bu ödül, pazarlama sektöründe büyük öneme sahip bir ödül olarak kabul edilmekte.

news
EATING & DINING

Roka İstanbul, Sevgililer Günü İçin Özel Lezzetler Sunuyor

İstanbul’un çağdaş Japon mutfağının önde gelen isimlerinden biri olan Roka İstanbul, çiftleri unutulmaz bir Sevgililer Günü deneyimiyle davet ediyor. 14 Şubat’a özel olarak hazırladığı lezzetlerle, romantizmi ve zengin mirası bir araya getiren Roka İstanbul, çiftleri muhteşem bir kutlamaya çağırıyor.

news
TRENDS & BRANDS

Karaca İle Sevgililer Günü Hediye Fikirleri…

Sevgililer gününde sevgilinize kendisini özel hissettirmek istiyorsanız, sevgililer günü hediye fikirlerinden yararlanarak Karaca üzerinde yer alan birbirinden farklı hediyeyi tercih edebilirsiniz. Bu özel günde kadınlar ve erkekler için kullanışlı hediye seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

news
EATING & DINING

Lucca, Yönetici Şef Ralph Sason ile mutfakta yeniliğe açılıyor

Lucca, kuruluşundan beri yeme, içme ve eğlence sektöründe özgün tarzıyla bilinen bir mekan olarak tanınıyor. Şimdi ise Yönetici Şef Ralph Sason'un ekibe dahil olmasıyla birlikte, 2024'te Bebek'in ikonikleşen adresi Lucca, mutfaktaki atmosferine yeni bir soluk getiriyor.

news
TRENDS & BRANDS

Karaca ve Refika Birgül iş birliğiyle tasarlanan Swiss Crystal serisi mutfaklara yenilik getiriyor

Karaca, mutfaklarda yaratıcı çözümler sunan ve geniş bir kitle tarafından sevilen başarılı aşçı Refika Birgül ile iş birliği yaparak, "Swiss Crystal" serisini ortaya çıkardı. Karaca'nın sektördeki tecrübesi ve üretim kapasitesi ile Refika Birgül'ün mutfaktaki uzmanlığı bir araya gelerek tasarlanan Swiss Crystal serisi, PFAS ve toksik madde içermeyen malzemeleri, yanmaz yapışmaz iç yüzeyi ile mutfak kullanımına yeni bir perspektif getiriyor.

news
DESTINATIONS

Bodrum Loft Tatil Köyü, Tatler Seyahat Rehberi'nde Dünya'nın En İyi 101 Oteli Arasında

Akfen Grubu'nun yatırımı olarak Bodrum'un Demirbükü Koyu'nda konumlanan Bodrum Loft tatil köyü, doğaya saygılı modern mimarisi, eşsiz atmosferi ve marka restoranlarıyla kısa sürede Bodrum'un vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Bu başarı, dünyaca ünlü seyahat yayınlarından Tatler Seyahat Rehberi'nde "Dünya'nın En İyi 101 Oteli - 2024" listesinde yer alarak taçlandı.

news
STYLE & CULTURE

WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle aylar sonrasına ertelenmiş olan 75. Primetime Emmy Ödülleri dün gece dağıtıldı!

Televizyon dünyasının Oscar’ı olarak nitelendiren Emmy Ödülleri’nin 2024 kazananlarını Gecce Mekan ve Gecce Gusto sanat editörleri sizler için aşağıda bir araya getirdi!

news
EATING & DINING

Kıyı Balık Tarabya Boğaz’ın En Kendine Has Balık Restoranı

Lezzetin tadını Boğaz'ın kıyısında çıkarmak isteyenler için ideal bir mekan.

news
EATING & DINING

Hareketli ve rahat ortamıyla tipik bir trattoria Mezzaluna

İtalyan mutfağına has lezzetleri “erişilebilir kalite” anlayışıyla sunan Mezzaluna, 1995 yılından bu yana Türkiye’de misafirlerini ağırlıyor.

news
EATING & DINING

Gecenin Parıltısı: Şehrin En İyi Gece Kulübü ve Restoranlarının yer aldığı Kuruçeşme Sortie’de parlar…

Şehrin ritmi gece kulüpleri ve restoranlarıyla birlikte atıyor. Bu mekanlar, gecenin karanlığında parlayan yıldızlar gibi, şehrin eğlence atmosferine de renk katıyorlar. İşte şehrimizin en popüler gece kulüplerinden  ve restoranlarından biri olan Sortie:ye göz atın, çünkü burada unutulmaz anlar yaşamak kaçınılmaz.

news
EATING & DINING

25 YILLIK tecrübesiyle Boğaz’ın en iddialı mekanlarından Lacivert şehrin ritmini yakaladı..

Deneyimli mutfağına yeniliklerle taze dokunuşlar yapan mekan, klasiklere eklenen özel lezzetlerle Lacivert geleneğini yaşatmaya devam ediyor.

news
EATING & DINING

20 Yılda Yazılan Bir Lezzet Romanı: Lucca Başarı Dolu Hikayesi

Lucca: 20 Yıllık Yolculuğunda İstanbul'un Yeme İçme Sahnesine Damga Vuran Mekan

news
EATING & DINING

BigChefs: Mevsimlerin Tazeliği ve Sıcak Bir Atmosferde Lezzet Dolu Anlar

BigChefs, her mevsimi yeni bir başlangıç olarak kabul eden ve bu anlayışla hizmet veren bir mekandır. Konforlu dekorasyonu ve aile sıcaklığı ile tasarlanmış her köşesi, sıcak buluşmalara ve keyifli zamanlara ev sahipliği yapmayı amaçlar. Menüsü, mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan lezzetli yemekleri içerir ve lezzet müdavimliği yaratmayı hedefler. BigChefs, misafirlerine özel bir deneyim sunmak adına kaliteli servisi ve sıcak atmosferi ile öne çıkar.

news
EATING & DINING

Sıcacık Lezzetler ve Eşsiz Deneyim: 'Başka Ol ' Bir Mekânın Büyüsü

Hamurun özenle yoğrulduğu, sıcak lezzetlerin, tatlıların davetkâr kokuların ve taze kahvenin enerjisinin buluştuğu "Başka Ol " mekân, Akdeniz'in Toroslara uzanan muazzam gün batımına bisikletle yolculuk yapabileceğiniz, taze çiçeklerle süslenmiş, sınırları aşan bir deneyim sunuyor. Bu özel yerde, hayatın tadını çıkarın ve sadece yaşayın, hayatın kendisi olun.

news
EATING & DINING

Bebek Koru Kahvesi: Boğazın Eşsiz Manzarası ve Sıcak Atmosferiyle Bir Klâsik

"Bebek Koru Kahvesi," Boğaz'ın eşsiz manzarasına hakim, müşterilerine sıcak bir atmosfer sunan bir mekan olarak öne çıkıyor. Bebek'in merkezinde konumlanan kafe, güler yüzlü sahipleri Macit Bey ve Oya Hanım ile alışkanlık yaratan bir destinasyon haline gelmiştir.

news
TRENDS & BRANDS

Özkan Uğur'un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak

Ünlü sanatçı Özkan Uğur'un geçen temmuz ayında vefat etmesi üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda oluşturulan müzik stüdyosuna, sanatçının anısını yaşatmak amacıyla adı verildi. Bu stüdyo genç müzisyenlere ücretsiz kayıt imkanı sunarak onlara destek olmayı hedefliyor.

news
STYLE & CULTURE

BİFO'nun Büyülü Akşamı: Romantizmin Zaferi

Türkiye'nin öncü orkestralarından biri olan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), sadece ülke genelinde değil, aynı zamanda uluslararası alanda da tanınan bir başarıya sahiptir. 2024'e muhteşem bir başlangıç yapan orkestra, "Yeni Yıl Konseri"ni başarıyla gerçekleştirdikten sadece bir hafta sonra romantizme odaklanarak birbirinden etkileyici eserleri müzikseverlerle buluşturacak. 18 Ocak'ta sahne alacakları "Romantizmin Işıltısında" konseri, orkestranın başarılı şefi Finnegan Downie Dear yönetiminde ve keman sanatçısı Alexandra Conunova'nın eşlik etmesiyle büyüleyici bir müzikal deneyim sunacak. Bu eşsiz etkinliği sabırsızlıkla bekliyoruz.

news
TRENDS & BRANDS

2024 Spor Moda Trendleri

Bu yıl, spor dünyası için gerçekten heyecan verici bir dönem olacak. Milyonlarca kişinin nefesini tutarak izleyeceği spor turnuvalarından bireysel sporlardaki çeşitli gelişmelere, giyim trendlerinden kullanılan malzemelerin evrimine kadar, 2024 yılı spor sahnesinde pek çok önemli olaya şahitlik edeceğiz. Uzman görüşleri, spor dünyasının geleceğine dair önemli ipuçları sunuyor ve merakla beklenen gelişmeleri ortaya koyuyor.

news
STYLE & CULTURE

"Sydney Sweeney, Kérastase'in Yeni Yüzü Olarak Dikkat Çekiyor!"

"Sydney, gerçekten her alanda başarıya ulaşabilen bir kadın. Hem oyunculuk hem yapımcılıkta sergilediği olağanüstü yetenek ve içten gelen tutkusu, onu popüler kültürde zirveye taşıdı."

news
STYLE & CULTURE

Sosyetik çiftin balayı tatili

Sosyetenin gözde isimlerinden Yasemin Taciroğlu ile iş insanı Ahmet Uras, balayı tatili için İtalya’nın kayak merkezi Cortina’yı seçti

news
STYLE & CULTURE

Selena Gomez, Los Angeles'taki Nadir Güzellik Etkinliğinde Melek Gibi Görünüyor

Selena Gomez son moda buluşuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

news
STYLE & CULTURE

Nedir Bu Sanat Terimi?

Her resmin farklı bir hikayesi vardır. Eserler sanatçıların iç dünyaları, yerel kültürlerinin izleridir. Bu eserlerden Mural duvar sanatı, ilk çağlara kadar dayanmaktadır. İnsanoğlu ilk resimlerini duvarlara yapmıştır.

news
STYLE & CULTURE

Tüm zamanların en iyi yerli dizisi

Hollywood'da galası yapılan ilk yerli yapım olan 'Şahsiyet', bu başarısıyla dikkat çekerken, Haluk Bilginer'in muazzam oyunculuğu yeniden gündeme geldi.

news
STYLE & CULTURE

Yapay zekaya göre popüler Avrupa ülkeleri

Yapay zeka insanların seyahat tercihlerini belirlemek için 380 milyondan fazla turizm konulu sohbeti analiz etti.

news
STYLE & CULTURE
news
STYLE & CULTURE

Moda dünyasını kasıp kavuran gizli zenginlik trendi: Sessiz lüks

Lüks aslında ne anlama geliyor? Bu, modern toplumda iyice aşırı kullanılan, spor arabalardan tatillere, şiltelerden makyaja kadar her şeyi tanımlamak için kullanılan bir terimdir; her yerde bulunması, ifade etmesi gereken ayrıcalıkla çelişmektedir.

news
TRENDS & BRANDS

Sedef Çalarkan Yazdı: 2024 Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halı Görüntüleri

2024 Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halı görüntülerini Gecce Gusto moda yazarı ve stil danışmanı Sedef Çalarkan yorumladı!

news
TRENDS & BRANDS

Kırmızı Halı: Golden Globe 2024

Golden Globe 2024'ün kırmızı halısı: Margot Robbie'nin 1977 Barbie'sine pembe Armani hediyesi olan Taylor Swift, pullu Gucci elbisesiyle zarif bir görünüm sergiledi... İşte detaylar! 

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural, 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz Şampiyon Melekler'i anma geccesini yazdı!

6 Şubat depreminde Adıyaman’daki İsias Otel’de hayatını kaybeden KKTC’li şampiyon genç voleybolcular için düzenlenen anma geccesi 06 Ocak cumartesi Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de gerçekleşti.

news
STYLE & CULTURE

Golden Globe 2024 hakkında bilmeniz gereken her şey!

Golden Globes 2024, Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Büyüleyici geccenin tüm detayları için arkanıza yaslanın ve ışıltıyı hissedin...

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto İstanbul Etkinlik Takvimi: Ocak 2024

Ve yepyeni bir yıla kapılarımızı açtık! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural; 5 Ocak'ta vizyona girecek 'Başkan' filmini yazdı!

2024 yılının ilk yerli komedi filmi Tunceli'de geçtiğimiz yaz çekilen Ulaş Bahadır’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği ‘Başkan’ 5 Ocak 2024 tarihinde sinemalarda gösterime giriyor.

news
STYLE & CULTURE

2023 KARDASHIAN VE JENNER NOEL Arifesi Partisi Kim Kardashian evinde verildi...

Los Angeles'ta beyaz bir Noel arifesi sergileyebilecek biri varsa o da Kim Kardashian'dır. Kim, ailenin yıllık Noel Arifesi partisine ev sahipliği yaptı ve evini sırf bu olay için süslenmiş bir kış harikalar masal diyarına dönüştürdü.

news
EATING & DINING

İstanbul'da meze & şarküteri siparişi verebileceğiniz en gusto seçenekler

Evinizde kurulan lezzet dolu bir sofrada sevdiklerinizle buluşmak istiyorsanız; İstanbul'da meze siparişi verebileceğiniz en iyi mekanları ve şarküterileri sizler için bir araya getirdik! İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Swissôtel The Bosphorus'ta sofistike zevklere hitap eden farklı yılbaşı kutlamaları

“Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer” sözünü duymuşsunuzdur. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul senenizin güzel geçmesini sağlayacak bir gecce vaat ediyoruz! Hadi gelin bu döneme özel yaptılan hazırlıkları birlikte inceleyelim ve bu büyülü güne hazırlanalım.

news
EATING & DINING

Paper Moon: Şehrin ikoniğinde yeni yıl ruhunun gusto hali!

2024'e sayılı günler kala, şehrin ikonik İtalyan kaçamağında yılbaşı ruhuna lezzet ve eğlence katmaya ne dersiniz? İşte Paper Moon'da yılbaşı ışıltıları...

news
EATING & DINING

Frankie'de yeni yıla lezzet dolu bir başlangıç!

Frankie, 2023’e MediterrAsian mutfak anlayışı, iddialı eğlencesi ve muhteşem manzarası ile veda etmeye çağırıyor.

news
STYLE & CULTURE

2023'ün En İyi ve En Kötü Giyinen Ünlüleri

2023 yılının en iyi ve en kötü giyinen ünlülerini Gecce Gusto Moda ve Stil Editörü, Köşe Yazarımız Sedef Çalarkan bir araya getirdi!

news
EATING & DINING

Yeni yılı gusto sofrasıyla karşılayacaklar: Yılbaşı Hindisi siparişlerinizi verdiniz mi?

Bazen de tercihimizi evden yana kullanırız! Yılbaşı geccesini evde, sevdikleriyle harika bir sofrada karşılayacaklar için İstanbul'un en leziz Yılbaşı Hindisi sipariş verebileceğiniz mekanları bir araya getirdik! İşte o lezzet dolu mekanlar...

news
EATING & DINING

Yılbaşı geccesine Sunset'in tılsımlı dokunuşu!

Şehrin her anıyla büyüleni Sunset Grill & Bar; yılbaşı geccesine özel olarak hazırladığı menüsü ve ritmi yükselten partisiyle 2024 yılına ayrıcalıklı bir kapıdan giriş yapanlardan. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Yılbaşı geccesine Japon yorumlaması Roka İstanbul'da!

Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile bilinen Roka İstanbul, tüm duyulara hitap eden ambiyansı, manzarası ve “umami” lezzetleriyle yeni yılı karşılamanız için sizi davet ediyor.

news
EATING & DINING

Vakko L'Atelier: Yılbaşı sofralarına şık bir gurme!

Dünya Mutfağı'nın en özel tariflerini Vakko şıklığıyla harmanlayan Vakko L’Atelier, heyecanla kurulacak yeni yıl sofralarına özel bir hindi menüsü sunuyor!

news
EATING & DINING

Yılbaşının büyüsünü Lacivert ile yaşayın!

25 yıllık tecrübesine yeniliklerle taze bir dokunuş ekleyen Lacivert, yılbaşı ruhunu Boğaz’ın ikonik manzarasıyla buluşturuyor, bu coşkuyu eşsiz bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Lacivert’te, Akdeniz mutfağının en özel tatları, yılbaşı geccesini unutulmaz kılacak özel sürpriz performanslar eşliğinde sizi bekliyor.

news
EATING & DINING

Biz İstanbul'da yeni yıla ışıltılı bir başlangıç yapın

Biz İstanbul 2024’ü, şehrin çok kültürlü yapısından doğan gelenek ve ritüellerini yansıtan yeni yıl menüsü ile karşılıyor. 15 Ocak’a kadar deneyimlenebilecek lezzetler, ilhamını farklı kültürlerin bir arada yaşamasından ve şehre kattığı zenginlikten alıyor.

news
EATING & DINING

Sözü şeflere veriyoruz: Orhan Akbalık, Kiva

Galataport ve YapıKredi bomontiada şubeleriyle Mozaik Anadolu Mutfağı'nı ve keyfi sofralarda buluşturan Kiva'nın genç ve başarılı şefi Orhan Akbalık ile birlikte sektöre ve mekana dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

2024 yılında dünya çapında sanat ve tasarımı buluşturan fuarlar!

Yeni bir yıl, yeni vizyonlar demektir! 2024 yılı dünya çapından bol çeşitlik dolu geçmeye hazırlanıyor. Dünyanın farklı noktalarından tasarımın, yaratıcılığın; modern ve çağdaşın bir araya geleceği kaçırılmayacak fuarları sizler için bir araya getirdik…

news
STYLE & CULTURE

Tuvallerden İlhamla: Dünyanın en özel renklerinin anlatılmamış hikayeleri

Muhteşem Tyrian Purple'dan modern harika Vantablack'e kadar, sanat dünyasını süsleyen özel pigmentlerin tarihçesini keşfedin...

news
STYLE & CULTURE

2024 yılında dünyanın en etkileyici sanat sergileri!

2024 sanatın yılı olmaya hazır, peki siz hazır mısınız? Gecce Gusto Art ekibinin, dünyanın dört bir yanından seçtiği en özel sanat sergileri… Picasso'nun başyapıtlarından sürükleyici harikalara kadar 2024'te dünyanın en büyüleyici sanat sergilerinde yolculuğa çıkıyoruz!

news
TRENDS & BRANDS

Yeni yıl hediyelerine Vakko imzası!

Yılbaşına çok az bir zaman kaldı! Sevdiklerinize yeni yıl hediyesi almak için son kulvara girdik; ama siz hala ne alacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman her sene olduğu gibi yılbaşı hediyelerine damga vuran Vakko mağazalarından sizler için özel olarak seçtiğimiz yılbaşı seçeneklerine kesinlikle göz atmalısınız!

news
TRENDS & BRANDS

İleri dönüşüm hareketi: Grundig'in ilk deneyim mağazası İstanbul'da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen ev elektroniği markası Grundig, ilk deneyim mağazasını tüketicileriyle buluşturdu. İstanbul Marmara Park AVM’deki MediaMarkt içinde açılan Grundig mağazası, markanın sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımını deneyim alanına da taşıyor.

news
DESTINATIONS

Hayatta bir kez yaşanabilecek deneyimler sunan 10 tren yolculuğu

Seyahat trendleri hızla değişmeye devam ederken, Belmond trenlerinin ihtişamının da etkisiyle son dönemde tren yolculukları bir hayli talep görmeye başladı. Türkiye'de de bazı rotalar rövanşta ama dünya geneline bakacak olursak bu tren yolculukları bir harika! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Royal Noel kutlaması ve son 10 yılda Prenses Kate'in Noel gardırobuna göz atalım...

Prenses Kate'in Noel'de giydiği her görünüme bakıldığında, her setin sonbahar ve kış giyimi için en iyi model olduğu görülüyor. Gecce Gusto stil editörü Sedef Çalarkan; Kate'in son 10 yıldan bugüne Noel'de giydiği kıyafetleri aşağıda sizler için bir araya getirdi! 

news
STYLE & CULTURE

Dünyanın en ünlü ve ikonik sanat eserleri

Sanat tutkunları buraya! Dünyaca ünlü tablolar ve yıllardır ikonikleşen sanat eserlerini Gecce Gusto Art ekibi bir araya getirdi...

news
TRENDS & BRANDS

Festival atmosferiyle dolu 12 ışıltılı tasarım çanta!

Yılbaşı ruhu her yerde! 2024 yılbaşı akşamının ve stilinin olmazsa olmazları; festival atmosferiyle dolu 12 ışıltılı çantayı sizler için bir araya getirdik...

news
EATING & DINING

Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarında yılbaşı programları

Yılbaşı geccenizde Geccesocial Club ayrıcalığı ile ışılldamaya hazırsanız; işte karşınızda Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarının yılbaşı programları...

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural yazdı: Acilen "Ansızın Bi İnfilak" konseri bekliyorum!

Yeni şarkılar neler diye ditijal dünya da dolaşırken ‘Ansızın Bi İnfilak’ın yenisi 22 Aralık tarihinde yayınlanan ‘YUH’ u fark ettim. Ve acilen Ansızın Bi İnfilak konseri bekliyorum....

news
TRENDS & BRANDS

Gürkan Boztepe yazdı: 2024 Markalaşma Yılı

İster kişisel ister kurumsal ister şehir ister ülke olarak marka değilsen; hakettiğinden azını alırsın. "Bu da ne demek?" derseniz; Bence marka olmayan hiçbir kişi ve kurum kendini doğru pazarlayamaz demek!

news
DESTINATIONS

Yılbaşında İtalya Milano

 Yılbaşından birkaç gün önce gidiyorsanız ya da sonrası kalacaksanız Milano'da Yapılması gereken 5 önerimizi not alın deriz...

news
DESTINATIONS

Kuzey Işıklarını İzleyebileceğiniz En Güzel Ülkeler ve Dünyanın En İyi Buz Otelleri

Hepimize ilk duyduğumuzda buz oteller üşütme hissi yaşatsada yine de hayatımızda bir kez de olsa farklı bir deneyim sunacak olan buz otelleri Gecce Gusto Travels ekibi olarak sizler için keşfettik.

news
TRENDS & BRANDS

Aşkın ve gücün muhteşemliği: Karaca Home X 2Wins

Hande ve Duygu Gülşen'in tasarımıyla ışıltısını yıldızlardan alan Love & Dream ve zamansızlığını sadeliğinden alan Initial Karaca Home'da. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Semt Turları: Moda'nın en iyi mekanları

İstanbul'un sofistikesi bol semti Moda'da gidebileceğiniz en keyifli mekanları sizler için bir araya getirdik. Moda semt turumuz başlıyor, bize katılın!

news
STYLE & CULTURE

Tolga Aybakan'dan yeni yıl geccesi için makyaj önerileri...

Yeni yıl makyajı diyince aklımıza ilk gelen şey, kırmızı ruj!!! Kırmızı ruj çok özeldir, sofiistikedir, seksidir, enerjiktir, kendini ifade etme şeklidir, olmak istediğinizi olduğunuz bir görünüştür kısacası...

news
EATING & DINING

Antioksidanların dünyasına yakın kadraj!

2024 yılı tamamen sağlığa ve sürdürülebilirliğe adanmış bir yıl olacak! Hem yediklerimiz içtiklerimiz, hem günlük rutinlerimiz... Hatta ve hatta yaptığımız seyahatler bile bu iyi yaşama mottosuna göre şekillenecek! Durum böyle olunca bünyeyi içten kuvvetlendirmek çok önemli. İşte o meşhur antioksidanların dünyasına giriş yapıyoruz...

news
EATING & DINING

2023 yılının en çok konuşulan mekanları 2024 yılında da en tercih edilecek olanları olacak!

Geride bıraktığımız 2023 yılında gitmekten en keyif aldığımız, yılın en çok konuşulan mekanlarını bir araya getirdik! 2024 yılında da yine en çok tercih edilecek mekanlar olacaklarının sinyallerini bize yılın ilk ayı verdiler bile! İşte 2024 yılında da en popüler olacak mekanlar

news
STYLE & CULTURE

Yeni bir yılda hayatınıza keyif katacak rutinleri dahil edin...

Canlı performanslar, sanat sergileri, konserler; sezonun en iyi tiyatro oyunlarını izlemek, en iyi etkinlikleri takip etmek, atölyelere katılmak, sevdiğiniz bir kitabı okumak, güncel film ve müzik listelerini gözden geçirerek yeni keşifler gibi hayatınıza keyif katacak rutinleri keşfedin ve yeni yılda hayatınıza dahil edin!

news
DESTINATIONS

Sedef Ertekin yazdı: 2024 yılının seyahat trendleri belli oldu...

Ve karşınızda; 2024'te dünyayı nasıl gördüğümüze rehberlik etmesi muhtemel seyahat trendleri...

news
TRENDS & BRANDS

2024 yılında klasik müziği hayatınıza sokmanızı öneriyoruz! Neden mi? 

Yapılan pek çok araştırmaya göre klasik müzik, ruh sağlığımız ile fiziksel sağlığımız arasındaki dengeyi sağlayan dinamiklere sahip. Gelin, klasik müziğin faydalarını beraber inceleyelim.

news
STYLE & CULTURE

Akmerkez, 30. yılını seçkin bir davetle kutladı!

Açıldığı günden beri İstanbul’un “kalbinde” yer alan Akmerkez, 30. yılını geçtiğimiz gün düzenlenen seçkin bir davetle kutladı. İş, sanat, cemiyet ve moda dünyasından seçkin isimlerin katıldığı davet, misafirlere hem unutulmaz anlar yaşattı hem de Akmerkez'in İstanbul'un parlayan yıldızı olma vizyonunu bir kez daha yansıttı.

news
TRENDS & BRANDS

İstanbul'un dikkat çeken konsept mağazaları

Alışveriş alışkanlıklarımız da günden güne değişiyor! Tasarımcıların birbirinden yaratıcı ve dikkat çekici tasarımlarına ilgi her geçen gün artıyor. İstanbul'da kesinlikle göz atmanız gereken, en iyi konsept mağazaları sizler için bir araya getirdik...

news
EATING & DINING

Sedef Ertekin yazdı: Yılbaşı geccesi Vogue'da neler olacak?

Vogue'da unutulmaz bir yılbaşı geccesi sizi bekliyor. Tüm detaylarıyla Vogue'un yeni yıl ruhu...

news
TRENDS & BRANDS

Yılbaşı sofralarınız için ilham veren öneriler

Yılın en ışıltılı zamanlarını sofralarınıza taşımaya ne dersiniz? Yılbaşı sofralarınız için ilham veren süsleme detaylarıyla hayran bırakmaya hazırlanın. Ufak detayların birleşimiyle nasıl büyülü bir sofra hazırladığınıza siz de inanamayacaksınız! İşte detaylar...

news
DESTINATIONS

Avrupa'nın en güzel masalsı yılbaşı pazarları

Kavrulmuş fındık aroması, rengarenk Noel ağacı süsleri... Harika, büyülü bir atmosfer. Noel pazarlarını seviyorsanız bu yazımız tam size göre! Bizimle Alsas'a gelin ve Noel'in masası diyarları ile tanışın.

news
DESTINATIONS

2023'ün Google'da en çok aranan seyahat destinasyonları!

Bol bol gezdiğinizi umduğumuz bir yılın daha sonuna geliyoruz. 2024 trendlerine geçmeden önce; 2023 yılında Google'da en çok aranan seyahat destinasyonlarına birlikte göz atalım... Seneye için ilham olsun!

news
DESTINATIONS

Londra'nın en keyifli Christmas Market'leri

Christmas Market mevsimini Londra'da yaşamaya ne dersiniz? Sizin için Londra'nın en keyifli, en ışıltılı Noel pazarlarını bir araya getirdik!

news
EATING & DINING

Gizlice keşfettik: İstanbul'un en yeni ve en popüler mekanları!

İstanbul'un en yeni ve en popüler olan mekanlarını Gecce Food Gusto mekan editörleri ve gurmeleri gizlice giderek sizler için keşfetti! Gurme ve editörlerimizin tam puan ve onay verdiği İstanbul'un en yeni açılan mekanları...

news
EATING & DINING

Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarında yılbaşı programları

Yılbaşı geccenizde Geccesocial Club ayrıcalığı ile ışılldamaya hazırsanız; işte karşınızda Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarının yılbaşı programları...

news
TRENDS & BRANDS

AysunKaba X AybikeStil: Zamansız kapsül koleksiyonunun lansmanından çok özel...

Geçtiğimiz gün AysunKaba X AybikeStil kapsül koleksiyonunun lansmanı Nişantaşı Delicatessen'de gerçekleşti. Sanat, moda ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismi buluşturan lansmandan en özel anlar...

news
EATING & DINING

Yılbaşı gurmelerine hediye önerileri...

Yeni yıla sayılı günler kala, hediye işini çözemeyenlerdenseniz sizi buraya alalım! Sevdiklerinizin yeni yılını gurme hediyelerle kutlamak istiyorsanız; önerilerimize göz atmanızda fayda var. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Yılbaşının gusto detayları: Da Mario’da Festive Menü!

Da Mario Etiler ve İstinyePark şubelerinden 15 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında Festive Menü! Bu muhteşem yılbaşı lezzetlerini sakın kaçırmayın...

news
TRENDS & BRANDS

Dünyadaki dördüncü Harry Potter mağazası İstanbul’da açılıyor!

Britanyalı yazar J.K. Rowling’in ‘Harry Potter’ serisinin dünya genelindeki dördüncü ‘Wizarding World’ mağazası, 16 Aralık’ta İstanbul’da açılıyor.

news
DESTINATIONS

Michelangelo'nun gizli sığınağını girebilirsiniz...

İtalya'ya gideceklere ve orada bulunanlar buraya! Rönesans döneminin önemli sanatçılarından Michelangelo'nun Floransa'daki Medici Şapelleri'nde 48 yıl önce keşfedilen ve "gizli sığınağı" olarak tanımlanan odası ziyaret etmek ister misiniz? İşte detaylar...

news
DESTINATIONS

The Gold List: Dünyanın en iyi otelleri

Condé Nast Traveller'ın dünyanın dört bir yanından seçtiği en iyi konaklama deneyimleri listesi The Gold List açıklandı. Dört kıtadaki küresel editörler en sevdikleri yerleri ve yelken açacakları rotaları listeledi. İşte detaylar...

news
DESTINATIONS

National Geographic'ten "2024’te Ziyaret Edilecek En Heyecan Verici 30 Destinasyon"

National Geographic en heyecan verici seyahat rotaları 2024 seçkisinde 5 kıtadan 30 farklı şehir ve bölge yer alıyor. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Oscar Habercisi: 2024 Altın Küre Adayları Açıklandı!

Hakkında çıkan iptal haberlerinin ardından Altın Küre Ödülleri 7 Ocak 2024’te 81. kez gerçekleşmek üzere bir anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğuyor. Altın Küre Ödülleri için adaylar belli oldu; Barbie 9 adaylık ile zirvede!

news
STYLE & CULTURE

2024 Altın Küre Adayları...

Oscar'ın habercisi olan Altın Küre Ödülleri'ne geri sayım başladı! Bu yıl 81'inci kez sahiplerini bulacak olan Altın Küre Ödülleri için adaylar belli oldu.

news
EATING & DINING

Lucca X Les Benjamins: Izakaya kaçamağı

Kurulduğu günden bu yana yeme, içme ve eğlence sektöründe özgün tarzıyla tanınan Lucca, ve tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına yansıtan Les Benjamins, Japon şef Shinya Otsuki ortaklığında geçtiğimiz günlerde misafirlerine unutulmaz bir Izakaya gastronomik deneyimi yaşattı.

news
EATING & DINING

Semt Turları: Cihangir’in en iyi mekanları

Bir yanda İstanbul’un unutulmaya yüz tutmuş tarihi yapısı, diğer tarafta dinamik bir yapı sunan modern genç yüzleri… Şehrin kalbinde bambaşka bir dünya sunan Cihangir’de mutlaka gitmeniz gereken mekanları bir araya getirdik!

news
EATING & DINING

İstanbul'un en iyi şömineli mekanları

İçinizi ısıtmaya ihtiyacınız olduğunuzu biliyoruz; hem de keyfini çıkara çıkara... Gecce Gusto ekibi olarak İstanbul'un en keyifli şömineli mekanlarını sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Your Beauty Solution X Burcu Kıratlı: Güzelliğin cildine yansısın!

Geçtiğimiz gün başarılı oyuncu Burcu Kıratlı'nın marka yüzü olduğu Eve'in Your Beauty Solution cilt bakım serisi tanıtım lansmanı Frankie'de gerçekleşti. Moda, magazin ve sanat camiasından birçok ismin katıldığı lansman renkli anlara imza attı...

news
STYLE & CULTURE

2024 Kış Gün Dönümü 22 Aralık Cuma akşamı başlıyor!

Kış Gün Dönümü’ne çok az kaldı. Bu sene Kuzey Yarım Küre’de 22 Aralık Cuma geccesi saat 00:47'de gerçekleşecek Kış Gün Dönümü için ONG Center’ın müthiş bir programı var! İşte detaylar…

news
EATING & DINING

Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarında yılbaşı programları

Yılbaşı geccenizde Geccesocial Club ayrıcalığı ile ışılldamaya hazırsanız; işte karşınızda Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarının yılbaşı programları...

news
EATING & DINING

Dönerci Serkan Usta'dan 2 yeni şube!

20 yıldan fazla bir süredir sektörde kendini geliştirmeyi başaran ve lezzetiyle misafirlerini büyüleyen Serkan Mutlu'nun imzası bulunan Dönerci Serkan Usta, çok yakında Ataşehir şubesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda bir diğer yeni şubesi ise Bakü'den gelecek! İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

İlhamını Atatürk'ten alan genç sanatçılar bir arada: "Sonsuzluğun İzinden"

Ekavart Gallery'de 7 Kasım'da sanatseverlerle buluşan "Sonsuzluğun İzinden", 17 Aralık'a kadar sizi bekliyor! İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Semt Turları: Moda'nın en iyi mekanları

İstanbul'un sofistikesi bol semti Moda'da gidebileceğiniz en keyifli mekanları sizler için bir araya getirdik. Moda semt turumuz başlıyor, bize katılın!

news
TRENDS & BRANDS

Dünyanın renk otoritesi konuştu: 2024'un rengi "Şeftali Tüyü"

Pantone Renk Enstitüsü geçtiğimiz gün yılın rengini belirledi ve önümüzdeki yıl şefkat ve insani bağa olan ihtiyacımızı ilan etti! İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Karaca ile yılbaşı geccesine özel yemek tarifleri

Yılbaşı geccenizi evinizde şık bir sofra eşliğinde kutlamayı düşünenlerdenseniz; yılbaşı için en özel ve pratik tarifleri sizler için bir araya getirdik. Sofralara zarif ve şık bir dokunuş yapan Karaca Home ve Karaca ile birbirinden özel lezzetleri gelin birlikte keşfedelim!

news
EATING & DINING

Sektörel Sohbetler: Metin Akdemir, Kalbur Et Kebap

Sözü biraz da sektöre emek verenlere veriyoruz; açıldığı günden beri tüm gözleri üzerine çeken, muhteşem lezzetleriyle büyüleyen Kalbur Et'in kurucusu sevgili Metin Akdemir ile sektöre ve mekanına dair çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Dünya Türk Kahvesi Günü'ne özel en iyi mekanlar

Son yıllarda ülkemizde kahve kültürü iyice arttı ve kahve mekanlarıda birbiri ardına çoğalmaya başladı. Sizlere nefis aromalara sahip, kendine has kavurma teknikleriyle yetenekli baristaların ellerinde hazırlanan kahvelerin yer aldığı çok sayıda mekanı bir araya getirdik! Seçtikleri çekirdeklerden sundukları lezzetlere kadar en beğenilen kahvecileri sizler için!

news
TRENDS & BRANDS

Ünlü astrolog Şenay Devi ve gökyüzünden 1000 yıllık döngünün mesajı var!

2008 yılından bu yana profesyonel olarak astroloji danışmanlığı yapmaya devam eden Şenay Devi, her 1000 yılda bir gerçekleşen sabit yıldız etkileri ile gezegensel enerjiler üzerine bir yazı kaleme aldı.

news
TRENDS & BRANDS

LYST açıkladı: Miu Miu modada zirvede!

Dünyaca ünlü LYST listesini açıkladı! Buna göre Miu Miu, dünya genelinde günümüzün en trend markası olarak konumlandı. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Willy Wonka'nın Paris'teki galasından...

Paul King'in yönettiği "Wonka" filminin galası Paris'teki UGC Normandie sinemasında gerçekleşti. Etkinliğe eşi Anna Elisabeth Eberstein ile birlikte gelen başrol oyuncuları Timothée Chalamet ve Hugh Grant katıldı. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Aralık ayı 2023 yılının son Merkür Retrosu kapıya dayandı!

Gerilemenin etkileri ne olacak? Retro bize neler getirecek? Yılın sonuna geldik ama bitti mi? Bitmedi! Şimdi sırada bir Merkür retrosu bekliyor. Neyse ki, bu Merkür retrosu 2023 yılının sonuncu gerilemesi. 

news
EATING & DINING

Yılbaşı geccesi için en iyi mekanlar

Yepyeni hayaller kurulmaya başlasın! Aralık ayına girdiğimize göre 2024 için geri sayıma da başlayabiliriz. Yeni yıla nasıl girerseniz, tüm yıl öyle geçermiş; unutmayın! İşte şehirde yılbaşı geccesi için en iyi mekan önerileri karşınızda...

news
DESTINATIONS

Türkiye'nin en ışıltılı yeni yıl pazarları!

Yılın en ışıltılı zamanları geldi! Türkiye'nin dört bir yanında; yılbaşı ruhunu en eğlenceli şekilde yaşatan yılbaşı pazarlarını, marketlerini, festivallerini ve etkinliklerini sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Sözü şeflere veriyoruz: Fırat Yakut, 29

Şehrin ikoniği 29 ile bütünleşen bir isim: Fırat Yakut! Uzun yıllardır 29 mutfağında, şehrin gastronomi nabzını tutuyor; farklı yorumlarıyla misafirlerini adeta etkisi altına almış durumda. Her lokmada gusto detayları keşfetmek mümkün. Şef Fırat Yakut'u daha yakından tanıyalım...

news
TRENDS & BRANDS

TIMELESS: 2024 Pirelli Takvimi'nden "Zamansız" bir dokunuş!

Pirelli "The Cal"ın 60. yılını kutlamak için sanatçı ve fotoğrafçı Prince Gyasi'nin uzman gözüne güvendi! Naomi Campbell, Angela Bassett ve Amanda Gorman gibi isimlere sayfalarında yer verdi... "Timeless" (Zamansız) başlıklı 2024 Pirelli Takvimi; Londra'da tanıtıldı! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Tolga Aybakan yazdı: Konumuz kış makyaj trendi!

"Bir makyaj artisti olarak makyaj trendlerini her sezon takip ederken, diğer yandan da makyaj trendlerini saçma buluyorum! Hayır, kafam karışık değil; konu Boğa burcu netliği diyelim. :)"

news
STYLE & CULTURE

Aralık ayında İstanbul'da çocuk tiyatroları!

Yılın son ayı çocuklar için de çok ama çok eğlenceli geçecek! Çocukları hem sanatla tanıştıran hem de kahkahalara boğulacakları eğlenceli anlar yaşatan çocuk tiyatrolarını sizler için bir araya getirdik. Aralık ayı boyunca İstanbul'da sahnelenecek en iyi çocuk tiyatroları...

news
DESTINATIONS

Christmas Market: Dünyanın en keyifli Noel Pazarları!

Noel pazarlarında Zencefilli tarçınlı yılbaşı kurabiyesi ve sıcak şarap kokan sokaklarda yürümekten, Noel’e özel kurulan ahşap stantlardan minik alışverişler yapmaktan ya da şehrin ışıltısı ile renklenmekten daha keyifli ne olabilir ki?

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto Ankara Etkinlik Takvimi: Aralık 2023

Ve 2023'un son ayı için hazırlanın! Yıla unutulmaz bir kapanış geliyor... Ankara etkinlik takvimi Aralık 2023 karşınızda! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto İstanbul Etkinlik Takvimi: Aralık 2023

Ve 2023'un son ayı için hazırlanın! Yıla unutulmaz bir kapanış geliyor... İstanbul etkinlik takvimi Aralık 2023 karşınızda! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
EATING & DINING

Lucca'da tek geccelik Izakaya kaçamağı!

Şehrin sofistike trendlerini belirleyen Lucca, 30 Kasım Perşembe akşamı ünlü şef Shinya Otsuki'yi mutfağına konuk ediyor ve sadece tek bir gecceye özel olarak mekan Izakaya akşam yemeğiyle misafirlerini ağırlıyor!

news
EATING & DINING

Chalet'de geleneksel İsviçre lezzetleri atölyesini kaçırmayın!

Sadece mutfağı denemekle yetinmeyip, İsveç yemeklerini nasıl pişireceğinizi öğrenmek ister misiniz? Hem de 120 yıllık bir dağ evi ambiyansında! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Yüzyıllık zarif stil Cartier Tank...

Marka Cartier yüzyıllık zarif stil Cartier Tank saatini Z kuşağının temsilcileri  BLACKPINK, Jisoo ve BTS V ile tekrar popüler ve trend olmasını sağladı!!!

news
EATING & DINING

Gecce Gusto Haftanın Önerileri: 27 Kasım - 3 Aralık

27 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde Gecce Gusto Ekibi neler yapacak, listelerinde neler var ve nerelere gidecekler ve sizlere önerileri neler olacak? İşte tüm soruların cevabı...

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural yazdı: 2023 biterken film festivalleri!

Sanatın en önemli dallarından sinema her dönem film festivalleri ile sektöre ve sanata değer katmaya devam ediyor. 27 Kasım itibariyle 31 Aralık tarihine kadar ki süreçte Türkiye’de yine birbirinden değerli film festivalleri ile filmler sinema seyircisi ile buluşacak.

news
EATING & DINING

Feriye'de "Nefes ve Ses Yolculuğu" sizi bekliyor!

Derin bir nefes alın, Boğaz'ı içinize çekin ve hayata daha güçlü bir adım adın! Feriye İstanbul'un eşsiz ambiyansı eşliğinde, Boğaz’da nefes ve ses yolculuğuna hazır mısınız? İşte detaylar...

news
EATING & DINING

İstanbul'un en iyi canlı müzik mekanları

Eğlence bir kaçamak değil yaşam biçimi olsun! Türkçe popun tadını çıkarmaktan, kendi arkınızı istemeye kadar; şehrimizdeki restoranlar mekanlarına pek çok müzik sığdırıyor. Ne tür bir gecce, hatta Brunch aradığınız önemli değil; lezzetli menüleri yetenekli müzisyenler ve bolca eğlenceyle bu mekanlarda aradığınız ritim var! Canlı müzik eşliğinde İstanbul mekanlarına yönelik rehberimizi keşfedin ve koltuğunuzdan kalkmanıza gerek kalmadan tempoyu yakalayın!

news
TRENDS & BRANDS

Haftasonu veya soğuk kış gecelerinde battaniye altında izlenecek en iyi yılbaşı temalı filmlerin listesi ve film izlerken atıştıracağınız lezzetli tarifler Karaca Air Pro Cook ile...

Film izlerken  lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıkların tariflerini sizler için Gecce Food Gusto ekibi bir araya getirdi! Tabiiii ki Siz de bizim gibi daha film başlamadan atıştırmalıkları dayanamayıp pişer pişmez bitirmek isteyenlerdenseniz seçtiğimiz bu  tarifleri 2 kez yapmak zorunda kalabilirsiniz

news
STYLE & CULTURE

Mimar Sinan'ın en önemli eserlerinden Zeyrek Çinili Hamamı restorasyonunda sona gelindi!

Tarih ve sanat dolu harika bir haberimiz var! Zeyrek Çinili Hamamı, 13 yıllık restorasyonun ardından şehre nefes kesen br kültür mirası olarak yeniden kazandırılıyor ve 2024 yılı başında yeniden açılıyor! İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Ataşehir'de caz ve gastronominin buluşması: Sintesi Restaurant!

Ataşehir, Bulvar 216'da bulunan Sintesi Restaurant'taydık! Gecce Gusto Kurucusu, Proje Yöneticisi Gül Erçetingöz ve Gecce Gusto Köşe Yazarı, Art Director Sedef Ertekin; Sintesi'yi siz Gecce Gusto okuyucuları için keşfetti! Gusto detaylarla süslenen bu deneyimin detaylar...

news
DESTINATIONS

Işığın büyüsüne kapıl: Amsterdam Light Festival için geri sayım başladı!

Amsterdam Light Festival Edition 12 ile yirmiden fazla ışıklı sanat eseri Amsterdam’ın ikonik kanallarını aydınlatacak! 30 Kasım - 21Ocak tarihleri arasında sanat eserleri sudan veya karadan izlenebilecek. İşte detaylar…

news
EATING & DINING

Yılbaşı Kokteylleri: Yeni yıl ruhunu yansıtan tarifler

Yılbaşı bizler için her zaman çok özel olmuştur. Her yerin ışıl ışıl olmasını, nereye baksanız keyiflerimizin yerine gelmesini seviyoruz. Bu özel zamanları da özel yılbaşı kokteylleri hak eder. Size Gecce Food Gusto editörleri İstanbul'un ünlü mekanlarının ünlü barmenlerinden yeni yıl kokteyl tarifleri aldı ve şimdi sizlerle bu tarifleri paylaşma zamanı!  

news
EATING & DINING

Vakko L'Atelier ile yeni yıla gurme bir dokunuş yapmaya hazırlanın!

Tüm yılı tatlı geçirmek elinizde! Fransız Mutfağı'na imzasını atan Vakko L'Atelier'in yılbaşı için özel hazırladığı lezzetleri denediniz mi? Vakko şıklığı, yılbaşı ışıltısı ve Vakko'nun Patisserie lezzet ve hediyelikleri sizinle...

news
EATING & DINING

Four Seasons Hotels İstanbul yeni yıl özel: Festive Pop-Up Store

Sevdiklerinize Four Seasons deneyimi hediye etmeye ne dersiniz? Four Seasons Hotel İstanbul'un yılbaşı için özel olarak hazırlanan Festive Pop-Up mağazasındaki hediyelikleri keşfedin!

news
EATING & DINING

Lucca'nın yenilenen kokteyl menüsünü denediniz mi?

Biz denedik; her zaman olduğu gibi yine imza şaheserlerle dolup taşıyor! Şehrin buram buram stil kokanı Lucca, yine geccelere imzasını atmış bulunuyor. Yenilenen kokteyl menüsü ile tanışmak için daha fazla vakit kaybetmeyin deriz...

news
EATING & DINING

Bağışıklık güçlendirici içecekler: Doğadan gelen tarifler

Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak mevsim ya da koşullar ne olursa olsun önemli. Çünkü bağışıklık sistemimizin güçlü olması bizi hastalıklara karşı korumakla birlikte; öğrenebilme, düşünebilme ve hafızada saklama kapasitemizi de etkiliyor! Öyleyse şimdi Gecce Food Gusto editörlerinin sağlıklı yaşam koçlarından aldığı sezonun en trend ve başarılı bağışıklık güçlendirici içecekler tariflerine ve içeriklerine gelin, yakından bakalım.

news
EATING & DINING

Roka İstanbul'da hafta sonları sınırları aşan Brunch deneyimi!

Başlangıçların paylaşılmak üzere tasarlandığı, ana yemeklerin masaya oturduğu ve Roka tatlı tabağı ile son vuruşun yapıldığı Roka Brunch deneyimi için hazırlanın! Bu özel menüyü deneyimlemek için her Cumartesi ve Pazar 12:30 - 16:00 arası sizi de Roka'ya bekleriz...

news
EATING & DINING

Fransız Mutfağı hakkında merak edilenler & İstanbul'daki en iyi Fransız mekanları...

Mesafesini hep koruyan; ciddiyeti elden bırakmayan Fransızların gastronomi dünyasına daha yakından bakalım mı? Bizim mutfağımız kadar olmasa da; Fransız Mutfağı dünya genelinden en saygın ve lezzetli mutfaklardan biri. Zengin tarihi, çeşitliliği ve özgün lezzetleri ile Fransız Mutfağı, gastronomi dünyasında önemli bir yere sahip. Gecce Food Gusto ekibi olarak, Fransız Mutfağı’na dair temel özellikleri, tarihi ve popüler yemekleri gelin birlikte inceleyelim… Ayrıca İstanbul'un en iddialı Fransız mekanlarına da birlikte bakalım!

news
TRENDS & BRANDS

Karaca ve Karaca Home’un Kasım ve Aralık mutlu eden ve gülümseten fırsatları ile yeni yılda kendinizi ve evinizi kutlayın

Kış'a  ‘merhaba’ derken, kendinizi ve evinizi şımartıp özünüze dönerek benliğinizi kutlamak için size özel önerilerimizi keşfedin.

news
EATING & DINING

Ünlü spor hocalarından Gecce Gusto okurlarına sağlıklı, pratik smoothie tarifleri: Sağlıklı yaşam tarzına en kolay adım ve kışın bağışıklık sisteminiz için en güçlü içecek...

Son yıllarda Smoothie’lerin bu kadar popüler olmasının şüphesiz tek bir sebebi var. O da yaşam tarzlarımızda kendimizin ve ailemizin en çok ihtiyacı olan besin değerlerini hepsi bir arada  kolayca elde edebilmemiz! O zaman ünlü spor hocaları ve diyetisyenlerden aldığımız özel tarifleri sizle paylaşıyoruz! Ve siz isterseniz bu tarifleri kendi tercihlerinize göre renklendirebilir  hatta dilerseniz ilave edeceğiniz kolajen ve lif takviyeleri ile “süper bir besine” dönüştürüp kişiselleştirebilirsiniz! Haydi o zaman  tariflere göz atıp not almaya.

news
DESTINATIONS

Gecce Food Gusto ile İstanbul’da sokak lezzetleri turuna çıkarıyoruz sizi...

Stratejik coğrafi konumu, köklü tarihi, kültürel çeşitliliğiyle tanınan ve Avrupa’nın en büyük şehri olan İstanbul zengin mutfağıyla, lezzetine doyum olmayan sokak lezzetleriyle gastronomi meraklıları için de bir cevher niteliği taşıyor ve İstanbul’un zengin ürün çeşitliliği hemen her sokakta, karşımıza çıkıyor. Peki, İstanbul'u İstanbul yapan o harika lezzetler hangileri?

news
DESTINATIONS

Sonbahar'da Bir Başka Güzel Olan Türkiye'de Gezilmesi Gereken Yerler

Kasım ayında, akçaağaç yapraklarını izlemek için aşağıda saydığımız şehirlere gitmek için en iyi zamandır! İşte muhteşem doğayı, ağaçları ve yaprakların güzelliğini görebileceğiniz doğaya hayran kalacağınız yerler! 

news
STYLE & CULTURE

Angelina Jolie'nin özel stilinden ilham alındı! Chloé x Atelier Jolie işbirliği serisi Ocak ayında satışa çıkacak...

Angelina Jolie beklenmedik bir şekilde bu yılın haziran ayında kişisel moda markası Atelier Jolie'nin lansmanını duyurmasının ardından, ilk işbirliği ortağının Chloé ile sınırlı sayıda ortak markalı bir seri başlatmak olacağını duyurdu. Artık her iki taraf da sonunda Chloé x Atelier Jolie işbirliği serisi hakkında daha fazla ayrıntıyı açıkladı! Koleksiyon, zarif ve feminen terziliği enfes kumaşlarla birleştirerek kadınlar arasındaki samimi uyumu kutlayan anlamlı ve zamansız tasarımlar yaratarak gece giyimine odaklanıyor.

news
STYLE & CULTURE

2023 Noel makyaj setleri: Sınırlı sayıda üretilen tatil güzelliği serisinin ilki! CHANEL, Dior, NARS...

Güzel göz farı paleti, ruj setleri ve parfümleri Gül Erçetingöz sizler için bir araya getirdi!  

news
EATING & DINING

Sonbaharda Arnavutköy ve Bebek semtinin en iyi mekanları

Arnavutköy ve Bebek'te Eylül ile birlikte ambiyansın ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarabileceğiniz; kafe, restoran ve balıkçıların bulunduğu harika mekanları sizin için Gecce Mekan Gusto keşfetti...

news
EATING & DINING

İstanbul'da yeniden İsviçre kış masalı: Chalet geri döndü!

Müjdemiz var! Şehrin en İsviçrelisi Chalet geri döndü! Haydi, hep beraber damaklarda şölen yaratmak bir sezona merhaba diyelim...

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Drama Dizileri

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi? 

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Fantastik Diziler 

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi?

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Drama Dizileri

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi? 

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Biyografi Dizileri

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi? 

news
TRENDS & BRANDS

En İyi Netflix Dönem Filmleri

Özellikle evde zaman geçirdiğimiz günlerde -mesela hafta sonları- hem yeni bir şeyler öğrenmek hem de ruhumuzu beslemek için yapabileceğimiz en iyi aktivitelerden biri film izlemek. 

news
TRENDS & BRANDS

En İyi Netflix Türk Filmleri

Özellikle evde zaman geçirdiğimiz günlerde -mesela hafta sonları- hem yeni bir şeyler öğrenmek hem de ruhumuzu beslemek için yapabileceğimiz en iyi aktivitelerden biri film izlemek. 

news
EATING & DINING

Sunset'in Yaratıcı Mutfak Direktörü Fabrice Canelle imzasıyla: Vegan Tadım Menüsü

Sunset yeniden harika bir tadım menüsüyle karşımızda! Sunset'in Yaratıcı Mutfak Direktörü Fabrice Canelle imzalı bu özel menünün detaylarına hayran kalacaksınız...

news
TRENDS & BRANDS

Gerçek Hayattan Uyarlanan En İyi Netflix Filmleri

Özellikle evde zaman geçirdiğimiz günlerde -mesela hafta sonları- hem yeni bir şeyler öğrenmek hem de ruhumuzu beslemek için yapabileceğimiz en iyi aktivitelerden biri film izlemek. 

news
STYLE & CULTURE

Melek Zeynep Bulut'un ödüllü eseri "Açık Yapıt" AKM'de!

Geçtiğimiz Haziran ayında Londra Tasarım Bienali'nde Türkiye'yi temsil eden ve halk oylamasıyla "Public Award"ı kazanan; üstüne bir de Eylül ayında Londra Tasarım Festivali 20. Yıl Özel Seçkisi'ne davet alan sanatçı ve mimar Melek Zeynep Bulut'un ses getiren "Açık Yapıt" eseri Türkiye'de ilk kez AKM İstanbul'da sergileniyor. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Vakko yeni oteliyle çok yakında İstanbul ile buluşmaya hazırlanıyor!

Bizi çok heyecanlandıran bir haberi sizinle paylaşmak isteriz; uzun yıllardır Boğaz'ın sevilen otellerinden biri olan Sumahan on the Water, artık Vakko'nun! Türkiye’nin en köklü markası olarak kusursuz tasarım ve hizmet anlayışını moda ve yaşam stilinden sonra turizm sektörüne yansıtan Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

With Kids: İstanbul’da çocuk oyun alanı olan lezzet dolu mekanlar

Çocuklarla dışarıda yemek keyfi bazı zamanlarda zorlayıcı olabiliyor; hele ki kalabalık bir grupla dışarı çıktığınızda… Neyse ki İstanbul’da hem çocukların eğlenebileceği hem de ailelerin keyifli vakit geçirebileceği ve oyun alanlarıyla dikkat çeken bir çok lezzet noktası var. Gecce Food Gusto ekibi olarak İstanbul’un çocuk oyun alanı

news
EATING & DINING

Swissotel The Bosphorus'un dünyaca ünlü Hint Mutfağı Madhu's 1. Yılını kutladı!

Londra’nın en ünlü ve lüks lokasyonlarında bulunan, geleneksel Hint yemekleri yanı sıra restoranlarının görkemli iç mimarisi, yüksek standartlı servis anlayışı, kalitesi ve yılda 500’e yakın yaptığı Hint düğünü ile de bilinen Madhu’s; Londra dışında bir lokasyonda ilk restoran olma özelliği taşıyan ve geçtiğimiz yıl Swissotel The Bosphorus, İstanbul içerisinde açtığı restoranının 1. Yaşını özel bir davetle kutladı.

news
EATING & DINING

Bağdat Caddesi’nin ritmini hissettiren gusto: Kirpi Restaurant, Suadiye!

Gecce Food Gusto ekibi olarak; son yazdan kalma günlerin tadını çıkarmaya Bağdat Caddesi’ne indik. Güneş hala içimizi ısıtırken sahilde biraz yürüyüş ve Cadde vitrinlerinde kısa bir alış veriş sonrasında soluğu Kirpi’nin Suadiye şubesinde aldık. Cadde’de ilk tercihiniz olmalı; gelin detayları anlatalım…

news
STYLE & CULTURE

Yılın Moda Geccesi: CFDA 2023 Ödülleri Sahiplerine Kavuştu...

Her sektörde olduğu gibi moda sektöründe de belli başlı gecceler ve etkinlikler mevcut. Amerika kapsamında modanın Oscar’ı denilebilecek bir ödül töreni de CFDA ödülleri. Her sene yenisi düzenlenen CFDA ödül töreninin 2023 yılı ödülleri sahiplerini buldu ve yılın moda gecesi CFDA 2023 ödül törenini ve ödül törenine katılan en şık isimleri Gül ERÇETİNGÖZ sizler için bir araya getirdi!

news
STYLE & CULTURE

LACMA Art + Film Gala 2023 dün gecce Los Angeles'ta gerçekleşti!

Dünyaca ünlü moda markası Gucci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen LACMA Art + Film Galası'nın 12.si dün çığır açan bir törenle gerçekleşti. Gecce Gusto Lifestyle ekibi olarak gecceye damgasını vuran isimleri ve geccenin tüm detaylarını sizler için yakın kadraja aldık. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Kasım'da bahçe ve teras keyfi: En iyi & yeni mekanlar!

Kasım ayında İstanbul’un en yeni mekanlarını ve Kasım'da bahçesi ve terasları ile sizlere cezbetmeye devam edecek mekanları Gecce Food Gusto ekibi ile keşfettik...

news
STYLE & CULTURE

28 Ekim Ay Tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Yılın son tutulması, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcundaki Dolunay sırasında gerçekleşecek ve dönüştürücü enerjilerle dolu olacak! Peki bu tutulma bizi nasıl etkileyecek, tutulma süresinde neler yapmalıyız ve burçlarımıza etkisi neler olacak? İşte tüm sorularınızın cevabı...

news
EATING & DINING

İstanbul’da özel günlerinizin ve doğum günü kutlamalarınızın gusto mekanları!

​​​​​​​Gözünüzü kapatın ve bir dilek tutun! Yeni yaşınıza kiminle girdiğiniz kadar, nerede girdiğinizde önemli unutmayın! Doğum gününüz yaklaşıyor, ama siz hala nerede kutlayacağınıza karar veremiyorsanız; İstanbul’un en büyüleyici doğum günü mekanlarını sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar…

news
EATING & DINING

Gecce Mekan Gusto İzmir Etkinlik Rehberi: Kasım 2023

Kasım ayı ile birlikte İzmir hangi yeni etkinliklere ev sahipliği yapacak? İzmir’de 2023’ün kasım ayı boyunca düzenlenecek konserleri, sergileri, kültür-sanat etkinliklerini ve tiyatro oyunlarını Gecce Gusto Life STYLE ekibi sizler için hazırladı 

news
STYLE & CULTURE

Heidi Klum, Cadılar Bayramı kostümüyle bir kez daha kendini aştı! 

50 yaşındaki Alman süpermodel ve America's Got Talent jürisi, 31 Ekim Salı geccesi New York City'deki Marquee'de düzenlenen 2023 Cadılar Bayramı Partisi'ne kızı ve eşi ile katıldı. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Hollywood'un yıldızlarla dolu Cadılar Bayramı Partisi!!! 

Cindy  Crawford ve kocası Rande Gerber her yıl Cadılar Bayramı'nda büyük bir etkinlik düzenliyorlar! Bu yıl da bir içki markası çatısı altında yine büyük bir Cadılar Bayramı düzenlediler ve konuklar arasında dünyaca ünlü isimler yer aldı! 

news
EATING & DINING

Gecce Mekan Gusto İstanbul Etkinlik Rehberi: Kasım 2023

İstanbul etkinlik takvimi Kasım 2023 karşınızda! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar, keyif alacağınız ve öğreneceğiniz workshoplar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
STYLE & CULTURE

Gamze Cizreli'nin "Ateşle Oynayanlar"ının imza günü 30 Ekim'de!

Başarılı iş insanı, girişimci ve BigChefs markasının yaratıcısı Gamze Cizreli, kendi deyimiyle ‘yaşadıklarından kendine kalanları’ kaydettiği “Ateşle Oynayanlar” isimli kitabını 30 Ekim’de D&R’ın Ankara Tunalı mağazasında okurları için imzalayacak.

news
STYLE & CULTURE

28 Ekim Ay Tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Yılın son tutulması, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcundaki Dolunay sırasında gerçekleşecek ve dönüştürücü enerjilerle dolu olacak! Peki bu tutulma bizi nasıl etkileyecek, tutulma süresinde neler yapmalıyız ve burçlarımıza etkisi neler olacak? İşte tüm sorularınızın cevabı...

news
STYLE & CULTURE

Cumhuriyet'in 100. Yılına armağan edilen sergiler!

Cumhuriyet'in 100. Yılı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere en değerli mirasının 100. yılında İstanbul'daki sergilere kesinlikle gö atmalısınız. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

100. Yıla Özel 100 Gün Ücretsiz İBB Müzeleri!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattı. Giriş saatleri dikkate alınarak birçok müzeye ücretsiz giriş mümkün oldu.

news
STYLE & CULTURE

Cumhuriyet'in 100. Yılına özel konserler!

Atatürk'ün bizlere bıraktığı en kıymetli mirasımız olan Cumhuriyet'imizin 100. Yılı; şehirde büyük bir coşku ile kutlanmaya hazırlanıyor. Bu değerli mirasın 100. Yılı için özel hazırlanan konserleri sizler için bir araya getirdik!

news
EATING & DINING

İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. Yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz mekanlar!

Bir ulusun yeniden doğuşu, adeta bir dönüm noktası... Atatürk'ün bizlere bıraktığı en kıymetli mirasımız olan Cumhuriyet'imizin 100. Yılı, şehirdeki en iyi mekanlarda özel tadım menüleri ve coşku dolu anlar eşliğinde kutlanacak. İşte İstanbul'da 100. Yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz mekanlar!

news
DESTINATIONS

Londra'da sonbaharda sanat takvimi ve gidilip görülecek en iyi yerler!

Uzun yıllardır Londra tutkunu olan ve Londra'yı avucunun içi gibi bilen Gül Erçetingöz sizler için yazdı! Bu yazıyı okumadan Londra seyahatinizi planlamayın deriz...

news
EATING & DINING

Dünyaca Ünlü Şef Herve Courtot, Nobu İstanbul'da! 

Gastronomi tutkunları buraya! Japon ve Peru Mutfağı'nın yıldızlarından Nobu İstanbul'da kaçırılmayacak bir lezzet deneyimine hazır olun; hem de dünyaca ünlü şef Herve Courtot'un dokunuşlarıyla! 27 - 30 Ekim tarihleri arasında Nobu'da buluşalım! İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Kendini doğduğu günden itibaren Tanrıça hisseden Hailey Bieber...

Hailey Bieber; model ve kurucu, gişe rekorları kıran cilt bakım markasını işletmeye ara vererek Karayipler'in en gözde otelinde GQ dergi çekimine katıldı ve röportaj vererek son on yılda yıldızlığa giden çılgın yolculuğunu anlattı.

news
EATING & DINING

Wine & Dine: Gusto dokunuşlarla en keyifli şarap içebileceğiniz mekanlar!

İyi şarap içebileceğiniz; ambiyansıyla ve en güzel şarap kavları ile sonbahar ve kış sezonunu geçireceğiniz mekanları sizler için Gecce Food Gusto gurme ekibi bir araya getirdi....

news
EATING & DINING

Kahve içebileceğiniz en iyi mekanlar!

Son yıllarda ülkemizde kahve kültürü iyice arttı ve kahve mekanlarıda birbiri ardına çoğalmaya başladı. Sizlere nefis aromalara sahip, kendine has kavurma teknikleriyle yetenekli baristaların ellerinde hazırlanan her semtin en iyi kahve sunan mekanlarını bir araya getirdik!

news
EATING & DINING

Tarihi Yarımada'ya karşı gastronomi dolu bir yolculuk: Arwin Cihangir

Harika bir lezzet ve huzur kaçamağına hazırlanın! Arwin Cihangir her detayı ile unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Şehrin gürültüsünden uzakta nefes almak, Tarihi Yarımada ve Boğaz'ın muazzam manzarası eşliğinde unutulmaz lezzetleri deneyimlemek için Arwin Cihangir ideal bir adres. Güne Diyarbakır serpme kahvaltı servisi ile başlayan restoran, öğle ve akşam saatlerinde de misafirlerini ağırlıyor. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Atatürk'ün toplantılarını yaptığı Köşkte Jumbo X Şef Osman sezener'den özel gecce!

Zamansız tasarımlarıyla 1947’den bu yana sofralara değer katan Jumbo, kültürümüzün ve tarihimizin bir parçası haline gelen restoranların ortak noktası olan ‘zamansızlık ve kalite’ vurgusundan yola çıkarak, Cumhuriyetimizin 100. yılında lezzetleriyle markalaşmış Ege Bölgesi’ndeki asırlık restoranların sevilen yemeklerini, aynı sofrada bir araya getirdi. Şef Osman Sezener ev sahipliğinde ve gazeteci yazar Nedim Atilla’nın anlatımıyla gerçekleşen etkinlik, Cumhuriyetimizin önemli olaylarına tanıklık eden Arkas Arcademia Mattheys Köşkü’nde gerçekleştirildi.

news
STYLE & CULTURE

Kendall Jenner Gibi Ama Değil: AI Kendall ile Tanışın...

Ünlülerle işbirliğine başlayan Meta, Facebook, Instagram ve WhatsApp sosyal medya platformlarında 28 yapay zeka karakter profilini sundu! Ve ilk sunumda geçtiğimiz günlerde Meta ile hayatımıza giren ve Instagram akışında karşımıza çıkan Kendall Jenner’ın AI ikizi Billie oldu ve kendisi ile tanıştık.

news
DESTINATIONS

Ekim'de bu haftasonu güzel havanın tadını kaçırmadan İzmir'e yakın yerlere kısa kaçamaklar yapalım mı? 

Dünyanın ve şehrin stresinden uzak,  huzur dolu bir hafta sonu geçirebileceğiniz destinasyonları sizin için GecceGusto Traveles ekibi keşfetti!

news
DESTINATIONS

Ekim'de bu haftasonu güzel havanın tadını kaçırmadan İstanbul'a yakın yerlere kısa kaçamaklar yapmaya ne dersiniz?

Sadece iki gün deyip geçmeyin! İki gün bile olsa şehirden uzak, sevdiklerinizle beraber veya yalnız kalıp doğayla bütünleşmek istemez misiniz? Bunun için fazla uzaklaşmanıza gerek kalmadan, şehre yakın en güzel hafta sonu kaçamak yerleri aşağıda! 

news
EATING & DINING

Sintesi'de ritimlere kendinizi bırakın: Jazz Nights

Ataşehir'in gusto mekanı Sintesi'de her Çarşamba, cazla dolu gecceler yaşanıyor! 25 Ekim Çarşamba geccesi 20:00 - 22:00 saatleri arasında Sintesi Jazz sahnesinde Seher ve Anna olacak. Bu caz dolu gecce asla kaçmaz!

news
EATING & DINING

Feriye'de coşku artıyor: 100. Yıl Cumhuriyet Geccesi!

Cumhuriyetimizin 100. yılında, tarihe tanıklık eden Feriye’de, 100 yıl öncesine, tam da “o” büyülü güne gidiyor; 29 Ekim Pazar günü Feriye’de 100.Yıl Cumhuriyet Geccesi’nde buluşuyoruz. İşte detaylar...

news
EATING & DINING

Kendine iyi bakma sanatı: İstanbul'un sağlıklı ve fit gusto mekanları

Trendler artık çok değişti; günümüzün en gustosu iyi yaşamak, iyi olmak, iyi hissetmek ve iyi yemek! Sağlıklı yaşamak ise aslında bir trend değil; tamamıyla bir yaşam biçimi, kendine iyi bakma sanatı! Ruhumuzu iyileştirmenin en büyük adımı da bedenimize iyi bakmaktan geçiyor. Hayatın her detayında farkındalıklarımızın artmaya başladığı bugünlerde; İstanbul'un sağlıklı, fit ve iyi hissettiren tabaklarıyla dikkat çeken mekanlarını sizler için bir araya getirdik, keyifli okumalar...

news
EATING & DINING

Şehrin en yaratıcı Halloween partisi Chalet Garden'da sizi bekliyor!

Geccenin karanlığı çöküyor, kalp atışların hızlanıyor, yalnız olmadığını hissediyorsun… Derin bir nefes al ve karanlığın gizemine kendini bırak. Şehrin en tüyler ürpertici Cadılar Bayramı partisi 28 Ekim’de Chalet Garden’da seni bekliyor!

news
EATING & DINING

Seçici tutkunlar hazır olun: 2023 yılının en iyi 50 barı açıklandı!

Gezegenin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve 15 yıllık tarihinde ilk kez Singapur'da düzenlenen "The World's 50 Best Bar" ödül töreni gerçekleşti! İşte dünyanın en iyi 50 barı...

Loading