• 28 NİSAN Pazar 21:55
  • HV
Advert

Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarında yılbaşı programları

Yılbaşı geccenizde Geccesocial Club ayrıcalığı ile ışılldamaya hazırsanız; işte karşınızda Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarının yılbaşı programları...

Türkiye'nin en iyi Geccesocial Club üye mekanlarında yılbaşı programları
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 09-12-2023 12:20

Vogue Restaurant

Rez: 0212 227 44 04

Panoramik Boğaz manzarası ve sıcak atmosferiyle unutulmaz bir yılbaşı geccesi deneyimi yaşamaya Vogue'a davetlisiniz.

Modern, zarif ve sofistike bir ambiyansın etkiletici şehir manzarası ile bir araya geldiği mekan, İstanbul'un vazgeçilmez klasiklerinden. Gecce boyunca DJ performansının eşlik edeceği yılbaşı programı için gecceye özel hazırlanan menüyü de deneyimleyebiliyorsunuz. Modern Avrupa Mutfağı'nın yanı sıra Uzak Doğulu şefler tarafından özenle hazırlanan Sushi'lerin en iyi örneklerini sunan Vogue; kıtaları birleştiren bu büyüleyici şehirde sizi bekliyor...

 

Lacivert Restaurant & Bar

Rez: 0216 413 42 24 

Her anı özel kılan Lacivert, eşsiz bir Boğaz manzarası ve zevkli tasarımsal detaylar eşliğinde yeni yılı karşılıyor.

Yılbaşı gecesine süzme ballı sos ile servis edilen Kabak Çiçeği Kızartması, Kıtır Balık Böreği, Anadolu Kavağı Midye Yahni, Fener Kavurma ve Yeşil Körili Izgara Levrek gibi tabaklarıyla damga vuracak olan Lacivert, ekosisteme saygılı bir gastronomi deneyimine her zaman önem veriyor. Lacivert, geceye özel olarak tüm akşam sürecek sürpriz performanslarla eğlenceyi de geride bırakmıyor. Yeni yıla şık ve tanıdık hislerle girmek, lezzeti Boğaz’ın mavisiyle bir arada deneyimlemek isteyenler Lacivert’te buluşuyor.

 

Chalet Restaurant

Rez: 0543 326 81 11

İsviçre’den gelen 120 yıllık dağ evinde, sevdiklerinizle Noel ruhunu doyasıya hissedin! Chalet ile geleneksel İsviçre lezzetleri, sıcacık şömine, güzel müzikler ve kalite şarap ile sevdiklerinize ve kendinize özel bir deneyim yaşatın. Kestane çorbası ile başlayan lezzet şöleni, Chalet’in imzası peynir fondü, fırınlanmış hindi veya Züricher art ile devam ediyor ve çikolatalı fondü ve Noel kurabiyeleri ile sonlanıyor. Swissotel Chalet’e özel peynirli ve çikolatalı fondünün de yer aldığı menü, Noel arifesi (Christmas Eve) yemeğini eşsiz kılıyor.

Yılbaşında kendinizi İsviçre Alpleri’nde hissederek özel bir gecce yaşamak ister misiniz? O zaman aradığınız yer Chalet! İsviçre’den gelen 120 yıllık dağ evinde, İsviçre mutfağına özgü lezzetlere Avrupa dokunuşları ile oluşturulan menü ile hem gözleriniz hem mideniz bayram edecek. Sınırsız içki, romantik şömine, enfes müzik ve damak çatlatan lezzetler ile yılbaşı programını bir adım öteye taşıyan Chalet ile yeni yıla girerken keyif ve eğlence sizinle olacak! İsviçre lezzetleriyle bezeli menüde ana yemek olarak fırınlanmış hindi veya Züricher art veya Fondue Bourguignonne ile enfes yeni yıl yemeğinin en leziz hali Chalet’te. Siz; Chalet yeni yıl eğlencesinin keyfini yaşarken çocuklarınız da Gymboree ile oyun odasında özgürce oyun oynamanın tadını çıkaracak. Çocuklarınız, saat 20.00 ile 01.00 arasında uzmanlar eşliğinde keyifli dakikalar geçirecek.

 

Frankie İstanbul

Rez: 0212 401 05 57

Hareketli ve yüksek enerjili eğlencesi, Boğaz’a hakim geniş manzarası ve menüsüyle bütünsel bir deneyim sunan Frankie, yılbaşı gecesine damga vurmaya hazırlanıyor. 19:30’da başlayacak olan yılın son akşamı için yenilenen menüsünü sunan Frankie, Akdeniz ve Asya kültürlerini bir araya getiren MediterrAsian mutfağıyla ayrışıyor. Akdeniz’in özel ürünlerini ve Asya’nın pişirme teknikleri ile buluşturan Frankie’nin menüsünde öne çıkan tabaklar arasında ise somon yumurtası, çarkıfelek, chili ile sunulan Levrek Marin; Ege otları ve asma yaprağı ile Tarama&Enginar; Gribiche sos ile Mezgit Tempura; Ançüez, taze patates, kaya koruğu ile servis edilen Ahtapot yer alıyor.

Yeni yılın ilk saatlerine dek sürecek geccede müzik ise DJ Kaan Demiral’a emanet. Yemek sonrasında katılmak isteyen misafirleri için ayrı bir alternatif de sunan Frankie’de eğlence 22:30’dan itibaren hızlanıyor. Demiral’ın setiyle saat 02:30’a kadar sürecek olan Frankie yeni yılı, Boğaz’a hakim manzara ile birlikte unutulmaz bir yılbaşı geccesiyle taçlanıyor.

 

Sunset Grill & Bar

Rez: 0212 287 03 57

Şehrin büyüleyeni Sunset'te yeni yıl geccesi özel olarak hazırlanan Yılbaşı Menüsü ve DJ performanslarıyla unutulmaz anlara dönüşüyor. Bu özel gecce Sunset'te saat 19:30'da kokteyl ile başlayacak. Gecce boyu Party Crashers BAND, DJ Kerem Önger ve DJ Evren Katırcıoğlu'nun performansları ile devam edecek. 

Özel Yılbaşı Menüsü'nde konukların damaklarına imzasını atan farklı lezzetler bulunuyor. Karides Avokado Tartar, Dana Carpaccio, Porcini mantarlı ve Kestaneli Risotto dikkat çeken lezzetler arasında. Ana yemek seçenekleri arasında ise Yavaş pişirilmiş Dana Kaburga Cocotte, Kiraz odununda Izgara Deniz Levreği ve Fırınlanmış organik Hindi yer alıyor. Tatlı seçeneklerinde ise Çikolatalı Mousse ve Susamlı Parfe veya Yeni Yıl Pavlova...

12 yaş altı çocuklar kabul edilmemektedir. 

 

Kilimanjaro

Rez: 0212 225 3980

Yeni yılın gelişini Kilimanjaro'nun unutulmaz atmosferinde; canlı DJ performansı, özel menüsü ve en sevdiklerinizle karşılayın...

 

Biz İstanbul

Rez: 0212 806 07 66

Biz İstanbul 2024’ü, şehrin çok kültürlü yapısından doğan gelenek ve ritüellerini yansıtan yeni yıl menüsü ile karşılıyor. 15 Ocak’a kadar deneyimlenebilecek lezzetler, ilhamını farklı kültürlerin bir arada yaşamasından ve şehre kattığı zenginlikten alıyor.

​​​​​​​

 

Roka İstanbul

Rez: 0212 401 02 60

Ödüllü mutfağını İstanbullularla, Galataport’ta buluşturan Çağdaş Japon Robatayaki restoranı Roka; Yılbaşı gecceniz için gurme, sofistike ve cezbedici... 

 

Feriye

Rez: 0538 483 20 21

İstanbul’un ikonik noktasında Michelin Guide 2023 ve 2024 Tavsiyeli Lokanta Feriyede yeni yılı karşılamaya ne dersiniz?

Boğaz manzarası eşliğinde sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz yılbaşı gecesinde Lokanta Feriye’nin özel yeni yıl menüsü, DJ performansları ve Yılbaşı kokteyli gecceniz eşlik edecek.

 

Sintesi Restaurant

Rez: 0532 699 32 82

Sintesi'de yılbaşı geccesi şölenine hazır olun! Yeni bir yıla, unutulmaz bir başlangıç! Zengin yılbaşı menüsü, imza kokteyller ve canlı müzik! Blissproject ile yabancı caz ve Türkçe Pop ritimler sizi bekliyor. 

 

Sortie

Rez: 0212 327 85 85

Ayrıcalıklı konumu, Boğaz'in ikonikleşen eğlencesiyle Sortie; yılbaşı gecceniz için harika bir ambiyans sunuyor.

İstanbul'un en ayrıcalıklı noktasından, Boğaz'ın tam ortasında şehrin tüm ışıltısı ayaklarınızın altında... Sortie Restaurant'ın özel menüsü, imza kokteylleri ve eğlenceli ritimleriyle unutulmaz bir yılbaşı geccesi Sortie'de sizi bekliyor! 

 

Kalbur Et

Rez: 0216 594 54 91

Kalbur Et, tüm ışıltısı ile yılbaşı geccenize bambaşka bir ambiyans katmaya hazır! Her zamanki klasikleşen Kalbur lezzetleri ve ışıltılı dekorasyonuyla yeni yıla gurme bir giriş yapmaya hazırlanın!

 

Umus İstanbul

Rez: 0535 100 20 57

Umus'ta yılbaşı geccenizi lezzetle donatmaya hazırlanın.

Umus İstanbul yılbaşı geccesi için; alkollü ve alkolsüz olmak üzere iki seçenekli hazırladığı özel menüsü ile misafirlerinin damaklarına imzasını atmaya hazırlanıyor. 

 

The Populist

Yapı Kredi bomontiada Rez: 0212 296 20 34

Galataport İstanbul Rez: 0212 401 04 56

Yeni yıl heyecanı, Aralık ayı boyunca The Populist’te! Yeni yıla sayılı günler kala iyi yemek ve iyi müziğe eşlik eden kesintisiz eğlence, Aralık ayı boyunca Yapı Kredi Bomontiada ve Galataport İstanbul The Populist’ten yükselecek. The Populist klasiği sevilen DJ performanslarına imza lezzetler ve The Populist imzalı craft tatlar eşlik edecek. Yeni yıl heyecanını doludizgin yaşamaya hazırlanan misafirler, yeni yıl gecesi sürprizlerle dolu bir gece geçirecek. Aralık ayı boyunca sürecek DJ performansları, ay boyunca yeni yıl heyecanını yaşatırken, yılbaşı gecesi ise misafirlere Daddy E ve Gökhan Şen’in eğlenceli performansları eşlik edecek.

 

Madhu's İstanbul

Rez: 0543 326 81 11

Yılbaşı geccesi, Madhu’s’ta unutulmaz bir lezzet deneyimi ile yeni yıla şık bir giriş yapın.

Hint mutfağını muhteşem bir atmosferde deneyimlerken Madhu’s’ta gerçekleşecek. Muhteşem dans ve DJ performanslarıyla eğlencenin de doruklarına varacaksınız! Vejeteryan seçenekleri de bulabileceğiniz eşsiz yılbaşı menümüzde chutneyler, Madhu’s’un imza ana yemekleri, tatlılar ve sadece bugüne özel deneyebileceğiniz tatlar sizleri bekliyor! Hem sizlere muhteşem bir ziyafet deneyimi yaşatacak hem de işitsel şölenler yaratacak ihtişamlı bir yılbaşı gecesi için Madhu’s’a davetlisiniz.

 

16 Roof

Rez: 0543 326 81 11

Biletler: passo.com.tr

16 Roof yılbaşı partisi Swissotel The Bosphorus'ta!  

Işıl ışıl Boğaz manzarası eşliğinde enfes yemekler, harika müzikler, canlı DJ performansları ve artık çok daha çarpıcı bir atmosfer!

 

 

 

Akra Hotels, Antalya

Rez: 444 40 45

Akra Hotel ile yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapın! Akra Hotel, 30 Aralık akşamı sevilen sanatçı Karsu’nun büyüleyici performansıyla sıcak bir bar geccesine ev sahipliği yapıyor. 31 Aralık geccesi ise Akra Hotel'de unutulmaz bir gala geccesi için hazır olun! Fatih Erkoç’un akıllarda yer edinen şarkıları eşliğinde yeni yıla coşkulu bir başlangıç yapın.

 

 

Başka Ol, Christmas Market

Tarih: 1 - 31 Aralık

Detaylı bilgi: 0552 903 79 84

Huzur ve eğlenceyi tek bir alanda birleştiren yapılaşması, duygu ve deneyimleri ön plana çıkaran Urban Social konsepti ile Akra Hotels misafirlerine bu sefer de yılın en güzel döneminde birbirinden farklı etkinlikleriyle unutamayacakları bir deneyim sunuyor. Kendine has tarzı ve ruhu ile Başka Ol, bu sefer Christmas Market ile yeni yılın büyülü dünyasına Antalyalılar'ı davet ediyor. Başka Ol; 1-31 Aralık tarihleri arasında, rengarenk ve ışıl ışıl bir ortamın baş kahramanı olarak kendine hayran bırakırken, lezzetli ikramlarıyla yine damaklara hitap edecek. Yeni yıl temalı çeşitli dekoratif hediyelik eşyalardan, yeni yıl temalı lezzetli yiyecek ve içeceklerin servis edileceği Başka Ol’da hem sevdiklerinizle keyifli vakit geçirecek hem de sevdiklerinize alacağınız hediyeler ile onların yüzündeki mutluluğa şahit olacaksınız. 

 

Zaruri Meyhane, Manavgat

Rez: 0501 519 23 23

Manavgat Şelalası'nde unutulmaz bir yılbaşı geccesine hazırsanız; Antalya'nın en keyifli mekanı Zaruri'ye davetlisiniz.

'Caz makamında içkili lokanta' mottosuyla misafirlerini ağırlayan mekan; yılbaşı geccenize hem lezzet hem eğlence katacak kusursuz bir seçenek! 

 

Zaruri Meyhane, Antalya

Rez: 0242 324 91 14

 

 

Alma Restaurant, Side

Rez: 0537 440 15 02

Side'nin büyüleyeni Alma'da Aralık ayı her zaman olduğu gibi lezzet ve keyif dolu geçiyor! 31 Aralık Yılbaşı geccesinde, yeni yıla özel olarak hazırlanan gurme menüsü eşliğinde New Year Dinner kesinlikle deneyimlemeniz gereken bir serüven yaşatmaya hazırlanıyor! 

Aynı zamanda 24 Aralık'ta ise Christmas Dinner gerçekleşiyor...

 

The Royal Castle Bistro, Antalya 

Rez: 0530 236 02 19

 

Hindi Siparişleriniz İçin...

Develi

Grill Prime

Whatsapp sipariş hattı: 0537 974 10 50

 

Nuar Restaurant

Sipariş için: 0212 327 68 27

​​​​​​​