• 27 NİSAN Cumartesi 09:39
  • HV
Advert

TRENDS & BRANDS -

news
TRENDS & BRANDS

İstanbul’un En Güzel Teraslı ve Bahçeli Mekanları

İstanbul'un yeşilliklerle dolu ve açık havada keyifli zaman geçirebileceğiniz en sevilen bahçeli ve teraslı  mekânlarını Gecce Mekan Food Gusto Editörleri sizler için keşfetti.

news
TRENDS & BRANDS

8-14 NİSAN; GecceGusto’da Haftanın Gusto Önerileri…

GECCE GUSTO, Editörleri ve Köşe Yazarlarının bu hafta listesinde neler var? Nereye gidiyorlar, neleri tercih ediyorlar? Hepsi aşağıda sizler için!

news
TRENDS & BRANDS

Nisan 2024 : İstanbul Etkinlik Rehberi

Nisan ayında, İstanbul’da pek çok renkli etkinliğin ve kültürel faaliyetin yaşandığı bir zaman dilimidir. Baharın gelmesiyle birlikte şehirde enerji yükselir ve birçok etkinlik, festival ve sergi bu dönemde gerçekleşir.

news
TRENDS & BRANDS

18-24 Mart Hafta’nın Gusto Önerileri

GECCE GUSTO, Editörleri ve Köşe Yazarlarının bu hafta listesinde neler var? Nereye gidiyorlar, neleri tercih ediyorlar? Hepsi aşağıda sizler için!

news
TRENDS & BRANDS

Karaca, Cumhuriyet Yüzyılı koleksiyonu ile Good Design ödülünü aldı!

Sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve dekorasyon gibi geniş ürün yelpazesiyle sektörde fark yaratan Karaca, Chicago Athenaeum Müzesi tarafından düzenlenen Good Design Ödülleri’nde, tasarım ürünüyle, ödüle layık görüldü. Karaca, 4 farklı tasarım ürünün 3’ünü, ülkemizin tarihine tanıklık eden sofralardan ilhamla hazırladığı Cumhuriyet Yüzyılı koleksiyonu ile aldı.

news
TRENDS & BRANDS

Karaca, The ONE Awards'ta Züccaciye Kategorisinde Birinci Oldu

Karaca, "Züccaciye" kategorisinde yılın en itibarlısı ödülüne layık görülerek Marketing Türkiye tarafından düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde prestijli bir başarı elde etti. Bu ödül, pazarlama sektöründe büyük öneme sahip bir ödül olarak kabul edilmekte.

news
TRENDS & BRANDS

Karaca İle Sevgililer Günü Hediye Fikirleri…

Sevgililer gününde sevgilinize kendisini özel hissettirmek istiyorsanız, sevgililer günü hediye fikirlerinden yararlanarak Karaca üzerinde yer alan birbirinden farklı hediyeyi tercih edebilirsiniz. Bu özel günde kadınlar ve erkekler için kullanışlı hediye seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

news
TRENDS & BRANDS

Karaca ve Refika Birgül iş birliğiyle tasarlanan Swiss Crystal serisi mutfaklara yenilik getiriyor

Karaca, mutfaklarda yaratıcı çözümler sunan ve geniş bir kitle tarafından sevilen başarılı aşçı Refika Birgül ile iş birliği yaparak, "Swiss Crystal" serisini ortaya çıkardı. Karaca'nın sektördeki tecrübesi ve üretim kapasitesi ile Refika Birgül'ün mutfaktaki uzmanlığı bir araya gelerek tasarlanan Swiss Crystal serisi, PFAS ve toksik madde içermeyen malzemeleri, yanmaz yapışmaz iç yüzeyi ile mutfak kullanımına yeni bir perspektif getiriyor.

news
TRENDS & BRANDS

Özkan Uğur'un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak

Ünlü sanatçı Özkan Uğur'un geçen temmuz ayında vefat etmesi üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda oluşturulan müzik stüdyosuna, sanatçının anısını yaşatmak amacıyla adı verildi. Bu stüdyo genç müzisyenlere ücretsiz kayıt imkanı sunarak onlara destek olmayı hedefliyor.

news
TRENDS & BRANDS

2024 Spor Moda Trendleri

Bu yıl, spor dünyası için gerçekten heyecan verici bir dönem olacak. Milyonlarca kişinin nefesini tutarak izleyeceği spor turnuvalarından bireysel sporlardaki çeşitli gelişmelere, giyim trendlerinden kullanılan malzemelerin evrimine kadar, 2024 yılı spor sahnesinde pek çok önemli olaya şahitlik edeceğiz. Uzman görüşleri, spor dünyasının geleceğine dair önemli ipuçları sunuyor ve merakla beklenen gelişmeleri ortaya koyuyor.

news
TRENDS & BRANDS

Sedef Çalarkan Yazdı: 2024 Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halı Görüntüleri

2024 Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halı görüntülerini Gecce Gusto moda yazarı ve stil danışmanı Sedef Çalarkan yorumladı!

news
TRENDS & BRANDS

Kırmızı Halı: Golden Globe 2024

Golden Globe 2024'ün kırmızı halısı: Margot Robbie'nin 1977 Barbie'sine pembe Armani hediyesi olan Taylor Swift, pullu Gucci elbisesiyle zarif bir görünüm sergiledi... İşte detaylar! 

news
TRENDS & BRANDS

Yeni yıl hediyelerine Vakko imzası!

Yılbaşına çok az bir zaman kaldı! Sevdiklerinize yeni yıl hediyesi almak için son kulvara girdik; ama siz hala ne alacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman her sene olduğu gibi yılbaşı hediyelerine damga vuran Vakko mağazalarından sizler için özel olarak seçtiğimiz yılbaşı seçeneklerine kesinlikle göz atmalısınız!

news
TRENDS & BRANDS

İleri dönüşüm hareketi: Grundig'in ilk deneyim mağazası İstanbul'da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen ev elektroniği markası Grundig, ilk deneyim mağazasını tüketicileriyle buluşturdu. İstanbul Marmara Park AVM’deki MediaMarkt içinde açılan Grundig mağazası, markanın sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımını deneyim alanına da taşıyor.

news
TRENDS & BRANDS

Royal Noel kutlaması ve son 10 yılda Prenses Kate'in Noel gardırobuna göz atalım...

Prenses Kate'in Noel'de giydiği her görünüme bakıldığında, her setin sonbahar ve kış giyimi için en iyi model olduğu görülüyor. Gecce Gusto stil editörü Sedef Çalarkan; Kate'in son 10 yıldan bugüne Noel'de giydiği kıyafetleri aşağıda sizler için bir araya getirdi! 

news
TRENDS & BRANDS

Festival atmosferiyle dolu 12 ışıltılı tasarım çanta!

Yılbaşı ruhu her yerde! 2024 yılbaşı akşamının ve stilinin olmazsa olmazları; festival atmosferiyle dolu 12 ışıltılı çantayı sizler için bir araya getirdik...

news
TRENDS & BRANDS

Gürkan Boztepe yazdı: 2024 Markalaşma Yılı

İster kişisel ister kurumsal ister şehir ister ülke olarak marka değilsen; hakettiğinden azını alırsın. "Bu da ne demek?" derseniz; Bence marka olmayan hiçbir kişi ve kurum kendini doğru pazarlayamaz demek!

news
TRENDS & BRANDS

Aşkın ve gücün muhteşemliği: Karaca Home X 2Wins

Hande ve Duygu Gülşen'in tasarımıyla ışıltısını yıldızlardan alan Love & Dream ve zamansızlığını sadeliğinden alan Initial Karaca Home'da. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

2024 yılında klasik müziği hayatınıza sokmanızı öneriyoruz! Neden mi? 

Yapılan pek çok araştırmaya göre klasik müzik, ruh sağlığımız ile fiziksel sağlığımız arasındaki dengeyi sağlayan dinamiklere sahip. Gelin, klasik müziğin faydalarını beraber inceleyelim.

news
TRENDS & BRANDS

İstanbul'un dikkat çeken konsept mağazaları

Alışveriş alışkanlıklarımız da günden güne değişiyor! Tasarımcıların birbirinden yaratıcı ve dikkat çekici tasarımlarına ilgi her geçen gün artıyor. İstanbul'da kesinlikle göz atmanız gereken, en iyi konsept mağazaları sizler için bir araya getirdik...

news
TRENDS & BRANDS

Yılbaşı sofralarınız için ilham veren öneriler

Yılın en ışıltılı zamanlarını sofralarınıza taşımaya ne dersiniz? Yılbaşı sofralarınız için ilham veren süsleme detaylarıyla hayran bırakmaya hazırlanın. Ufak detayların birleşimiyle nasıl büyülü bir sofra hazırladığınıza siz de inanamayacaksınız! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

AysunKaba X AybikeStil: Zamansız kapsül koleksiyonunun lansmanından çok özel...

Geçtiğimiz gün AysunKaba X AybikeStil kapsül koleksiyonunun lansmanı Nişantaşı Delicatessen'de gerçekleşti. Sanat, moda ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismi buluşturan lansmandan en özel anlar...

news
TRENDS & BRANDS

Dünyadaki dördüncü Harry Potter mağazası İstanbul’da açılıyor!

Britanyalı yazar J.K. Rowling’in ‘Harry Potter’ serisinin dünya genelindeki dördüncü ‘Wizarding World’ mağazası, 16 Aralık’ta İstanbul’da açılıyor.

news
TRENDS & BRANDS

Your Beauty Solution X Burcu Kıratlı: Güzelliğin cildine yansısın!

Geçtiğimiz gün başarılı oyuncu Burcu Kıratlı'nın marka yüzü olduğu Eve'in Your Beauty Solution cilt bakım serisi tanıtım lansmanı Frankie'de gerçekleşti. Moda, magazin ve sanat camiasından birçok ismin katıldığı lansman renkli anlara imza attı...

news
TRENDS & BRANDS

Dünyanın renk otoritesi konuştu: 2024'un rengi "Şeftali Tüyü"

Pantone Renk Enstitüsü geçtiğimiz gün yılın rengini belirledi ve önümüzdeki yıl şefkat ve insani bağa olan ihtiyacımızı ilan etti! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Ünlü astrolog Şenay Devi ve gökyüzünden 1000 yıllık döngünün mesajı var!

2008 yılından bu yana profesyonel olarak astroloji danışmanlığı yapmaya devam eden Şenay Devi, her 1000 yılda bir gerçekleşen sabit yıldız etkileri ile gezegensel enerjiler üzerine bir yazı kaleme aldı.

news
TRENDS & BRANDS

LYST açıkladı: Miu Miu modada zirvede!

Dünyaca ünlü LYST listesini açıkladı! Buna göre Miu Miu, dünya genelinde günümüzün en trend markası olarak konumlandı. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

TIMELESS: 2024 Pirelli Takvimi'nden "Zamansız" bir dokunuş!

Pirelli "The Cal"ın 60. yılını kutlamak için sanatçı ve fotoğrafçı Prince Gyasi'nin uzman gözüne güvendi! Naomi Campbell, Angela Bassett ve Amanda Gorman gibi isimlere sayfalarında yer verdi... "Timeless" (Zamansız) başlıklı 2024 Pirelli Takvimi; Londra'da tanıtıldı! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Tolga Aybakan yazdı: Konumuz kış makyaj trendi!

"Bir makyaj artisti olarak makyaj trendlerini her sezon takip ederken, diğer yandan da makyaj trendlerini saçma buluyorum! Hayır, kafam karışık değil; konu Boğa burcu netliği diyelim. :)"

news
TRENDS & BRANDS

Yüzyıllık zarif stil Cartier Tank...

Marka Cartier yüzyıllık zarif stil Cartier Tank saatini Z kuşağının temsilcileri  BLACKPINK, Jisoo ve BTS V ile tekrar popüler ve trend olmasını sağladı!!!

news
TRENDS & BRANDS

Haftasonu veya soğuk kış gecelerinde battaniye altında izlenecek en iyi yılbaşı temalı filmlerin listesi ve film izlerken atıştıracağınız lezzetli tarifler Karaca Air Pro Cook ile...

Film izlerken  lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıkların tariflerini sizler için Gecce Food Gusto ekibi bir araya getirdi! Tabiiii ki Siz de bizim gibi daha film başlamadan atıştırmalıkları dayanamayıp pişer pişmez bitirmek isteyenlerdenseniz seçtiğimiz bu  tarifleri 2 kez yapmak zorunda kalabilirsiniz

news
TRENDS & BRANDS

Karaca ve Karaca Home’un Kasım ve Aralık mutlu eden ve gülümseten fırsatları ile yeni yılda kendinizi ve evinizi kutlayın

Kış'a  ‘merhaba’ derken, kendinizi ve evinizi şımartıp özünüze dönerek benliğinizi kutlamak için size özel önerilerimizi keşfedin.

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Drama Dizileri

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi? 

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Fantastik Diziler 

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi?

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Drama Dizileri

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi? 

news
TRENDS & BRANDS

2023 En İyi Biyografi Dizileri

Sosyal medya kullanımının ardından belki de hayatımızı ele geçiren en önemli uygulama Netflix öyle değil mi? 

news
TRENDS & BRANDS

En İyi Netflix Dönem Filmleri

Özellikle evde zaman geçirdiğimiz günlerde -mesela hafta sonları- hem yeni bir şeyler öğrenmek hem de ruhumuzu beslemek için yapabileceğimiz en iyi aktivitelerden biri film izlemek. 

news
TRENDS & BRANDS

En İyi Netflix Türk Filmleri

Özellikle evde zaman geçirdiğimiz günlerde -mesela hafta sonları- hem yeni bir şeyler öğrenmek hem de ruhumuzu beslemek için yapabileceğimiz en iyi aktivitelerden biri film izlemek. 

news
TRENDS & BRANDS

Gerçek Hayattan Uyarlanan En İyi Netflix Filmleri

Özellikle evde zaman geçirdiğimiz günlerde -mesela hafta sonları- hem yeni bir şeyler öğrenmek hem de ruhumuzu beslemek için yapabileceğimiz en iyi aktivitelerden biri film izlemek. 

news
TRENDS & BRANDS

2024 Sonbahar, Kış  ve İlkbahar - Yaz Moda Haftaları saç trendleri!

Bale tarzı örgülü saçlar, nötr yağlı saçlar ve saç bantları geri döndü!​​​​​​​ 2024 İlkbahar/Yaz Moda Haftası sona ererken New York, Londra, Milano ve Paris defilelerine bakıldığında modellerin etkileyici kıyafetleri ve göz kamaştırıcı makyajlarının yanı sıra saç modelleri de sezonun öne çıkanları arasında yer alıyor.

news
TRENDS & BRANDS

Mucizevi çayların yaratıcısı diyetisyen Şükran Yıldız’dan sağlıklı çay daveti

Yeni çıkarttığı ürünü #deepberrytea’yi Nişantaşı’nda kendi kliniğinde Gecce Gurme Kurulu üyesi Yelda İpekli’nin moderatörlüğünde seçkin konuklarının katılımıyla çok keyifli bir davetle tanıttı.

news
TRENDS & BRANDS

Erkeklerin en iyi aksesuarı, sezonun en popüler saatleri!

Gecce Gusto Lifestyle editörleri, hem şehirlinin şık ve ışıltılı hayatına; hem de spor hayatına uyumlu saat modellerini sizler için bir araya getirdi!

news
TRENDS & BRANDS

Zamanı takip etmek hiç bu kadar şık olmamıştı: Sezonun can alıcı kadın saatleri

2024 sezonunun en can alıcı kadın saatlerini Gecce Gusto Lifestyle editörleri sizler için bir araya getirdi!

news
TRENDS & BRANDS

Hafızlarımızda iz bırakan gelmiş geçmiş en iyi yabancı dizileri fragmanları ile yayınlıyoruz

Özel televizyon sinema ve dizi kanalları dizileri ve filmleri ile hayatımıza girdiğinden beri hangileri uzun süre unutulmadı ve izleyenlerin aklından çıkmadı?  Son 25 yıla  damgasını vurmuş olan yabancı dizileri; dramadan komediye, aksiyondan bilim kurguya, türlerine göre inceleyin ve fragmanlarını izleyin.

news
TRENDS & BRANDS

Kenan Kahvesi ağızlarınızda lezzetli tatlar bırakacak nefis tariflere imza atıyor

Kenan Kahvesi üst kalitedeki kahve çekirdekleri ile üretilen çeşitlerinden ister kapsül, ister çekirdek, ister öğütülmüş filtre kahve ve isterseniz geleneksel Türk kahvesi çeşitleri ile damaklarınıza eşsiz lezzet imzası atıyor!

news
TRENDS & BRANDS

Sonbahar ve kış sezonunda mutlaka almanız gereken 7 ruj!

2023 - 2024 sonbahar ve kış dudak makyajı trendinin anahtar kelimeleri; yumuşak sis, mat, uzun ömürlü kalıcı renk! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

YSL Beauté ve Laurence Benaim iş birliği göz kamaştıracak!

YSL Beauté bu sefer Yves Saint Laurent'in biyografi yazarı Laurence Benaim ile iş birliği yaparak modacıların dünyasına göz attı! Klasik deri modeline devam! YSL'nin yeni üst düzey deri dört renkli göz farı kutusu, gözlerinize şık bir çekicilik katıyor...

news
TRENDS & BRANDS

Hollywood'un klasik zarafeti: Anya Taylor-Joy & Tiffany & Co.

Hollywood'un klasik zarafetine odaklanalım! Anya Taylor-Joy, Tiffany & Co.'nun yeni üst düzey mücevher reklam projesini yorumluyor. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Gecce Gusto Gentelmen's Journal: Stil İkonları

İki dünya çarpıştığında: Mulberry x Paul Smith çantası bir erkeğin gardırobunda kahramanına renkli ve trend bir göndermedir! MulberryX Paul Smith sonbahar ve kış sezonun erkekte  en trend çanta olacağını Çizgileri, canlı tonları, klasik görünümü ile belli etti!

news
TRENDS & BRANDS

Gecce Gusto Gentelmen's Journal: 40. yılında tekrar popüler olan Barbour

Barbour Beaufort ceketinin klasik tasarımı ve kalıcı stili, moda trendlerini aşan zamansız bir kaliteyi ifade ediyor ve her erkeğin gardırobunda en az 1 tane olması gerekiyor. Barbour'un Beaufort ceketinin sonsuz çekiciliğini veren şey nedir? Gelin birlikte bakalım...

news
TRENDS & BRANDS

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Netflix Belgeselleri

En iyi Netflix belgeselleri hangileri, merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İlham verici biyografiler, gerçek hikayeler, yürek burkan hayatlar, motivasyon kaynağı keşifler… İlgi çekici ve etkileyici içerikleriyle izleyicilerinin beğenisini toplamayı başaran belgeselleri Gecce Gusto Lıfe STYLE editörleri sizler için bir araya getirdi  Netflix’te izleyecek farklı içerikler arayan ve dizilere biraz ara vermek isteyen herkesin faydalanabileceğini düşündüğümüz Netflix belgeselleri arasında Sağlıklı yaşamdan seyahate, teknolojiden yemeğe, mutlaka izlemeniz gereken Netflix belgesellerine göz atın ve fragmanlarını izleyin.

news
TRENDS & BRANDS

Sonbahar Filmleri: Evde süveter ve battaniye havasını özleyenlere film önerileri

Yapraklarla birlikte sıcaklıklar da yavaş yavaş düşerken, içinizi ısıtacak sonbahar temalı en güzel filmleri listeledik. Sonbahar demek; yağmurlu havalarda battaniyenin altına girmek, elinize bir kahve almak ve film izlemek demek… Sonbaharın serin havalarında içinizi ısıtacak filmlerin bir listesini yaptık. Şimdiden iyi seyirler!

news
TRENDS & BRANDS

Paris Fashion Week Moda Haftası!

Paris Moda Haftası 25 Eylül - 3 Ekim 2023 tarihleri arasında bir kez daha ikonik moda evlerinin, ünlü tasarımcıların ve yükselen yıldızların ve podyumlarının ritmiyle çalkalandı! 

news
TRENDS & BRANDS

Kendall Jenner & Bad Bunny ilişkilerini Gucci'nin kampanyasında yer alarak resmiyete döktüler!

Kendall Jenner ve Bad Bunny, ilişkilerini Gucci'yle resmileştirdi. İlişkilerini sosyal medya aracılığıyla duyuran kız kardeşlerinin aksine Kendall, Bad Bunny ile ilişkisini sert bir şekilde başlatmak için İtalyan lüks evinin yolunu tuttu.

news
TRENDS & BRANDS

2023 ve 2024 sezonunda kadınları cezbeden ve cezbedecek en iyi erkek parfümleri

Erkeğin imzası parfümdür ve hafızalarda kalmalıdır! Mistik, odunsu, fresh, baharatlı ve bir o kadar size özel parfüm seçenekleri ile buradayız! İnce zevklere sahip, kullanılan içeriklerin kalitesine önem veren, koku kadar şık şişe tasarımıyla da ilgilenen erkekler için 2024’ün en iyi erkek parfümlerini açıklıyoruz! İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Kış sezonunun yeni sonbahar kokularına bir bakış! 

Bu Eylül ayında büyük parfüm markaları birçok yeni ürün piyasaya sürdü ve sonbaharın gelmesiyle birlikte de mevsimlere göre değişen ve yeni çıkan parfümlere gelin bakalım size ait bir sonbahar kokusu var mı? 

news
TRENDS & BRANDS

Hublot saatlerini zamansız minyatür sanat eserlerine benzeten en önemli işbirliklerinden ikisini öne çıkarıyoruz!!

Benzersiz saatler dünyasında Hublot'un tasarımları öne çıkıyor ve üç ana unsuru birleştiren modern saatler arasında: yüksek işçilik, yenilikçi tasarımlar ve tutkulu sanatsal dokunuşlar var! 

news
TRENDS & BRANDS

RIMOWA, dünyaca ünlü lüks mücevher şirketi Tiffany & Co. ile yeni bir işbirliğini duyurdu!

RIMOWA, 1898'den bu yana, seçici seyahat severlerin  taleplerini karşılayan düşünceli seyahat araçları yaratmak için Bavul, uçak içi valiz vs için  işçilik, pratik tasarım ve yaratıcılığı birleştirerek bagaj sektöründe bir dünya lideridir. 

news
TRENDS & BRANDS

Türk ünlülerin ve dünyaca tanınmış ünlü erkeklerin tercih ettiği saat modelleri

Tom Cruise’dan Leonardo di Caprio’ya… Günlük hayatta ünlüler hangi saat markalarını tercih ediyor? Biraz olsun bu merakları gidermek amacıyla sizler için ünlüler ve yollarının kesiştiği yüksek saatçilik markalarını göz attık.

news
TRENDS & BRANDS

Sadece koleksiyonerlerin bildiği çok özel 5 saat markası!

Koleksiyonerlerin gözdesi olan işçiliği, kaliteleri ve dakikliğiyle ön plana çıkan nadir saat markalarının gizli dünyasını keşfedin! Mekanik saatçiliğin en önemli yapı taşlarından biri, saat markalarının teknolojik gelişmelere rağmen ayakta kalmasını sağlayan saat koleksiyonerleri. Bu koleksiyonerler, ömür boyunca saklayıp özel günlerde bileklerinde taşıyacakları, hem kaliteli işçiliği hem de dakikliğiyle ön plana çıkan köklü markaların saatlerini tercih ediyor. Bu bağlamda tercih ettikleri saatler, genellikle popüler olmayan, kalite ve fiyatlarıyla kendini sadece belirli müşterilere sunan özel markalara ait oluyor. Bu çok özel markaları, tarihleri ve öne çıkan yönleriyle sizin için bir araya getirdik.

news
TRENDS & BRANDS

Dünya'da şu anda en çok satan 7 parfümü bir araya getirdik! 

Bir kadının kokusu: Herkesin sevdiği, dünyada en çok satan 7 parfümü sizler için bir araya getirdik. Belki annenize belki sevdiğiniz kadına ya da en sevdiğiniz kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi bu ikonik kokulardan bir tanesini alırsınız...

news
TRENDS & BRANDS

Begüm Khan, Bengal ikonuyla yeni sezona cesur ve güçlü bir giriş yapıyor!

Birbirinden farklı karaktere sahip olan birçok hayvanın yüksek moda sahnesine taşındığı Begüm Khan’ın “Icons” ailesi, bu sezon severlerini asaletin ve liderliğin sembolü olan Bengal kaplanları ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

news
TRENDS & BRANDS

Türk markası Fiolas, Avrupa'daki ilk mağazasını Londra'da açtı!

Ev kozmetiği ve polistik cilt bakım ürünleri ile son zamanların en dikkat çekici Türk markası Fiolas, Avrupa'daki ilk mağazasını Londra'da açtı! Fiolas ilk yurtdışı mağazası için, Avrupa’nın en büyük AVM’si olan Westfield London’ı tercih etti. Yaşama ve güzelliğe bütünsel yaklaşan Fiolas, sunduğu doğal ve vegan içeriklere sahip ürünlerini Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezinde açtığı mağazasında satışa sundu.

news
TRENDS & BRANDS

Sonbahar & Kış gardırobunuzun olmazsa olmaz trend parçaları!

Erkek ve kadınlar için Sonbahar - Kış gardırobumuzda olması gereken sezonun trend olacak parçalarını ve Kış Wishlist'inizi Gecce Life Style Editörleri ve Gül Erçetingöz sizler için bir araya getirdi! 

news
TRENDS & BRANDS

Kenan Kahvesi, İstanbul ve İzmir Coffee Festival'de!

Hayattan aldığı keyifleri markasına yansıtan Kenan Erçetingöz'ün aromasıyla büyüleyen Kenan Kahvesi, kahve tutkunlarının merakla beklediği İstanbul ve İzmir Coffee Festival'de sizi bekliyor. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

NYFW'in en özel, yıldızlarla dolu şovlarının ardındaki parti ve etkinliklerine Gecce Life Style editörleri yakından baktı!

Göz alıcı New York Moda Haftası, podyumlar ve lüks moda gibi görünebilir; ancak moda haftaları, birçok katılımcı için daha çok bir maraton gibi geliyor. 

news
TRENDS & BRANDS

Brad Pitt’ten yeni içki markası!

Brad Pitt, yeni Cin'i için dünyanın en iyi damıtıcılarından biriyle işbirliği yaptı! Dünyaca ünlü yıldız yeni çıkardığı Cin markası ile tüm gözleri üzerine topluyor!

news
TRENDS & BRANDS

“Ferrari” filminin ilk tanıtımı yayınlandı!

 “Ferrari”, dünya prömiyerini geçtiğimiz günlerde Venedik Film Festivali’nde yapmıştı! Adam Driver ve Penélope Cruz’un başrollerini paylaştığı  Enzo Ferrari’nin yaşamına odaklanan film, aralık ayında sinemalarda olacak.!!!

news
TRENDS & BRANDS

Louis Vuitton'un Sicilya'da açtığı ilk kafesi tam olarak bir ilham perisi!

Geçtiğimiz ay, modern genişlemesini sürdüren Louis Vuitton, Sicilya'nın büyüleyicisi Taormina'da yeni bir resort butiğini ve ilk İtalyan kafesini hizmete açarak, herkesi büyülemeyi başarmıştı. Günün ilhamını da dünyaca ünlü markadan alıyoruz! İşte tüm detaylarıyla o moda kokan, efsanevi eser...

news
TRENDS & BRANDS

Chanel, nostaljik kokusunun tanıtımı için Brooklyn'de restoran açıyor!

Chanel, 8 - 10 Eylül tarihleri arasında nostaljik Chance Eau Fraiche kokusunu tanıtmak için Williamsburg, Brooklyn'de yerel bir restoranı devralıyor! Chanel, retro esintili en yeni deneyimsel girişiminde tatlı ikramların yanı sıra lezzetli bir koku deneyimi sunuyor. İşte moda ve gastronomi dünyası için yenilikçi bir soluk...

news
TRENDS & BRANDS

Yeşil Çizik Zeytin, Ezine Peyniri ve Maraş Tarhanası AB tarafından artık coğrafi işaretli!

Uluslararası coğrafi işaret seferberliği çalışmaları kapsamında hız kazanan başvurulardan üç sevindirici haber daha geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Maraş Tarhanası, Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini ve Ezine Peyniri için Avrupa Birliğine yapılan coğrafi işaret başvurularının inceleme süreçlerinin tamamlanarak yayımlandığı bilgisini paylaştı.

news
TRENDS & BRANDS

Fenix Bodrum, 2023 Restaurant & Bar Design Awards in the Club/Night Venue kategorisinde Shortlist'te!

Gururlandırıcı bir haber de Bodrum kıyılarından, Fenix Bodrum'dan geliyor! Her anıyla gastronomi deneyimleri çok özel dokunuşlarla buluşturan d.ream restoranlarından Fenix Bodrum, 023 Restaurant & Bar Design Awards in the Club/Night Venue kategorisinde Shortlist’te yerini aldı. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Rolls-Royce bir kez daha dünyanın en pahalı otomobili oldu!

Rolls-Royce, 28 milyon dolarlık Boat Tail ile sahip olduğu “Dünyanın En Pahalı Arabası” unvanını, Ağustos 2023’de tanıttığı 31.2 milyon dolarlık La Rose Noire Droptail ile oldu!

news
TRENDS & BRANDS

Erkekler için gündelik güzellik bakım ritüeller

Gecce Life Style Beauty güzellik editörleri sizler için uzmanlara sordu; erkekler için adım adım bakım ritüeli neler olmalı?

news
TRENDS & BRANDS

Trends & Brands: Sezonun olmazsa olmazı kırmızı ruj!

2023 Sonbahar ve 2024 Kış sezonunun vazgeçilmeyecek trendi, moda ve güzellik dünyasından bizlere göz kırpmaya başladı. Önümüzdeki sezonun olmazsa olmazı kırmızı ruj trendini sizler için yakın kadraja aldık!

news
TRENDS & BRANDS

Gecce Fashion Life konuğu: Tasarımcı Diane von Furstenberg

Tekne ömrü ve yürüyüş botları üzerinde anvelop elbisenin çok seyahat eden kraliçesi! Diane von Furstenberg'in hayat hikayesi, New York merkezli moda çizgisi kadar cesur ve renkli...

news
TRENDS & BRANDS

Magnum Store ile kendi dondurmanızı tasarlayın!

Birçok ülkede faaliyet gösteren dondurma markası Magnum’un, sıcak yaz günlerinde Magnum Store’u Sur Yapı Marka AVM ziyaretçileriyle buluşuyor. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

Miranda Kerr’in wellness, bakım ve makyaj rutini...

Eski Victoria’s Secret meleği, yeni CEO Miranda Kerr’in bakım ve güzellik rutinini inceliyoruz. Gecce Life Style Beauty Wellness sayfamıza konuk ediyoruz...

news
TRENDS & BRANDS

Sonbahar ve kış aylarının en popüler cilt bakım ve güzellik uygulamaları

Deniz, havuz, güneş, kum sonrası sonbahar ve kış aylarında uygulanabilecek 10 profesyonel cilt bakımını Doktor Cansen Yeni Kut'a sorduk ve Gecce Life Style Beauty okuyucuları için en başarılı uygulamaları Dr. Cansen Yeni Kut sizler için önerdi...

news
TRENDS & BRANDS

Dünyaca ünlü müzayede evi Sotheby’s Schumacher’e ev sahipliği yapacak

RM Sotheby’s müzayede evi yedi kez F1 dünya şampiyonu olan Michael Schumacher’e özel koleksiyonunu, ünlü ismin hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

news
TRENDS & BRANDS

Fransız tasarımcı Christian Louboutin'in ilk oteli: Verhelmo!

Dünyanın en meşhur stilettolarına imza atan Fransız ayakkabı tasarımcısı Christian Louboutin, ilk oteli Verhelmo'yu Portekiz kıyılarında açıyor. İşte detaylar...

news
TRENDS & BRANDS

DIOR SPA CRUISE

Paris Seine nehrinde seyreden olağanüstü bir Wellness deneyimini Gül Erçetingöz sizlere öneriyor!

news
TRENDS & BRANDS

Netflix'ten şefleri buluşturan restoran: Netflix Bites!

Tüm dünyayı ekseni etrafında döndüren platformların başında gelen Netflix, gastronomi tutkusunu ekranlarla sınırlı tutmamaya karar vermiş olacak ki, dünyaca ünlü şefleri bir araya getireceği restoranı Netflix Bites'ı 30 Haziran'da meraklılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor!

news
TRENDS & BRANDS

2023 Dünya Süperyat Ödülleri sahiplerini buldu....

Süperyat endüstrisinin en büyük etkinliklerinden biri olan Dünya Süperyat Ödülleri, İstanbul’da düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

news
TRENDS & BRANDS

IF DESIGN AWARD’dan Jumbo’ya Ödül

Özgün ve zamansız tasarımlarıyla sofraların vazgeçilmezi olan Jumbo, ‘Loop french press ve bardak seti’yle 2023 IF DESIGN AWARD’dan ödülle döndü. 

Loading