• 27 NİSAN Cumartesi 14:46
  • HV
Advert

STYLE & CULTURE -

news
STYLE & CULTURE

WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle aylar sonrasına ertelenmiş olan 75. Primetime Emmy Ödülleri dün gece dağıtıldı!

Televizyon dünyasının Oscar’ı olarak nitelendiren Emmy Ödülleri’nin 2024 kazananlarını Gecce Mekan ve Gecce Gusto sanat editörleri sizler için aşağıda bir araya getirdi!

news
STYLE & CULTURE

BİFO'nun Büyülü Akşamı: Romantizmin Zaferi

Türkiye'nin öncü orkestralarından biri olan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), sadece ülke genelinde değil, aynı zamanda uluslararası alanda da tanınan bir başarıya sahiptir. 2024'e muhteşem bir başlangıç yapan orkestra, "Yeni Yıl Konseri"ni başarıyla gerçekleştirdikten sadece bir hafta sonra romantizme odaklanarak birbirinden etkileyici eserleri müzikseverlerle buluşturacak. 18 Ocak'ta sahne alacakları "Romantizmin Işıltısında" konseri, orkestranın başarılı şefi Finnegan Downie Dear yönetiminde ve keman sanatçısı Alexandra Conunova'nın eşlik etmesiyle büyüleyici bir müzikal deneyim sunacak. Bu eşsiz etkinliği sabırsızlıkla bekliyoruz.

news
STYLE & CULTURE

"Sydney Sweeney, Kérastase'in Yeni Yüzü Olarak Dikkat Çekiyor!"

"Sydney, gerçekten her alanda başarıya ulaşabilen bir kadın. Hem oyunculuk hem yapımcılıkta sergilediği olağanüstü yetenek ve içten gelen tutkusu, onu popüler kültürde zirveye taşıdı."

news
STYLE & CULTURE

Sosyetik çiftin balayı tatili

Sosyetenin gözde isimlerinden Yasemin Taciroğlu ile iş insanı Ahmet Uras, balayı tatili için İtalya’nın kayak merkezi Cortina’yı seçti

news
STYLE & CULTURE

Selena Gomez, Los Angeles'taki Nadir Güzellik Etkinliğinde Melek Gibi Görünüyor

Selena Gomez son moda buluşuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

news
STYLE & CULTURE

Nedir Bu Sanat Terimi?

Her resmin farklı bir hikayesi vardır. Eserler sanatçıların iç dünyaları, yerel kültürlerinin izleridir. Bu eserlerden Mural duvar sanatı, ilk çağlara kadar dayanmaktadır. İnsanoğlu ilk resimlerini duvarlara yapmıştır.

news
STYLE & CULTURE

Tüm zamanların en iyi yerli dizisi

Hollywood'da galası yapılan ilk yerli yapım olan 'Şahsiyet', bu başarısıyla dikkat çekerken, Haluk Bilginer'in muazzam oyunculuğu yeniden gündeme geldi.

news
STYLE & CULTURE

Yapay zekaya göre popüler Avrupa ülkeleri

Yapay zeka insanların seyahat tercihlerini belirlemek için 380 milyondan fazla turizm konulu sohbeti analiz etti.

news
STYLE & CULTURE
news
STYLE & CULTURE

Moda dünyasını kasıp kavuran gizli zenginlik trendi: Sessiz lüks

Lüks aslında ne anlama geliyor? Bu, modern toplumda iyice aşırı kullanılan, spor arabalardan tatillere, şiltelerden makyaja kadar her şeyi tanımlamak için kullanılan bir terimdir; her yerde bulunması, ifade etmesi gereken ayrıcalıkla çelişmektedir.

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural, 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz Şampiyon Melekler'i anma geccesini yazdı!

6 Şubat depreminde Adıyaman’daki İsias Otel’de hayatını kaybeden KKTC’li şampiyon genç voleybolcular için düzenlenen anma geccesi 06 Ocak cumartesi Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de gerçekleşti.

news
STYLE & CULTURE

Golden Globe 2024 hakkında bilmeniz gereken her şey!

Golden Globes 2024, Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Büyüleyici geccenin tüm detayları için arkanıza yaslanın ve ışıltıyı hissedin...

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto İstanbul Etkinlik Takvimi: Ocak 2024

Ve yepyeni bir yıla kapılarımızı açtık! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural; 5 Ocak'ta vizyona girecek 'Başkan' filmini yazdı!

2024 yılının ilk yerli komedi filmi Tunceli'de geçtiğimiz yaz çekilen Ulaş Bahadır’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği ‘Başkan’ 5 Ocak 2024 tarihinde sinemalarda gösterime giriyor.

news
STYLE & CULTURE

2023 KARDASHIAN VE JENNER NOEL Arifesi Partisi Kim Kardashian evinde verildi...

Los Angeles'ta beyaz bir Noel arifesi sergileyebilecek biri varsa o da Kim Kardashian'dır. Kim, ailenin yıllık Noel Arifesi partisine ev sahipliği yaptı ve evini sırf bu olay için süslenmiş bir kış harikalar masal diyarına dönüştürdü.

news
STYLE & CULTURE

2023'ün En İyi ve En Kötü Giyinen Ünlüleri

2023 yılının en iyi ve en kötü giyinen ünlülerini Gecce Gusto Moda ve Stil Editörü, Köşe Yazarımız Sedef Çalarkan bir araya getirdi!

news
STYLE & CULTURE

2024 yılında dünya çapında sanat ve tasarımı buluşturan fuarlar!

Yeni bir yıl, yeni vizyonlar demektir! 2024 yılı dünya çapından bol çeşitlik dolu geçmeye hazırlanıyor. Dünyanın farklı noktalarından tasarımın, yaratıcılığın; modern ve çağdaşın bir araya geleceği kaçırılmayacak fuarları sizler için bir araya getirdik…

news
STYLE & CULTURE

Tuvallerden İlhamla: Dünyanın en özel renklerinin anlatılmamış hikayeleri

Muhteşem Tyrian Purple'dan modern harika Vantablack'e kadar, sanat dünyasını süsleyen özel pigmentlerin tarihçesini keşfedin...

news
STYLE & CULTURE

2024 yılında dünyanın en etkileyici sanat sergileri!

2024 sanatın yılı olmaya hazır, peki siz hazır mısınız? Gecce Gusto Art ekibinin, dünyanın dört bir yanından seçtiği en özel sanat sergileri… Picasso'nun başyapıtlarından sürükleyici harikalara kadar 2024'te dünyanın en büyüleyici sanat sergilerinde yolculuğa çıkıyoruz!

news
STYLE & CULTURE

Dünyanın en ünlü ve ikonik sanat eserleri

Sanat tutkunları buraya! Dünyaca ünlü tablolar ve yıllardır ikonikleşen sanat eserlerini Gecce Gusto Art ekibi bir araya getirdi...

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural yazdı: Acilen "Ansızın Bi İnfilak" konseri bekliyorum!

Yeni şarkılar neler diye ditijal dünya da dolaşırken ‘Ansızın Bi İnfilak’ın yenisi 22 Aralık tarihinde yayınlanan ‘YUH’ u fark ettim. Ve acilen Ansızın Bi İnfilak konseri bekliyorum....

news
STYLE & CULTURE

Tolga Aybakan'dan yeni yıl geccesi için makyaj önerileri...

Yeni yıl makyajı diyince aklımıza ilk gelen şey, kırmızı ruj!!! Kırmızı ruj çok özeldir, sofiistikedir, seksidir, enerjiktir, kendini ifade etme şeklidir, olmak istediğinizi olduğunuz bir görünüştür kısacası...

news
STYLE & CULTURE

Yeni bir yılda hayatınıza keyif katacak rutinleri dahil edin...

Canlı performanslar, sanat sergileri, konserler; sezonun en iyi tiyatro oyunlarını izlemek, en iyi etkinlikleri takip etmek, atölyelere katılmak, sevdiğiniz bir kitabı okumak, güncel film ve müzik listelerini gözden geçirerek yeni keşifler gibi hayatınıza keyif katacak rutinleri keşfedin ve yeni yılda hayatınıza dahil edin!

news
STYLE & CULTURE

Akmerkez, 30. yılını seçkin bir davetle kutladı!

Açıldığı günden beri İstanbul’un “kalbinde” yer alan Akmerkez, 30. yılını geçtiğimiz gün düzenlenen seçkin bir davetle kutladı. İş, sanat, cemiyet ve moda dünyasından seçkin isimlerin katıldığı davet, misafirlere hem unutulmaz anlar yaşattı hem de Akmerkez'in İstanbul'un parlayan yıldızı olma vizyonunu bir kez daha yansıttı.

news
STYLE & CULTURE

Oscar Habercisi: 2024 Altın Küre Adayları Açıklandı!

Hakkında çıkan iptal haberlerinin ardından Altın Küre Ödülleri 7 Ocak 2024’te 81. kez gerçekleşmek üzere bir anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğuyor. Altın Küre Ödülleri için adaylar belli oldu; Barbie 9 adaylık ile zirvede!

news
STYLE & CULTURE

2024 Altın Küre Adayları...

Oscar'ın habercisi olan Altın Küre Ödülleri'ne geri sayım başladı! Bu yıl 81'inci kez sahiplerini bulacak olan Altın Küre Ödülleri için adaylar belli oldu.

news
STYLE & CULTURE

2024 Kış Gün Dönümü 22 Aralık Cuma akşamı başlıyor!

Kış Gün Dönümü’ne çok az kaldı. Bu sene Kuzey Yarım Küre’de 22 Aralık Cuma geccesi saat 00:47'de gerçekleşecek Kış Gün Dönümü için ONG Center’ın müthiş bir programı var! İşte detaylar…

news
STYLE & CULTURE

İlhamını Atatürk'ten alan genç sanatçılar bir arada: "Sonsuzluğun İzinden"

Ekavart Gallery'de 7 Kasım'da sanatseverlerle buluşan "Sonsuzluğun İzinden", 17 Aralık'a kadar sizi bekliyor! İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Willy Wonka'nın Paris'teki galasından...

Paul King'in yönettiği "Wonka" filminin galası Paris'teki UGC Normandie sinemasında gerçekleşti. Etkinliğe eşi Anna Elisabeth Eberstein ile birlikte gelen başrol oyuncuları Timothée Chalamet ve Hugh Grant katıldı. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Aralık ayı 2023 yılının son Merkür Retrosu kapıya dayandı!

Gerilemenin etkileri ne olacak? Retro bize neler getirecek? Yılın sonuna geldik ama bitti mi? Bitmedi! Şimdi sırada bir Merkür retrosu bekliyor. Neyse ki, bu Merkür retrosu 2023 yılının sonuncu gerilemesi. 

news
STYLE & CULTURE

Aralık ayında İstanbul'da çocuk tiyatroları!

Yılın son ayı çocuklar için de çok ama çok eğlenceli geçecek! Çocukları hem sanatla tanıştıran hem de kahkahalara boğulacakları eğlenceli anlar yaşatan çocuk tiyatrolarını sizler için bir araya getirdik. Aralık ayı boyunca İstanbul'da sahnelenecek en iyi çocuk tiyatroları...

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto Ankara Etkinlik Takvimi: Aralık 2023

Ve 2023'un son ayı için hazırlanın! Yıla unutulmaz bir kapanış geliyor... Ankara etkinlik takvimi Aralık 2023 karşınızda! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto İstanbul Etkinlik Takvimi: Aralık 2023

Ve 2023'un son ayı için hazırlanın! Yıla unutulmaz bir kapanış geliyor... İstanbul etkinlik takvimi Aralık 2023 karşınızda! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural yazdı: 2023 biterken film festivalleri!

Sanatın en önemli dallarından sinema her dönem film festivalleri ile sektöre ve sanata değer katmaya devam ediyor. 27 Kasım itibariyle 31 Aralık tarihine kadar ki süreçte Türkiye’de yine birbirinden değerli film festivalleri ile filmler sinema seyircisi ile buluşacak.

news
STYLE & CULTURE

Mimar Sinan'ın en önemli eserlerinden Zeyrek Çinili Hamamı restorasyonunda sona gelindi!

Tarih ve sanat dolu harika bir haberimiz var! Zeyrek Çinili Hamamı, 13 yıllık restorasyonun ardından şehre nefes kesen br kültür mirası olarak yeniden kazandırılıyor ve 2024 yılı başında yeniden açılıyor! İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Angelina Jolie'nin özel stilinden ilham alındı! Chloé x Atelier Jolie işbirliği serisi Ocak ayında satışa çıkacak...

Angelina Jolie beklenmedik bir şekilde bu yılın haziran ayında kişisel moda markası Atelier Jolie'nin lansmanını duyurmasının ardından, ilk işbirliği ortağının Chloé ile sınırlı sayıda ortak markalı bir seri başlatmak olacağını duyurdu. Artık her iki taraf da sonunda Chloé x Atelier Jolie işbirliği serisi hakkında daha fazla ayrıntıyı açıkladı! Koleksiyon, zarif ve feminen terziliği enfes kumaşlarla birleştirerek kadınlar arasındaki samimi uyumu kutlayan anlamlı ve zamansız tasarımlar yaratarak gece giyimine odaklanıyor.

news
STYLE & CULTURE

2023 Noel makyaj setleri: Sınırlı sayıda üretilen tatil güzelliği serisinin ilki! CHANEL, Dior, NARS...

Güzel göz farı paleti, ruj setleri ve parfümleri Gül Erçetingöz sizler için bir araya getirdi!  

news
STYLE & CULTURE

Melek Zeynep Bulut'un ödüllü eseri "Açık Yapıt" AKM'de!

Geçtiğimiz Haziran ayında Londra Tasarım Bienali'nde Türkiye'yi temsil eden ve halk oylamasıyla "Public Award"ı kazanan; üstüne bir de Eylül ayında Londra Tasarım Festivali 20. Yıl Özel Seçkisi'ne davet alan sanatçı ve mimar Melek Zeynep Bulut'un ses getiren "Açık Yapıt" eseri Türkiye'de ilk kez AKM İstanbul'da sergileniyor. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Yılın Moda Geccesi: CFDA 2023 Ödülleri Sahiplerine Kavuştu...

Her sektörde olduğu gibi moda sektöründe de belli başlı gecceler ve etkinlikler mevcut. Amerika kapsamında modanın Oscar’ı denilebilecek bir ödül töreni de CFDA ödülleri. Her sene yenisi düzenlenen CFDA ödül töreninin 2023 yılı ödülleri sahiplerini buldu ve yılın moda gecesi CFDA 2023 ödül törenini ve ödül törenine katılan en şık isimleri Gül ERÇETİNGÖZ sizler için bir araya getirdi!

news
STYLE & CULTURE

LACMA Art + Film Gala 2023 dün gecce Los Angeles'ta gerçekleşti!

Dünyaca ünlü moda markası Gucci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen LACMA Art + Film Galası'nın 12.si dün çığır açan bir törenle gerçekleşti. Gecce Gusto Lifestyle ekibi olarak gecceye damgasını vuran isimleri ve geccenin tüm detaylarını sizler için yakın kadraja aldık. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

28 Ekim Ay Tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Yılın son tutulması, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcundaki Dolunay sırasında gerçekleşecek ve dönüştürücü enerjilerle dolu olacak! Peki bu tutulma bizi nasıl etkileyecek, tutulma süresinde neler yapmalıyız ve burçlarımıza etkisi neler olacak? İşte tüm sorularınızın cevabı...

news
STYLE & CULTURE

Heidi Klum, Cadılar Bayramı kostümüyle bir kez daha kendini aştı! 

50 yaşındaki Alman süpermodel ve America's Got Talent jürisi, 31 Ekim Salı geccesi New York City'deki Marquee'de düzenlenen 2023 Cadılar Bayramı Partisi'ne kızı ve eşi ile katıldı. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Hollywood'un yıldızlarla dolu Cadılar Bayramı Partisi!!! 

Cindy  Crawford ve kocası Rande Gerber her yıl Cadılar Bayramı'nda büyük bir etkinlik düzenliyorlar! Bu yıl da bir içki markası çatısı altında yine büyük bir Cadılar Bayramı düzenlediler ve konuklar arasında dünyaca ünlü isimler yer aldı! 

news
STYLE & CULTURE

Gamze Cizreli'nin "Ateşle Oynayanlar"ının imza günü 30 Ekim'de!

Başarılı iş insanı, girişimci ve BigChefs markasının yaratıcısı Gamze Cizreli, kendi deyimiyle ‘yaşadıklarından kendine kalanları’ kaydettiği “Ateşle Oynayanlar” isimli kitabını 30 Ekim’de D&R’ın Ankara Tunalı mağazasında okurları için imzalayacak.

news
STYLE & CULTURE

28 Ekim Ay Tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Yılın son tutulması, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Boğa burcundaki Dolunay sırasında gerçekleşecek ve dönüştürücü enerjilerle dolu olacak! Peki bu tutulma bizi nasıl etkileyecek, tutulma süresinde neler yapmalıyız ve burçlarımıza etkisi neler olacak? İşte tüm sorularınızın cevabı...

news
STYLE & CULTURE

Cumhuriyet'in 100. Yılına armağan edilen sergiler!

Cumhuriyet'in 100. Yılı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere en değerli mirasının 100. yılında İstanbul'daki sergilere kesinlikle gö atmalısınız. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

100. Yıla Özel 100 Gün Ücretsiz İBB Müzeleri!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattı. Giriş saatleri dikkate alınarak birçok müzeye ücretsiz giriş mümkün oldu.

news
STYLE & CULTURE

Cumhuriyet'in 100. Yılına özel konserler!

Atatürk'ün bizlere bıraktığı en kıymetli mirasımız olan Cumhuriyet'imizin 100. Yılı; şehirde büyük bir coşku ile kutlanmaya hazırlanıyor. Bu değerli mirasın 100. Yılı için özel hazırlanan konserleri sizler için bir araya getirdik!

news
STYLE & CULTURE

Kendini doğduğu günden itibaren Tanrıça hisseden Hailey Bieber...

Hailey Bieber; model ve kurucu, gişe rekorları kıran cilt bakım markasını işletmeye ara vererek Karayipler'in en gözde otelinde GQ dergi çekimine katıldı ve röportaj vererek son on yılda yıldızlığa giden çılgın yolculuğunu anlattı.

news
STYLE & CULTURE

Kendall Jenner Gibi Ama Değil: AI Kendall ile Tanışın...

Ünlülerle işbirliğine başlayan Meta, Facebook, Instagram ve WhatsApp sosyal medya platformlarında 28 yapay zeka karakter profilini sundu! Ve ilk sunumda geçtiğimiz günlerde Meta ile hayatımıza giren ve Instagram akışında karşımıza çıkan Kendall Jenner’ın AI ikizi Billie oldu ve kendisi ile tanıştık.

news
STYLE & CULTURE

Gecce Gusto İzmir Etkinlik Rehber: Ekim 2023

Ekim Ayı İzmir Etkinlik Rehberi: En İyi Konser, Festival, Parti ve Tiyatro Oyunlarını Gecce Gusto Sanat editörleri sizler için derledi...

news
STYLE & CULTURE

Gece Gusto İstanbul Etkinlik Rehberi: Ekim 2023

Sonbaharın en güzel anlarına şahitlik edeceğimiz Ekim ayında, merakla beklenen en iyi ve en yeni etkinlikleri Eventmag takipçileri için derledik! Ekim ayı İstanbul etkinlikleri arasında birbirinden keyifli konserler, festivaller ve tiyatro oyunları seni bekliyor olacak.

news
STYLE & CULTURE

25. Afife Tiyatro Ödülleri'nin kazananlar ve Ekim ayı tiyatro etkinlik rehberi

Türkiye’nin en prestijli tiyatro ödülü Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nin 25. yıl kazananlarını ve özel ödül sahiplerini buldu! Bizde Gecce Gusto Sanat editörleri olarak sizler için ödül alan listeyi derlerdik...

news
STYLE & CULTURE

Hayvanları korumak için çalışan kurumları daha yakından tanıyalım!

Hayvanlara yardım konusunda da hem globalde hem de ülkemizde çok güzel çalışmalar yapan, her geçen gün daha da farkındalık yaratan kuruluşlar var. Hemen hepsi de bağışlarla çalışmalarına devam ediyor. Her yardım konusunda olduğu gibi hayvanlara yardım konusunda da bağışların büyük ya da küçük olduğuna bakmadan elden geldiğince destek olmak gerekiyor. Gelin onları daha yakından tanıyalım!

news
STYLE & CULTURE

Gecce Gusto Art & Culture editörleri 18. Contemporary İstanbul'un detaylarını inceledi!

Ülkemizde kültür ve sanata ilgi artıyor! Gecce Gusto Art & Culture editörlerimiz 22 ülkeden 67 sanat galerisine ev sahipliği yapan 18. Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat fuarını ön gösterimle sizler için keşfetti! İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Feriye'nin eşsiz ambiyansında, Boğaz'da Nefes ve Ses Yolculuğu!

Farklı yaşam alanları ve Boğaz'ın bitmez bilmeyen enerjisini her anınıza yansıtan Feriye'de 30 Eylül Cumartesi gününü kendinize ayırmaya hazırlanın! Auramind.co ile Feriye'de nefes ve ses yolculuğu sizi bekliyor...

news
STYLE & CULTURE

22 - 25 Eylül arası Gecce Gusto ekibinden eğlence, lezzet ve sanat dolu hafta sonu önerileri!

Ve beklenen hafta sonu sonunda geldi! 22 - 25 Eylül tarihleri arasında Gecce Gusto ekibi neler yapacak, listelerinde neler var ve nerelere gidecekler? İşte eğlence, lezzet ve keyif dolu öneriler...

news
STYLE & CULTURE

Caner Ural, Adana Altın Koza Film Festivali'nden bildiriyor!

Caner Ural, 18 Eylül'de açılışı yapılan Adana Altın Koza Film Festivali'nde! Festivali yakından takip eden yazarımız; meraklıları için festivalin her detayını sizler için kaleme aldı!

news
STYLE & CULTURE

Bu sene 27’ncisi yapılacak olan İstanbul Tiyatro Festivali programı açıklandı!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 27. İstanbul Tiyatro Festivali, 25 Ekim’de perdelerini açıyor. Işıl Kasapoğlu’nun küratörlüğünü yaptığı festivalde 20 gösteri sunulacak. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

13 filmle modanın renkli dünyasına yolculuk yapmaya ne dersiniz?

Kıyafet, modanın en temel ifadesidir. Bir kişinin giydiği kıyafeti, stilini,  tarzı, kişiliğini, zevkini ve hatta ruh halini yansıtan bir aynadır. Tarihsel olarak, moda, toplumsal ve kültürel değişimlerin bir yansıması olarak şekillenmiştir. Ve her dönemde, modayı, giyim tarzlarını ve bunun yaratıcılarını ve stilistlerini ele alan sayısız film üretilmiştir. Bu filmler, modanın renkli dünyasına ilham veren, görsel açıdan büyüleyici ve sıklıkla duygusal açıdan etkileyici hikayeler sunar. İşte sizler için Gecce Life Style & Culture ekibinin derlediği; moda dünyasında unutulmaz bir yolculuk sunan 13 film... Video linkleriyle birlikte! 

news
STYLE & CULTURE

Türkiye ve dünyadan seçtiğimiz en özel Eylül - Ekim etkinlikleri!

Eylül demek festival demek! Şehre dönüşlerin artık neredeyse tamamlandığı şu günlerde; müzik, sanat ve eğlence dünyası da çeşitli etkinlik ve festivallerle hayatımıza yepyeni soluklar katmaya devam ediyor. Gecce Gusto editörleri sizler için Türkiye ve dünyadan en özel festivalleri, etkinlikleri, workshop'ları ve çok daha fazlasını bir araya getirdi! Bu tavsiyelere bakmadan planlarınızı yapmayın...

news
STYLE & CULTURE

Gecce Life Style ve Gecce Gusto ekibinden hafta sonu için sizlere muhteşem öneri ve tavsiyeleri

Gecce Gusto ekibinin ve editörlerinin bu hafta sonu sizlere öneri listesinde hangi mekanlar ve yerler var? Nereye gidiyorlar? Hayallerini hangi mekanlar süslüyor? Hangi lezzetin peşine düşüyorlar ve hafta sonunu lezzetli, şık ya da şahane veya salaş geçirmek için ne planlıyorlar?

news
STYLE & CULTURE

Etik yaşam ve sürdürülebilirlik üzerine en iyi belgesellerin sizlere YouTube'da izleyebileceğiniz linklerini sıralıyoruz! Zaman artık sürdürülebilirlik zamanı..

Yaşadığımız bu dünyamıza tüm bakış açımızı değiştirecek ve bilinçlendirecek, ufkumuzu açacak, yakınlarımızı uyaracağımız ve önereceğimiz bir birinden özel konulu belgeselleri bir araya getirdik! 

news
STYLE & CULTURE

Bu kızlar bir harika: 2023 Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları'nı daha yakından tanıyalım!

İşte Atatürk'ün Kızları, işte Milli Gurur! Filenin Sultanları; 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihe adlarını altın harflerle yazdırdı ve Avrupa Şampiyonu oldu! Filenin Sultanları oyuncularını daha yakından tanıyalım...

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto İstanbul Etkinlik Rehberi: Eylül 2023

İstanbul etkinlik takvimi Eylül 2023 karşınızda! İzlemekten keyif alacağınız tiyatrolar, dinlerken çoşacağınız konserler, huzur bulacağınız operalar, keyif alacağınız ve öğreneceğiniz workshoplar ve en güzel İstanbul etkinliklerini Gecce Mekan Gusto editörleri sizler için bir araya getirdi.

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto İzmir Etkinlik Rehberi: Eylül 2023

İzmir 2023 Eylül ayında konsere, eğlenceye, birbirinden keyifli etkinliklere doyacak. Konserden, tiyatroya ve festivale, Stand-Up'tan atölye çalışmalarına dopdolu bir ay İzmirlileri bekliyor. İşte karşınızda; Gecce Mekan Gusto editörlerinin derlediği en iyi 2023 Eylül ayı İzmir etkinlikleri!

news
STYLE & CULTURE

Gecce Mekan Gusto Ankara Etkinlik Rehberi: Eylül 2023

Ankara etkinlik takvimi Eylül ayı listesi ile karşınızdayız. Gecce Mekan Gusto editörleri en sevdiğiniz sanatçıların konserlerinden, dünyaca ünlü tiyatro gösterilerine keyifli etkinliklere kadar Eylül ayı boyunca Ankara etkinlik takvimini sizler için derledi! Eylül ayında dolu dolu Ankara gecceleri sizleri bekliyor.

news
STYLE & CULTURE

Miniklerin dünyasına yolculuk: Yaratıcı Çocuk Festivali'ni kaçırmayın!

Çocukların sabırsızlıkla beklediği Türkiye’nin en büyük çocuk ve aile organizasyonu olan “Yaratıcı Çocuk Festivali” için geriye sayım başladı. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Psikoloji ile ilgilenenler için harika kitap önerileri

Ufku çok daha uzak bir noktaya taşımak için kitap okumak şart, bunu zaten biliyoruz! Peki, psikoloji ile ilgili kitaplar hakkında ne düşünürsünüz? "İşte bu!" şeklinde cevapladığını duyar gibi olduklarımız için, konusunu psikolojinin kalbinden alan başyapıt niteliğinde harika kitap önerilerimiz var!

news
STYLE & CULTURE

Türkiye ve Avrupa'da düzenlenen sıradışı Bağ Bozumu Festivalleri!

Bağbozumu mevsimi geldi çattı! Doğanın mucizesine tanıklık etmek için kolları sıvayalım... Her anıyla büyüleyici deneyimler yaşatan Türkiye ve Avrupa'dan en ilgi çekici bağ bozumu festivallerini, etkinliklerini sizler için bir araya getirdik!

news
STYLE & CULTURE

Ruh ve beyin sağlığını olumsuz etkileyen 10 alışkanlık!

Gün içinde sık yorulduğunuz, enerjiniz sanki çekip alınmış gibi hissettiğiniz anlara mahkum kalıyor musunuz? Hem bedeninizi hem ruhunuzu huzura kavuşturmak aslında o kadar da zor değil; yeterki bir yerlerden başlayın... Günlük rutinlerinize ekleyerek hayatınızdaki mucizelere tanık olacağınız önerilerle karşınızdayız!

news
STYLE & CULTURE

Barselona’yı Barselona yapan dahi Mimar Antoni Gaudi’nin 10 eseri

Barselona denildiğinde akla gelen birçok şey vardır: Paella, deniz, Barcelona FC… Bir de hiç bitmeyen yapıt, Sagrada Família ve Antoni Gaudi. Barselona’ya birçok eser kazandıran efsanevi mimar Gaudi’nin eserlerini Barselona’nın hem merkezinde hem de dört bir yanında görebilirsiniz. Birçok eseri UNESCO Dünya Mirasları Listesi’ne giren bu Art Nouveau akımının öncüsü mimarın 10 eserini biraz yakından tanıyalım.

news
STYLE & CULTURE

Bütünsel sağlığımızı korumak için evde neler yapabiliriz?

Kendimizi evdeki toksinlerden nasıl koruruz, işe nereden başlamalıyız? İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

The Peninsula İstanbul, "2023 Yılı En İyi Yeni Oteli" seçildi!

The Peninsula Istanbul, lüks ve deneyimsel seyahat alanında uzmanlaşmış global acenteler ağı VIRTUOSO® tarafından 2023 yılının “En İyi Yeni Oteli” seçildi. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Lüksle donatılmış, biyofilik bir tasarım harikası: Naviva, A Four Seasons Resort

Dünyanın diğer ucuna, Meksika'ya gidiyoruz! Naviva, A Four Seasons Resort, Luxury Frontiers tarafından tasarlanamış ve Meksika'nin Punta Mita şehrinde konumlanmış lüks çadır tesisiyle son dönemin en ilgi çekici konaklama deneyimlerinden birini sunuyor. Hem de tümüyle doğaya ve çevreye dost unsurlarla donatılmış bir deneyim! İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Style & Culture: Notting Hill Karnavalı

Notting Hill Karnavalı 2023'e hazırlanırken, onu en iyi bilen ve seven insanlara, yerleşik DJ'lere, dansçılarına, sanatçılar ve Karnaval'ın yönetim kurulu üyelerine bu yılı nasıl kutlayacakları hakkındaki sorulan soruları ve cevapları bir araya getirdik!

news
STYLE & CULTURE

"Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto" sergisi 16 Eylül'de başlıyor!

Dünyaca ünlü Fransız modacı Coco Chanel'in çalışmalarına adanan ilk sergi "Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto" 16 Eylül'de İngiltere'deki V&A Müzesi'nde meraklılarıyla buluşuyor. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Karpuz mevsimi sona ermeden Karpuzun tadına ve lezzetine doyalım!

Gecce Life Style editörleri sizler için ünlü mekanların şeflerinden karpuzlu tarifleri bir araya getirdi! İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Dünya bunu konuşuyor: Sanat ile iç içe 2 yeni otel!

Şu sıralar dünyanın en çok konuşulan iki yeni oteli Villa Munch ve The Karl Lagerfeld Macau, sanatı ve kendini ayrıcalıklı hissetmeyi seven misafirleri bekliyor. İşte detaylar...

news
STYLE & CULTURE

Sıfır Atık felsefesini ve yaşam biçimini hayata geçirmememizi sağlayacak öneriler

Gül Erçetingöz hem kendi mutfağında uyguluyor hem de yaşam biçimine yansıtıyor. Ve şimdi de Gecce Gusto yazarı olarak bu önerileri kaleme alıp sizlere mutfağınızda Sıfır Atık felsefesini benimsemeniz için kendi uyguladığı yöntemleri size öneriyor...

news
STYLE & CULTURE

Mezra Yalıkavak İstanbul ön tanıtım lansmanı muhteşem bir katılımla yapıldı...

Türkiye’nin lider markalarından Başkent Holding bünyesinde bulunan Başkent Grup Restaurant İşletmeleri A.Ş. tarafından bayramda hizmete girecek olan Mezra Yalıkavak tanıtım geccesini İstanbul'a damga vurdu! 

news
STYLE & CULTURE

51. İstanbul Müzik Festivali, 1 Haziran’da İstanbul'da başladı! 

Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda, daimi şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki 2019-2023 Festival Açılış Konseri Orkestrası Tekfen Filarmoni Orkestrası ile son yılların aranan genç piyano dehalarından Jan Lisiecki’nin buluştuğu konserle1 Haziran'da  açılışını yaptı.

news
STYLE & CULTURE

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası’na özel Hatay menüsü!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğü ve Türkiye Otelciler Birliği’nin desteğiyle, Türk mutfağını globalde tanıtmak amacıyla bu sene 21-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türk Mutfağı Haftası’na geri sayım başladı..

news
STYLE & CULTURE

Baharın buluşma noktası; Chalet Garden!

Swissôtel The Bosphorus’un en sevilen mekanlarından olan Chalet Garden, Mayıs ayı ile birlikte yeniden en gözde buluşma noktalarından biri oluyor.

news
STYLE & CULTURE

AB, Antakya Künefesi'ni tescilledi!

Antakya Künefesi, Avrupa Birliği tarafından coğrafi işaret tescili ile koruma altına alınan 9. ürünümüz oldu!

news
STYLE & CULTURE

Geliri deprem bölgesine hayat veren konserler

Ülke olarak çok zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde, dayanışmanın gücüyle büyüyor, iyileşiyoruz! Notalar, ülkemiz için hayat buluyor. Şarkılar deprem bölgesi için söyleniyor. İşte geliri deprem bölgesine aktarılacak konserler...

news
STYLE & CULTURE

Gamze Cizreli, Forbes "50 Over 50" listesinde!

BigChefs'in yaratıcısı Gamze Cizreli, Forbes tarafından yapılan araştırmada, "50 Over 50" listesine girmeyi başardı. İşte detaylar...

Loading