• 27 NİSAN Cumartesi 21:06
  • HV
Advert

BigChefs: Mevsimlerin Tazeliği ve Sıcak Bir Atmosferde Lezzet Dolu Anlar

BigChefs, her mevsimi yeni bir başlangıç olarak kabul eden ve bu anlayışla hizmet veren bir mekandır. Konforlu dekorasyonu ve aile sıcaklığı ile tasarlanmış her köşesi, sıcak buluşmalara ve keyifli zamanlara ev sahipliği yapmayı amaçlar. Menüsü, mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan lezzetli yemekleri içerir ve lezzet müdavimliği yaratmayı hedefler. BigChefs, misafirlerine özel bir deneyim sunmak adına kaliteli servisi ve sıcak atmosferi ile öne çıkar.

 BigChefs: Mevsimlerin Tazeliği ve Sıcak Bir Atmosferde Lezzet Dolu Anlar
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 13-01-2024 14:54

BigChefs, her mevsimi yeni bir başlangıç olarak gören ve her yeni başlangıcın yeni mutlulukları beraberinde getireceğine inanan bir vizyonla hizmet veriyor. Konforlu dekorasyonu ve sıcak aile ortamıyla tasarlanmış her köşesi, sıcak buluşmalara ve keyifli anlara ev sahipliği yapma amacını taşıyor.
NET OPEN. Turkse toponderneemster Gamze (55) opent restaurant BigChefs aan  Rooseveltplaats: “Combinatie van Turkse en Belgische keuken” | Antwerpen |  pzc.nl

Mevsimin taze ürünleriyle özenle hazırlanan menüsü, lezzet tutkunlarını cezbetmeye devam ediyor. BigChefs, sunduğu özel tatlarla müşterilerine benzersiz bir gastronomik deneyim sunmayı hedefliyor. Kaliteli servisi ve sıcak atmosferiyle, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

BigChefs’te 5 çayı

Hafta içi her gün, saat 14.00-18.00 arasında, BigChefs’te 5 çayı buluşmalarında bir araya geliyoruz!

Kinoa tabule salatası, mini avokadolu somon, ıspanaklı ve peynirli kiş, balkabaklı tart brule, sınırsız çay ve çok daha fazlası için Moda, Göktürk, Gölet ve Lens şubelerimize davetlisiniz.