• 24 NİSAN Çarşamba 16:56
  • HV
Advert
ZARURİ 0501 519 23 23    Web

İletişim Bilgileri

Flow Manavgat Şelale, İstiklal Caddesi No:35, Manavgat 0501 519 23 23 https://www.instagram.com/zarurimeyhane/

@zarurimeyhane & @flowmanavgatselale

 

Caz makamında lezzetlerle dolu bir meyhane: Zaruri

Antalya'da huzur ve samimiyet dolu ambiyansı ile lezzet tutkunlarına unutulmaz sıcak anlar yaşatan Zaruri Meyhane; yaz sezonunun başında Flow Manavgat Şelale içerisinde açtığı yeni şubesiyle çoktan müdavimlerini oluşturmuş! E, çokta zor olmamış açıkcası... Çünkü açıldıkları günden beri harika bir ambiyansta, mükemmel bir ekiple birlikte harika lezzetlere ve anlara imza atıyorlar. Manavgat Şelalesi'nin tüm hırçınlığına inat; huzuru yaşatan Zaruri ile her anınızın yaşamaya değer olduğunu anlıyorsunuz...

İlk adımdan itibaren sizi sarıp sarmalayan bir cazibe var Zaruri'de! Samimiyetle bezenmiş, tutku ve heyecanla yaşayan bir mekan burası. Doğanın tam olarak kalbindesiniz; bir tarafta şelalenin maviliği, öbür tarafta ise doğanın en çekici yeşil tonları! Bir de tamamen doğanın akışı ile uyumlu olarak sofranıza konuk olan Zaruri lezzetleri var tabii... Her anlamda, her açıdan; doğanın akışına uyum sağladığınız bir meyhane Zaruri!

Manavgat'ın tüm pozitif enerjisini çatısı altında toplayan Zaruri; keyifli aile buluşmaları, romantik kaçamaklar ve bol kahkahalı dost meclisleri için kesinlikle harika bir tercih! Her ayrıntısıyla özenle düşünülmüş bir mekan. Dekorasyon detayları ise yine doğayla ahenkli bir dans içinde diyebiliriz. Her köşesinde tamamen naturel bir tarzı yakalamış ve doğanın kalbinde farklı tarzı ile dikkat çekmeyi başarmış. Şık olduğu kadar samimi, gösterişli olduğu kadar da minimal bir tarzı var aslında; tamamen kendine has diyebiliriz! Uzun keyif ve lezzet sofraları için bölgenin en tercih edilebilir noktası olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Şık ve dolu dolu gastronomik bir akşam yemeği için tercih edebilirsiniz. Zaruri'de sofralara gelen her lezzet, arka planda çok büyük bir özen ve emekle hazırlanıyor. Zaruri şefleri de bu işi gerçekten büyük bir aşkla yapıyorlar. 

Doğanın ritmine ayak uyduran mekan...

Hem bulunduğu lokasyon, hem deko detayları hem de lezzetleriyle tam olarak doğaya saygı niteliğinde! Tüm mezeler günlük olarak hazırlanıyor; ve tabii ki her lezzeti mevsiminde tercih ediyorlar. Doğanın saatini okumayı oldukça başaran bir mutfak ekibi var işin başında. Zaruri menüsünde ön plana çıkan en önemli detay ise mevsimsellik! Yerel üretici ile sıkı bir bağları, dostlukları var. Durum böyle olunca da lokalin gücü, emeği ve lezzeti de Zaruri sofralarına yansıyor... 

Yaşasın bölünmeyen sohbetler!

Tabii ki Zaruri'nin en büyük özelliği "Caz Makamı"nda olması! Peki, nedir bu makam? Durumu size şöyle özetleyelim...

Bu aralar biliyorsunuz; bu yeni nesil meyhaneler pek bir moda! Biraz atıştırıp sohbet ettikten sonra, mekanlar tamamen bambaşka bir konsepte geçiyor. Müziğin sesi artıyor, yerimizde duramadan dans etmeye başlıyoruz... Ve tabii sohbetler, muhabbetler de o noktada son buluyor. Evet, çok eğlenceli bir konsept; ama bazen de o sohbetlerimiz hiç bölünmesin isteriz! İşte ailenizle, arkadaşınızla, eşinizle, dostunuzla, sevgilinizle; o keyifli sohbeti yarıda bırakmaya bir mekan Zaruri. Lara'daki şubesinde de, Manavgat Şelalesi'ndeki şubesinde de arka fonda hafif bir müzik; CAZ MAKAMINDA! Masaya oturup kalkana kadar geçen tüm o keyifli süre içinde arka fonda çok keyifli şarkılar duyuyorsunuz; bilenler, sevenler hafiften içiden eşlik ediyor. Sohbetinizi, muhabbetinize saygı duyuyorlar diyelim.

Kısacası...

Kahkahaları şenlendiren, muhabbeti koyulaştıran ve lezzetleriyle hayran bırakan Zaruri'ye kesinlikle gitmelisiniz!

 

Zaruri, Flow Manavgat Şelale - Sarılar, İstiklal Caddesi No:35, Manavgat, Antalya ; 0501 519 23 23

Zaruri, Antalya Merkez - Çağlayan Mahallesi, 2055. Sokak No:29, Antalya ; 0542 610 92 22

 

 

İLGİNİ ÇEKEBİLİR...

TIKLA! - Türkiye'nin dört bir yanında mezeleriyle dikkat çeken restoranlar!

TIKLA! - Antalya'nın en samimisi Zaruri, Manavgat Şelalesi şubesi kapılarını açtı!

  • Etiketler