• 29 NİSAN Pazartesi 10:01
  • HV
Advert

Antalya’nın en samimisi Zaruri, Manavgat Şelalesi şubesi kapılarını açtı!

Caz makamında lezzetler dolu bir meyhane olarak ün salan ve samimiyetiyle misafirlerini büyüleyen Zaruri; Antalya merkezindeki şirin şubesinden sonra serinliği ile ün salan Manavgat Şelalesi şubesinin kapılarını açtı!

Antalya’nın en samimisi Zaruri, Manavgat Şelalesi şubesi kapılarını açtı!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 24-07-2023 20:05

Antalya’da nevi şahsına münhasır bir konseptle misafirlerini ağırlayan Zaruri; bölgenin en keyifli, en samimi meyhanelerinden biri! Kendi deyimleriyle “Caz makamında içkili lokanta” olan Zaruri; bölgenin mevsimine uygun ürünlerinden seçilerek yapılan mezeleri, birbirinden lezzetli ara sıcakları ve ana yemek seçenekleriyle sofralara keyfi ve huzuru taşımayı başaranlardan. Hem de bu işi keyif veren bir samimiyetle yapıyorlar. 

Adımınızı attığınız ilk andan itibaren bu samimi cazibeyi hissediyorsunuz. Antalya’da yaşayanların çok yakından tanıdığı, tatil için gelmiş olanların da bir daha kavuşmak için gün saydığı bir mekan Zaruri… Sahilden biraz ara sokaklara doğru yürüdüğünüzde, gizlenmiş bir huzur bahçesi sizi karşılıyor. Sadece yaz sezonunda değil; tüm yıl boyunca lezzet ve keyif tutkunlarını ağırlayan Zaruri’nin bahçesi yazın gelişiyle çok daha büyülü bir hal alıyor. Sofranıza gelen her şey mevsimin en tazesinden, yörenin en lezzetlisinden! 

Zaruri’den yepyeni bir şube: Manavgat Şelalesi

Zaruri tutkunları bu habere bir hayli sevinecek! Keyfiyle, lezzetiyle, samimiyetiyle gönüllere taht kuran Zaruri, geçtiğimiz gün Flow Manavgat Şelale’de kapılarını açtı!

Yeni şubesiyle Zaruri, sıcak havalardan sizi kurtarmaya niyet etmiş gibi duruyor. Büyüleyici güzelliği ve serinletici ambiyansıyla tam Manavgat Şelalesi’nin yanındaki iskeleye konumlanan yeni şube, geniş açık alanıyla dikkat çekiyor. Kapıdan girdiğiniz anda kendinizi bir anda buraya ait hissediyorsunuz; alıştığımız Zaruri samimiyeti yeni şubede de kendini gösteriyor. Muhteşem bir doğanın içinde keyif kadehlerini kaldırmaya, birbirinden gurme tatlar ile tanışmaya hazırsanız, hemen rezervasyonunuzu yaptırmanızı tavsiye ederiz!

 

Zaruri, Flow Manavgat Şelalesi

Adres: Sarılar İstiklal Caddesi No:35, Manavgat

Rez: 0501 519 23 23

 

  • Etiketler