• 25 NİSAN Perşembe 16:58
  • HV
Advert
PAPER MOON 0539 697 36 16    Web

İletişim Bilgileri

Adnan Soygun Cd. Akmerkez AVM, Giriş Katı No: 224, Etiler 0539 697 36 16 https://www.papermoonrestaurants.com/

Sofistike bir iç mekan tasarımı dingin bir atmosfer, çok özenli servis ve lezzetli İtalyan yemekleri. Paper Moon, İtalya’dan sonra 1996 yılında Etiler Akmerkez’de, ardında da Ankara Kavaklıdere’de açıldı.

Dünyaca ünlü İtalyan restoranı Paper Moon, özenli İtalyan yemekleriyle 1996 yılından bu yana İstanbul’da faaliyet gösteriyor ve müşterilerine eşsiz tatlar sunuyor.



Türkiye’de lezzet peşinde koşan, iyi servise önem veren ve kendini evindeymiş gibi hissetmek isteyen misafirlerine hizmet veriyor. Paper Moon’un vizyonu, yiyecek ve içecek sektöründe gösterdiği başarının her zaman kalıcı olmasını sağlamaktır. Misyonları, “Müşteri sadakati” ve “vazgeçilmezlik” ilkesi olan Paper Moon’un menüleri misafirlerin talepleri göz önüne alınarak hazırlanıyor. Paper Moon ekibi, menüsünü geliştirmek için her yıl İtalya’da yeni ürün arayışı ve bölgesel lezzetlere dair araştırmalar yapıyor. Temin edilen yeni lezzetler defalarca denendikten sonra misafirlerine ikram edilmek üzere menüde yerini alıyor. Seçkin lezzet anlayışı ve misafirlerine duyduğu hassasiyet, onların gözünde Paper Moon’u vazgeçilmez kılıyor. Paper Moon açıldığı günden beri yüksek kalitesinden ödün vermeden, gördüğü ilgi ile bir İstanbul klasiği olmaya devam ediyor.



Mozzarella di Buffalo (taze manda sütünden yapılmış mozzarella peyniri), Insalata Granchio (Alaska Kral Yengeç Salatası), Carciofi Grana (parmesan peynirli körpe enginar salatası), Linguine Bottarga ( balık yumurtalı linguine) ve Rigatoni Melanzane (patlıcanlı, taze domates soslu rigatoni) harika! 1997 yılında dünyada en iyi dizayn edilmiş restoranlar arasında yerini alarak “Restaurant and Institutions Interıor Design Award 1997” ödülünü aldı.