• 27 NİSAN Cumartesi 11:13
  • HV
Advert
GIA URLA 0552 555 30 70    Web

İletişim Bilgileri

Denizli Mahallesi, Harbiye Caddesi, No 13, Urla 0552 555 30 70 https://giaurla.com.tr

Hep en taze, hep en gurme deneyimler...

Son dönemin en gözdesi Urla'da, doğanın kalbine konumlanan tadına doyulmaz bir gurme! Rafine Ege lezzetleriyle damaklara imza atan Gia Urla; keyif dolu ambiyansıyla da akıllardan silinmeyecek bir hatıra yaratıyor... 

Reçeteler lokalden, ilhamı topraktan!

Gia Urla, mevsime bağlı dönemsel olarak değişen menüsüyle misafirlerine her lokmasıyla unutulmaz bir deneyim yaşatanlardan. Toprağın, bölgenin ve mevsimin ritmini dinleyerek oluşturdukları menüleri ile gurme bir deneyimden bile daha fazlasını sunuyorlar. Lokal ürünleri ve üreticileri her daim ilk sırada tutuyorlar. Yerel üreticiden aldıkları ürünleri yalın pişirme teknikleriyle sentezleyip modern sunumlar ile prezente ediyorlar. Taze olanı direkt herhangi bir aracı ve tedarikçi olmadan gidip yerinden alıp; malzemenin iyisine ulaşılabilirliğin vermiş olduğu rahatlıkla ürünlerin değerlerini değiştirmeden yalın bir şekilde servis ediyorlar. Bulundukları bölgenin bize değerleri kullanarak hikayelerine yön veriyor ve bunları misafirleriyle paylaşıyorlar. 

Şef Serkan Çakır ile yepyeni bir dönem başlıyor!

2021 yılından beri Ayşe Hanım Konağı içerisinde servis veren Gia Urla, yenilikçi ve özgün tarzıyla gastronomi dünyasında adını duyurmaya devam ediyor. Son dönemde ise dikkat çekici gusto bir yenilikle yollarına devam ediyorlar. Gastronomi dünyasında birçok ödül alan başarılı Şef Serkan ÇAKIR, Gia Urla’nın başına geçti!

Gia Urla, benzersiz lezzetleri ile birçok kişinin favori restoranları arasında yer alıyor. Şimdi, Ege Mutfağı konusunda uzmanlığı ile tanınan Şef Serkan Çakır’ın liderliğinde, Gia Urla’nın sunduğu gastronomik deneyimi bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyoruz.

Gia Urla Yönetim Kurulu Başkanı olarak konuşan Sezer Dermenci, “Serkan Şef’in mutfağımızın başına geçmesinden dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Şefimizin mutfak felsefesi, mesleki becerileri ve gastronomiye olan tutkusu, Gia Urla’nın misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmamıza katkıda bulunacak” dedi.

Gia Urla'nın mutfağına harika dokunuşlar yapan Şef Serkan Çakır ise, “Gia Urla gibi dinamik bir restoranın mutfağında olmaktan ve bu benzersiz ortamda çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ege Mutfağı’nın klasik reçetelerine, günümüz gastronomik beklentileri doğrultusunda yaptığımız dokunuşlar ile misafirlerimize unutamayacakları gastronomik bir deneyim sunmayı hedefliyoruz” şeklinde bu yolculuğu anlatıyor...

Gia Urla, bu yeni döneme tanıklık etmek için sizleri bekliyor.