• 26 NİSAN Cuma 01:42
  • HV
Advert
PARLE 0212 353 63 43    Web

İletişim Bilgileri

Zorlu Center AVM Meydan Katı 0212 353 63 43 https://www.parleistanbul.com/

Parisian ruhunun ışıltısı tartışmaya kapalı! Paris'in iyi yemeklere sahip olduğu da bir sır değil. İstanbul'da ise; işte o Fransız stilinin en modern yorumunu karşımıza çıkaran bir mekan gastronomi sahnesine uzun yıllardır bambaşka bir hava katıyor. Hem ambiyansı hem lezzetleri hem de şık anlarıyla Parlé'ye yakın kadraj...Fransız kafelerinin modern bir yorumlaması olan Parlé Restaurant, atmosferi, karakteristik detayları ve leziz sunumlarıyla İstanbullular için keyifli bir buluşma noktası. Parlé Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından seçkin tatları kendine has yorumuyla misafirlerine sunuyor.

Fransız tarzına modern bir yorumlama

Parisian cafe tarzını şehre uyarlarken modern ve class detaylar ekleyen Parlé RestaurantZorlu'nun ruhuna gusto bir dokunuş yapanlardan. İstanbul'un tam olarak kalbinin attığı noktalardan biri olan ve özellikle sanata dokunuşlarıyla dikkat çeken Zorlu'da; misafirlerini her daim en şık detaylarla ağırlayan  Parlé; şehri dönüşü kutlamak için kesinlikle harika bir nokta atışı! 

İlk adımlarda...

Zorlu'nun şehirdeki moda başkentlerinden biri olduğunu söylememize gerek bile yok; dünyaca ünlü markalar ve imza tasarımcılar haricinden de bir çok markayı burada bulabilirsiniz. Aynı zamanda Zorlu'nun ön plana çıktığı konu da sanat! 7'den 70'e herkes için konserler, tiyatrolar, sergiler, etkinlikler, atölyeler... Saymakla bitmez skalası olan, devasal bir yaşam alanı diyebiliriz burası için. Parlé ise bu göz kamaştıran yaşam alanının en iddialı restoranlarının başında geliyor. Hem tasarımı hem menüsüyle oldukça iddialı bir soluk katıyor. Dilerseniz merkezin ruhuna kaptırabileceğiniz açık hava alanları mevcut. Dilerseniz de tüm şıklığı ve ışıltısıyla size göz kırpan, harika bir deko harikası iç mekanı bulunuyor! 

Her anıyla size Fransız bir hava solutuyor! O meşhur Paris cafelerinin de modern bir yorumlaması zaten kendisi. Özellikle iç mekan adeta ışıltılı bir vahayı yaşatıyor. Renk tonlarıyla oynanan dekor oyunları; açık ve koyunun cazibesini aynı çatı altında topuyor diyebiliriz. Ağırlıklı olarak aynalar ve camlar dikkat çekiyor iç mekanda. 

Menü ve fazlası...

Parlé menüsü ağırlıklı olarak Güney Fransa ve Akdeniz'in en özel lezzetlerinin yorumlamasından oluşuyor. Mutfakta da uzun yıllarda aynı ismi görüyoruz; Şef Sadık Ilgaz! İnanılmaz büyük bir tutkunun dışa vurumuyla karşılatığımız menüyü elimize ilk aldığımız anda etkilendiğimizi söyleyebiliriz. Klasikleşen ve her yerde görmekten sıkıldığımız seçeneklerden ziyade çok daha yenilikçi ve gurme dokunuşlarla karşılaşıyorsunuz. Evet, alıştığımız lezzetlerle; hatta yöresel seçeneklerle de karşılaşıyorsunuz - Mücver gibi - ama bunların bile harika bir yorumlamasını deneyimliyorsunuz. 

Parlé'nin menüsünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz! 

@parle_istanbul

Fransız stilinin modern gustosu: Parlé Restaurant

Parlé'nin başarılı şefi Sadık Ilgaz ile keyifli bir röportaj için tıklayın!