• 27 NİSAN Cumartesi 10:44
  • HV
Advert
LACİVERT RESTAURANT 0216 413 42 24    Web

İletişim Bilgileri

Anadolu Hisarı, Körfez Cad. No:57/A,Beykoz 0216 413 42 24 https://www.lacivertrestaurant.com

Lacivert MENÜ için tıklayın!

Türkiye'nin önde gelen ve Boğaz'ın eşsiz manzarasıyla bezeli en sevilen mekanlarından biri olan Lacivert, kısa bir aranın ardından yeniden müdavimleriyle buluştu! Sakinliğiyle, klasikleşen lezzetleriyle ve muhteşem konumuyla öne çıkan restoran, İstanbullulara özledikleri Lacivert’i yaşatmaya devam ediyor… 

Yenilenen mutfağıyla gelenek ve gelecek buluşuyor…

Lacivert, Boğaz'ın zengin mirasını yansıtan bir mutfak geleneğini büyük bir özveriyle sürdürüyor. Geçmişin değerlerini içselleştirip onları bugünle buluşturarak geleceğe taşıyan tohumları atmayı hedefleyen Lacivert, menüsünü bu anlayışla hazırlıyor. "Yerele Saygı" politikasıyla hareket eden Lacivert, bölgenin sunduklarını geliştirmeyi ve sürdürmeyi amaçlıyor. Bu anlayışın en güçlü yönü, doğaya karşı durmadan, onunla işbirliği yaparak ekosisteme katkı sağlayan tedarikçileriyle el ele gitmesi. 

Menüsünde klasikleşen lezzetlerine, yeni ve çarpıcı dokunuşlar da ekleyen Lacivert, mevsimselliği ve yerelin güzelliklerini yansıtan bir çerçeve içinde hareket ediyor, daha bilinçli bir tüketimi hedefliyor. Geleneksel tekniklerle ve ürün odaklı bir yaklaşımla şekillenen menüsü, büyükannelerimizin özenle hazırladığı gibi "her şeyi" değerlendiriyor. Mevsimsel ve taze malzemelerle oluşturulan bu menü, sürdürülebilir gastronomiye vurgu yapıyor.

Tasarımda ve mimaride yenilik

Lacivert, Boğaz'ın eşsiz manzarasının yanı sıra ferahlatan bir atmosfer sunuyor. İstanbul ile yeniden buluşmasının öncesinde, tasarım anlamında da yenilenen Lacivert, mekanın orijinal dokusunu korurken doğal yeşil alanları öne çıkaran bir yaklaşım benimsiyor. Konumuyla İstanbul’da yeşilin ve mavinin birleştiği nadir bölgelerden birinde yer alan Lacivert, retro ve modern tasarım unsurlarını harmanlayarak özgün bir estetik sunuyor. Fonksiyonellik ön planda tutulurken, zamansız ve şık bir atmosfer yaratıyor. 

Geçmişi Kutlama, Geleceği Şekillendirme

İstanbul’a yakından bakan, Boğaz’ın hemen kıyısında yer alan Lacivert, bu özel manzara ile iyi bir mutfağı bir araya getirmeye devam ediyor. Yenilenen tasarımıyla hem geçmişi kutlamayı hem de sürdürülebilir bir geleceği şekillendirmeyi amaçlayan Lacivert, yenilenen unsurlarıyla bildiğimiz Lacivert’in en iyi halini sunuyor.

 

Sedef Ertekin yazdı: Lacivert'e yepyeni ve tanıdık bir merhaba!