• 27 NİSAN Cumartesi 09:16
  • HV
Advert
6 ROOMS BY AZUMARE 0533 614 80 60    Web

İletişim Bilgileri

Turtgutreis Caddesi No:18, Manavgat 0533 614 80 60 https://azumareside.com

Konaklama deneyimine minimal bir dokunuş

Side’nin tarihi dokuları arasına gizlenmiş, Akdeniz’in ışıltısını kendine çekmiş yepyeni bir otel! Toplam 6 odasıyla konaklama deneyiminize minimal bir boyut kazandıran ve Side tarihinin muhteşem manzarasına büyülü bir kapı açan 6 Rooms by Azumare; bu sezon ilk defa sahneye çıkanlardan. 

Kentin içinde hızla akan zamanın dışında kaldığınız, muhteşem manzarasıyla huzuru altın tepside sunan, konforunuz için her detayın özenle düşünüldüğü bir otel burası. Dekorasyon detaylarında da minimal dokunuşlarla şıklığı yakalayan, tamamen kendinizle kalıp huzuru bulabileceğiniz bir konaklama deneyimine hazır olun! Side'nin kıyısında, Akdeniz'in tüm güzelliğine sahiğ eşsiz bir konumda yer alan 6 Rooms by Azumare; her ayrıntısı özenle seçilmiş ferah yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda Side'nin antik kentinin gizemli kapılarının da sizler için açıldığı 6 Rooms by Azumare; detaylarında kaybolacağınız bir deneyim sunuyor. 

 

Miminal bohem detaylarla 6 farklı konsept oda!

Son dönemde şehir hayatının getirdiği karmaşasının içinden uzaklaşmak; ruhumuza, bedenimize ve kendi yolumuza odaklanmak için gösterişli trendler yerini minimal bir yaşam tarzına bırakmaya başladı. Kendi sesimizi çok daha net duymaya, rehberliğine izin vermeye ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz. Huzurun bol, keyfin sonsuz olduğu 6 Rooms by Azumare; işte tam bu noktada hayallerimizin dışa vurumu gibi... Şehrin merkezinde, tarihin kalbindesiniz; ama aynı zamanda sonsuz bir dinginliğin de parçası halindesiniz. Baştan sona; tüm adımlarınızda huzur ve keyif veren sofistike detaylar ile karşılaşıyorsunuz burada. 

İsminden de anlaşıldığı gibi, sadece 6 odası var otelin. Minimal ve etkileyici detaylarla donatılmış 6 farklı konsept, 6 farklı yaşam alanı... Gelin bu birbirinden etkileyici 6 konsepti daha yakından inceleyelim!

Zeno of Citium: Ahşabın beyazla kusursuz ahenginin yakalandığı Zeno of Citium, içerisinde küçük bir mutfak ve oturma alanı içeren bir oda. Geniş ve ferah bir konaklama deneyimi yaşamak isteyen aileler için de kusursuz bir seçenek. Tatilinizi bir yaşam stili deneyimine dönüştürmek isterseniz Zeno of Citium tam size göre!

 

Ömer Hayyam: Her anıyla büyüleyen bir konaklama deneyimi... Hatta konaklama deneyiminden çok daha fazlası. 6 Rooms by Azumare'nin konsept odalarından Ömer Hayyam, girişindeki keyif alanıyla dikkat çekiyor. Ahşap ve rattan detayların ağırlıkta olduğu odada huzur altın tepsiyle sunuluyor diyebiliriz...

 

Lucius Annaeus Seneca: Ferah ve huzur dolu bir dünyanın kapılarını açıyorsunuz. Detaylarında büyülendiğiniz konforun bir parçası olmaya hazırlayın kendinizi. Lucius Annaeus Seneca, sunduğu minimal ve keyif dolu dünyasıyla tatilinizin en unutulmaz parçalarından olmaya aday!

 

Epiktetos: Bej tonlarının karşı konulamaz huzuru ve bu eşsiz huzura eşlik eden minimal keyif dokunuşları! Konforunuz için her ayrıntısı düşünülen bir yaşam alanı adeta... 

 

Cicero: Tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermesinin yanında minimal detaylarıyla ruhunuzu okşayan bir huzurla başbaşa kalmaya hazır olun. 6 Rooms by Azumare'nin diğer tüm odaları gibi Cicero'da size beklentilerinizin ötesini sunuyor.

 

Marcus Aurelius: Ahşabın büyüsüne, beyazın huzuruna teslim olmak isteyenlere... Romantik bir kaçamak ya da huzur dolu bir deneyim; ruhun tüm modlarına uyum sağlayabilen bir deneyim sunanlardan, marcus Aurellus.

Zamanı yavaşlatan molalar için: Fika People

Side’nin en yeni oteli 6 Rooms by Azumare içerisinde yer alan Fika; yoluna “Coffee with Friends!” mottosuyla çıkmış. Sonsuz bir huzurun kucağında; her detayıyla zamanı yavaşlatmanızı ve kendinizi bulmanızı sağlayan bir mekan Fika. Taze demlenmiş mis gibi kahveleri, yazın sıcak günlerinden içinizi serinleten seçenekleri, damaklara iz bırakan tatlı çeşitleri, kruvasanları, pastaları, kurabiyeleri, kekleriyle Side deneyiminize lezzet katanlardan. 

Fika People, tüm cezbedici detaylarıyla Side’ye yeni katılan mekanlar arasında. Haziran ayının başında kapılarını kahve tutkunlarına açan mekan; tatlı konusunda da bir hayli iddialı. Şehrin tarihi dokusuna öyle bir uyum sağlamış ki; sanki yıllardır Side’de bizimle yaşıyormuşçasına tanıdık… Her ana naif dokunuşlarıyla hayallere daldıran mekanlardan Fika. Adeta bir hayalin en özel parçası!