• 28 MART Perşembe 14:19
  • HV
Advert

İstanbul'un en iyi kebapçıları

Türk Mutfağı denince akla ilk gelen lezzetlerden biri olan kebabın İstanbul’daki en iyi temsilcilerini; dekorasyonu, hizmet anlayışı ve reçeteleri ile en özel bulduğumuz mekanları sizin için derledik.

İstanbul'un en iyi kebapçıları
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 28-04-2023 11:35

Günaydın

1965 yılından bu yana geleneksel lezzetlerin üstün kalitesini, çağdaş unsurlarla harmanlayan Günaydın, lezzetli etleri, ağız sulandıran mezeleri ve unutulmaz sunum deneyimi ile misafirlerini Türkiye'nin farklı bölge ve kültürlerine sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor.

Günaydın hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Beyti

Florya'dan tüm şehre hatta tüm dünyaya lezzetini yaymış; her detayıyla büyüleyen Beyti'yi daha önce denemediyseniz, kesinlikle tavsiye ederiz. Deyim yerindeyse ete nerdeyse lezzetiyle yeniden can veriyorlar. Aynı zamanda hizmet kalitesi ve büyüleyen ambiyansıyla da akıllara kazınıyor.

Beyti hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Umus İstanbul

İstanbul’un huzur veren semtlerinden biri olan Maltepe sahilinde konumlanan Umus İstanbul; yeşillikler içindeki bahçesinde yaz keyfinizi ikiye katlamaya tüm hızıyla devam edenlerden! Şık ve ferah ambiyansı, yeşillikler arasına gizlenmiş esintili bahçesi ve ışıltılı dekorasyonunun yanı sıra; Umus İstanbul’un lezzetleri de bir harika! Restoran sektöründe ilklere, yeniliklere ve lezzet dolu bir dünyaya adım atmak üzere Umus İstanbul, geleneksel ve uluslararası kültüre hitap ediyor.  Günlük olarak hazırlanan mezeleri; mevsimin en taze lezzetlerinden özel olarak seçiliyor. Mutfağında mevsimsellik ve tazeliği prensip edinen Umus İstanbul; lezzetiyle damaklara imzasını atmayı başaranlardan.

Umus hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Adana Ocakbaşı

Ataşehir'de bulunan mekan, ocakbaşı konsepti sevenlerin vazgeçilmezi olmaya aday… Dekorasyonu, konforlu oturma alanları, 90’lar playlisti ile keyifli yemeler içmeler vaad ediyor. 

Adana Ocakbaşı hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Dönerci Serkan Usta

Günden güne büyümekte olan ve yeni şubeleri ile sevilmenin hakkını veren mekan 10/10 tavsiyemizdir. Dönere attıkları imza ile lezzetine doyum olumuyor. Etiler şubesinde haftanın her günü 21:00'den sabah 06:00'ya kadar çeşit çeşit, şifa deposu, sıcacık çorbalarını da denemelisiniz. 

Dönerci Serkan Usta hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Develi

Yılların tecrübesi ile her şubesinde enfes bir mutfakla bizi karşılayan Develi’nin reçeteleri hep daha iyiye gidiyor. Dekorasyonu ve geniş oturma kapasitesi ile konforu garanti edenlerin başında geliyor. 

Develi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Bursa Garaj Kebap

Son zamanların en trend mekanlarından olan Bursa’dan günlük gelen taze ve organik ürünleri ile Bursa Garaj Kebap müdavimi olmalık bir mekan. Özellikle iskenderi ile tanışmanızı tavsiye ederim. 

Bursa Garaj Kebap hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Nuar Restaurant

Beylikdüzü'nün en şık restoranı olan mekan dekorasyonu, geniş bar alanı, 90’lar Türkçe playlisti ile keyifli anlarına eşlik edecek. Türk ve Dünya Mutfağı’dan seçkin lezzetleri barındıran menüsünde kebapların yeri ayrı. Fıstıklı kebap, tavsiyemdir.

Nuar Restaurant hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Borsa Restaurant

Adile Sultan Sarayı’nın içinde bulunan bu çok özel mekan öncelikle gezip görmeniz gereken detaylarla dolu. İçinizi açan tabloları, manzarayı gören pencereleri, tarihi dokusu içinizi açacak. Türk Mutfağı’ndan harika reçeteler içeren mekan tarihimizi en iyi temsil edenlerden. Pilav üstü dönerini kesinlikle denemelisiniz. 

Borsa Restauarant hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

***

Kalbur Et

Anadolu Yakası’nın en kalbur üstü mekanı olan Kalbur Et, gerçekten etin hakkını veren, usulünü bilenlerden. Kebap çeşitleri, mezeleri ve muhteşem ambiyansı ile sevdikleriniz ile tercih edebileceğiniz bir mekan.

Kalbur Et hakkında detaylı bilgi için tıklayın. 

  • Etiketler