• 27 NİSAN Cumartesi 10:18
  • HV
Advert
VINO LOCALE 0533 321 84 66    Web

İletişim Bilgileri

Kuşçular Mahallesi 8037 Sok. No:3, Urla 0533 321 84 66

Doğanın cazibesi Vino Locale ayrıcalığı ile yaşanıyor!

Urla, Kuşcular Köyü'nde doğanın kalbinde misafirlerini ağırlayan Vino Locale; sunduğu lezzet deneyimi ile sizi doğa ve mevsim tatlarıyla buluşturuyor. Bölgenin ilk şef restoranı olan mekan; asırlık Zeytin ağaçları, Enginar tarlaları ve Üzüm bağlarının tam ortasında konumlanıyor. Bölgenin lokal lezzetlerine ve mevsimsel tatlara yer verdikleri menüleri ile unutulmaz bir deneyime yolculuğa çıkarıyorlar. Rüzgarın, zeytin ağaçlarının yapraklarında bıraktığı esintisinin sesi eşliğinde; bol yeşillikli, huzur dolu bahçesinde yazın tüm keyfi Vino Locale'de çıkıyor. Bölgenin zengin yemek kültüründen aldıkları ilhamla; yenilikçi lezzetleri ve konforu benzersiz bir ambiyansta bir araya getiriyorlar.

Yörenin doğasına zarar vermeme duyarlılığı ve bu toprakların tarihine, kendine özgü eski mimarisine uygun sıfırdan inşaa edilen Vino Locale; 2018 Nisan ayında misafirlerini ağırlamaya başlamış. Mekanın kurucuları her detayı ile yakından ilgilenen Seray ve Ozan Kumbasar çifti; İstanbul'dan Urla'ya uzanan yolculuklarını, Ege'nin en özel lokasyonunda hayata geçirmişler. Şef Ozan Kumbasar'ın imzasını taşıyan Vino Locale menüsü; Ege'nin toprağından ve bereketinden beslenen bir Akdeniz Mutfağı! Yerel üreticilere ve lokal lezzetlere bol miktarda yer verilen menü; mevsimsel olarak her ay yeniliklerla karşımıza çıkıyor. 

Doğanın dönüşümüne tanıklık edebileceğiniz bir menü!

Şef Ozan Kumbasar'ın yenilikçi yaklaşımlarıyla geliştirine Vino Locale menüsü; Akdeniz Mutfağı tutkunları için fark yaratan seçenekler sunuyor. Farklı lezzet notalarını, yenilikçi yorumlarla sofralara getiren mekan; yüzyıllar boyunca farklı topluluklara ev sahipliği yapan bereketli Ege topraklarına saygı niteliğinde! Geçmişten günümüze damaklarda yer edinmiş tariflerle, misafirlerinin damaklarına imza atarken aynı zamanda şaşırtmayı da başarıyor. Doğanın ve mevsimlerin dönüşümüne tanıklık ediyorsunuz. Urla'ya gönül veren, toprağından denizine; Urla'da üreten tüm yerel paydaşlarının emeklerini kendi hikayeleriyle birleştirip yola devam ediyorlar...

Urla Bağ Yolu’nun merkezinde, yerel üzümlerin ve yerel üreticilerin başrolde olduğu bir kav sunuyorlar. Her ay değişen dinamik yemek menülerine paralel, Türkiye’deki tüm üreticilerin rekoltelerini düzenli aralıklarla tadarak her tabağa uyumlu eşleşmeler oluşturuyorlar. Ülkemizde şarap üreticiliğinin gelişim sürecini heyecanla takip ediyor ve sınırlı sayıda üretilen butik şarapların kavda yer almasına özen gösteriyorlar. 

Doğaya ve insana dostluk...

Vino Locale doğaya dost yaklaşımları kadar, insani yönüyle de dikkat çeken bir mekan. Kız çocuklarının eğitimine destek veren Koruncuk Tatlısı projesine verdiği destek sayesinde; her ay kız çocuklarının okumasına destek veriyor. Koruncuk Dostu İşyeri ünvanına sahip bir mekan! 

Bölgenin ilk şef restoranı olarak başladıkları yolculuğunda, bu döngünün devamlılığı için titizlikle çalışıyor ve bu deneyimi Urla’nın dokusu ile uyumlu bir şekilde aktarmaya devam ediyorlar. Tüm bu tecrübeyi özel kılmak için 7 masaları ve sınırlı kapasitesi ile servis kalitesini daima en üst seviyede tutmaya özen gösteriyor!

Vino Locale; 30 kişilik kapasiteyle özenli servis eşliğinde ve samimi diyaloglarla zenginleşen sofralarda misafirlerini ağırlıyor. Arzu edilen konforu ve ambiansı konuklara sunabilmek adına restoranda 15 yaş kuralı uygulanıyor.

Çalışma Saatleri: Salı'dan Pazar'a 14:00-23:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.