• 24 NİSAN Çarşamba 20:43
  • HV
Advert
SATIR'DA ADANA DÜRÜM 0252 363 99 86    Web

İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Cad. Bitezyalı, Bodrum 0252 363 99 86

Bodrum'un lezzeti tavan, samimiyeti bol lezzet durağı

Tadı damaktan silinmeyen bir Adana kaçamağına hazırlanın! Samimi ortamı, her daim güleryüzlü çalışanları ve tadı damaktan silinmeyen lezzetleriyle Bodrum'a bambaşka bir soluk katan Satır'da Adana Dürüm ile tanışın...

Bodrum'a enfes lezzetlerin hakim olduğu kebap kültürünü getiren mekan, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz ayrıntılarıyla hayran bırakanlardan. Az ve öz menüsüyle lezzeti doruk noktasına çıkaranlardan. Annelerinin hazırladığı acur turşusu, tablacı salatası, köz patlıcan ve soğan salatası...

Kebap ateşle pişmez, sanatla pişer!

Ve tabii ki harika kebapları! Kebaplar, tamamen zırh kıyması ile yapılıyor. Mekanın bir diğer dikkat çeken özelliği ise tüm ürünlerin tamamen günlük olması. 

Satır kuzu etinden Adana Dürüm ve Urfa'dan özel olarak getirilen Kuzu Ciğer kesinlikle denenmesi gerekenler arasında. Kendi mottolarıyla açıklamak gerekirse; " Kebap ataşle pişmez, sanatla pişer! Satır'da Adana Dürüm'de de durum tam olarak böyle... Ocakbaşında Azad Usta'nın bir sanat eseri gibi işlediği etleri, damaklara imzasını atmayı ilk lokmasında başarıyor. 

Satır'da Adana Dürüm, Bitez'de Adliye'ye giderken hemen karşınıza çıkıyor. Bodrum'a yolunuz düştüğünde; 11:00 - 03:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayan mekana mutlaka uğrayın.

 

  • Etiketler