• 19 NİSAN Cuma 08:43
  • HV
Advert
KIYI BALIK 0212 262 00 02    Web

İletişim Bilgileri

Haydar Aliyev Cad. No:186 Tarabya 0212 262 00 02 http://www.kiyi.com.tr

Tarabya'nın lezzet klasiği; Kıyı!

 

Balık deyince akla ilk gelen semtlerdendir Tarabya. Sıra sıra dizili balık lokantalarının, teknelerin ve balıkçıların bulunduğu sahili, denize karşı keyifli bir gün geçirmeyi planlayanlar tarafından sık sık ziyaret edilir. İşte bu sahilde hizmet veren Kıyı Restoran da balık tutkunlarının vazgeçemediği adreslerden biri.
Huzur, keyif ve lezzeti bir arada bulabileceğiniz bir yer, Kıyı.

1966'da Yorgi Sabuncu tarafından açılan iki katlı ve Tarabya'nın en klasik en elit balıkçısı Kıyı Restaurant'ı keşfe çıkalım..

İstanbul’un en özel koylarından birinde, aradığınız huzuru ve lezzeti aynı anda bulabileceğiniz, dostluklarınızı pekiştirebileceğiniz, sizi bambaşka bir evrene götürmeyi başaran bir mekan. Adımınızı başka bir dünyaya atacaksınız, atmosferiyle sizi ele geçirmeyi başaracak.

 

 

Samimi ve özenli bir dekorasyona sahip. Duvarlarda yıllar içinde biriken çok özel bir koleksiyon var.. Kapısından içeri girdiğiniz andan itibaren dikkatinizi çeken ve mekâna bir sergi salonu havası veren resimler ve fotoğraflar. Faruk Akbaş'tan Ara Güler'e, Bedri Baykam'dan Kamil Fırat'a, hayranı olduğunuz birçok sanatçının çalışmalarını burada görebilirsiniz. Hatta bir yandan balığınızı yerken bir yandan da çalışmasını izlediğiniz bir sanatçıyla göz göze gelmeniz de mümkün olabilir.

Kıyı Restoran yalnızca İstanbullu misafirlerini değil, diğer şehirlerden gelen ve müdavimlerini de sık sık ağırlamaktadır.

Tüm ekibin güler yüzlülüğü, Yorgi beyin tüm misafirleriyle tek tek ilgilenmesi Kıyı'yı vazgeçilmez bir klasik yapan etkenlerdendir.

Taze meze ve balıkları, hijyenden ödün vermeyen bir işletme de yemek paha biçilemez.

Ağzınıza attığınız her şey mi ağızda dağılır? Ekmeğinden, suyuna, karidesinden, suflesine kadar mükemmeliyetçi.

Siz siz olun Tarabya'daysanız mutlaka Kıyı klasiğine uğrayın.