• 20 MAYIS Pazartesi 12:57
  • HV
ATAKULE 444 6 282    Web

İletişim Bilgileri

Çankaya, Atakule, 06690 Çankaya/Ankara 444 6 282 https://www.atakule.com.tr/

Atakule’nin Gastronomi Yolculuğu

 

Ankara’nın ve Türkiye’nin en önemli simgelerden olan Atakule, şehrin gastronomi sahnesine yeni bir soluk getiriyor.

Kentin simgesi olan Atakule, alışveriş merkezinin ötesinde çağdaş mimarisi, seçkin gurme restoranları ve doğayla iç içe atmosferi ile fark yaratıyor.

Atakule, misafirlerini İtalya’dan Uzak Doğuya kadar uzanan ve en zor beğenen gurmeleri bile büyüleyecek lezzetli bir yolculuğa çıkarıyor.

 

İşte Atakule’nin büyüleyici lezzet durakları:

 

Şehrin sosyal yaşamına renk katan Artsy’de keyifli bir ortamda özel kokteyller ve enfes atıştırmalıkların tadını çıkarırken, Atakule ve Ankara ile ilgili farklı sanatçıların ellerinden çıkmış sanat eserlerini inceleyebilirsiniz. Unutulmaz bir kokteyl deneyimleri için ideal bir adres.

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini modern bir dokunuşla sunan Big Chefs, yöresel tatlarla damakları şenlendiriyor. Yenilikçi tarifleriyle dikkat çekiyor.

Bistronomy konseptinin en güzel örneklerinden biri olan ve Kule’de yer alan Fabien Bistronomy, gece şehir ışıklarında misafirlerini ağırlıyor. Enfes atıştırmalıkları ve yaratıcı kokteyller ile Fabien, sizleri şaşırtmaya hazır.

İtalyan mutfağının eşsiz lezzetleri Atakule’nin en nezih mekanlarından biri olan Luigi’s Ristorante & Bar’da sizlerle buluşuyor. Muhteşem pizzaları ve makarna çeşitleri, nefis tatlıları ve nefes kesici Botanik park manzarası ile Luigi’s Ristorante & Bar, misafirlerine unutulmaz deneyim vadediyor.

360 derece dönen platformlu restoran Nakiarestaurantmisafirlerine nefes kesici manzara eşliğinde Türk mutfağının modern yorumları ve nefis sushi çeşitleriyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Dünya mutfağından ilham alan Naya restaurant & lounge, uluslararası lezzetleriyle misafirlerine lezzet şölenini yaşatıyor. Her damak tadına uygun seçenekler sunan Naya, gastronomi dünyasına farklı bir bakış açısı getiriyor.2023 Trip Advisor Ankara'nın en iyi pizzacısı seçilen Pizzeria Alla Torre, İtalyan pizzasının en lezzetli örneklerini sunuyor. Taze malzemeler ve ustalıkla hazırlanan pizzalarıyla misafirlerinin favorisi olmaya devam ediyor.

Meksika'nın renkli ve lezzetli mutfağını Ankara'ya taşıyan Ranchero, geleneksel Meksika lezzetlerin ve otantik atmosferiyle misafirlerine Meksika mutfağına ait birçok deneyim yaşatıyor.

Türkiye'nin çocukların da düşünüldüğü ilk cafe konsepti olma özelliğini taşıyan Timboo Cafe, sabah kahvaltılarının, keyifle yenilen öğle yemeklerinin, akşamüzeri bir kahve içimi buluşmalarının, dostları bir araya getiren akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresidir.

Lezzetin en şık duraklarından biri olan Vakko L’Atelierözenle hazırlanan tatlı ve pastalarıyla misafirlerini cezbediyor. Nefis makaronlarının tadını çıkarırken, kendinizi Paris’teymiş gibi hissedeceksiniz.

Avrupa mutfağının modern yorumlarıyla enfes bir lezzet deneyimi sunan ZoieBrasserie& Loungeise, şık atmosferiyle de göz dolduruyor. Özellikle kahvaltısı ile kendinden söz ettiren Zoie, gün boyu misafirlerine eşlikçi olmaya aday.

Türkiye’nin ve dünyanın en’leri ziyaretçileriyle buluşturan Atakule, benzersiz mimarisi ve başkente kattığı yenilikçi atmosferiyle şehrin gastronomik ve sanat kültürüne değer katıyor.