• 19 NİSAN Cuma 22:29
  • HV
Advert
16 ROOF RESTORAN & BAR + 90 549 326 11 12    Web

İletişim Bilgileri

Vişnezade Mah. Acısu Sok. No. 19 Macka + 90 549 326 11 12 http://www.swissotel.com.tr/istanbul.asp

16 Roof menüsünü görüntülemek için buraya tıklayın.

Boğaz’da eğlencenin en lezzetli hali 16 Roof, Swissôtel The Bosphorus’ta!

Açık havada keyifli anılarınızın mimarı olacak 16 Roof, panoramik Boğaz manzarası ile nefes kesiyor. Her saniyesi ayrı kartpostallık güzellikteki atmosferi ve manzarası ile unutamayacağınız bir akşam sizi bekliyor.

Boğaz Manzaralı Enfes Lezzetler

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, 16 Roof’ta hem restoran hem bar hizmetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Tasarımı, havası, hizmeti ve lezzetleriyle sizi kendisine hayran bırakacak. Dilerseniz barımızda, dünyanın farklı bölgelerinden özenle seçilmiş şarapları, özel viskilerimizi, renkli kokteyllerimizi yudumlayabilirsiniz. Dilerseniz restoran kısmımızda ünlü şefimizin ve ekibinin hazırladığı Asya ve Türk dokunuşlarıyla modernize edilen mutfağın eşsiz örneklerini tadabilirsiniz.

16 Roof, boğazda bar keyfini DJ performanslarıyla katlayarak açık havada eğlenceden aldığınız tadın artmasını sağlıyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu DJ kabinimizin, dans ihtiyacınızı karşılayacğından emin olabilirsiniz.

Avrupa ve Asya Kültürüyle Yeniden Yorumlanan Türk Mutfağı

Asya ve Türk dokunuşlarının en güzel örneklerini sunan ünlü şef Taha Emrah Özçelik’in mutfağından çıkan tabaklar ile sevdiklerinize ve kendinize özel bir gün armağan edin.

Mutfakta edindiği deneyimleri Asya ve Türk dokunuşlarıyla en baştan yazan tecrübeli ve ünlü şef  Taha Emrah Özçelik’in hazırladığı 16 Roof menüsünde yer alan ve Asya mutfağından başlayan bir lezzet yolculuğuna çıkaran özel lezzetlerin yanı sıra Türk mutfağı malzemelerinin hem modern hem geleneksel teknikler ile buluştuğu ‘Lakerda’, ‘Turşu Bonfile’, ‘Su Böreği’, ‘Tandır Karides’, ‘Testi Kebabı’ ve ‘Fındıklı Erişteli Kuzu Sırtı’ mutlaka denenmesi gereken ve unutamayacağınız seçenekler olarak sunuluyor.

16 Roof menüsünü görüntülemek için buraya tıklayın.

Nisan ayından ekim ayına kadar her gün 17.00 – 02.00 arasında hizmet veren 16 Roof, Boğaz’da bar konseptiyle manzara ve eğlence garantisi sunuyor. Boğaz manzaralı restoran ve barda unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız hemen 16 Roof’ta yerinizi ayırtın. Dilerseniz telefon dilerseniz e-posta yoluyla rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Dresscode: Şık Giyim

E-posta: [email protected]

16 Roof’un eşsiz Boğaz manzarası ve etkileyici tasarımını sanal olarak ziyaret etmek isterseniz 360 sanal turu deneyin!