• 29 NİSAN Pazartesi 05:20
  • HV
Advert

İstanbul’a dönüşün keyfi Arwin Cihangir’de çıkıyor!

Boğaz’ın nefes kesici manzarası eşliğinde şehre “Merhaba!” Demeye hazırlanın. Arwin Cihangir; birbirinden lezzetli mezeleri, damaklarda farklı bir yolculuğa çıkaran ana yemek çeşitleri ve renkli ambiyansı ile sizi bekliyor.

İstanbul’a dönüşün keyfi Arwin Cihangir’de çıkıyor!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 07-09-2023 07:17

Rez. 0535 522 79 46

Her anıyla İstanbul’un en özel anlarını yaşatan Arwin Cihangir; yazlık bölgelerden yavaş yavaş şehre dönmeye başladığımız şu günlerde kesinlikle olmak isteyeceğiniz yer! 

Günün erken saatlerinde leziz bir Diyarbakır serpme kahvaltı ile güne başlayabilirsiniz. Mevsimin hafif esintisi ve bunaltmaya havasıyla, Boğaz’ın serinliğini içinize çekebileceğiniz terası kesinlikle ihtiyacınız olan motivasyona. Yeme içme sektörüne 2022 Temmuz ayında giriş yapan Arwin Cihangir oldukça merkezi bir lokasyonda bulunuyor. Tarihi Yarımada ve Galata Kulesi'ni gören terası ile Arwin Cihangir, sabah kahvaltısından, akşam yemeklerine günün her saati tercih edebileceğiniz bir mekan olarak hizmet veriyor.

Arwin, meze çeşitleriyle dikkat çekiyor!

Arwin, yenilenen menüsünün yıldızlarından biri de mezeleri. Babaganuş, Köpoğlu, Acılı Ezme, Van Cacığı, Girit Ezme, Fava, Muhammara, Atom, Zeytinyağlı Enginar ve Kuru İncirli Humus gibi bir çok klasikleşen lezzeti menüde bulmanız mümkün.