• 29 NİSAN Pazartesi 00:33
  • HV
Advert

Bodrum’da bu hafta sonu eğlence sizi bekliyor!

Beklenen hafta sonu geliyor! Gecce Life Style ekibi olarak Bodrum’dakiler için bu hafta sonu harika seçenekleri bir araya getirdik. İşte detaylar…

Bodrum’da bu hafta sonu eğlence sizi bekliyor!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 27-07-2023 15:40

 

Günay’da Ebru Gündeş ve Sıla rüzgarı esecek!

Rez:0532 443 33 33

Gazino kültürünün son mirasçısı Günay Restaurant, Bodrum’da eğlence dolu bir yaz sezonuna tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin en sevilen seslerini, en başarılı sanatçılarını sahnesinde ağırlayan Günay’da 28 Temmuz Cuma akşamı Türkiye’nin en güçlü yorumlarından Ebru Gündeş, yoğun istek üzerine tekrardan Günay sahnesinde olacak. 

29 Temmuz Cumartesi akşamı ise başarılı sesi ve güçlü yorumuyla Sıla sahnede olacak. Program boyunca en sevilen şarkılarını seslendirecek olan Sıla, konuklara asla unutamayacakları bir gecce yaşatacak. 

 

Sofistike zevklerin adresi Lucca Beach Bodrum!

Rez: 0535 452 84 84

Türk Rivierası'nın doğal güzelliğiyle büyüleyen Cennet Koyu'nda, Mandarin Oriental'da konumlanan Lucca; sunduğu büyüleyen deneyimle misafirlerini bekliyor. Lucca Beach; deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlere iyi müzik ve birbirinden güzel lezzetlerle dolu eğlenceli bir deneyim sunuyor!Şehrin ikoniği Lucca'nın kumsal vesriyonu Lucca Beach; iyi yemek ve iyi müziği aynı çatı altında birleştiriyor. Sunduğu sofistike konfor ile eşi olmauan Lucca ruhunu yaşamak isteyenler; yaz boyunca sürprizlerle dolu anlara da tanıklık edecekler. Papaya Playa Project’in DJ’i Jimeno, elektronik müzik dünyasının yıldız isimlerinden Dixon ve Seth Troxler bu sezonda Lucca Beach “happy hour”larına eşlik eden dünyaca ünlü DJ’lerden sadece birkaçı…

 

Trendleri takiben The Galliard Cove House

Rez: 0533 454 47 47 

Gurme bir deneyim, kulakların pasını silecek bir müzik keyfiyle harmanlanıyor ve Bodrum'un en ayrıcalıklı koylarından biri olan Gökçebel Koyu'nda hayat buluyor! Modern Akdeniz Mutfağı'nın fark yaratan dokunuşları ile hayat bulan The Galliard Cove House menüsünde İspanya, İtalya ve Fransa'dan dikkat çekici tatlar bulunuyor. Geçtiğimiz sezona kıyasla menüsünü daha da lezzetlendiren mekan; menüsüne yeni eklediği lezzetlerle de damaklardan silinmeyen bir şova imzasını atıyor. 

 

Ken on the Beach: Kenan Doğulu sahnede!

Rez:0252 311 36 36 

Bodrum’un popüleri Caresse Bodrum’un gelenekselleşen Ken on the Beach konseri 29 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleşiyor! Ay ışığının büyüsüyle dans edeceğiniz, müziğin ritmine kendinizi bırakacağınız anlara hazır olun. Harika bir ambiyansta unutulmaz anılara imza atacak Kenan Doğulu konserinde ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını Bodrum için seslendirecek.

 

Zuma’da sınırların ötesine geçin!

Rez: 0252 385 48 07 

Geleneksel Japon Izakaya yeme - içme tarzına sofistike bir dokunuş katan Zuma; Bodrum’un en tarz mekanlarının başında geliyor. Çağdaş Japon Mutfağı’nı rafine hizmet anlayışıyla harmanlayan Zuma, aynı zamanda konuk DJ’lerin performanslarıyla yaz boyunca eğlencenin ritmini de doruklarda yaşatmaya devam ediyor. 

 

Gün batımı için birebir: Fenix Bodrum

Rez: 0252 385 38 70 

Palmiyelerin arasında topikal bir Bodrum deneyimi sizi bekliyor! Cazibe dolu detaylarıyla, merak uyandıran bir dekorasyon ve sofistike ambiyansı ile Fenix, Bodrum’un en dikkat çekenlerinden. Modern Asya ve Güney Amerika Mutfağı’ndan çok özel füzyon lezzetler sunan Fenix; gurme anlar yaşatırken aynı zamanda eğlenceli ritimleriyle gecceye renk katan çok özel bir mekan.

 

Akşam yemeğinin kusursuzu Bohemy Yalıkavak!

Rez: 0252 385 42 00

Her anıyla büyüleyen Bodrum’un, sonsuzluk hissi veren oteli MGallery The Bodrum’un gurme restoranı Bohemy, şık ambiyansı ve gurme lezzetleriyle sizi bekliyor. Gecce Life Style takipçilerine özel olarak "GECCE" kodu ile Bohemy Yalıkavak'ta ayrıcalıklarla dolu bir akşam yemeği keyfi yapmak isteyen misafirlere ise %20 indirimleri var! Detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 

 

Itza Bodrum’da kendinizi müziğin ritmine bırakın!

Rez: 0532 310 29 29

Altın kumları ve keyifli ambiyansı ile Bodrum’da dikkat çeken mekanlar arasında yerini alan Itza Bodrum’da Happy Hours keyfi bir başka yaşanıyor. 28 Temmuz Cuma saat 17:00 itibariyle Sezlovic DJ kabininde olacak!

 

Daze’de olağanüstü konik bir mutluluk!

Rez: 0530 100 82 11

Türkbükü’nün popüler mekanlarından Daze’de 29 Temmuz Cuma günü 21:00 itibariyle, ilham veren ritimleriyle Laolu DJ kabininde olacak!

 

Ruins ile farklı deneyimler!

Rez: 0539 931 60 88

Dünyaca ünlü DJ’leri evinde misafir edecek olan Ruins Bodrum; tapas restoranı, sanat galerisi, pilates stüdyosu, SPA , pop-up store, su sporları gibi çeşitli yaşam alanları sunan harika bir dünya! Antik kalıntı konseptli taş binası, harabe taş duvarları ve altın kum plajı ile sıklıkla Sunset partileriyle de adından söz ettiren Ruins Bodrum’da, 29 Temmuz Cumartesi günü Emre Altuğlu DJ kabininde olacak. 

 

Manifesto, festival tadında Xuma’da!

Rez: 0541 531 11 11

Xuma Village Bodrum’un bu sene yeni açılan festival alanında gerçekleşecek etkinliklerde MiniMüzikhol, Türkiye’ye hiç gelmemiş ya da senelerdir heyecanla beklenen Audiojack, Cinthie, Mira, Madmotormiquel, Barbara Boeing, Delfonic ve Sam Rufillo ile yalnızca güneşle değil müzikle, kutlamayla, coşkuyla dans pistini ısıtmaya davet ediyor! 29 Temmuz Cumartesi 18:00 - 00:00 arası!

 

Galia’da eğlence hız kesmiyor!

Rez: 0532 219 09 48

Bodrum’un deniz mahsülleriyle nefes keseni Galia; harika ritimlerle karşımızda. Müzik çevrelerinden aldığı destekle yükselişini hızla devam ettiren Massano, kendine has modern melodik tekno soundu ile 29 Temmuz’da Galia’da!

  • Etiketler