• 29 NİSAN Pazartesi 01:46
  • HV
Advert

İstanbul’da hafta sonu: Lezzet, keyif ve eğlencenin ritmini yükselten mekanlar!

Şehirde kalanlar için İstanbul’da müzik, dans ve eğlence dolu bir hafta sonu başlıyor! Gecce Life Style editörleri sizler için İstanbul’un keyif dolu hafta sonu rotalarını bir araya getirdi! İşte detaylar…

İstanbul’da hafta sonu: Lezzet, keyif ve eğlencenin ritmini yükselten mekanlar!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 28-07-2023 10:15

 

The Populist ile dolu dolu müzik!

Galataport İstanbul Rez: 0212 401 04 56

Yapı Kredi bomontiada Rez: 0212 296 20 34

Şehre müzik dolu bir soluk katan The Populist, bu hafta sonu da çok eğlenceli anlara imzasını atmaya hazır! Yapı Kredi bomontiada’da 29 Temmuz Cumartesi Nikki Wild, 30 Temmuz Pazar günü ise Rus Memo & Da Frogg DJ kabininde olacak. Galataport İstanbul şubesinde ise eğlence ve müzik hız kesmeden devam ediyor; 29 Temmuz Cumartesi Gökhan Şen, 30 Temmuz Pazar ise Müştak Akgün kabinde!

 

Chalet’de Sushi dünyasına lezzet dolu bir yolculuk!

Rez: 0542 326 82 83

Şehrin kalbine gizlenen bir vaha! Swissotel The Bosphorus’un bahçesine konumlanmış, yeşilin en huzur veren tonları arasında gizlenmiş Chalet; 29 Temmuz Cumartesi günü lezzet ve tutku dolu bir Workshop ile karşımızda olacak! Japon Mutfağı’nın vazgeçilmezine yolculuğa çıkmaya hazır olun. Sushi Atölyesi, Chalet Garden’da saat 16:00 itibariyle başlıyor!

 

Limoncello ile kesintisiz eğlence!

Rez: 0531 341 81 18

İşte şehrin en renkli, en canlı eğlence rotası Limoncello ile oluşturuluyor! Haftanın her günü eğlencenin devam ettiği Limoncello’da hafta sonları ritim daha da yükseliyor. Renklerin cazibesine ayak uyduran ambiyansı ve imza kokteylleri ile gecce hayatına imzasını atan Limoncello’da; 28 Temmuz Cuma ve 29 Temmuz Cumartesi Salih Esen & Samet Yılmaz, 30 Temmuz Pazar geccesi ise Ural Kurşun & Emir Buğra & Berat Hazar DJ kabininde olacak!

 

Sadece güzel hisler için Nadide Meyhane

Rez: 0533 946 09 77 

Hafta sonu şehirde kalanları Ege kıyılarına vurduracak çok keyifli bir öneri Nadide Meyhane! Şehrin kalbinde ama sanki İstanbul’dan çok uzak bir dünyada gibisiniz. Yaz için yenilenen dekorasyonu, yaz esintilerinin en güzeli hissedeceğiniz bahçesi ve birbirinden özel lezzetleriyle akşam üstü keyfinize Nadide’de yaşamanızı şiddetle öneriyoruz. Maviyle beyazın uyumuna eşlik eden yemyeşil bahçesinde akşamınıza şık ve lezzetli bir dokunuş için hazır olun. Mezeleri, ara sıcakları ve yemeklerinin dışında kokteylleri de oldukça başarılı. 

 

16 Roof, yine bildiğimiz gibi çok eğlenceli!

Rez: 0543 326 81 11

Şehrin en keyifli terasında eğlence hız kesmeden devam ediyor! Muhteşem Boğaz manzarası, her detayıyla ışıldayan dekorasyonu, imza kokteylleri ve gurme lezzetleriyle unutulmaz anlar yaşatan 16 Roof; şehrin eğlence ritmini belirleyenler arasında ilk sıralarda. 28 Temmuz Cuma Sait Esmeray ve 29 Temmuz Cumartesi Saba DJ kabininde olacak. 30 Temmuz Pazar ise Keyla & Ollie; Happy Hours ile unutulmaz anlar yaşatacak!

 

Beatgate Presents:Zhu, Zorlu PSM’de!

Rez: 0212 912 37 76

Şehir festivali niteliği taşıyan ve yıl boyunca devam edecek etkinlik serilerinin ikinci ayağında, 2022 yılında Beatgate sunumuyla şehre ilk kez ayak basan ve yoğun ilgi gören, prodüktör ve müzisyen Zhu’yu, 29 Temmuz geccesi Zorlu PSM Turkcell Ana Sahne'de konuk ediyor. 16 yıldır şehrin yeraltı kültürünü, seçkin özel partilerle bir araya getiren Beatgate, imzası olan kışkırtıcı görsel enstelasyonları ve benzersiz sahne tasarımlarıyla, sizi flörtöz bir gecceye davet ediyor.

 

Feriye’de canlı müzik eşliğinde kahvaltı!

Rez: 0538 483 20 21

Farklı konseptleri ve eğlenceli yaşam alanlarıyla dikkat çeken Feriye, bu hafta sonu da muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde eğlence ve lezzet dolu anlara imza atmaya hazırlanıyor. Boğaz’ın büyüsü eşliğinde hem de canlı müzik keyfi ile birleşen kahvaltı keyfini sakın kaçırmayın!

 

Ayrıcalık eğlence Sortie’de!

Rez: 0212 327 85 85

Asya ve Avrupa’nın kavuştuğu noktada, Boğaz’ın tüm ayrıcalıklarını hissedebileceğini Sortie’de tadına doyulmaz bir eğlence, haftanın her günü olduğu gibi hafta sonu da sizi bekliyor. Birbirinden özel imza kokteylleri ve eğlencenin ritmini her saniye arttıran ritimleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar tadı damağınızda kalacak bir eğlence için kendinizi hazırlayın!

 

Sunset’ten yazlık tadım menüsü!

Rez: 0212 287 03 57

Şehrin en keyifli lezzet duraklarından Sunset’in A Taste of Summer menüsünü deneyimlemek için elinizi çabuk tutun! Sunset’in yaratıcı mutfak direktörü Fabrice Canelle, sıcak yaz aylarına özel yaz lezzetlerini hissettirecek tadım menüsü ile sizi farklı deneyimler yaşayacağınız özel bir zamana götürüyor…

 

Miniklerle hafta sonu özel

Tahta Oyuncak Boyama Atölyesi

Detaylı bilgi için 0216 359 45 50

İki boyutlu hayvan figürlerinden üç boyutlu oyuncaklara kadar birçok farklı şekilden oluşan tahta oyuncaklar çocuklar ve büyüklerden büyük ilgi görüyor. Çocuklar kendi oyuncaklarını yaparken yaratıcılıklarını, el becerilerini geliştiriyorlar hem de çok eğleniyorlar. İstanbul Oyuncak Müzesi’nden Cumartesi ve Pazar günleri 13:00 - 18:00 arasında gerçekleşen Tahta Oyuncak Boyama Atölyesi’ni sakın kaçırmayın! Tahta oyuncak boyama atölyesinde oyuncakların ücretleri boyutlarına göre değişmektedir. Gözetmenler tarafından yapılacak olan atölye çalışmasına grup olarak katılmadan önce randevu almanız gerekmektedir.

 

Mini Bale Atölyesi

Detaylı bilgi için 0212 372 50 00

Bale atölyeleri  aracılığıyla geleceğin sanatçıları, sanatseverleri olacak çocuklarımıza dans ve ritim hissini yaşatılarak müzik kulaklarının gelişmesine, vücutlarının düzgün, dengeli ve kuvvetli gelişiminin sağlanmasına, canlandırılan masal ve hikayeler ışığında hayal güçlerinin artmasına, bale figürlerinin sağladığı düzen ve ölçüyle el-kol-bacak koordinasyonunun gelişmesine, özgüven duygularının güçlenmesine ve sanatla iç içe büyümelerine katkıda bulunacaklardır.

 

Çikolata Atölyesi

Detaylı bilgi için 0850 393 70 70 

4-10 yaş grubuna özel olarak düzenlenen ve yaş kategorisine göre Atölye'de eğitmenler eşliğinde çalışılan workshopta, kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşme yolculuğunu öğreniyor ve lezzetli çikolatalar hazırlıyorlar. Çikolata Atölyesi’nde çocuklar, Kahve Dünyası’nın usta çikolata şeflerinden çikolatanın hikayesini öğrenirken, kendi elleriyle çeşit çeşit çikolatalar hazırlama şansını yakalıyorlar. Atölye sonunda günün anısına özel sertifikalar ve hazırladıkları çikolatalar hediye olarak veriliyor. Çocukların bir yandan keyifli vakit geçirirken bir yandan da el becerilerini geliştirecek etkinliğin katılım ücretini 275 TL olup sadece çocuklar için geçerlidir. Çikolata Atölyesi, Veliefendi Kahve Dünyası Fabrika’da düzenleniyor ve 45 dakika sürüyor.