• 29 NİSAN Pazartesi 04:57
  • HV
Advert

Bohemy Yalıkavak'ta, Gecce takipçilerine özel %20 indirim!

Her anıyla büyüleyen Bodrum’un, sonsuzluk hissi veren oteli MGallery The Bodrum’un gurme restoranı Bohemy, şık ambiyansı ve gurme lezzetleriyle sizi bekliyor. Bohem ruhunu, ışıltılı bir şıklıkla sunan Bohemy’de kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her anı farklı bir lezzet patlaması yaşanıyor!

Bohemy Yalıkavak'ta, Gecce takipçilerine özel %20 indirim!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 18-07-2023 17:39

Rez: 0252 385 42 00

Sizde Bodrum’un cazibesine karşı koyamayıp yeni keşifler peşinde koşanlardansanız; Bohemy kesinlikle radarınıza girmeli! Akdeniz Mutfağı’nın özenle yeniden tasarlandığı; Ege’nin toprağından bol miktarda yararlanıldığı Bohemy menüsü ile unutulmaz bir lezzet deneyimi sizi bekliyor. 

Gecce Life Style takipçilerine özel olarak "GECCE" kodu ile Bohemy Yalıkavak'ta ayrıcalıklarla dolu bir akşam yemeği keyfi yapmak isteyen misafirlere ise %20 indirimleri var!

Sonsuz maviliğe karşı gurme lezzetler!

Şıklığıyla göz kamaştıran MGallery The Bodrum Hotel içerisinde hizmet veren Bohemy Yalıkavak; yaz sezonuna hem ambiyansı hem de lezzetleriyle damgasını vurmaya tüm hızıyla devam ediyor. Restorana attığınız ilk adımdan itibaren bambaşka bir dünyaya geldiğinizi hissedecek ve bu sonsuz şıklığı ruhunuzun her parçasında hissedeceksiniz. Bodrum’a özgü yerel üretilen; tarladan, topraktan ve çiftliklerden taze olarak sizin için seçilen ürünler ile hazırlanmış benzersiz bir menü sunuluyor. 

Bodrum’u içinize çekmenizi sağlayan; bu muhteşem ambiyansı sonuna kadar yaşatan terası ile Bohemy, muhteşem bir kaçamak sunuyor. Otelde konaklayanlar dışında, dışarıdan da misafirlerini de unutulmaz anlar yaşatıyor. 

 

  • Etiketler