• 29 NİSAN Pazartesi 04:15
  • HV
Advert

Türkiye’nin en iyi balayı seçenekleri

Hep hayali kurulan o peri masalı gününün ardından, yeni hayatı güzel bir kaçamakla kutlamanın vakti geliyor. Romantik anları, damakta iz bırakan lezzetleri ve balayınızı unutulmaz kılacak detaylarıyla Türkiye’nin en iyi balayı rotalarını ve otellerini sizler için bir araya getirdik…

Türkiye’nin en iyi balayı seçenekleri
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 20-07-2023 00:05

 

Bodrum

Türkiye’nin en popüler tatil rotaları arasında yer alan Bodrum, sunduğu ambiyanslarla her zevke hitap etmeyi başaran bir Ege sakini. Türkiye’de en çok tercih edilen balayı rotaları arasında yer alan Bodrum; unutulmaz romantik anlarıyla çiftlerin de favorileri arasında yer alıyor. İşte eşsiz mavisi ile büyüleyen Bodrum’un en popüler balayı otelleri…

 

MGallery The Bodrum Hotel

Adres: 92. Sokak No:6, Yalıkavak, Bodrum

Tel: 0252 385 42 00

Her anıyla Bodrum’u yaşamaya; bu büyüyü hissetmeye hazır olun. Romantizmin doruklara ulaşacağı balayı tercihiniz için kusursuz bir seçenek olan MGallery The Bodrum Hotel; her detayı ile balayınıza çok özel dokunuşlar katıyor. Benzersiz mimarisi ve Bodrum’un doğasını her köşesinde hissedeceğiniz, modern ama bohem esintileri de içinde bulunduran tasarımı, özenle konumlandırılmış özel sanat eserleri ile MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak’ta büyülü zamanlar yaşayacaksınız. Ege Denizi’nin tüm nimetlerini bir arada bulacağınız özel tasarım plajı ve benzersiz lezzetlere sahip Akdeniz mutfağı ile eşsiz bir deneyim sizi bekliyor. Aklınızın MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak’ta kalacağı konaklamanız sırasında unutulmaz anılar biriktireceksiniz…

 

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, 

Adres: Adnan Menderes Caddesi no:89, Bodrum

Tel: 0252 311 36 36 

Ege’nin karşı konulamaz cazibesi eşliğinde romantizm dolu bir lüks deneyimi… Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da büyüleyici ve heyecan verici sayısız etkinliğini yaşama şansını yakalayın. Sunduğu lüks ve keyif dolu deneyimlerle balayınızı unutulmaz bir anıya dönüştürüyor. Aynı zamanda otelin içinde bulunan restoranlar da son derece dikkat çekici. Gastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak kabul edilen efsanevi Buddha-Bar, Yunanistan’ın Paros Adası’nın ikonik deniz ürünleri restoranı Barbarossa, Yarımadanın üzerindeki büyüleyici ayın doğuşunu izlemek için mükemmel bir bakış açısı olarak hareket ettiği açık bir terasa sahip olan Glass Lounge & Bar ve İtalyan kaçamaklarını şık bir ambiyansla sunan La Zucca Pizza Bar

 

Amanruya

Adres: Bülent Ecevit Caddesi, Demir Mevkii, Göltürkbükü, Bodrum

Tel: 0252 311 12 12

Bodrum Yarımadası’nın sakinliğiyle etrafınızı saran kuzey kıyısında; her detayı ile aşık eden bir deneyim… Balayınızı Bodrum’un en masalsı otelinde, Amanruya’da unutulmaz bir deneyimine dönüştürebilirsiniz. Turkuazın en güzel tonlarına kucak açan Ege, Amanruya’nın altın plajıyla bütünleşiyor. Yıllara tanıklık etmiş, mis kokulu çam ağaçları her solukta sizi doğa ile bütünleştiriyor. Selvi ağaçlarının hışırtısı eşliğinde, zeytinlerin büyüleyen heybetinde; tümü özel havuzlu müsatakil odalarında aşkınızı doyasıya yaşamak için daha ne bekliyorsunuz?

 

Flamm Bodrum

Adres: Akdeniz Caddesi 30. Sokak No:3, Göltürkbükü, Bodrum

Tel: 0252 357 76 00

Büyülü bir masalın en gerçekçi parçası olmaya hazırlanın! Balayı için hayatın içinden kopmak istemeyen ve bir otel deneyiminden çok daha fazlasını arzulayanlar için Flamm Bodrum; her detayı ile harika bir seçenek sunuyor. Otel, beach ve restoran alanlarından oluşan Flamm; misafirlerine yarattığı yaşam alanlarla konforu ve lüksü aynı anda sunuyor. Konaklama deneyiminize ayrıcalık katan Flamm; gurme lezzetleriyle de dikkat çekenlerden!

 

The Marmara Bodrum

Adres: Yokuşbaşı Mahallesi Sulu Hasan Caddesi No:18 , Bodrum

Tel: 0252 999 10 10 

Eşsiz manzarası, titizlikle tasarlanmış iç ve dış dekorasyonu ve lezzetli yemekleri ile bir tatilden çok daha fazlasını sunan The Marmara Bodrum; romantizmin doruklarında gezinmek isteyen balayı çiftlerinin gözdelerinden. Fransız mimar Christian Allart imzası taşıyan odaları; ferahlığı ve benzersiz şıklığıyla dikkat çekiyor. Terasında yer alan Tuti Restaurant ile de misafirlerine karşı konulamaz, gurme bir deneyim yaşatıyor. Akdeniz Mutfağı’nı Tuti’nin farklı dokunuşlarıyla keşfedebilirsiniz. 

 

Maçakızı Hotel

Adres: Kesire Mevkii Narçiçeği Sokak, Göltürkbükü

Tel: 0252 311 24 00

Bodrum’un ikoniği; her karesinde bambaşka hazlar yaşatan Maçakızı Hotel, balayı çiftleri için hayallerin ötesinde bir deneyim yaşatıyor. Bodrum’un en turkuaz sularının kollarına gizlenen; mis kokulu ormanın en kadim ağaçlarıyla kucaklaşan yaşam alanlarıyla büyüleyici bir konforun tadına varabilirsiniz. Suit ve Villa tipi konaklama olanakları sunan Maçakızı; her odasıyla muhteşem bir mimariye imzasını atıyor. Konaklama deneyimin yanı sıra, iz bırakan gurme deneyimler de yine sizi Maçakızı’nda bekliyor. 

 

Akana Cennet Koyu

Adres: Cennet Koyu, Bodrum

Tel: 0252 999 19 99

Cennet Koyu’nun büyüsüne kendinizi bırakın, cennetin kalbinde saf lüksü deneyimleyin! Bodrum Cennet Koyu‘nun en güzel manzarasına sahip, doğanın kalbinde huzur ve konforu bir arada sunan Akana Hotel, denize sıfır konumda, cennetin kalbinde vazgeçemeyeceğiniz bir tatil deneyimi sunuyor. Mitolojideki Akana’nın renklerini temsil eden hologram efektli ışıklandırması, iç dekorasyona hakim renkleri ve genel konseptiyle Akana odaları size Cennet Koyu kadar eşsiz bir deneyim sunmak için tasarlandı. 20 m² ile 65 m² arasında değişen genişlikte 4 farklı oda tipi sunan Akana’da toplam 24 ayrıcalıklı oda bulunuyor. 

 

Mavi Suite Türkbükü

Adres: Göltürkbükü 48483 , Bodrum

Tel: 0252 377 62 60

Yaz sezonunun gözdesi Bodrum’un en güzel koylarından Türkbükü’nün ziyaretçilerine senelerdir ev sahipliği yaparak bir klasik haline gelmiş olan Mavi Suite, maviyle yeşilin birleştiği en güzel noktada size huzurlu bir tatilin kapısını aralayan bir otel… Adımınızı attığınız anda sizi sımsıkı sarıp sarmalayan limon kokusunun verdiği mutluluk ve cennetten koparılmış gibi duran gizli bir vahada büyüleyici bir atmosfer içerisinde günlerinizi lezzetli yemekler, huzur, güneş ve deniz ile gecelerinizi ise Mavi Suite’e yakın mesafede olan Bodrum’un en iyi gece mekanlarından bazılarını deneyerek geçirebilirsiniz.

 

Antalya - Side

Ülkemizin tatil başkentlerinden, Akdeniz’in incisi Antalya ve keşfedilecek duraklarla dolu olan Side, balayı tercihlerinin popüler rotaları arasında! Doğal güzellikleri ve sunduğu lüks imkanlarıyla dikkat çeken Antalya, çiftler için de ideal seçenekler sunuyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Side ise butik bir balayı deneyimi yaşamak isteyen ve huzuru seven çiftler için harika seçeneklerle karşımıza çıkıyor. 

 

Barut Hemera

Adres: Side Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No:1, Side

Tel: (0090) 444 96 00

Balayı için harika bir seçenek! Akdeniz’in en güzel koylarından birinde, yeşilin maviyle buluştuğu noktada Barut Hemera sizi bekliyor. Her ayrıntısı incelikle düşünülen, dekorasyonu ile büyüleyen odaları balayı deneyiminde keyfinizi ikiye katlayacak. Gurme deneyimlerle de eşsiz bir tutkuya hayat veren Hemera; Türk ve Dünya Mutfağı’nın seçkin lezzetlerini misafirleri ile buluşturuyor. Unlimited-All ayrıcalıkları ile sınırsız lezzet deneyimi sunan Hemera Restoran şık sunumları ve keyifli atmosferiyle benzersiz bir lezzet şöleni yaşatıyor.

 

6 Rooms by Azumare

Adres: Turgutreis Caddesi No:18, Manavgat

Tel: 0533 614 80 60

Doğayla kucaklaşmaya; huzuru her solukta hissetmeye hazır olun. Hayatı minimalize etmeyi tercih eden sofistike zevkler için özel olarak tasarlanan 6 Rooms by Azumare; Side’nin tüm ihtişamını çatısı altına buluşturanlardan. Sonsuz huzuru önünüze seren Akdeniz manzarası ile balayı deneyiminizi unutulmaz anlarla taçlandırabilirsiniz. 6 adet özel tasarım odasının her biri ince detaylarla donatılmış. Her adımda minimalist yaklaşımı hissediyor; ferahlık hissi veren alanlarla içinizi açıyor. 

 

Lara Barut Collection

Adres: Güzeloba Mahallesi Yaşar Sobutay Bulvarı No:30, Antalya

Tel: (0090) 444 96 00 

Balayı deneyiminizi, sadece size özel hazırlanan alanlarda yaşama fikri kulapa çok hoş geliyor değil mi? Lara Barut Collection’ın Bayou Villas konsepti balayı için harika ve eşsiz anlar sunuyor.  Ayrıcalıklarla dolu yepyeni bir konaklama deneyimi sunan Bayou Villas; Akdeniz’in eşsiz güzellikleri ile süslenen 25.000 m²’lik geniş bir alan üzerine konumlandı. 4 farklı kategoride 24 özel villadan oluşan Bayou Villas, özel bahçesi ve 2 adet havuz ile dilediğiniz kadar izole, dingin ve size özel! İstediğiniz anda ise Lara Barut Collection’ın zengin hizmet ve eğlenceli dünyasının kapılarını aralamak, bu renkli dünyaya karışmak sizin elinizde. Bayou Villas, siz ne isterseniz size onu sunmak üzere özenle, sizin için tasarlandı.

 

Liberty Lara

Adres: Kemerağzı Mevkii, Lara, Antalya

Tel: 0242 352 31 32

Tüm duyulara hitap eden, sunduğu ayrıcalıklı dünya ile unutulmaz bir deneyime imza atan Liberty Lara ile unutulmaz bir balayına hazır olun. Güne harika bir başlangıç yapmak için plajında kendinizi maviliklerin koynuna bırakabilir veya dilediğiniz gibi vakit geçirebileceğiniz havuzlarda anın tadını çıkarabilirsiniz. Her zevke uygun oda seçenekleriyle unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Her duyguya hitap eden lezzet festivali de Liberty’de sizi bekliyor. Birbirinden lezzetli yiyecek ve içecekler, her zevke hitap eden kokteyller tüm duygularınızı harekete geçirecek!

 

Akra Hotels

Adres: Şirinyalı Mahallesi Lara Caddesi No:24, Muratpaşa

Tel: (0090) 444 40 45

Tutkulu karakteri ve kalpten gelen servisi ile dokunduğu herkese canlılık katan Akra; tek kelimeyle kusursuz! Farklı deneyim ve duyguların hayatı zenginleştirip ona anlam kattığına inananların buluşma noktası… Akra’da konaklamanın ötesinde Akdeniz kültürünün bir parçası olur, Akra yaşam tarzını deneyimlersiniz.Büyüleyici ortamları efsanevi konukseverlikle birleştiren Akra Hotels, sizi kusursuz bir tatil deneyimine çağırıyor.

 

Çeşme - Alaçatı

Eğlence hayatını ve gurme lezzetleri bir arada sunan; doğası ile büyüleyen Çeşme ise balayı çiftlerinin tercih ettiği rotalardan biri. Özellikle son yıllarda inanılmaz bir ivme kazanan Çeşme ve yakın çevresi; çiftlerin de radarına çoktan girmiş durumda. Gecce hayatına bambaşka bir soluk katan Alaçatı ise eğlenceye düşkün çiftler için ideal balayı rotaları arasında.

 

The Local House

Adres: Alaçatı Mahallesi İnönü Caddesi No:61 , Alaçatı

Tel: 0507 445 00 00 

Alaçatı’nın gözü son dönemde The Local House’da! Her detayında ünlü tasarımcı Hakan Akkaya’nın dokunuşları var; mimarisi ve dekoruyla hayran bırakıyor! Çarpıcı bir deneyimi; gurme lezzetler ve ışıltı dolu bir ambiyansla harmanlayan The Local House, ismi gibi lokal bir deneyim yaşatıyor. Şık olduğu kadar samimi, bir o kadar da Egeli hissiyatını her an hissediyorsunuz. 18 benzersiz tasarımlı odaya ev sahipliği yapan otel; Alaçatı’nın taş ambiyansının içerisinde tüm siyahlığıyla asil bir duruş sergiliyor. Diagonal konumlandırılmış havuzu ise en dikkat çeken detaylar arasında. Sadece ambiyans ve dekoruyla değil; aynı zamanda gurme dokunuşlarıyla da tatilinize imzasını atıyor! Ödüllü şef Ali Yılmaz’ın mutfağından çıkan lezzetli tabaklar, gün boyu sizinle oluyor. 

 

Genesis Hotel & Spa

Adres: Alaçatı Mahallesi 13005. Sokak No:4, Alaçatı

Tel: 0532 132 10 95

Lüks, doğadan alınan ilhamla harmanlanıyor ve Genesis dünyası tüm ayrıcalıklarıyla sizi bekliyor. Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Çeşme Yarımadası’nın kalbinde, her anlamda zengin, benzersiz ve sıra dışı bir atmosfere sahip, farklı bir inziva deneyimi yaşamaya davet!Modern ve retroyu birleştiren otelin mimarisi ve iç tasarımı, Alaçatı’ya özgü unsurlarının özelliklerini yansıtırken, aynı zamanda çağdaş Batı vurgularını ve zamansız Doğu etkilerini kucaklıyor…

 

Viento 

Adres: Alaçatı Mahallesi 11039. Sokak No:18, Alaçatı

Tel: 0232 716 95 85

Lüksün ve rahatlığın birleşmesiyle oluşan yaşam sanatı! Ağırladıkları  misafirlerine bir ılık rüzgar gibi , ufak ve hoş esintileri hissettirmek ve kalplerine dokunmak üzere , yaşam sanatının her detayını dikkate almak üzere bir felsefe ile yoluna devam edenlerden… Birbirinden incelikle dekore edilmiş , yüksek konforlu her odanın özel yapım tekstilleri, sadece sabah uyanmaları geciktiriyor! Odaların açıldığı, hayallerin buluştuğu bir rüya avlu hayal edin…

 

Alavya

Adres: Alaçatı Mahallesi 13003. Sokak No:1, Alaçatı

Tel: 0232 716 66 32

Anların anılara, rüyaların gerçeğe dönüştüğü bir yer hayal edin! Alaya; Geniş bir avlunun etrafında, ufak bahçeler, su kuyuları, geçmişi boyunca bir dolu anıya sessizce ev sahipliği yapmış Sakız, Dut, Zeytin, Hünnap ağaçlarının arasına serpiştirilmiş çok özel altı taş evde yer alan 25 farklı odasıyla, her detayı sevgi ve özenle düşünülmüş, eşsiz deneyimlerin başladığı bir yer. Alavya'da güne  erkenden Yoga ile başlayabilir, bisikletlere binebilir, dünyanın en eğlenceli rüzgarı ile buluşup sörf yapabilir, Ege’nin en keyifli coğrafyasının el değmemiş doğal dokusunu seyre dalabilir veya Alavya’dan hiç çıkmadan günü ve geceyi bu sihirli mekanda geçirebilirsiniz. 

 

Biblos Resort

Adres: Alaçatı Mahallesi 18012. Sokak No:2/A, Alaçatı

Tel: 0232 335 00 00

İncelikle düşünülmüş sayısız detaylarla konaklamanızın her anını eşi benzeri olmayan bir dinginlik ve üstün bir hoşgörüyle yaşayacağınız mükemmel bir tatil deneyimi! Ege’nin göz alıcı doğal güzellikleri, Alaçatı’nın kültürel zenginlikleri arasında gizli, sıradışı bir stil ve kusursuz hizmetlerle göz kamaştıran bir cennet sizi bekliyor. Rezervasyon yaptırdığınız andan itibaren her biri unutulmaz bir anıya dönüşecek size özel tasarlanmış bir dünyanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

 

The Stay Warehouse

Adres: Alaçatı Mahallesi 4001. Sokak No:27, Alaçatı

Tel: 0546 502 62 86

Çeşme’nin en merkezi ve göz alıcı bölgesinde yer alan özgün ve sıradışı bir yapıda unutulmaz bir deneyim yaşamaya hazırlanın; yaz boyu havuzun serin sularının ve samimi ortamın keyfini çıkarın. Modern, samimi ve sıcak bir ortam sunan The Stay Warehouse’un bahçesindeki bin yıllık zeytin ağacının gölgesinde ilham veren bir kitap okurken, şehir hayatının tüm kargaşasını geride bırakarak rahatlayacaksınız. 

 

Datça

Türkiye’de aranan huzurun bulunduğu Datça; diğer tatil beldelerine oranla biraz daha sakinlik vaat edenlerden. Son yıllarda tatil tutkunlarının radarı arasına giren Datça hızlı bir büyüme ivmesi kazansada; bakirliğini korumaya devam eden bölgelerin başında geliyor. Sessizliği sevenler ve hayata acelesi olmayan çiftler için ideal bir rota olan Datça’nın meşhur mottosunu da buradan bir kez daha hatırlatmak isteriz; “Acelen varsa, ne işin var Datça’da?”.

 

Saklı Yaz Datça

Adres: Saklıkoy Mevkii 24. Sokak No:9/1, Datça

Tel: 0505 656 48 48

Datça’nın huzur dolu kollarında, ismi gibi saklı kalmış büyüleyen bir dünya.. Datça’nın turkuaz denizinin panoramik komşusu; bu büyüleyen güzelliğe tepeden bakıyor. Beyazın huzur veren tonu ve minimal bohem dokunuşlarla dekore edilen otel Alp Hazan Design Works imzası taşıyor. Adımınızı attığınız anda bambaşka bir dünyaya adım atacağınız Saklı Yaz’ın odaları da balayı deneyiminize minimal bir şıklık katıyor. Havuzlu, köşe jakuzili havuzlu ve jakuzili havuzlu oda seçenekleri bulunan Saklı Yaz; restoran bölümünde de gurme bir deneyim sunuyor. 

 

Marble Arch 

Adres: Marmaris - Datça Yolu, Emecik Mavkii, Datça

Tel: 0252 211 41 00

Tarihi dokuya sofistike bir dokunuş kazandıran Marble Arch; Datça’nın son dönemde en popüler otellerinin başında geliyor. Genellikle butik otelleri ve apartlarıyla tanınan Datça’nın cehresine yepyeni bir soluk kazandıran Marcle Arch; balayını alternatif bir deneyimle taçlandırmak isteyenleri bekliyor. Turkuaz suların altın renkli incecik kumla birleştiği bu keyifli deneyim; lüks detaylarıyla da dikkat çekiyor. Perili Köşk Koyu’nun yamacında, yeşil ve mavinin kucaklaştığı yerde konumlanıyor. Farklı mimari stillerle dikkat çeken otel adeta tarihte bir yolculuğa çıkarıyor; göz kamaştırıcı lüksle kaplanmış bir yolculuk!

 

Damyan Çiftliği 

Adres: Karaköy Mevkii, Datça

Tel: 0532 220 28 58 

Dinginlikle çevrelenmiş, doğayla süslenmiş bir balayı hayal edenler için harika bir seçenek! Naturel detayların ön plana çıktığı, renklerin ahenkli uyumunun tat kattığı Damyan Çiftliği; huzuru altın tepsi ile sunanlardan. Datça’nın Karköy Mevkii’nde bulunan otel, merkeze sadece 6 km uzaklıkta. Butik bir konseptin özenle sunulduğu Damyan Çiftliği sadece 6 oda ve maksimum 12 misafir ile konuklarını ağırlıyor. Her karesinde romantizmin dışa vurulduğu Damyan Çiftliği; farklı konseptteki odalarıyla dikkat çekiyor. 

 

Palaia Hotel

Adres: İskele Mahallesi 137/1 Sokak No:4, Datça

Tel: 0544 570 83 61

Zamanın ötesinde bir cennet! Eşsiz mavilikleri kucaklayan Datça Yarımadası’nda yer alan Palaia; mis kokulu çam ormanlarının yemyeşil bademliklere karıştığı, sükunet içindeki köylerin göz kamaştıran kıvrımlı koylara uzandığı ve Ege’nin serin sularının Akdeniz’e karıştığı yerde Tanrı’nın eşsiz bir hediye gibi. Bölgenin en keyifli kıyı şeridinde, huzurla sarmalanan ve her biri özenle tasarlanan 43 huzurlu Premium Suit odasıyla ve ilham veren hizmet anlayışı ile Türkiye’nin tarihe tanıklık eden topraklarının anlamlı keşfine davetlisiniz…

 

Bi’badem Datça Tiny House

Adres: Marmaris - Datça Yolu, Emecik Mahallesi Sarı Liman Mevkii, Datça

Tel: 0530 397 93 20

Balayı rotasında sakinliği ve doğayı arayanlara! Datça’nın son hiti Bi’badem ile tanışın. İnsanı hayatta tutan ve insanın kendisini bulduğu doğanın güzelliklerini fark edecek, ruhunuzu dinlendirdiğiniz ve huzur bulduğunuz bir tatilin kapılarını aralayacaksınız. Kalabalığı arkanızda bırakacak ve izole bir deneyimin parçası olacaksınız. Büyüleyen Ege’nin hemen yanı başına konumlanan Bi’badem, son dönemin en popülerlerinden Tiny House konsepti ile hizmet veriyor. Glamping konseptinin Datça’daki en yeni ve iddialı örneği Bi’badem ile sizi bekliyor. 

 

Fethiye

Doğal güzellikleri ve sunduğu ayrıcalıklı dünya ile dikkat çeken Fethiye; balayı çiftleri için çok özel seçenekler sunuyor. Büyüleyen güzelliğinin tadını romantizmin doruklarında yaşamak için harika bir rota olan Fethiye; son dönemin tercih edilen romantik rotaları arasında yerini alıyor. 

 

La Lucci

Adres: Karaağaç, Alınca (kra) Sokak No:14, Fethiye

Tel: 0252 530 00 62

Aşkın La Lucci halini yaşamaya hazır olun! Romantik tatil planlarınız için seçkin, ultra lüks bir konseptle tanışın. Fethiye’nin Karaağaç mevkiinde, büyüleyici deniz manzarasını zirveden gören, muhteşem bir atmosferde, unutulmaz tatiller vadeden La Lucci Fethiye, şık iç dizaynı ve dış mekan tasarımlarıyla üst düzey konfor ve lüksü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Tamamen size özel alanlarda, gün boyu gözlerden uzak, romantik anlar paylaşmanız ve bu muhteşem lokasyonun keyfini günden gecceye en güzel görüntüleriyle yaşamanız mümkün. Dome olarak tasarlanmış oda tiplerinde, gecceleri yatağınızdan yıldızları izleyebilir, odanızın önünde size özel havuzda serinleyebilir, verandada sakin ve keyifli anlar geçirebilirsiniz. Aşkınızı taçlandıracak romantik anılar biriktirmeniz için tüm detayların düşünüldüğü bu konsepti keşfedin.

 

Lov Faralya

Adres: Faralya Mahallesi Kızılcakaya Sokak No:110, Fethiye

Tel: 0538 036 08 08

Zamansız bir deneyimin parçası olmaya hazırlanın. Doğa tutkunu çiftler için sofistike bir kapı aralayan Lov Faralya; doğanın en sakin renkleri arasında bulacağınız farklı kokular ve gezgin ruhlara ilham kaynağı oluyor. Nefis deneyimlerin içerisinden geçerken güven dolu çam ağaçlarının oluşturduğu korulardan, engin maviliğe, serinliğe dalın. Doğanın muhteşem resmine bakarken, aynı zamanda içinde olduğunuzu ve her anı yaşadığınızı hatırlayın. Güzel duygulara uzattığınız elinizi doğa tatlı bir meltemle tutuyor!

 

Perdue Hotel

Adres: Faralya Mahallesi Kızılcakaya Mevkii D:87, Fethiye

Tel: 0252 614 00 91

Balayı çiftleri için eşsiz bir seçenek olan Perdue Hotel; yeşilin sonsuz maviliklerle buluşmasına tanıklık edebileceğiniz gizemli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Romantik kaçamakların vazgeçilmezleri arasında yer alan Perdue; sonsuz ayrıcalıklarıyla her anı unutulmaz kılmayı başaranlardan. Doğanın tüm renkleri ve bütün sesleri sizi karşılıyor! Faralya’nın gizli kalmış bu cennet köşesinde muhteşem doğanın romantizmle buluşmasına tanıklık ediyorsunuz. Doğal malzemelerle tasarlanan doğa dostu, terasında jakuzi bulunan geniş çadır odaları ve özel dinlenme alanlarla her anınızda konfor sizinle…

  • Etiketler