• 28 NİSAN Pazar 22:38
  • HV
Advert

Yazın tutkulu ritimleri Sintesi’de müzikseverlerle buluşuyor!

Ataşehir’in gurme restoranı Sintesi, yaz sezonuna çok canlı bir giriş yaptı! Şef Ersin Avşar’ın dokunuşlarıyla hayat bulan ve trendleri belirleyen Sintesi’de haftanın belli günleri canlı müzik keyfini doyasıya yaşabilirsiniz…

Yazın tutkulu ritimleri Sintesi’de müzikseverlerle buluşuyor!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 18-07-2023 15:17

Rez: 0532 699 32 82

Açıldığı günden beri, misafirlerinin damaklarına imzasını atarak adından söz ettirmeyi başaran Sintesi; şimdi de harika müzik deneyimleri ile kulakların pasını siliyor. House ve Jazz tarzında ilerleyen müzikleriyle geccenin ateşi artık çok daha canlı, çok daha heyecanlı! Sahnesinde; Hotshots Jazz Band ve Flapper Swing gibi başarılı grupları konuk eden mekan; 19 Temmuz Çarşamba akşamı Erdem Özkan Trio ve 21 Temmuz akşamı Mine Çağlıyan’ı sahnesinde konuk ediyor. Saatler 21:30’u gösterdiğinde başlayan bu muhteşem canlı müzik keyfi geccenin ilerleyen saatlerine kadar hız kesmeden devam ediyor! 

Yaratıcı sentez ile harmanlanan Sintesi lezzetleri

Sintesi, Yaratıcı sentez ile mutfağın binbir esansının bir araya getirilmesi ile farklı parçalarının birleşmesinin toplamından doğan ve çok daha fazlası olan bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’nin en başarılı şeflerinden Ersin Avşar’ın imzasını taşıyan menüsü ile mevsimsel tatları modern dokunuşlarla misafirleriyle buluşturuyor. Adeta evlerimizin rahat, pratik ve geleneklerine bağlı olarak sunduğu doku Sintesi’de sofralara geliyor. 

Emekten damağa tutku dolu bir ifade!

Tamamen köklerimize geri dönüşün sunulduğu ve lokal lezzetlerin özenle çağdaşlaştırıldığı bir menü sunan mekan; her detayıyla gelenleri büyülüyor. Kahvaltı ile başlayan lezzet yolculuğuna gün boyu hız kesmeden devam ediyor. Damak zevkinizi şaşırtacak sürprizlerle dolu, yaratıcı bir menü sunan Sintesi’de detaylara gizlenmiş estetiğe hayran kalıyorsunuz. Sıcak ve modern atmosferiyle misafirlerine lezzetli bir deneyim sunuyor. 

Sintesi’de lezzet önerileri

İtalyan Mutfağı’nın yıldızı, gurme bir başlangıç; Carpaccio. Ersin Avşar’ın Trüf yağı ve Parmesan kıtırı senteziyle sofranıza geliyor. Yaz aylarında içinizi ferahlatacak, lezzet şovuna yakışır bir giriş yapacak…

 

Şefin lezzet dolu dünyasında favori ana yemeğimiz ise Porçini Mantarlı Dana Bonfile! 

 

Tatlılardan ise bir çikolata klasiği olan Profiterol’ü Sintesi yorumuyla kesinlikle denemelisiniz!

  • Etiketler