• 28 NİSAN Pazar 22:19
  • HV
Advert

Sintesi'de her Çarşamba: Jazz Nights!

Ataşehir'in en yeni gusto mekanı Sintesi'de her Çarşamba, cazla dolu gecceler yaşanıyor! Bu akşam (4 Ekim Çarşamba) saatler 20:00'ı gösterdiğinde Irmak İşçi Büktel sahnedeki yerini alıyor ve unutulmaz bir caz geccesine imzasını atıyor. Bu etkinlik kaçmaz!

Sintesi'de her Çarşamba: Jazz Nights!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 04-10-2023 15:04

 

Rez: 0532 699 32 82

Açıldığı günden beri, misafirlerinin damaklarına imzasını atarak adından söz ettirmeyi başaran Sintesi; şimdi de harika müzik deneyimleri ile kulakların pasını siliyor. Bu akşam (4 Ekim) ve her Çarşamba 20:00 itibariyle gastronomi müzikle kucaklaşıyor ve Sintesi Jazz Night unutulmaz anlar yaşatıyor! 

Bu akşam (4 Ekim) başarılı yorumu ve etkileyici sesiyle Irmak İşçi Büktel, Sintesi sahnesinde olacak! 

Yaratıcı sentez ile harmanlanan Sintesi lezzetleri

Sintesi, Yaratıcı sentez ile mutfağın binbir esansının bir araya getirilmesi ile farklı parçalarının birleşmesinin toplamından doğan ve çok daha fazlası olan bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’nin en başarılı şeflerinden Ersin Avşar’ın imzasını taşıyan menüsü ile mevsimsel tatları modern dokunuşlarla misafirleriyle buluşturuyor. Adeta evlerimizin rahat, pratik ve geleneklerine bağlı olarak sunduğu doku Sintesi’de sofralara geliyor. 

Tamamen köklerimize geri dönüşün sunulduğu ve lokal lezzetlerin özenle çağdaşlaştırıldığı bir menü sunan mekan; her detayıyla gelenleri büyülüyor. Kahvaltı ile başlayan lezzet yolculuğuna gün boyu hız kesmeden devam ediyor. Damak zevkinizi şaşırtacak sürprizlerle dolu, yaratıcı bir menü sunan Sintesi’de detaylara gizlenmiş estetiğe hayran kalıyorsunuz. Sıcak ve modern atmosferiyle misafirlerine lezzetli bir deneyim sunuyor.