• 29 NİSAN Pazartesi 04:18
  • HV
Advert

Nuar'ın bu lezzetlerini kesinlikle denemelisiniz!

Beylikdüzü'nde bölgeye bambaşka bir soluk katan Nuar Restaurant; damakta iz bırakan lezzetleriyle dikkat çekiyor. Unutulmaz bir deneyim yaşata Nuar'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Nuar'ın bu lezzetlerini kesinlikle denemelisiniz!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 25-07-2023 21:24

Özel lezzet dokunuşları, keyfinize keyif katan ambiyansı ve şıklığıyla göz kamaştıran dekorasyonu ile dikkat çeken Nuar; Beylikdüzü bölgesine açıldığı günden beri fark katmayı başaranlardan. Bölgede büyük bir açığı kapamakla kalmadı; trendleri belirleyen bir lezzet durağı da olmayı başardı. 

Keyif dolu bir ortamla buluşmaya hazır olun!

E-5 üzerinde Akros İstanbul’un girişinde bulunan Nuar Restaurant, yüksek tavanlı ve ferah dekorasyon detaylarıyla dikkat çekiyor. Modern bir tasarıma sahip olan restoranın dekorasyonu yeşillikler ile tamamlanmış. Detaylara ışıltısını saklayan ve her köşesindeki şık dokunuşlarıyla dikkat çeken mekan, misafirlerine ayrıcalığın her anını yaşatıyor. Kapıdan adımınızı attığını ilk andan itibaren sizi sarıp sarmalayan bu ışıltılı dokunuş; sevdiklerinizle oturduğunuz keyif sofralarına unutulmaz anlar katıyor. 

Lezzetleriyle büyüleyici

Nuar; muhteşem et ve kebap seçeneklerinin yanı sıra Dünya Mutfağı'ndan da çok özel lezzetler sunuyor. Farklı damak tatlarına hitap etmeyi başaran mekan; her lokmasında farklı ve özenli dokunuşları hissettiriyor. Çorbalar, ara sıcaklar, salatalar, taş fırından lezzetler, pizzalar, mezeler, burgerler, tavalar, etler, kebaplar ve tabii ki muhteşem tatlılar! Zor bulunur cinsten bir menü ile misafirlerini ağırlıyor...

Gecce Life Style ekibi olarak Nuar'ın menüsünden sizler için seçtiğimiz favoriler...

Çoban Kavurma'nın eşsiz uyumunu keşfedin!

 

Farklı bir aroma arayanlara Soya Soslu Tavuk şiddetle tavsiye edilir!

 

Taş fırında pişmiş leziz mi leziz bir Lahmacun'a hayır demek imkansız!

 

Birbirinden lezzetli mezeleri arasında tek bir favori belirlemek oldukça zor. Hepsi mevsimin en taze malzemelerinden günlük olarak yapılıyor ve damaklara imzasını atan cinsten!

 

Et tutkunlarının hayran kalacağı bir lezzet olan Şaşlık'ı bir de Nuar yorumuyla denemelisiniz!

 

Minik misafirler için de lezzet dolu bir Çocuk Menüsü bulunuyor; Çıtır Kanat, 3lü Mini Burger ve Patataes Tava seçenekler arasında!

 

  • Etiketler