• 29 NİSAN Pazartesi 00:49
  • HV
Advert

İstanbul'da kalanlar için göz kamaştıran mekanlar

İstanbul'da her anıyla ayrıcalıklarla dolu bir lezzet turuna ne dersiniz? Gecce Life Style ekibi olarak farklı zevk ve heyecanlara hitap eden mekanları sizler için bir araya getirdik...

İstanbul'da kalanlar için göz kamaştıran mekanlar
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 25-07-2023 11:53

Eğlencesever İstanbul!

Yazı İstanbul’da geçiren ve yerinden duramayanlar için şıklığıyla göz kamaştıran, lezzetleriyle olay yaratan ve tabii ki eğlencesiyle yerinde duramayan mekanlar…

 

Eğlenceli moda tutkunu: Vogue Restaurant

Rez:0212 227 44 04 

Her anına modayı sofistike bir şekilde işlemiş, Boğaz’ın tüm ışıltısını misafirleriyle buluşturan Vogue’un Cumartesi eğlenceleri kaçmaz! 29 Temmuz Cuma akşamı DJ Big G eşliğinde eğlenceye, lezzete, kaliteye doyabilirsiniz; ama rezervasyon için elinizi çabuk tutmanızı öneririz! Sofistike ambiyansı  ve hayran bırakan Boğaz manzarası eşliğinde; birbirinden özel gurme tatları deneyimledikten sonra Vogue’dan vazgeçemeyeceksiniz. Lezzetlerinin yanı sıra kokteyl konusunda da oldukça iddialılar, aklınızda bulunsun!

Lezzet önerisi: Karides Tartar

 

İkonikleşen efsane: 29

Rez:0212 358 29 29

Gün gecceye dönerken, şehrin ışıkları 29’da parlamaya başlar! Eşsiz bir ambiyansın parçası olup hem birbirinden özel lezzetler deneyebilir, hem de eğlencenin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Mekan değiştirmeden; 29, aynı çatı altında sizi unutulmaz bir deneyimin kapılarını açıyor. Yaz esintileri şehre indiğinden beri bahçesinde yapılan ziyafetlerin enerjisi de bir başka oluyor. 

Lezzet önerisi: Mantar Kroket

 

Perşembe gecceleri ondan sorulur: Frankie İstanbul

Rez:0212 401 05 57

Şehrin Perşembe rotası bundan sonra Frankie! Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte açılan terasıyla muhteşem bir İstanbul’u misafirleriyle buluşturan Frankie, şehrin ayrıcalıklı noktası Galataport İstanbul’da konumlanıyor. Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasını aynı anda görmeyi sağlayan açık ve geniş terası, Frankie deneyimine bambaşka bir soluk katıyor. Kısa bir süre önce başlayan Frankie Thursday Club ise Perşembe geccelerinize eğlence, dans ve müzik katıyor! Emanuele Esposito, Aksak, Megablast gibi Türkiye ve dünyanın başarılı DJ’lerinin konuk olduğu Frankie’de bu unutulmaz eğlence kaçmaz! 

Lezzet önerisi: Fish Market Thai Ceviche

 

Muhabbeti, lezzeti, müziği bol: The Populist

Galataport İstanbul Rez:0212 401 04 56 

Yapı Kredi bomontiada Rez: 0212 296 20 34

Mottosunun hakkını verenlerden, The Populist! Tam anlamıyla %100 müziği hissedecek; muhabbetin, sohbetin, kahkahanın ve tabii ki eğlencenin top noktasını ulaşacaksınız! Şehrin en dikkat geçen iki farklı lokasyonunda konumlanan The Populist; her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da eğlenceye ve müziğe imzasını atmaya hazırlanıyor. Yapı Kredi bomontiada’da 26 Temmuz SHEP, 28 Temmuz Serdar Orcan, 29 Temmuz Nikki Wild ve 30 Temmuz Pas Memo & Da Frogg DJ kabininde olacak. Galataport İstanbul şubesinde ise; 27 Temmuz Maya & Taner, 28 Temmuz Daddy E, 29 Temmuz Gökhan Şen ve 30 Temmuz Müştak Akgün ile eğlence sizi bekliyor. 

Lezzet önerisi: Brisket Churros Patates

 

Keyif düşkünü İstanbul!

Dileriz ki kadehler her daim mutluluğa, dostlara, hoş sohbetlere kalksın… İstanbul’un keyfiyle, mezeleriyle, ara sıcaklarıyla hayran bırakanlarına bir göz atın!

 

Vazgeçilmez bir Anadolu tutkusu: Kiva

Bomonti Rez:0212 296 20 08

Galataport Rez:0212 801 74 90

Buram buram toprak kokan, her detayıyla özümüze döndüren bir mekan Kiva! Fonda çalan keyifli ezgiler, yanınızda sadece en sevdikleriniz ve sofranızda bol kahkaha; bir insan daha ne ister? Anadolu’nun binlerce yıllık özgün reçetelerini, orijinal tariflerine sadık kalarak yorumlayan Kiva; sofranıza her daim mevsimsel ve taptaze ürünler ile geliyor. Mezelerinden ara sıcaklarına, salatalarından ana yemeklerine kadar; baştan sonra gerçek bir Anadolu gurmesi! Yenilenen yaz menüsüyle de mevsimin en lezzetli, en taze ve en iddialı seçeneklerini misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Lezzet önerisi: Güveçte Atom

 

Vazgeçilmez bir Anadolu tutkusu: Liman İstanbul

Rez:0212 877 09 48

Geçmişin izlerine, denizcilik kültürüne gurme bir yolculuk! Galataport İstanbul’un büyüleyen ambiyansında konumlanan ve muhteşem bir Boğaz manzarasını misafirleriyle buluşturan Liman İstanbul, Türk Mutfağı’nı çağdaş yorumlarla buluşturuyor. Boğaz’ın tüm esintisini terasında misafirleriyle buluşturan mekan; sadece akşam yemekleriyle değil, öğle kaçamaklarıyla da keyif dolu bir lezzet yolculuğuna çıkaranlardan. 

Lezzet önerisi: Ispanak Bastı

 

İtalyansever İstanbul!

Vazgeçemediğimiz bir tutku! Şehirdeki en iyi İtalyanlarla, gurme bir tutku yaşamaya hazırlanın. Her lokmasında sizi İtalya’nın farklı köşelerine yolculuğa çıkaracak en iyi İtalyan Mutfağı’na sahip mekanlar…

 

Klasik anlarla dolu: Da Mario 

Etiler Rez:0212 263 74 84

İstinyePark Rez:0212 232 02 32

Uzun yıllar, emek dolu tecrübeler ve gerçek bir İtalyan tutkusu! 1993 yılında beri şehrin en beğenilen İtalyan restoranlarında ilk sıralarda yer alan Da Mario; bu yaz sezonunda Bodrum’a sahile inen mekanlar arasında oldukça dikkat çekti. Bodrum’dakiler bu keyfi doyasıya yaşarken, İstanbullu lezzet tutkunları ise kaldığı yerden Da Mario heyecanını ve lezzetini yaşamaya devam ediyor! 

Lezzet önerisi: Linguine Asparagi E Tartufo

 

İtalya’dan şehre uzanan: Gina

Kanyon Rez:0212 353 52 86

Galataport İstanbul Rez:0212 401 03 87 - 88

Şıklığıyla göz kamaştıran, her detayı ile sofistike bir İtalyan kaçamağı! İstanbul’un en iyi İtalyan restoranlarından Gina, eşsiz İtalyan lezzetlerini geniş bir şarap menüsü, özel kokteylleri ve zarif iç mekan tasarımıyla harmanlayarak misafirleriyle buluşturuyor. Mevsimin eşsiz lezzetlerini, modern dokunuşlarla yorumlayan mekanın, yaza özel lezzetlerini kesinlikle denemelisiniz!

Lezzet önerisi: Piatti Regionali

 

Renklerine teslimiz: Mezzaluna

Galataport İstanbul Rez:0212 302 24 78

Yaz sezonunda Bodrum sahillerine inen mekanlar arasında yerini alan Mezzaluna; şehirde de lezzet fırtınaları estirmeye tüm hızıyla devam edenlerden. İtalyan mutfağının gerçek örneklerini sunan mutfağı, renkli dekorasyonu, hareketli ve rahat ortamı, hızlı ve kaliteli servisi ile günün her saati keyifli vakit geçirilebilecek kaliteli ve erişilebilir bir yemek deneyimi sunan Mezzaluna her anıyla unutulmaz bir deneyim!

Lezzet önerisi: Risotto Al Frutti Di Mare

 

Uzak Doğu kaçamaklarıyla İstanbul!

Farklı lezzetlere kucak açmanın vakti! Birbirinden özel pişirme teknikleri, damaklara imzasını atan en farklı tatlar…

 

Deneyimin eğlenceyle buluştuğu: Zuma

Rez:0212 236 22 96

Dünya çapında, çarpıcı bir deneyim! Geleneksel Japon Izakaya tarzını sofistike bir yorumlama ile hayata geçiren Zuma; yaz sezonu boyunca hem Bodrum’da hem de İstanbul’da bildiklerinizi unutturmaya devam ediyor. Göz kamaştıran detaylarıyla dikkat çeken İstinyePark şubesinde her an deneyim her an sürpriz dolu yaşanıyor. Gurme lezzetlerinin yanı sıra kokteylleriyle de son derece iddialı dokunuşlar yapan Zuma, eğlence tutkunları için de harika anlar sunuyor. 

Lezzet önerisi: Hoba yaprağında Miso marineli Morina Balığı

 

Sofistike bir deneyim: Roka

Rez:0212 401 02 60

Deneyimin macerayla harmanlandığı, Londra’nın ödüllü restoranı! Şehrin yeni gözdesi Galataport İstanbul’un ayrıcalıklı dünyası içerisinde misafirlerini ağırlayan ünlü Japon restoranı Roka; gastronomi dünyasının trendlerini belirleyen gurme yorumlarıyla sizi bekliyor. Kuzey’deki balıkçıların, teknelerinde, tuttukları balıkları pişirmek için kullandıkları Robata tekniği ile eşsiz menüsü ve otantik ambiyansıyla lezzette boyut atlamaya hazırlanın!

Lezzet önerisİ: Izgara Kereviz

 

Etleriyle büyüleyen İstanbul!

Farklı lezzetlere kucak açmanın vakti! Birbirinden özel pişirme teknikleri, damaklara imzasını atan en farklı tatlar…

 

Köklerimizin klasiği: Borsa Restaurant

Rez:0216 460 03 04

İstanbul’un tüm heybetinin buluştuğu bir lezzet efsanesi! Borsa, uzun yıllardır Adile Sultan Sarayı’nın muhteşem Boğaz manzarasına karşı Türk ve Osmanlı Mutfağı’ndan oluşan menüsü ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Yaz aylarında keyifli bir esintinin eşlik ettiği terasında hem manzaranın hem de Borsa’nın seçkin gurme tatlarının tadına varabilirsiniz.

Lezzet önerisi: Yoğurtlu Kebap

 

Ustaların ustası imzalı: Günaydın

Galataport İstanbul Rez:0212 401 08 36

Şehrin dört bir yanında, farklı konseptleriyle misafirlerini ağırlayan Günaydın; her şubesinde yakaladığı lezzet çizgisiyle dikkat çekenlerden. Etin duayen ismi Cüneyt Asan imzası taşıyan mekan; baştan sona keyfi ve lezzeti bol sofralar sunuyor. Kebap, Köfte & Döner ve Steakhouse konseptleriyle sizi bekliyor. 

Lezzet önerisi: Lokum

 

Konseptleriyle büyüleyen İstanbul!

Şehirde, yıl boyunca sundukları farklı konseptler ve gurme deneyimlerle misafirlerini hayran bırakanlar! Sevdiklerinizle hoş sohbet anları, bir kahve kaçamağı, uzun akşam yemekleri, tatlı kaçamakları ve çok daha fazlasını sunan mekanlar…

 

Anı yakalamak isteyenlere: Monochrome

Bomontiada Rez:0212 296 20 42

Galataport İstanbul Rez: 0212 877 09 49

Fotoğraf sanatının gizemli dünyasına girmeye hazır olun! “Fotoğraf ışıktır” mottosuyla hayata geçen Monochrome, fotoğraf sanatından ilham alan özgün tasarımı ile hem lezzet hem de fotoğraf tutkunlarını kucaklıyor. Mekan günün her saati ve ruhun her moduna uygum sağlayabiliyor. Yazın gelişiyle menüye yeni eklenen yaz lezzetleri de kesinlike denenmeli. Hafta sonları Aheste Aheste Kahvaltı’sını da hatırlatmak isteriz!

Lezzet önerisi: Dolgulu Ispanak Kasap Köfte

 

Buluşmaların vazgeçilmezi: Kitchenette

Rez:0212 353 06 86

Kanyon’un değişmez buluşma noktası! Mevsimsel ve taze lezzetleri, modern ve samimi dekorasyonuyla birleştiren Kitchenette, misafirlerine şık, sıcak ve rahat atmosferinde lezzet şöleni sunuyor. Özel reçete ve sunumlar ile hazırlanan lezzetlerle keyifli bir atmosferde ağırlıyor.

Lezzet önerisi: Egg Benedict 

 

Tutkusu cezbediyor: Kilimanjaro

Rez:0212 225 39 80

Yapı Kredi bomontiada’nın egzotiği; lezzetleriyle hayran bırakanı! Kilimanjaro, mevsimin ritmine göre belirlediği menüsüyle bu yaz da çok ama çok lezzetlivseçenekler sunmaya devam ediyor. Odağında daima yerel malzemeyi tutan Kilimanjaro menüsü, özel tasarlanan kokteylleri ve ayrıcalıklı atmosferiyle misafirlerine özel bir deneyim yaşatıyor. Mekanın keyif veren detayı ise doğal ve mevsiminde üretilebilen her şeyi kendi bünyesinde üretiyor olması!

Lezzet önerisi: Ev Yapımı Papardelle

 

Şık bir Fransız Rivierası: Parlé

Rez:0212 353 63 43

Işıltılı tonların buluştuğu, lezzeti ve keyfi bol bir Fransız kaçamağı! Fransa ve Akdeniz Mutfağı’ndan seçkin tatları kendine has yorumuyla menüsünde buluşturan Parlé, keyi veren atmosferi ile dikkat çekiyor. Karakteristik detayları ve leziz sunumlarıyla İstanbullular için en keyifli buluşma noktalarının başında gelen bir gurme!

Lezzet önerisi: Izgara Jumbo Karides

 

Her zevkin keyiflendiği: Masa Restaurant

Rez:0212 345 53 23

Şehrin cazibe ve moda merkezi İstinyePark’ın klasikleşen trendi Masa; zengin içerikli menüsü ve kaliteli servisi ile misafirlerini ağırlıyor. Geniş açık alanında hem modanın hem trendlerin nabzını tutacak, şehrin en ışıltılı halini burada yaşayacaksınız. Özellikle öğle ve akşam yemeklerinde tercih edilen mekan, Dünya Mutfağı’nın özel lezzetlerini özenle sunuyor. Her misafirinin damak zevkine hitap edecek zengin lezzet yelpazesinde yerinizi almanızı şiddetle tavsiye ederiz. 

Lezzet önerisi: Izgara Kuşkonmaz

 

Özümüze odaklanalım: Ha’BuPide

Rez:0212 877 09 47

“İşte budur!” Dediğinizi duyar gibiyiz. O yüzden Ha’BuPide’yi de en sona sakladık! Öyle bir mekan yaratılmış ki; tamamen bize, özümüze yüzümüzü keyif ve lezzetle dönebiliriz. Anadolu lezzetlerinin en iddialı temsilcilerinden biri olan mekan, ilk şubesini Galataport İstanbul’da sevenleriyle buluşturdu. Dekorasyon detaylarıyla oldukça dikkat çekici bir yaklaşım sunan Ha’BuPide; Anadolu’nun klasikleşen pide lezzetlerine tadına doyulmaz bir yorum getiriyor.

Lezzet önerisi: Konya Yağlı Somun Pidesi

  • Etiketler