• 28 NİSAN Pazar 22:51
  • HV
Advert

Manzarasıyla büyüleyen mekanlar: İstanbul & Bodrum & Antalya & Side

Arkanıza yaslanıp manzaranın tadını çıkarmaya ne dersiniz? Türkiye’nin dört bir yanından sizler için en iyi manzaralı mekanları bir araya getirdik! İşte detaylar…

Manzarasıyla büyüleyen mekanlar: İstanbul & Bodrum & Antalya & Side
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 06-07-2023 23:16

 

İSTANBUL

Sunset Grill & Bar

Rez: 0212 287 03 57

İstanbul’u yaşamak; doya doya tadına varmak için şehirdeki en özel destinasyon! Boğaz’ın tüm ışıltısını, şehrin tüm büyüsünü sınırlarda yaşatan Sunset; unutulmaz anlara imza atmaya tüm hızıyla devam ediyor.  Summer Vibes ismini verdiği yaz tadım menüsü ise tüm hızıyla lezzet tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yaratıcı Mutfak Direktörü Fabrice Canelle imzalı bu özel menü, yazın büyüsünü damaklara taşıyan cinsten. 

29

Rez: 0212 358 29 29

İstanbul Boğazı’nın olağanüstü panoramik manzarası ile büyülenmeye hazır olun! Uzun yıllardır hem gastronomi hem eğlence sahnesindeki vazgeçilmezliğini koruyan 29; lezzetleriyle unutulmaz bir serüvene çıkarırken, aynı zamanda manzarasıyla da büyüleyenlerin başında geliyor. Gusto detaylarla süslenen bir yemeğin, eşine zor rastlanılır bir şıklıkta sunumuna hayran kalmama elde değil! 

Vogue Restaurant & Bar

Rez: 0212 227 44 04

Şehrin ışıltılarını bir de Vogue’da yaşamaya ne dersiniz? Stil sahipi bir gusto! Vogue’un sofistike ambiyansı ve büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde ayrıcalıklı bir yemek deneyimi yaşamaya davetlisiniz… Modanın ve stilin ince düşünülen detaylarıyla süslenmiş; her anında adını hakkını veren bir mekan. Duvarlarda Vogue dergisinden kapaklar, trendleri yakından takip eden detaylar ve gastronomi dünyasına bambaşka bir soluk kazandıran imza lezzetleri… Daha ne olsun ki?

Arwin Cihangir

Rez: 0535 522 79 46

Tarihi Yarımada’ya sihirli bir dokunuş… Lezzetleri ve ambiyansıyla unutulmaz bir deneyim. Cihangir’in sofistike ve bohem ruhunu iliklerinize kadar yaşatan; İstanbul’u doya doya içinize çekmenize imkan sağlayan bir mekan Arwin! Günün erken saatlerinde muhteşem bir Diyarbakır Kahvaltısı ile başlayan günün ilerleyen saatleri de harika bir lezzet şovuna dönüşüyor. Gün batımında Arwin’de keyif yapmak ise bizim favorilerimizden. Mezeleri ve ara sıcakları da bu keyfi ikiye katlıyor. Şiddetle tavsiye ederiz. 

16 Roof

Rez: 0543 326 81 11

Kadehleri şehre kaldırmaya ne dersiniz? Swissotel The Bosphorus’un en üst katında, kesinlikle kusursuz bir Roof deneyimi yaşatan 16 Roof; hem lezzetleri hem de kaliteli müzik seçimleriyle dikkat çekenlerden. Şehirde kalanlar için en iyi Roof olma özelliğini taşıyan mekan haftanın 7 günü açık. İmza yemeklerinin yanı sıra, yetenekli barmenlerin ellerinden çıkan cezbedici kokteylleri de kesinlikle denenmesi gerekenler arasında. Haftanın her günü, müzik dünyasının en başarılı DJ’lerini ağırlayan 16 Roof’ta bu hafta da sizleri müzik dolu eğlenceli anlar bekliyor; 7 Temmuz Cuma Cisetta, 8 Temmuz Cumartesi Saba ve 9 Temmuz Pazar Özgür Bay & Ollie…

Biz İstanbul

Rez: 0539 551 41 76

Şehirde kalanlara İstanbul’u en net haliyle yaşatacak bir mekan… İstanbul’da yaşamış, İstanbul’dan tat almış ve İstanbul’a tat vermiş herkes için yaratılmış bir mekan Biz İstanbul! Geleneksel Saray Mutfağı’nın yenilikçi dokunuşlarını misafirleriyle buluşturan Biz İstanbul; terasındaki nefes kesici Boğaz manzarasıyla da büyülüyor. Her adımda farklı bir dünyanın kapılarını aralayacağınız mekan, tarihi lezzetin özgünlüğünü ve dokusunu aynı anda sofralara getirmeyi başarıyor. Biz İstanbul’da her bir detay kendi hikayesini o kadar güzel anlatıyor ki; bu hikaye hiç bitmesin isteyeceksiniz!

Feriye

Rez: 0538 483 20 21

Ve işte İstanbul’u dolu dolu yaşatan; her anınıza farklı dokunuşlar yapmayı başaran bir mekan! Bir restoranın çok daha ötesine geçen ve adeta Boğaz’ın yanı başında bambaşka bir yaşam alanı sunan Feriye’nin manzarası kesinlikle bağımlılık yapanlardan. Ayrıca yaz boyunca misafirlerinin karşısına birbirinden özel sürprizlerle çıkmaya devam eden Feriye’de 10 Temmuz Pazartesi günü Paint & Jazz etkinliğiyle yeteceğinizi keşfedip müziğin büyüsüne kapılacak; ikonik manzaraya karşı fırçanızı sanatla buluşturacaksınız! Aynı zamanda Haziran ayından başlayan Feriye Açık Hava Sinema Günleri’de tüm hızıyla devam ediyor; 7 Temmuz Cuma Leila’s Brother, 14 Temmuz Cuma Cafe Society, 26 Temmuz Çarşamba Carol sinema severlerle açık havada buluşacak!

 

BODRUM

Paper Moon Bodrum Loft

Rez: 0533 073 86 86

Ah, bu sezon Bodrum’a en çok yakışanlardan biri işte karşımızda! İstanbul’un klasikleşen, yıllar boyu kalitesinden bir an bile ödün vermeden yoluna her daim zirvede devam eden mekanı Paper Moon; bu yaz sezonunda da Bodrum’a damgasını vuranlardan. İtalya Mutfağı’nı kendine has stiliyle yorumlayan; gastronomi dünyasına yeniden yön veren Paper Moon; Bodrum Loft içerisinde bulunan şubesinin manzarasıyla adeta sizi kendine aşık etmeyi başaranların başında geliyor. 

Zuma

Rez: 0252 385 47 06

Ve bir Bodrum klasiği! Hatta sadece Bodrum değil; tüm dünyanın klasikleri arasına giren bir mekan Zuma. Uzak Doğu Mutfağı’nı modern dokunuşlarla yorumlayan ve her aromasıyla kendine hayran bırakan mekan; menüsüyle olduğu kadar eşsiz ambiyansı, muhteşem manzarası ve unutulmaz eğlenceleriyle de hayran bırakıyor. 

Park Şamdan G Beyond

Rez: 0542 772 88 88 

Gastronomi ve eğlenceye damgasını vuran Park Şamdan; keyifli atmosferi ve birbirinden güzel lezzetleriyle G Beyond’da sizlerle! Haftanın her günü eşsiz bir manzaraya karşı lezzet ve müzik deneyimi Park Şamdan G Beyond’da yaşanıyor. Bodrum’da günü batırmak için harika bir ambiyans yakalanan mekanda harika ritimler yakalayabiliyorsunuz. Yalıkavak’ın eşsiz atmosferini; Park Şardan’ın imza lezzetleri ve kaliteli müzik seçimleriyle doyasıya yaşamak için elinizi çabuk tutmanızı şiddetle tavsiye ederiz! 

Inari Kujira

Rez: 0252 311 31 31

Uzak Doğu Mutfağı’na yenilikçi bir yaklaşım katan ve her detayıyla adeta bir Trendsetter olmayı başaran Inari, The Bodrum Edition içerisinde açtığı yeni şubesi Inari Kujira ile unutulmaz anlar yaşatıyor. Bodrum’un sonsuz maviliğini ayaklarınızın altına seren manzarasıyla dikkat çeken Inari Kujira; Bodrum’un ruhuna uygun özel olarak tasarladığı menüsüyle damaklara imzasını atmayı başarıyor. 

Develi

Rez: 0538 976 39 54

Türkiye'nin lezzet ünlüsü Develi; Bodrum'da Kaya Palazzo Le Chic içerisindeki şubesiyle yaz boyu unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatanlardan! Tatilinizi gastronomik bir deneyime dönüştürmek için Develi Bodrum kapılarından girmenizi mutlaka öneririz. Bodrum'un sonsuz maviliğinin kenarında; tadına doyulmaz bir kebap deneyimi yaşatan Develi; yaza damgasını vurmaya şimdiden başlamış gözüküyor. 

Novikov Bodrum

Rez: 0850 308 60 50

Bir Bodrum rüyasından bile çok daha fazlası! Dünyanın en tanınmış restoran zincirlerinden Novikov; Bodrum Yalıkavak Marina’da harika bir manzara eşliğinde misafirlerini ağırlıyor. Haftanın her günü 21:00’dan itibaren DJ performanslarıyla ritmi arttıran mekanın lezzet dünyası sınırları zorlayan cinsten. 

Hakkasan Bodrum

Rez: 0549 823 65 22

Dünyaca ünlü ödüllü bir lezzet durağının Bodrum yorumlamasına hayran kalacaksınız! Mandarin Oriental içerisine konumlanan mekan; geleneksel Kanton Mutfağı’nın modernize edilmiş yorumlarıyla misafirlerini unutulmaz bir lezzet deneyimine davet ediyor. Sınırları cezbedici bir şekilde kurgulanan Hakkasan; muhteşem manzarasıyla da büyülüyor. Denize sıfır manzarasıyla bir rüyayı andıran Hakkasan Bodrum’da; chill out, new age ve house müziğin birbirine karıştığı, hafif tempoyla başlayıp hareketlenen bir performans sergileniyor. 

The Galliard Cove House

Rez: 0533 454 47 47 

Her adımda parlamaya; ışıltıyı içinizde hissetmeye hazırlanın! Bodrum’un lezzet ve eğlence sınırlarını zorlayan The Galliard Cove House; muhteşem bir Ege’yi ayaklarınızın altına seriyor. Huzuru ve eğlenceyi aynı çatı altında harmanlayan; göz alıcı dekorasyon detaylarıyla büyülü bir dünyaya yolculuğa çıkaran mekan; Bodrum keyfinizi katlayanlardan. Dünyaca ünlü, başarılı isimleri DJ kabininden ağırlayan mekan; hem damaklara hem kulaklara hem de ruha imzasını atıyor. 

Limon Gümüşlük

Rez: 0554 740 62 60

Gün batımının en lezzetli, en keyifli haliyle tanışmaya hazır olun! Yeşilin en güzel tonlarının bir araya geldiği Limon Gümüşlük; Ege’nin mavisinin de tepeden bir seyrini sunuyor. Yaz sezonunun gelişiyle kapılarını misafirlerine yeniden sonuna kadar açan mekan; menüsüne yaptığı ufak yeniliklerle de dikkat çekiyor. Yaz menüsüne özel olarak lezzetine doyum olmayan Bulgur Köftesi artık beğendi ile servis ediliyor; Fava’ya Kuru Erik aroması eklenmiş; keyif sofralarının iddialısı Atom’u da otlu olarak servis ediyorlar! Kesinlikle denenmeli…

Mimoza Gümüşlük

Rez: 0252 394 31 39

Samimi, cana yakın ve tek kelimeyle büyüleyici bir Bodrum klasiği! Her karesinde kendinizden bir şeyler bulacağınız; deniz mahsüllerine çok keyifli yorumlar katan bir mekan Mimoza Gümüşlük. Ayaklarınız Ege’ye değerken; sizi unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkaran mekan, Gümüşlük’te denizin kıyısında, altın kumların üzerinde bulunuyor. Her anıyla kendinizi çok özel hissedeceğiniz Mimoza deneyimini kesinlikle tavsiye ederiz. 

Kitchen Bodrum

Rez: 0252 311 31 35

Gastronomi dünyasının yetenekli şefi Osman Sezener imzalı bir deneyim! Hem de keyif sınırlarını zorlayan, muhteşem bir ambiyans eşliğinde… Ege’nin zamansız tarifleriyle, Anadolu’nun köklü geçmişini tabaklarda birleştiren mekan; köklü zeytin ağaçlarının eşliğinde tadına doyulmaz anlara imza atıyor. Dekorasyonun önce düşünülen detaylarıyla büyüleneceğiniz mekanın menüsü fark yaratıyor! 

Lucca Beach

Rez: 0535 452 84 84

Şehrin ikonik mekanlarından Lucca'nın Bodrum versiyonu ile tanışın! Mekan; Türk Rivierası'nın doğal güzelliğiyle büyüleyen Cennet Koyu'nda, Mandarin Oriental'da konumlanıyor. Lucca Beach; deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlere iyi müzik ve birbirinden güzel lezzetlerle dolu eğlenceli bir deneyim sunuyor!

Maçakızı

Rez: 0252 311 24 00

Her detayında büyüleyici bir cazibe gizlenen Maçakızı dünyasının kapılarını sizler için araladık! Ve karşılaştığımız manzara karşısında muhteşem bir büyüye kapıldığımızı söyleyebiliriz. Bodrum’un eşsiz lokasyonuna konumlanan Maçakızı Hotel’in manzarasına karşı koyamayacaksınız. Konaklama deneyiminden çok daha fazlasını sunan ve sofistike zevklere hitap eden yaşam alanları sunan Maçakızı; restoranıyla da göz kamaştıranlardan. 

Da Mario

Rez: 0530 078 55 53

Yaz akşamlarının en gurme esintisi, İtalya’yı ayağınıza getiriyor. Bodrum’un mavisinin yanı başında, göz kamaştıran şıklıktaki dekorasyonuyla dikkat çeken Da Mario; her anı ve her detayıyla unutulmaz anlara imza atıyor. Da Mario’nun yetenekli şeflerinin geleneksel İtalyan gastronomi kültürüyle hazırladığı Antipasti’ler, el yapımı makarnalar, risottolar, taş fırından çıkan dumanı üzerinde pizzalar taptaze malzemeler ve orijinal tariflerle Da Mario mutfağında yerini alıyor.

Boho Bodrum

Rez: 0537 052 83 29

Bohem detaylarla süslenmiş, dayanılmaz bir lüks deneyimi… Boho; otel, restoran ve beach konseptlerinden misafirlerini ağırlayan bir Bodrum sakini. Her köşesinde ayrı bir hikayenin gizlendiği Boho; gün boyu denizin tadını çıkarmak için de, Ege’nin eşsiz gün batımına hayran olanlar için de kusursuz bir seçenek. Doğa ile iç içe, rahatlatıcı bir atmosfer sunuyor. Aynı zamanda Yunan Mutfağı’nın enfes tatlarından ilham alan restoranı Boho Tavern’de kesinlikle denemeniz gerekenler arasında yerini alıyor. 

ANTALYA & SİDE

Alma Restaurant

Rez: 0537 440 15 02 

Side’de gastronomi dünyasına açılan kapı! Bölgenin lezzet trendlerini belirleyen ve farklı dokunuşlarıyla Side’ye yeniden hayat veren Alma; bölgenin en iddialı restoranlarının başında geliyor. Akdeniz’in sonsuz maviliğini ayaklarınızın altına seren; her anıyla huzur veren bir restoran! Toroslar’ın Akdeniz’in ayrıcalıklı lezzetlerinin buluştuğu Alma sofralarında; keyif her saniye katlanarak artıyor. İmza yemekleriyle göz kamaştıran; manzarasıyla büyüleyen bir yaz klasiği…

Karma Restaurant & Night Club

Rez: 0537 440 15 04

Hem restoran hem gecce kulübü konseptiyle misafirlerini ağırlayan Karma; gecceyi bölmek istemeyenler için harika bir seçenek sunuyor. Side’nin kalbinde, Akdeniz’in kıyısına konumlanan Karma’da her buluşma adeta bir kutlamaya dönüşüyor. Dünya Mutfaklarının en özel yorumlarını menüsünde buluşturan Karma, şeflerin imza lezzetleriyle ön plana çıkıyor.  

Azumare Lounge

Rez: 0530 396 60 80

Huzurun kalbine dokunun! Side’nin manzarasıyla büyüleyen, ambiyansıyla kendine hayran bırakanı Azumare Lounge; her anıyla unutulmaz bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda bu sezon Beach konseptiyle de misafirlerinin karşısına çıkan mekan; her detayı ile unutulmaz bir tatil yaşatanlardan! 

Asmani Restaurant

Rez: 0552 952 16 25

Akra Hotels’in en üst katında yer alan Asmani; yıl boyunca şehrin gastronomi ritmini belirleyen restoranı! Muhteşem Akdeniz manzarası ve yaz boyu keyfini çıkarabileceğiniz etkileyici terasıyla unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Asmani’de her tabağın uzun ve yaratıcı dokunuşlarla dolu bir hikayesi var. Bu yaratıcı yolculuk, taze ve kaliteli malzemelerle adeta bir lezzet şölenine dönüşüyor. Akdeniz bölgesinin sıcak havasıyla zenginleşen topraklarda muzdan portakala kadar çeşitli taze sebze ve meyveleri barındıran Antalya, bu eşsiz şölene paha biçilemez bir katkı sağlıyor.

  • Etiketler