• 28 NİSAN Pazar 23:48
  • HV
Advert

Grill Prime'in yeni yaz lezzetlerini keşfetmek için acele edin!

Günün her anı lezzeti doruklarda yaşatan mekanların başında gelen Grill Prime'ın yenilenen lezzetleriyle ve yaz menüsüyle tanışmak için acele edin! İşte detaylar...

Grill Prime'in yeni yaz lezzetlerini keşfetmek için acele edin!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 05-07-2023 19:06

 

Ataşehir'de başladığı lezzet yolculuğuna, Vadistanbul şubesini de yanına katarak başarısını günden güne katlayan Grill Prime; mevsimsel olarak yenilediği menüleriyle her sezona olduğu bu yaz sezonuna da damgasını vurmayı başardı! 

Et tutkunlarının vazgeçilmezi

Grill Prime, Ataşehir ve Vadistanbul şubelerinde günün erken saatinden itibaren kapılarını lezzet tutkunlarına sonuna kadar açan bir mekan. Sabah saatlerinde güne başlamak için nefis kahvaltı seçenekleri sunan mekan; öğle yemeklerini de çok özel seçeneklerle taçlandırıyor. Kahvaltı seçenekleri arasında; Serpme Kahvaltı, Mıhlama, Paçanga Böreği, Omlet, Sucuklu Yumurta gibi seçenekler bulunuyor. Yeni menüde ise bu harika lezzetlerin yanına bir de Peynirli Katmer'i ilave etti...

Yemek menüsüne geçtiğinizde ise her kalemde sizi şaşırtmayı başaran bir mekanla karşı karşıya olduğunuzu söyleyebiliriz. Başlangıçlardan; Cheddarlı Füme Et, kesinlikle bir Grill Prime klasiği diyebiliriz. Sırf böyle bir başlangıçla yemeğe başlamak için bile bu sofralara oturmalısınız!

Oldukça geniş bir menüye sahip olan Grill Prime; Dünya Mutfağı'nın et tutkusuyla harmanlandığı çok özel bir menüye sahip. Cafe de Paris soslu Tiftikli Patates, Pesto soslu Kabaklı Enginar, Tiftik Kaburga Burger, Peynirli Pastrami, Bao Bun Şaşlık, California usulü Lokum Sandviç, Fırında Dana Yanak, Kuzu Sac Tava, Tereyağında Küşleme, Yaprak Antrikot, Spaghetti ve New York Steak bizim favorilerimizin başında geliyor. "Bu ne uzun favori listesi!" dediğinizi duyar gibiyiz; ama Grill Prime ile tanışınca neden böyle olduğunu siz de anlayacaksınız! 

Hafif lezzetlerle yaz başlasın!

Grill Prime menüsünde her damak tadına, her zevke uygun bir lezzet mutlaka bulunuyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için; menüde harika hafif lezzet seçenekleri de mevcut. Marul Burger, Piliç But Izgara, Piliç Bonfile ve Izgara Bonfile seçenekleri mevcut.

Aynı zamanda makarna konusunda da oldukça iddialılar; Etli Fettuccine Con Carne bizim favorimiz!

Hem eğlenceli hem lezzetli hem de sağlıklı çocuk menüsü seçenekleri de bulunuyor. Tatlıları da bu lezzet şovunun son yıldızları olarak sofraya geliyor.

Mahalle kasabınız! 

Kalitesini bildiğiniz, lezzetine güvendiğiniz mahalle kasabınız kasapprime.com.tr ile Prime kasap ürünleri bir tık ile kapınızda. kasapprime.com.tr üzerinden kasap ve şarküteri ihtiyaçlarınızı Grill Prime kalitesi ile sipariş verebilirsiniz. Saat 16.00'a kadar verilen siparişler Ataşehir ve Kadıköy için aynı gün soğuk zincir araçlarıyla adresinize teslim ediliyor. 0537 974 10 50 numaralı WhatsApp hattını kullanarak da siparişlerinizi hızlıca oluşturabilirsiniz... Burayı tıklayarak sipariş verebilirsiniz. 

Ataşehir Palladium Tower: 0216 504 07 20 

Vadistanbul AVM: 0212 803 74 22

  • Etiketler