• 29 NİSAN Pazartesi 05:00
  • HV
Advert

Bodrum'da mutlaka gitmeniz gereken en sıcak Beach'ler

Bodrum, yaz sezonuna harika bir giriş yaptı ve her anıyla unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. İşte Gecce Life Style editörlerinin sizler için seçtiği, Bodrum'un en iyi Beach Club'ları...

Bodrum'da mutlaka gitmeniz gereken en sıcak Beach'ler
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 05-07-2023 17:03

 

Lucca Beach Bodrum

Rez: 0535 452 84 84

Şehrin ikonik mekanlarından Lucca'nın Bodrum versiyonu ile tanışın. Lucca Beach Bodrum; Türk Rivierası'nın doğal güzelliğiyle büyüleyen Cennet Koyu'nda, Mandarin Oriental'da konumlanıyor. Lucca Beach, zeytin ağaçları arasında eşsiz bir doğada yer alan kumsalı üzerindeki rahat ve şık şezlonglarda her gün 10:00 - 19:00 arasında hizmet veriyor.

 

Momo Beach

Eğlencenin ve lezzetin aynı çatı altında buluştuu, sofistike bir sahil deneyimine hazırlanın! Çeşme'nin popüleri Momo; Bodrum'da da harikalar yaratmaya devam ediyor. Sınırları zorlayan bir tatil deneyimi yaşatan Momo Bodrum, alıştığınız tüm Beach algılarını değiştirmeye kararlı gözüküyor. Murathan Özbek, Can Balta, Tankut Karakurt, Fiona, Ruru gibi birçok başarılı ismiN DJ performanslarının da sergilendiği Momo; eğlenceyi doruklarda yaşatanlardan. 

 

Paper Moon Beach 

Rez: 0533 073 86 86

İstanbul'un en popüler ve köklü İtalyan'ı Paper Moon; Bodrum Loft'ta sizi bekliyor. Şık ve sakin bir İtalyan kaçamağı yaşatan Paper Moon; yaz sezonu boyunca her ana lezzet ve keyif katıyor. Ege'nin mavisiyle yeşilininin muhteşem bir harmanını sunuyor. Şık ve sakin bir İtalyan restoranı olan Paper Moon; size Bodrum Loft için özel olarak tasarlanmış yerel ve keyifli yemek seçenekleriyle harika bir yolculuğa çıkarıyor.

 

Maça Kızı Beach

Rez: 0252 311 24 00

Bodrum'un her sezona damgasını vuranı Maça Kızı; adeta iskeleler üzerine kurulmuş bir Bodrum Ütopya'sı yaşatıyor! Özellikle hafta sonlarına damgasını vuran Happy Hour'ları ve sofistike müzik deneyimiyle Bodrum tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Etnik ve Deep House müzik severler için de harika bir tercih! Ayrıca ülkede yazın gelmesiyle birlikte konuşulmaya başlayan o meşhur Lahmacun, Maça Kızı'na ait...

 

MGallery Otel Beach

Rez: 0252 385 42 00 

Şıklığıyla büyüleyen; her anında yakaladığı ritmiyle dikkat çeken MGallery Bodrum'un sahili bu yazın kesinlikle kaçırılmaması gerekenler arasında ilk sırada! Altın kumlu sahilinde şık detaylara yer veren ve her anıyla unutulmaz bir deneyime imzasını atan MGallery; Ege'nin tüm ihtişamını misafirlerine sunuyor! MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, Bodrum yarımadasının kuzey batısında, Bodrum'un en ünlü tatil destinasyonlarından biri olan Yalıkavak beldesinde bulunuyor...

 

The Bodrum Edition Hotel Beach 

Rez: 0252 311 31 31

Zarif ve stil sahibi anlar; The Bodrum Edition Hotel'in plajında yaşanıyor. Gün batımına kadar misafirlerini ağırlayan Beach, sabahları 11:30 itibariyle kapılarını açıyor. Otelin plajının en dikkat çeken detayı ise özel kabinler içinde yer alan sonsuzluk havuzları! Aynı zamanda ev yapımı kokteylleri, sofistike damaklara hitap eden dondurmaları, yerel ve evrensel tatları dikkat çeken detayları arasında bulunuyor. The Bodrum Edition Hotel'in gündüz restoranı olarak misafirlerini ağırlayan mekanı Morena ise Beach keyfinize lezzet katanlardan! 18:00'e kadar hizmet veren Morena'nın ardından ise muhteşem lezzetleriyle İnari Kujira kapılarını açıyor...

 

Kempinski Hotel Barbaros Bay Beach

Rez: 0252 311 03 03 

Ve karşınızda sonsuz maviliğin karşı konulamaz cazibesi! Mükemmel eğlence olanaklarının, akıldan silinmeyen lezzet senfonileriyle buluştuğu bir Beach burası... Dinlenmek isteyenler için de, eğlenceli anları yakalamak isteyenler için de oldukça keyifli yaşam alanları yaratılmış. Ege’nin en güzel koylarından Bodrum Barbaros Koyu’ndaki eşsiz mavi tonlarında bir yolculuk vadeden otel, bembeyaz plajı ile sonsuza kadar bu ortamda kalma hissi yaratıyor. Yarattığı bu pitoresk ortam, tüm yaz sezonu boyunca sürprizlere de imza atmaya hazırlanıyor. Ayrıca evcil hayvan ve cep telefonu kabul edilmeyen 16+ alanlarından biri olan Sessiz Plaj'ıyla da dikkat çekiyor. Dışarıdan gelen misafirler de Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un plajından ücretli olarak faydalanabilirler.

 

Mavi Suite Beach

Rez: 0252 377 62 60

Türkbükü'nün en sevilenlerinden Mavi Suite; yaz sezonu boyunca keyif dolu anılarınıza imzasını atmaya çoktan hazır olanlardan. Uzun yıllardır Bodrum misafirlerinin vazgeçilmezi olan Mavi Suite için bir Türkbükü klasiği desek yeridir! Yıllar boyu kendi müdavimlerine oluşturan otelin aynı zamanda çok keyifli bir Beach'i de bulunuyor. Adımınızı attığınız anda sizi sımsıkı sarıp sarmalayan limon kokusunun verdiği mutluluk ve cennetten koparılmış gibi duran gizli bir vahada büyüleyici bir atmosfer içerisinde günlerinizi lezzetli yemekler, huzur, güneş ve deniz ile geçirebilirsiniz...

 

Sal Beach

Rez: 0532 689 89 40

Bodrum, Ortakent'te farklı bir konseptle tanışmaya hazırlanın! Sofistike dokunuş yaparken, aynı zamanda salaşlığın ve bohem detayların da ön plana çıktığı; samimiyetin her anında hissedildiği Sal, vazgeçilmeziniz olacak. Deniz kenarına Beach Food konseptli lezzetler katan mekan; her anın tadını çıkarabileceğiniz eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Kokteylleri kesinlikle denenmesi gerekenler arasında! Sal aynı zamanda hayvan dostu bir Beach olarak da dikkat çekiyor. 

 

Flamm Beach

Rez: 0252 357 76 00

Sadece bir otel, sadece bir plaj veya restaurant değil, hepsini deneyimleyebileceğiniz mükemmel kaçış noktası. Masmavi denizin tadını çıkarın, güneşi hissedin ve kendinizi rahat bırakın. Ege'nin tüm ihtişamını hissedeceğiniz, denizin keyfini sonuna kadar yaşayabileceğiniz Flamm Beach; aynı zamanda sunduğu gastronomik deneyimlerle de dikkat çekenlerden. Plaja veya akşam yemeği için Flamm’a gelin ve birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakın. İster sahilde bir dilim Pide, ister akşam Fine Dining restoranlarında “Steak Café de Paris”...

 

Moon Beach

Rez: 0252 387 73 80

Kendinizi rüya bir deneyimin içine bırakmaya hazırlanın! Her detayında huzurlu kaçamaklar vaat eden ve minimal dokunuşlarıyla Bodrum'u tam anlamıyla yaşatan Moon; hem otel hem plaj deneyimi sunanlardan. Mavi ve beyazın eşsiz uyumu eşliğinde içinizi açan dekorasyon detayları, birbirinden özel kokteylleri, imza lezzetleri ve konforu üst düzeyde yaşatan ambiyansıyla tatilinize imzasını atmaya hazır!

 

Frankie Beach

Rez: 0252 211 27 83

Tüm deneyimlerin ötesine uçmaya hazır olun! Şehrin en sevilenlerinden Frankie'nin imzasını taşıyan Bodrum sakini; Bodrum'un en yeni otellerinden olan Susona Bodrum'un içinde hizmet veriyor. Ege kıyılarına iyi yemek, iyi müzik ve eşsiz ortamı taşıyan Frankie; Murat Tokuz, Umutcan Genç, Erkan Demirci gibi sevilen isimleri de DJ performanslarıyla misafir edenlerden! Torba’da masmavi ve oldukça izole bir konuma sahip olan Frankie Beach Club, alışılagelmiş Frankie tarzı kaliteli hizmet anlayışı, özel menüleri ve sıradanlıktan uzak eğlencesi ile hizmet veriyor. Gün ortasında 14.00’te hafif hareketlenmeye başlayan müzik, 18:00’e kadar yavaş yavaş ritmini yükselterek keyifli saatler yaşatıyor. 

 

Sarnıç Beach

Rez: 0530 034 34 34

Bitez'in eğlence dolusu Sarnıç! Rahatlığın ve konforun ön plana çıktığı ve uzun yıllardır bölgenin vazgeçilmezi olan Sarnış Beach, bu yaz sezonunda da tatil deneyiminize özel dokunuşlar katmaya devam ediyor. Güneşlenmenin tadını rahat bir şekilde çıkarabileceğiniz geniş iskele alanı ve iyi müziğin ritmini tutabileceğiniz DJ performansları ile dikkat çekiyor. 

 

Buddha-Bar Beach

Rez: 0252 311 36 36

Lüksün minimal detaylarla buluşmasına hazırlanın! Gastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak kabul edilen efsanevi Buddha-Bar, neo-Asya sınırlarını aşarak, açık hava yaşam tarzı konseptli Buddha-Bar Beach Bodrum ile Caresse Bodrum’da seçkin misafirlerine saat 18.00’a kadar benzersiz bir beach deneyimi sunuyor. 

 

Mett Bodrum

Rez: 0252 316 48 48

Bodrum Yarımadası'nın en yeni yaşam alanı Mett Bodrum'da kusursuz bir deneyime ne dersiniz? Bodrum'un en bakir plajlarından birinde yer alan Haremtan Koyu, Mett Hotel & Beach Resort Bodrum'a ev sahipliği yapıyor. Bir hafta sonu kaçamağı veya uzun bir tatil için mükemmel bir yer olan bu butik tesiste 72 zarif misafir odası, 31 premium süit, özel havuz ve bahçe alanları ile tamamlanmış loft ve villalar, 1 açık yüzme havuzu, geleneksel bir Türk Hamamı, MOI spa, yanı sıra zengin ve çeşitli bir yemek sahnesi. METT, gevşemek ve eğlenmek için kendi yerini arayan günümüz gezginleri için mükemmel bir seçim..

 

Villa Azur Beach

Rez: 0530 900 70 77

Sofistike kaşiflerin asla unutamayacağı bir Bodrum deneyimi! Günden gecceye farklı bir alternatif kazandıran Villa Azur; her anıyla eğlenceyi, lezzeti ve şıklığı doruklarda yaşatanlardan! Huzur verici ruhu, ışıltılı şıklığı ve elegan tarzıyla Villa Azur 09:30 - 21:30 arası hizmet veriyor. Bohem detaylarıyla da huzuru altın tepside sunan Villa Azur; imza kokteylleri ve DJ performanslarıyla da dikkat çekenlerden. 

 

Xuma Village

Rez: 0541 531 11 11

Bodrum’un beach, gastronomi, sanat, müzik ve parti meraklılarını yeniden bir araya geliyor! Bodrum’a özel bir marka olan Xuma’nın 400 kişi kapasiteli Beach kısmında yer ayırtmak için mutlaka gelmek istenilen tarihten önce rezervasyon yaptırmak gerekmektedir. Beach saat 10:00-20:00 arasında hizmet veriyor.

  • Etiketler