• 29 NİSAN Pazartesi 03:26
  • HV
Advert

Alaçatı ve Çeşme’nin en trend Beach Club’ları

Her sezon adından söz ettirmeyi başaran Çeşme ve Alaçatı mekanları; 2023 yaz sezonuna da renk katmaya devam ediyor. Bu yaz rotasını Çeşme’ye çevirenlerdenseniz; bölgenin en iyi Beach Club’larını sizler için bir araya getirdik! Mutlaka okuyun…

Alaçatı ve Çeşme’nin en trend Beach Club’ları
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 07-07-2023 20:44

Before Sunset Beach

Rez: 0532 173 55 18

Hayallerinizi anılara dönüştüren tutkulu bir Beach deneyimine hazırlanın! Çeşme’nin her sezona farklı bir tat katanı Before Sunset; hazırladığı bohem şık ambiyansına ek olarak başarılı DJ’lerin performanslarına da yer vermesiyle dikkat çekiyor. Denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz; hayallerinizin de ötesine geçebilen bir deneyim sizi bekliyor. Çeşme’nin en temiz ve sakin koylarından biri olan Ovacık Köyü’nün Azmak koyunda bulunan Before Sunset; butik bir plaj deneyimini misafirleriyle buluşturuyor. 

 

Sommer Klein Beach

Rez: 0530 896 61 35

Alaçatı’nın en serin sularına kendinizi bırakmaya hazırsanız; muhteşem denizi ve eşsiz ambiyansıyla Sommer Klein sizi bekliyor! İyi müziğin harika bir ambiyansla harmanlandığı; aynı zamanda lezzetten de ödün verilmediği bir seçenek. Özellikle elektronik müzik tercih edenler için harika bir mekan olan Sommer Klein Murat Uncuoğlu, NTO, Mahmut Orhan gibi ünlü DJ’leri de konuk ediyor! 

 

Fly-Inn Beach

Rez: 0232 722 22 98

Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Altınkum’da bulunan Fly-Inn; eşsiz mavi plajı, lezzet dolu restoranları ve yaratıcı kokteyllere imza atan barları ile Çeşme tatilcilerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Ünlü DJ’lerin konuk olduğu dikkat çekici plaj eğlencelerinin yanı sıra sporseverler için de Crossfit ve Kardiyo gibi çeşitli seçenekler sunuyor!

 

Playa Tropical

Rez: 0232 722 22 98

Bu sezon Çeşme’nin en yenisi ve en iddialısıyla tanışın! Alıştığımız plaj deneyiminden çok daha fazlasını sunuyorlar. Fly-Inn Beach bünyesine dahil, fakat aslında tamamen farklı bir konsept. Girişten itibaren isminin hakkını veriyor; tropikal esintilerin bol miktarda kullanıldığı mekanın mimarı Sarper Onbeş. Turuncu şemsiyeleri, rahat güneşlenme alanları ve altın kumuyla büyüleyici bir konsept hazırlamışlar. Sezona iddialı giriş yapan bir menüsünün yanında müzikleri de oldukça başarılı. Müzik dünyasının sevilen ismi DJ Ali Kuru hem mekanın ortağı, hem de müziklerin emanet edildiği isim.

 

The Beach of Momo

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Dalyan’ın bohem ruhu, bu sezonda Momo’da yaşanıyor! Dev kayalar ve esintili Palmiye’lerin arasına konumlanan The Beach of Momo; sizi bambaşka dünyalara yolculuğa çıkarıyor. Gün batımıyla başlayan meşhur Happy Hours’larında ünlü isimleri konuk ediyor. Ege’nin en özel mavisi ve ses getiren partilerinin yanı sıra gurme lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Her detayıyla unutulmaz bir deneyime hazır olun!

 

Fun Beach Club

Rez: 0530 762 31 99

Çeşme’de ayrıcalıklı bir yaşam alanı! Altınkum bölgesinde misafirlerini ağırlayan Fan Beach Club; bir adet Fine Dininig restoranı, bir adet Fast Food restoranı, 3 farklı konseptte barı, premium konaklama imkanı ve su sporları merkezi olarak hizmet veriyor. Altın kumuyla keyif dolu bir plaj deneyimi yaşatıyor. Şeflerin yaratıcı dokunuşlarıyla hayat bulan Palm Restaurant’ın lezzetlerini de mutlaka denemelisiniz! 

 

Imi Ayayorgi

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Ayayorgi’nin eğlence, dans ve parti dolu bohemiyle tanışın! Denizin keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz bir kaçamağın çok daha ötesine geçmeyi başaran Imi Ayayorgi; hem cam gibi berrak denizi hem de eğlenceye kattığı ritimle misafirlerini büyülüyor. Haftanın her günü eğlenceye devam eden Imi, hafta sonları ünlü isimleri sahnesinde ağırlıyor. Her karesinden bambaşka bir ritim keşfedeceksiniz!

 

Elias Alaçatı

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Yazın ritmini yükselten bir deneyim sizi bekliyor! Altın kumların üzerine serilmiş şezlongları, Palmiye ağaçlarının arasına gizlenmiş huzur noktaları ve muhteşem deniziyle dikkat çeken Elias; aynı zamanda Türkiye’nin sevilen seslerini de sahnesinde ağırlıyor. Sezon boyunca Berkay, Murat Dalkılıç ve Oğuzhan Koç gibi isimleri sevenleriyle buluşturan Elias; unutulmaz anlara imza atıyor!

 

Yuzu Beach

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Ayayorgi’de hizmet veren Yuzu Beach; farklı bir tarzda karşımıza çıkanlardan. Sadece yetişkin girişi olan Beach, yalnızca 21 yaş üstü misafirlerine hizmet veriyor. Huzuru ve sofistike bir eğlence anlayışını misafirleriyle buluşturan Yuzu; her detayıyla dikkat çekici anlara imza atıyor. Set set hazırlanan iskelesinden denize girebiliyor; tatilin tüm huzurunu iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. Happy Hour ve Night Live konseptleri de dikkat çeken detaylarından. Yuzu menüsünde mutlaka kendi yorumlamaları Sushi’leri deneyimlemelisiniz!

 

Boheme Beach

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Ovacık’ın tüm gizemini ve cazibesini yaşamaya hazır olun. Son dönemlerin öne çıkan stili bohem havasını her anında hissettiren; imza kokteyl seçenekleriyle her anı güzelleştiren bir mekan. Boheme Beach sadece yetişkin misafirlerine hizmet veriyor. (+18) 

 

Random Alaçatı

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

İyi müzik, iyi yemek, çok iyi manzara ve cool insanlar… Bu sezon Alaçatı’ya “Merhaba” diyen Random; her anıyla farklı bir deneyime imza atmaya hazır! Hayatın özel anlarına ışık tutan; hayallerinizin ötesine geçen bir deneyim. Ege’nin maviliğinin tam ortasında eğlenmeye ve tatili doyasıya yaşamaya hazırlanın. 

 

Om Paparazzi

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Dekorasyonu ile büyüleyen Alaçatı sakini Om Paparazzi! Ayayorgi Koyu’nda yer alan Om Paparazzi, lüks ve konforu aynı çatı altında buluşturanlardan. Dicle Olcay, Yol Project, Simge Eğrilmez, Tezgah ve Murat Dalkılıç gibi isimleri sahnesinde ağırlayan Om Paparazzi, yaz sezonu boyunca eğlencenin ritmini her an yükseltmeye devam ediyor. Eğlencesi ve eşsiz ambiyansının yanı sıra, gurme lezzetleriyle de dikkat çekiyor. 

 

Monarch Beach 

Rez: 0531 334 58 87

Paşalimanı’nın en renklisi, en eğlencelisi! Dekorasyon detaylarıyla bir Çeşme sakini olmanın hakkını veren Monarch Beach; Uzak Doğu Mutfağı’na yaptığı iddialı dokunuşlarla da dikkat çeken mekanlar arasında. Onur Uygun, Esra World, Kaan Deniz, Kerimcan Durmaz gibi özellikle sosyal medyadan tanıdığımız isimleri sahnesinde ağırlayan Monarch Beach; yaza damgasını vuranlardan!

 

Sole & Mare Beach Club

Rez: 0232 712 20 57

Ayayorgi’de yazın esintisini doyasıya yaşayabileceğiniz bir klasik. Enerjinizi yükseltecek cıvıl cıvıl ortamıyla dikkat çekiyor. Masmavi denizinin keyfini çıkarabileceğiniz özel locaları, gurme lezzet seçenekleri ve yaratıcı kokteylleri ile tatilinize eşsiz bir yorum katıyor. 

 

Paralia Beach

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Yazın enerjisini sonuna kadar hissedin! Altın kumlar üzerine kurulan Paralia Beach; biraz daha sakinlik arayanlara hitap ediyor. Her yaş grubu için keyifli bir deneyim sunan Paralia Beach; özel loca hizmetiyle de dikkat çekenlerden. Birbirinden farklı yemek menüsü bulunan mekanın kokteylleri de talep görüyor…

 

Plaj Dokuz Buçuk

Rez: 0546 912 19 30 

Ege’nin huzurunu içinde toplayan ve Altınkum bölgesine farklı bir soluk getiren Plaj Dokuz Buçuk; her anıyla huzur dolu bir plaj deneyimi sunuyor. Altın rengi yumuşacık kumlarında kendinizi Ege’nin buz gibi sularına bırakmaya hazırlanın. 

 

Ojo Alaçatı

Rez: 0530 716 60 10

Eğlencesiyle gözleri üzerine çekmeyi başaranlardan Ojo Alaçatı karşısınızda! Doğuş Cabakcor, Abdullah İnal, Can Güvercin, Ezgi Hocaoğlu, Kerem Önger gibi başarılı DJ’leri konul eden mekanda; ritim her geçen saniye yükseliyor. Denizin tam ortasına kurdukları iskelede güneşin tadını çıkarmak ise paha biçilemez bir deneyim!

 

Mano del Sol 

Rez: Instagram hesapları üzerinden rezervasyon alıyorlar.

Ayayorgi’ye sofistike bir ruh katan; detaylarıyla hayran bırakan bir deneyim. Sadece yetişkin misafirlerini ağırlayan plaj 21 yaş üstü misafirlerine hizmet veriyor. Melike Şahin, Zeynep Bastık, Mabel Matiz gibi Türkiye’nin en başarılı isimlerini sahnesinde ağırlayan Mano del Sol; eğlenceye de farklı bir soluk katanlardan. 

  • Etiketler