• 08 MAYIS Çarşamba 22:16
  • HV
Advert

DIOR SPA CRUISE

Paris Seine nehrinde seyreden olağanüstü bir Wellness deneyimini Gül Erçetingöz sizlere öneriyor!

DIOR SPA CRUISE
TRENDS & BRANDS
Yayın Tarihi : 08-07-2023 14:14

 

 

Bu yaz Paris'te bir Dior Spa Gezisine çıkabilirsiniz! Nasıl mı? 

Dior Beauty, üst üste ikinci yıl Dior Spa Cruise'u müşterileri için yeniden  piyasaya sürdü ve bu bir öncekinden daha da büyülü.

Paris lükse yabancı değil. Şehrin çok katlı Arnavut kaldırımlı sokakları, tarihin en parlak zihinlerinden bazılarına ev sahipliği yapmıştır; 

Paris'in ikonik binaları, dünyanın en büyük moda markalarının merkezi olmaya ise devam etmektedir! 

Paris'in  geniş süitleri ve destansı çatı barları olan ışıltılı otelleri, ünlüler tarafından dikkatlice düşünülmüş takma adlar altında defalarca rezerve edilmektedir! Bu arada ( dünyaca ünlü çoğu kişi takma isimlerle Paris'teki otellere rezerve yapıyor) 

Dünya'da Paris'in büyüsü asla körelmese de, başkenti keşfetmenin yeni ve heyecan verici yollarını bulmak bazen zor olabiliyor. Bunu çözen marka Dior Maison ise, ard arda ikinci yılında yaza Paris'in ihtişamını yansıtan üç küçük kelimeyle başladı: Dior Spa Cruise.

Bu sezon Paris Couture Dior'un defilesi ve koleksiyonu Fransız ideallerinin temel unsurları olan ve günümüzün Paris toplumuyla her zamankinden daha alakalı olan, güçlendirme, zarafet ve güzelliğe bir övgü niteliğindeydi. Seine Nehri boyunca yelken açan Dior Spa Cruise, couture defilesindeki giysiler kadar bu ideallerin de bir amblemi oldu. 

Dior Yat Port Henri IV'te demirlerken, güneşten ıslanan tüm görkemiyle Paris Haute Couture haftası boyunca parıl parladı! 

Bu Sezon Dior Yat, 2022 modelinden daha büyüktü ve üst güvertesi 120 metrekareye yayılmıştı. 

 

Dior Maison'un mavi Toile de Jouy deseniyle süslenmiş şemsiyeler ve yapraklı bitkilerin gölgesinde hasır koltuklar ve şezlonglar Christian Dior minderlerle serpiştirilmişti!  ve siz eğer Paris'te Dior Spa Cruise Gemisine biniyorsanız Güverteye çıktığınızda sizi karşılayan, meyve suyu barından bir detox suyu veya içki alarak kalabalıklar dışında Notre Dame, Eyfel Kulesi, Grand Palais ve Louvre'un kesintisiz manzaralarına bakarken dev jakuziye dalın.

 

Dior Spa Cruise Gemisine bindiğinizde sizi Güvertenin altında olan , koyu renk ahşap kamaralar ve sakinleştirici düşük aydınlatmaları olan spa alanında profesyonel ekipler, Gül suyu, sakura, kollajen ve aseroladan oluşan pembe tonlu bir güzellik iksiri Shot  ile karşılamakta.  Sizler Spa uygulaması  öncesi ışıltılı shot'ınızı yudumlarken  bulut benzeri buklet kanepelere uzanın ve bu lüks deneyimin tadını çıkarın. 

Dior Spa gemisine binen Konuklar iki farklı sağlıklı yaşam deneyimi arasında seçim yapabilir veya tüm gün boyunca bir sağlıklı yaşam paketi alarak her ikisini birleştirme seçeneğini seçebilir. 

Spa tedavi  gezisi, bir masaj veya yüz bakımı ve ardından Seine boyunca bir saatlik bir yolculuktan oluşmakta. Sağlıklı yaşam gezisi, seçtiğiniz 1 saatlik bir Spa deneyimi yanında, pilates ve yogadan mobilite kondisyonuna kadar değişen bir egzersiz programına  isterseniz  sizi dahil ediyor. 

Dior Spa deneyimi yaşamak isteyen Konuklar beş farklı tedavi türü arasından seçim yapabilir: detoks, denge, tersine yaşlanma, güç ve rahatlama. Yüz Konturlarınızı yeniden tanımlayan, gerilimi ortadan kaldıran ve hücre yenilenmesini harekete geçiren Dior Prestige Haute Precision'ın serisini ise mutlaka denemenizi Gül Erçetingöz sizlere öneriyor. Kobi-Dior, Yüz şekillendirmek ve dolgunlaştırmak için tasarlanmış, Kobido tekniklerinden ilham alan bir yaşlanma karşıtı bakımdır ve Hydrafacial, cildi derinlemesine temizlemeyi ve eksfoliye etmeyi içerir, Dior Floral Peeling losyonu ile tamamlanarak parlak ve sizlere yenilenmiş bir cilt sunar.

Cilt bakımı sonrası gerekli bir tedavi ise , ciddi teknikle yapılan  boynunuzu ve sırtınızı  iyileştirecek masaj terapistinden bir masajda seçebilirsiniz. Dior Spa gemisine bindiğinizde  sizleri  güverte altındaki dört kabinden birine götürmeden önce ayak numaranıza özel  Dior terlikler ve bir bornoz ile karşılıyorlar ardından çift kişilik ya da tek kişilik terapi odalarından birine misafir ediliyorsunuz. 

Terapi odasında Dior Toile de Jouy çarşaflarının altına süzülün ve Gemi suda sürüklenirken Paris'in seslerini dinleyin ve rahatlama moduna girin. 

Seçtiğiniz D- Doku vücut masajı ya da cilt bakım ritüelinizde, derinlemesine ve huzur içinde toksinlerinizi atarken 

Bir saat süren bu güzellik ve bakım ritüeli  sizlere günler gibi gelebilir! 

 

Dior Spa Teknesi  Paris'te süzülürken, kendinizi bambaşka bir dünyada hissedebilirsiniz. Bakım ve masaj sonrası ise sizleri nefis ikramlar beklemektedir. Beslenme ikonu Rosemary Ferguson onaylı menüde ve küçük tabaklarda kahve ve atıştırmalıklar, Dior Beauty ile birlikte chia tohumu ve arı poleni ve matcha kurabiyeleri ve  enerji artırıcı yemeklerden oluşan menünün tadını çıkararak nehir kıyısındaki moda kalabalığında  gösteriden gösteriye koşturan insanları ve Parislilerin  iş çıkışı sonrası nehir kıyısına tüneyip pikniklerinde şarap eşliğinde çektikleri ziyafeti huzur içinde izleyin. 

Dior Spa Cruise gemisinden Yat limanına geri dönerken, Paris güneşini içinize çekerken ve sağlıklı yaşam deneyiminin tüm etkisini hissederken, bir zen dalgasının üzerinizi yıkadığını hissettiğiniz bir deneyimi yaşamış olacaksınız. 

Dior Spa Cruise, 3 - 14 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Book.pure-informatique.com adresinden bilet rezervasyonunu yapabilirsiniz biletler 2.000 Euro ile 900 Euro arası....

  • Etiketler