• 28 NİSAN Pazar 13:08
  • HV
Advert

Şehirde yaz eğlencesinin tadı Sortie'de çıkar!

İstanbul'un eğlence klasiği Sortie, bu yaz sezonunda da ses getirmeye devam ediyor. Muhteşem manzarası, müzik seçimleri, imza kokteylleri; kısacası her detayıyla unutulmaz bir deneyime hazır olun! İşte detaylar...

Şehirde yaz eğlencesinin tadı Sortie'de çıkar!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 08-07-2023 15:58

Boğaz'ın ayrıcalıklı noktasında; ihtişam dolu bir eğlenceye hazır olun. Avrupa ve Asya'nın birleştiği noktada, İstanbul'un en özel yerinde; büyüleyici dekorasyonu ve sınırların ötesine geçen ambiyansıyla dolu bir gecce sizi bekliyor. 

Sortie; hem restoran hem gecce kulübü olarak hizmet veriyor. Haftanın her günü, gün gecceye dönerken müziğin ritmi yükseliyor ve şehre bambaşka bir hava katıyor! Kapıdan girdiğiniz anda bu olağanüstü büyünün adeta bir parçası haline geliyorsunuz. 

Tutkulu anların eğlenceli mimarı 

Türk misafirleri olduğu kadar yabancı turistler için de bir ikon haline gelen Sortie; sizi her detayı ile unutulmaz bir deneyimin parçası haline getiriyor. DJ Çağlar Fidan'ın ritimleri ve seçtiği en hit parçalarla doyasıya dans etmeye, günlük hayatın rutinlerinden uzaklaşıp adeta bir Ütopya'nın içine girmeye hazırlanın. 

Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek doyumsuz bir eğlence sizi bekliyor! Müzik trendlerini belirleyen ritimler, sürpriz dans şovları, yetenekli ellerden çıkan imza kokteyller ve çok daha fazlası...

Sortie Restaurant ile gurme deneyimler sizi bekliyor!

Boğaz'ın serin havası ve doyulmaz manzarası eşliğinde yabancı misafirlerinizi gurula ağırlayabileceğiniz ve özel organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceğiniz Sortie Restaurant bu yaz da sizleri ağırlamayı bekliyor. Ağırlıklı olarak Dünya Mutfağı'nın sunulduğu menüsünde, yaza özel serin ve sağlıklı zeytinyağlılar, Ege'nin birbirinden lezzetli ve taze otları dikkat çekici lezzetler arasında yer alıyor.

Muallim Naci Cad. No:54, Kuruçeşme

0212 327 85 85 / 0544 285 85 85

  • Etiketler