• 29 NİSAN Pazartesi 08:37
  • HV
Advert

Gurme seçenekleriyle göz kamaştıran Namlı Gurme

Birbirinden özel lezzetleriyle yıllardır damaklara taht kuran Namlı Gurme’de keşfedilecek lezzetler hiç bitmiyor! Şarküteri, cafe ve restoran konseptiyle hizmet veren Namlı Gurme, yaz boyunca içinizi ferahlatacak seçenekleriyle dikkat çekenlerden. Gelin bu gurme dünyaya birlikte yolculuğa çıkalım…

Gurme seçenekleriyle göz kamaştıran Namlı Gurme
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 13-07-2023 11:59

 

Damaklara imzasını atan bir lezzet klasiği

Şarküteri, cafe ve restoran konseptini; aynı anda misafirleriyle buluşturan Namlı Gurme; her geçen gün yenilediği ürün seçenekleri ve mevsimsel tatları takiben geliştirdiği menüsü ile damaklara imzasını atmaya devam ediyor. 

İstanbul’da serpme kahvaltı kültürünün mimarlarından sayılan Namlı Gurme, özellikle Karaköy şubesiyle bizi etkisi altına almıştı. Zaman içerisinde şehre kattığı diğer şubeleriyle de bu lezzet şovuna devam eden Namlı Gurme; Ataköy, Nişantaşı ve Göktürk şubeleriyle de lezzet fırtınası estirmeye devam edenlerden. Her şubesinde aynı hizmet kalitesi ve damaklara imza atan lezzetleriyle misafirlerini büyüleyen mekan; her lokmasıyla damaktan silinmeyen deneyimler yaşatıyor. 

Yaz aylarının favorisi Namlı’nın zeytinyağlıları

Namlı Gurme menüsünde her daim dinamiklik ön plana çıkıyor. Mevsimine uygun en özel lezzetlerin yerini aldığı menü; her sezon yeni bir lezzet deneyimini karşımıza çıkarıyor. Her biri özenle hazırlanan, taptaze ve enfes tatlarıyla damaklarınıza bayram ettirecek meze ve zeytinyağlı çeşitleri; sofralarınıza da enfes bir lezzet şöleni sunuyor. İster Namlı Gurme’nın renkli ambiyansında bu lezzetleri deneyimleyebilir; isterseniz de evinizde bu serüveni sofralarınızda buluşturabilirsiniz. 

Günlük olarak hazırlanan mezelerinden öne çıkanlar ve mutlaka denemeniz gerekenler; Kısır, Amerikan Salatası, Şakşuka, Yaprak Sarma, Antep usulü Patlıcan Dolma, Humus, Haydari, Kabak ve Havuç Tarator, Köpoğlu, Fava…

Şarküteri tezgahına mutlaka göz atmalısınız!

Namlı Gurme her şubesinde, şarküteri bölümüyle dikkat çekenlerden. Özenle seçilmiş yöresel ürünlerin, kendi üretimleri olan et mamüllerinin, çok özel zeytinlerin, Doğu Anadolu Bölgesi’nin özel ballarının ve daha bir çok lezzet dolu seçeneğin sunulduğu şarküteri bölümünde; her damak tadına hitap eden lezzetleri bulmanız mümkün. Turşu, salça, helva, çay çeşitleri, reçel, pekmez, baharat, kuruyemiş ve kuru bakliyat olmak üzere oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahipler. 

Şarküteri kısmından bizim favorilerimiz arasında yer alan Çörekotlu Abaza Peyniri; yoğun çöreotu aromasıyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor. Taze Lor Peyniri ise kendine özgü yumuşacık ve kendine has aromasıyla damakları şımartıyor. İçindeki doğal probiyotikler ve sağlığa faydalı özellikleriyle dikkat çeken Keçi Tulum Peyniri’de lezzetli olduğu kadar besleyici seçenekler arasında yerini alıyor.

Namlı Gurme’nin şarküteri bölümünde yer alan ürünlerini dilerseniz şubeden gelip alabiliyor dilerseniz de online mağazasından sipariş verebiliyorsunuz.

Online sipariş için buraya tıklayınız. 

Günün her anına uygun lezzetlerin buluşması!

Kahvaltı ve şarküteri kısmının yanı sıra, Namlı Gurme gün boyu sunduğu farklı tatlarla da dikkat çekiyor. Günlük olarak hazırlanan enfes tencere yemekleri kesinlikle denemeniz gerekenler arasında; anne eli değmiş gibiler… Ana yemek seçeneklerinde de Kuzu Pirzola, Izgara Köfte, Tavuk Külbastı, Kör Soslu Tavuk, Tavuk Göğüs Izgara ve Patlıcan Beğendili Kuzu Külbastı gibi lezzetler ön plana çıkıyor. Makarna ve mantı çeşitleri de aşka inandıran cinsten! 

Namlı’nın son rotası Kuveyt oldu!

Namlı Gurme çok kısa bir süre önce ilk yurt dışı şubesini de Kuveyt’te lezzet tutkunları ile buluşturdu. Namlı Gurme’nin renkli ambiyansının şıklığıyla hazırlanan Kuveyt şubesi, gurme lezzetleri dünyaya tanıtmaya tüm hızıyla devam ediyor. Kuveyt şubesi gastronomi dünyasının başarılı ismi, Namlı Gurme’nin üçüncü kuşak temsilcisi Engin Mepa ve Namlı Gurme Genel Koordinatörü Betül Kurt’un da katılımıyla görkemli bir açılışla kapılarını sevenlerine açtı…

  • Etiketler