• 29 NİSAN Pazartesi 10:17
  • HV
Advert

Eğlencede boyut atlatan Bodrum sakini: Fenix

Bodrum'un trendleri belirleyen mekanı Fenix, eğlenceye hız kesmeden devam ediyor. 5 Ağustos'ta İtalyan DJ Simone Vitullo ve Aksak ile yazın ritmi yükseliyor. Bu muhteşem anlar kaçmaz!

Eğlencede boyut atlatan Bodrum sakini: Fenix
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 26-07-2023 10:41

Rez: 0252 385 38 70

Bodrum Yalıkavak Marina'nın en dikkat çeken mekanlarından biri olan Fenix; fark yaratan menüsü, imza kokteylleri, büyüleyen manzarası ve şık mimarisiyle misafirlerini ağırlamaya tüm hızıyla devam ediyor. Tecrübeli ekibi ve menüsü ile iddialı olan Fenix, geniş barı ve kokteylleri ile yemek öncesi ve sonrası misafirlerini keyifli bir ortamda ağırlıyor.

Tropikal bir bahçede sonsuz eğlence!

Tropikal bahçe hissiyatı veren özel dekorasyonu ile yaz aylarının enerjisini keyifli bir şekilde yükselten Fenix; her anıyla eğlencede boyut atlatan anlarıyla sizi bekliyor! 2023 yaz sezonunda daha önce Emanuele Esposito ve Aksak gibi başarılı ve eğlenceli DJ'leri konuk eden mekan; 5 Ağustos'ta İtalya'nın başarılı isimlerinden Simone Vitullo ve Aksak'ı DJ kabininde ağırlamaya hazırlanıyor. 

Büyüleyen bir ambiyansta harika lezzetler sunan Fenix; yemek servisinin ardından başlayan eğlenceli DJ performansları ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. İyi müzik seçimleriyle konuklarına unutulmaz anlar yaşatan mekan; hem yemek müziği hem de geccenin geri kalanında yaptığı müzik seçimleriyle yaz boyunca ritmi yükseltmeye devam ediyor. Keyifli bir yemeğin ardından, Fenix'in yaratıcı barından seçtiğiniz kokteyl ile birlikte müziğin tadını çıkarmaya bekleniyorsunuz!

Fenix lezzet önerisi

Kuşkonmaz ve patates ile servis edilen Erik Soslu Kuzu Kol Tandır favorimiz!

 

Fenix kokteyl önerisi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez tropikal lezzeti Çarkıfelek meyvesi ile tatlandırılan imza kokteyllerden The Young!

  • Etiketler