• 27 NİSAN Cumartesi 23:05
  • HV
Advert

Düğün, davet, toplantı ve tüm etkinlikleriniz için ideal otel ve mekanlar

Hep hayalini kurduğunuz o bembeyaz gün; ya da en büyük tutkunuz olan işiniz için profesyonel bir toplantı… Gecce Life Style ekibi olarak, Türkiye’nin dört bir yanında en iyi düğün, davet, toplantı ve organizasyon mekanlarını bir araya getirdik!

Düğün, davet, toplantı ve tüm etkinlikleriniz için ideal otel ve mekanlar
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 23-07-2023 20:01

 

Swissotel The Bosphorus, İstanbul

Vişnezade, Acısu Sokaği No:19, Beşiktaş

0212 326 11 00

Swissotel The Bosphorus’un ayrıcalıklı dünyasında her an kutlamaya değer; her kutlama unutulmaz bir hatıra! Özellikle şehrin en prestijli düğün organizasyonlarına attığı imza ile tanınan Swissotel The Bosphorus; düğün kadar After Parti konusunda da iddiasını koruyanlardan! Swissotel The Bosphorus, İstanbul’un eşsiz atmosferinde dünya evine giren çiftler, bu özel günlerini erken sonlandırmıyor ve unutamayacakları düğün geccelerinin tadını geç saatlere kadar çıkarıyorlar! Swissotel’de kusursuz düğünler; çılgın partilerle devam ediyor diyebiliriz. Swissotel The Bosphorus ile eğlence yarım, kadehler asla boş kalmıyor…

Swissotel The Bosphorus, unutulmaz düğünlere imza atmanın yanında tüm etkinlik ve toplantılarınız içinde harika seçenekler sunuyor. Tamamen sizin ihtiyaç ve isteklerinize göre şekilleniyorlar. Davet ve organizasyon konusunda uzman bir ekibi var. Muhteşem şehir mekanları, kullanımı kolay teknoloji, güvenilir hizmet ve harika yemekler ile birleştiğinde toplantıların ilham duygusuyla eş anlamlı hale geldiği bir ortam sunuyorlar. İş toplantılarınız için; yaratıcılığı, odaklanmayı ve verimliliği en üst düzeye çıkaran alanlara sahip toplantı odalarının tasarımı ve konforu kesinlikle tartışmaya kapalı! Her şekil ve boyutta olan toplantı alanı seçeneklerine sahip olmanın dışında aynı zamanda her alan farklı bir düzen seçeneği sunuyor.

Sonuç olarak, tüm konuklarına İsviçre'ye dair otantik bir şey sunmanın önemine inanıyorlar: huzur. Bu, sadece toplantı odaları değil ilham veren mekanlar da sundukları anlamına geliyor. Bu nedenle harekete geçin, sonraki toplantınızı Swissotel'de planlayın; gerçek anlamda iyi bir deneyim elde edeceksiniz.

 

Flora by Develi, İstanbul

Çiroz Mevkii İstanbul Asfaltı Petekevler içi, Florya

0212 662 50 00

İstanbul’un lezzet efsanesi Develi’den en özel günlerinize şık ve gurme bir dokunuş! Develi Florya şubesinin hemen yanında, göz kamaştıran detaylarıyla Flora by Develi; Son derece şık, elegan ve ferah bir mekan olarak göze çarpıyor. Yeşilliklerin arasında gizlenen hoş bir bahçe konsepti ve gün ışığının en güzel tonlarını zarifçe kullanmaya başaran masalsı kapalı alanıyla en özel günlerinize imzasını atıyor. Düğün ve nişan gibi hayatınızın yepyeni başlangıcını masalsı bir hale getiren Flora by Develi; sizi her detayı ile unutulmaz bir serüvenin içine çekiyor. Işıltılı dekorasyon detayları, her konuya tüm samimiyeti ile cevap veren güler yüzlü ekibi ve damaklara imza atan gurme lezzetleriyle en özel gününüzü harika bir anıya dönüştürüyor. 

Flora by Develi; Gaziantep Mutfağı’nın en başarılı temsilcisi olan Develi grubuna, alakart restoranlardan bağımsız olarak bir davet ve kutlama salonu yaratma amacıyla tasarlanmış. Çeşitli kutlama ve organizasyonlara ev sahipliği yapan bu davet mekanında, beyaz tonların ağırlıkta olduğu saf, sade ama şık bir atmosfer sunmak amaçlanmış. Tüm mekan içeride ve dışarıda, Develi grubu için özel olarak tasarlanmış ve el işçiliği ile hazırlanmış bir kalıptan oluşturulan bitki motifli bir rölyef ile giydirilmiş durumda. 350 m2 büyüklüğündeki salon cephesi bu motif ile bezenirken, 140 m2 mutfak alanını içinde barındıran giriş yapısı da sıra ağaçlardan oluşan doğal bitki örtüsünden bir kutu içine alınmış. Bahçesinde 450 kişi, kapalı alanda 350 kişi kapasitesiyle aynı anda 800 kişiye hizmet veren büyüleyici bir mekan.

 

Akra Hotels, Antalya

Şirinyalı Mah. Lara Cad. No:24, Muratpaşa

0242 310 99 99

Antalya’nın ayrıcalık dünyasını tek bir çatı altında birleştiren Akra Hotels; kusur dahi bulamayacağınız detaylarıyla her anınızı unutulmaz bir hatıraya dönüştürenlerin başında geliyor. Akra’nın büyüleyici atmosferinde, şık detaylarla hazırlanan kusursuz bir organizasyon ile unutulmaz bir düğün hayal edin. Antalya'nın en güzel lokasyonunda bulunan Akra’nın eşsiz manzaralı bahçesinde ya da özenle dekore edilmiş şık bir balo salonunda sonsuz mutluluğa ‘Evet!’ deyin. Tercihlerinize göre şekillenecek birçok mekan ve konsept sunan Akra’da, profesyonel bir ekibin yanı sıra, ayrıcalıklarla dolu masal gibi bir düğün sizi bekliyor. 

Akra’da düğününüz kadar, düğünden sonraki süreçte oldukça keyifli geçiyor. Menü tadımından düğün gününe kadar tüm detaylar ile ilgilenen Düğün Asistanı, düğün günü de heyecanınızı paylaşıyor. Akdeniz’in eşsiz manzarasında çiftlere Balayı Süitleri’nde şeflerinözel sunumu ile balayı kahvaltısı sunuluyor. Birinci evlilik yıl dönümlerinde ise en mutlu günleri tekrar anımsatmak adına 1 gecce, oda kahvaltı konaklama ile birlikte Akra'nın 10. katında bulunan Asmani Restaurant'ta akşam yemeğinin keyfini çıkarabiliyorsunuz. 

Akra’nın sunduğu unutulmaz anlar, tabii ki sadece düğünlerle sınırlı kalmıyor; iş toplantıları, balolar, bekarlığa vedalar, nişanlar, sünnet düğünleri, kına gecceleri, baby shower partileri, mezuniyet baloları ve doğum günü kutlamaları da Akra ayrıcalığı ile yaşanabilen etkinlikler arasında. 

 

A’jia, İstanbul

Halide Edip Adıvar Caddesi No:27, Kanlıca

0216 413 93 00

Gerçek bir İstanbul deneyimine hazır olun! Boğaz’ın Asya kıyılarını süsleyen bir inci şeklinde konumlanan A’jia ile tüm özel günlerinizi ışıltılarla dolu anılara dönüştürmeye hazır olun. Istanbul’unun popüler düğün mekanlarının başında gelen A’jia; Boğaz’ın büyüleyici manzarasını sunuyor. Seçkin mimarisiyle de şık bir İstanbul yaşamanıza olanak sağlıyor. Sonsuza dek hatırlanacak düğünlere imzasını atan A’jia, kendine özgü stili ve nefes kesen manzarasıyla özel günlerinize karşı koyulamaz bir büyü katıyor. Yaz aylarından oturmalı düzende 300 kişi, kokteyl düzeninde 500 kişi ve kokteyl prolonge düzeninde 350 kişi ağırlayabiliyorlar. Kış aylarında ise standart menülerinin dışında 70 kişilik akşam yemeği, 100 kişilik kokteyl organizasyonu kapasitesine sahip.

A'jia ayrıca konuklarına düşledikleri Boğaziçi etkinlik konseptine uygun menüler, müzik ve dekor düzenlemeleri ile ilgili düğün organizasyonu danışmanlığı da sağlıyor. A'jia, özel düğün acenteleri ve organizatörlerle işbirliği içerisinde olup, A'jia'nın en güçlü pazarlama yatırımı, eşsiz görkemli organizasyonlar aracılığıyla kazandığı konuklarda yatmaktadır.

Düğünlerin yanı sıra, her detayı özenle düşünülen toplantılara da ev sahipliği yapıyor. A’jia’da 30 kişilik toplantılar için zemin kattaki Boğaz manzaralı toplantı odası harika bir alternatif sunuyor. Lobi katında bulunan özel odaları ise 15 kişiye kadar olan toplantılar için uygun…

 

Feriye, İstanbul

Çırağan Caddesi No:44, Ortaköy

0212 227 22 16

Farklı yaşam alanlarıyla Boğaz’ın tadını Feriye’de çıkarmaya hazır olun! İstanbul’un en ikonik simgelerini manzarasında bir araya getiren Feriye Sarayı, 100 yılı aşkın süredir İstanbul’un kalbi olan Boğaz kıyısında konumlanıyor. Eşsiz bir Boğaz ambiyansı eşliğinde Rıhtım Feriye’de gerçekleşen düğünlerin bir şehir efsanesine dönüştüğünü söylememize bile gerek yok! Büyülü anlara imzasını atan mekan; her detayı ile aşkınızı canlandırıyor ve iki katı yaşatmayı başarıyor. Yazın en güzel Boğaz esintilerini de teninizde hissettiren Rıhtım Feriye, aynı zamanda şirket motivasyon yemekleri ve kokteyller için de harika bir tercih. 

Küçük grup toplantıları ve etkinlikleri için ise muhteşem bir deniz manzarası ile büyüleyen Adnan Barlas ve Kabataş salonları dikkat çekiyor. Kurumsal toplantı, lansman, konferans, tiyatro, konser, stand-up gösterileri, edebiyat sohbetleri, gala ve özel davetler için ise; 300 kişilik kapasiteye sahip çok amaçlı sinema salonu ile hizmet veriyor. Konser, festival, şirket motivasyon aktiviteleri, lansman, çocuk doğum günleri, baby shower gibi farklı türde aktivitelere ev sahipliği yapabilen açık alanı Park Feriye’de harika bir ortam sunuyor. Kahvaltı ve yemekli toplantılar, gastronomi etkinlikleri, atölye çalışmaları, yeme-içme fotoğraf ve video prodüksiyonları için tasarlanmış bir mekan olan Mutfak Feriye ise harika deneyimler yaşatıyor. 

 

MGallery Hotel, Bodrum

91. Sokak No:6, Yalıkavak

0252 385 42 00

Bodrum’un eşsiz doğası ve ışıtı dolu maviliği içine konumlanmış MGallery Hotel, tüm detaylarıyla konukları büyülemeye devam ediyor. Bodrum’un kalbinde, belirlediği trendlerle dikkat çeken MGallery muhteşem manzarası ve altın kumlarıyla her anınıza unutulmaz bir dokunuş yapanlardan. Tatil deneyiminizi eşsiz hatıralara dönüştüren MGallery; aynı zamanda ev sahipliği yaptığı özel etkinliklerle de adından söz ettirmeyi başaranlar arasında ilk sıralarda! Lüksün ve sanatın muhteşem Bodrum ambiyansı ile birleştiği MGallery’nin masalsı düğün organizasyonları ile hayatınızın en özel “Evet”ini unutulmaz bir hatıraya dönüştürebilirsiniz. Ayrıcalıklar dünyasını göz kamaştıran bir lüksle sunan ve her detayında profesyonel ekibinin imzası bulunan düğünler ile hem siz hem konuklarınız unutulmaz bir gecce yaşıyor. Dilerseniz büyüleyen sahilinde, dilerseniz sizin için özel olarak hazırlanan diğer yaşam alanlarında düğününüzü yapabiliyorsunuz. Sanat ve doğanın harmanlanmasıyla oluşturdukları dokunuşlarla, tasarımıyla büyüleyen alanları hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi için sizi bekliyor. 

Aynı zamanda tüm etkinlik ve iş toplantıları için de ideal alanlar yaratmayı başaran MGallery Hotel, son teknoloji ekipmanlarıyla profesyonel hayata şık bir dokunuş yapıyor. Tüm detaylarıyla hem konforu hem teknolojiyi aynı çatı altında buluşturuyor. Gurme lezzetleri ile ihtiyacınız olan ve hayal ettiğiniz etkinliğe lezzet dolu bir dokunuş yapıyor.

 

North Pier’s Avlu Alaçatı, İzmir

Amudya Mevkii 12074. Sokak No:1/1, Alaçatı

0532 473 34 82

Alaçatı’ya alışılmışın dışında bir konsept kazandıran North Pier’s Avlu Alaçatı, bölgeye her detayıyla farklı bir soluk katmaya devam ediyor. Modern çizgisi ile misafirlerine gurme deneyimler sunan mekan aynı zamanda eğlenceli anlara da ev sahipliği yapıyor. Akşam yemeklerinde imza reçeteleri, fine dininig, Chef Table sunumları ile A la carte menüleriyle lezzet keşiflerine çıkaran North Pier’s Avlu Alaçatı; özel günleriniz için de sizi bekliyor! Sonsuzluk hissini her adımda hissettiren geniş ve ferah bahçesi hayallerinizi süsleyen tüm organizasyonlar için eşsiz bir ortam sunuyor. Alaçatı’da bulunan diğer mekanlara kıyasla oldukça geniş bir şekilde tasarlanan şık ve minimal yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Bu sebeple tüm organizasyon ve etkinlikleriniz için de kusursuz bir tercih! 

Tutkunu olacağınız ambiyans, özenle yapılan servis ve zarif sunumları ile Alaçatı’ya farklı bir boyut kazandıran North Pier’s Avlu Alaçatı, mimarisiyle de fark yaratıyor. North Pier’s Avlu Alaçatı, adımınızı attığınız ilk andan itibaren sizi bambaşka bir dünyaya yolculuğa çıkarıyor. Alaçatı'nın karmaşasından uzak, sessiz sakin huzurlu bir yer olan Yeni Alaçatı bölgesinde konumlanan mekan; şık ve etkileyici dekorasyon detaylarıyla misafirlerine adeta bir vaha yaşatıyor. 

 

Karma Restaurant & Night Club, Side

Selimiye Mahallesi Turgut Reis Caddesi No:60 , Side

0537 440 15 04

Her şeyi geride bırakma vaktinin geldiğini anladığınız o kapıdan içeri girmeye ne dersiniz? Karma, hem restoran hem gecce kulübü olarak hizmet veriyor. Bölgenin en iddialılarından kendisi! Side’nin kalbinde, Akdeniz’in kıyısına konumlanan Karma’da her buluşma adeta bir kutlamaya dönüşüyor. Dünya Mutfaklarının en özel yorumlarını menüsünde buluşturan Karma, şeflerin imza lezzetleriyle ön plana çıkıyor. Side’nin sofistike ambiyansının büyüsü eşliğinde en özel günlerinizi Karma ile unutulmaz bir hale getirmeniz de mümkün. 

Muhteşem bir Akdeniz manzarasına tanıklık eden Karma’nın ışıltılı açık alanı; rüyalarınızın en özel günleri için harika bir ortam sunuyor. Denizle iç içe, güneşle karşı karşıya kalıyorsunuz burada. Hem siz hem konuklarınız için unutulmaz bir deneyim. Side’nin eşsiz manzarasına Karma’nın şıklığıyla birleşince ortaya gerçekten inanılmaz güzel anlar çıkıyor!

 

Barut Hemera, Antalya

Süleyman Demirel Bulvarı No:1, Side

(0090) 444 96 00

Antalya’nın en güzel lokasyonlarından Side’de bulunan Barut Hemera, uçsuz bucaksız maviyle kucaklaşan benzersiz doğası ile yıl boyunca benzersiz bir konaklama deneyimi sunan otellerin başında geliyor. Tüm detayları düşünülen, dünya standartlarının bile ötesine geçmeyi başarmış bir otel Barut Hemera! Birbirinden şık ve konforlu odaları, Unlimited-All ayrıcalıkları ile sınırsız lezzet deneyimi sunan restoranları, çocuklu aileler için sundukları hizmetleri, sınırsız spor ve sınırsız eğlenceyi misafirleriyle buluşturdukları konseptleri, SPA ve Wellbeing hizmetleri, bisiklet ve hayvan dostu bir otel oluşu… Hayallerinizin çok daha ötesinde bir dünyanın kapıları sizler için Barut Hemera’da açılıyor. 

Tatil deneyimin yanı sıra, Barut Hemera özel etkinlik ve toplantılarınız için de harika seçenekler sunuyor. Barut Hemera, profesyonel ekibi ve son teknoloji ekipmanları ile bayi toplantıları, konferanslar, şirket toplantıları, eğitimler gibi birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Farklı oturma düzenlerinde maksimum 100 kişiye kadar hizmet veren salonlarında daha verimli ve daha tarz toplantılara imza atın. Toplam 150 m² alana sahip olan salon, farklı oturma düzenlerinde maksimum 100 kişiye kadar olan etkinlikler için hizmet veriyor.

 

Ayşe Hanım Konağı, Urla

Denizli, Harbiye Cd. No:13,Urla

0232 755 40 40

Tam olarak cennetten kopup gelmiş bir huzur köşesi! Muhteşem doğasıyla baş başa kalıp, o mis ağaçların kokusunu içinize çekip, henüz atlara binip çekip gitmemiş o iyi insanlarla tanışıpta Urla’ya aşık olmamak elde değil. Ege’nin bu şirin bölgesine harika bir dokunuş yapan bir ikonik olan Ayşe Hanım Konağı ise her detayı ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatanlardan. Toplam 11 adet odası ve gurme lezzetlerin yeniden hayat bulduğu restoranı Gia ile kesinlikle yaşanması gereken bir deneyim. 

Ege’nin şirin beldesi Urla’da yeni anılar ve mutluluklar yaratan Ayşe Hanım Konağı sadece tatil için değil; özel günleriniz için de tercih edebileceğiniz bir huzur noktası. Otelde tüm ekip, her daim güler yüzleri ile dikkat çekiyor; samimi ve içten çözüm odaklı çalışmaları da dikkatlerden kaçmıyor! Ev ortamı sıcaklığını hissettiren yaşam alanları ve ekibiyle en özel “Evet!”inizi unutulmaz bir anıya dönüştürüyor. 

 

Suò•lo, Urla

Postane Sokak No:9,Urla

0531 721 28 03 

Hayatın ince zevklerinden keyif alan, toprağa ve doğaya saygısını koruyan ve sofistike detaylarla mutlu olanlar için harika bir seçenek olan Suò•lo, Urla’ya saygı duruşu niteliğinde… Toplamda sadece 5 odası bulunan butik bir otel burası. Aynı zamanda içinde bir de şef restoranı bulunuyor. Başarılı ve lezzetli şef Muhammed Uğur imzası taşıyan Suò•lo mutfağı, bahar aylarında deniz ürünleri ile, yaz döneminde bol bol Ege otları ve sebzelerle ve kış döneminde orman lezzetleri olmak üzere yılın farklı zamanlarında üç farklı menü ile konuklarını ağırlıyor. 

Butik ve minimal detaylarıyla hayran bırakan Suò•lo Urla, özel günleriniz için de farklı bir deneyim yaşatıyor. Keyif dolu bahçesi ve kapalı yaşam alanıyla hayallerinizin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Farklı konseptleri ve gurme deneyimleriyle hem sizin için hem de tüm konuklarınız için unutulmaz anlar yaşatıyor. 

  • Etiketler