• 29 NİSAN Pazartesi 03:56
  • HV
Advert

İstanbul’da kalanlar için keyif sofraları: Umus İstanbul

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte çoğumuz soluğu yazlık bölgelerde almış olmamıza rağmen, İstanbul’da kalanların sayısı da bir hayli fazla! Yazın keyfini şehirde çıkarmak isteyenler için harika bir önerimiz var: Umus İstanbul!

İstanbul’da kalanlar için keyif sofraları: Umus İstanbul
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 23-07-2023 23:58

 

Rez: 0535 100 20 57 - Turgut Özal Bulvarı No:85, Maltepe

İstanbul’un huzur veren semtlerinden biri olan Maltepe sahilinde konumlanan Umus İstanbul; yeşillikler içindeki bahçesinde yaz keyfinizi ikiye katlamaya tüm hızıyla devam ediyor! 

Geleneksel lezzetlere modern yorumlar

Şık ve ferah ambiyansı, yeşillikler arasına gizlenmiş esintili bahçesi ve ışıltılı dekorasyonunun yanı sıra; Umus İstanbul’un lezzetleri de bir harika! Restoran sektöründe ilklere, yeniliklere ve lezzet dolu bir dünyaya adım atmak üzere Umus İstanbul, geleneksel ve uluslararası kültüre hitap ediyor.  Günlük olarak hazırlanan mezeleri; mevsimin en taze lezzetlerinden özel olarak seçiliyor. Mutfağında mevsimsellik ve tazeliği prensip edinen Umus İstanbul; lezzetiyle damaklara imzasını atmayı başaranlardan. İstanbul’da yer alan restoran, müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesiyle farklılıkları bir araya taşıyor. Özenli sunumlar, yaratıcı fikirler ve güler yüzlü bir ekiple misafirlerini ağırlayan mekanın keyfine doyum olmuyor. 

Mezeler ve ara sıcaklardaki başarısının yanı sıra, menüde yer alan et seçenekleri de göz kamaştırır cinsten! Tam bir ziyafet havasında geçen Umus İstanbul sofralarını süsleyen Abuhannuş bizim favorilerimiz arasında! Bu ismi daha önce duymamış olanlar için kısa bir özet geçelim; bilinen adıyla Ali Nazik olan ama asıl adı Ala Nazik olan Gaziantep’in o meşhur yemeği…

Kahvaltısını da denemelisiniz!

Umus İstanbul, uzun keyif sofralarının muhteşem et lezzetleriyle ön plana çıkan bir mekan olmanın yanı sıra; Cumartesi ve Pazar günleri harika bir Serpme Kahvaltı ile misafirlerini ağırlıyor. Mekanın yeşilliklerle çevrelenmiş bahçesinde, yazın en esintili kahvaltı keyfini yaşayabilirsiniz!

  • Etiketler