• 26 NİSAN Cuma 20:41
  • HV
Advert

En İyi Pizzaları Yiyebileceğiniz Mekanlar!

Gecce Mekan sizler için öneriyor...

En İyi Pizzaları Yiyebileceğiniz Mekanlar!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 15-08-2022 17:46

 

 

Papermoon'da İtalyan şef Pino reçetesi ile gerçek Napoli pizzası yiyebileceğiz nadide mekanlardan biri! Özel taş fırından çıkan lezzetler ile şahane bir akşam yemeğine ne dersiniz?

 

Serafina Restoran Grubu fikri, Vittorio Assaf ve Fabio Granato, küçük bir yelkenlide travmatik bir şekilde denizde kaybolduklarında ortaya çıkmıştır. İki arkadaş, mükemmel pizzayı yaratma hayalleri kurmaktadır. Fabio’nun devrim yaratan bir fırın inşa eden mimari dehası ve Vittorio’nun Napolitan mutfağındaki yeteneği ile bu korkutucu maceradan kurtulurlarsa, dünyadaki en iyi pizza ve makarnayı sunan bir restoran açmaya yemin ederler. 1995'te de büyük hayranlık uyandıran Serafina Fabulous Pizza'yı açarak yeminlerini yerine getirirler.

Lucca kozmopolit İstanbulluların vazgeçilmez buluşma noktası olarak hep popülerdir. Bodrum'da yaz sezonunu geçirmek isteyenlerinde vazgeçilmez noktası olan mekanın taş fırınında pişirilen burrata’lı pizzalar en çok tercih edilen lezzet!

Çok çeşitli mutfak sunan Kirpi tariflerini ve tabak sunumlarını birçok farklı ülkenin yada bölgenin ürünlerinden faydalanarak misafirleri için özel olarak yaratıyor. Sıcılıan Pizza'yı mutlaka denemelisiniz!

Filo D'olio'nun sloganı 'İtalya'da nereye gitmek istersiniz?' olabilir. Aklınıza neresi gelirse bu havayı hissedebileceğiniz bir mekan. Menüde bulunan tüm pizzalar Danilo Şef reçetesiyle tarafından hazırlanıyor. Harika bir mutfak ekibiyle masanıza gelen lezzetlere bayılacaksınız. Kullanılan tüm İtalyan peynirleri kendi fabrikalarından geliyor. (Napoli Antica)

Mezzaluna'da aklınıza gelebilecek tüm pizza çeşitleri en güzel haliyle sizlerle... 


Günün her saati keyifli vakit geçirme imkanı sunan Big Chefs, keyifle çeşitli pizzalarda sunuyor. 

Bağdat Caddesi sizleri harika bir mekanla buluşturuyor: No:203 Brasserie! Dünya mutfağından seçkin pizzalar, 16 adet birbirinden özel kokteyl, dans, müzik, eğlence...

Arada Blue City sizlere Lübnan mutfağına özel pizza seçenekleriyle farklı bir deneyim yaşatıyor!