• 29 NİSAN Pazartesi 00:51
  • HV
Advert

Dünya çapında kız kıza gidilecek 7 muhteşem yer

Plaj tatillerinden şehir kaçamağına kadar, bu yaz bitmeden seyahat listenize ekleme yapmanız gereken dünya çapında 7 şehir... Gül Erçetingöz'ün gidip deneyimlediği, sizlere kız kıza veya harika bir grupla ya da iki kişi gitmenizi önereceği dünya çapında en güzel kız tatil rotaları...

Dünya çapında kız kıza gidilecek 7 muhteşem yer
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 03-08-2023 10:45

Hayatta kızlar gezisi kadar heyecan verici çok az şey olsa da bu çoğu zaman, grup nereye gidecekleri konusunda anlaşamadığı için planlanlanan geziler daha başlamadan bozulur, bu nedenle tatiliniz için bir varış noktasına karar vermek savaşın yarısıdır. 

Miami veya Nashville gibi tipik kız gezi noktaları vardır, ancak çevrenizdeki herkes için iyi bir şeylerin olacağı  benzersiz bir tatil deneyimi için nereye gideceğinize karar vermeniz için önerilerim ile buradayım! 

Ne göreceğiniz, nerede yiyip içeceğiniz ve nerede kalacağınız da dahil olmak üzere, bir sonraki kız tatiliniz için gelecek vaat eden destinasyonlar hakkında ayrıntılarım aşağıdaki gibidir!

İşte bir sonraki kız kıza  geziniz için küçümsenip burun kıvırılan ama aslında sizi en mutlu edecek en iyi yerler.

 

Nashville yerine Louisville'i deneyin

Louisville, Güney'e bir kız gezisi için en iyi yer olarak yavaş ama emin adımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. İster Burbon temalı bir bekarlığa veda partisi, ister gurme bir kaçamak olsun, Derby City'de kızlarınızın hafta sonunu baştan sona muhteşem kılmak için seçebileceğiniz çok sayıda aktivite var . Bu linkten Louiville'de yapacağınız aktiviteleri seçebilirsiniz.

Şehrin sudan nefes kesen manzaralarını izlemek için Ohio Nehri'nde bir vapur yolculuğuna çıkmadan önce Proof on Main'de lezzetli bir brunch ile başlayın. Akşam yemeği ve dışarıda bir kız geccesi için NuLu bölgesine gitmeden önce, web sitesine girip  birkaç viski tadımı için indirimli içki saatlerinden  yer ayırtın. Şehrin ve Hareketin merkezinde gösterişli bir konaklama için Louisville'de bu linkten odalarınızı ayırtın.

 

Los Angeles yerine San Diego'yu deneyin

Los Angeles, Güney Kaliforniya'da bir konaklama için akla gelen ilk şehir olsa da, biraz daha güneye giderseniz, kız arkadaşlarınızla harika bir plaj tatili için San Diego'da kalabilirsiniz. Kıyı şehri, Hollywood Bulvarı'nda bulacağınızdan daha az kalabalık ve daha rahat bir atmosfer ile Los Angeles'ın en iyi bölgelerinde  (nefes kesen yürüyüşler yapabilir harika yemekler yer ve güzel plajlarda yüzebilirsiniz )arzu ederseniz Pacific Beach'te bir grup ile  sörf veya kürek sörfü dersi almak için bu linki tıklayın, ardından Fernandez Restaurant veya The Taco Stand'dan ağız sulandıran tacolarla enerji toplayın. Gecce hayatı için, kızlarla  şehirde bir gecce geçirmek için restoran ve barlarla dolu Gaslamp Bölgesi'ne gidin. Gaslamp Quarter ve Little Italy yakınlarındaki Kimpton Alma Hotel'de kalın! çatı katındaki havuz güvertesi, şehri gezerek geçen bir günün ardından serinlemek için mükemmel bir seçim olacaktır.

 

Miami yerine San Juan, Porto Riko'yu deneyin.

Yıllardır Miami, kız gezileri için 1 numaralı yer olarak hüküm sürdü, ancak biraz daha güneye, Porto Riko'ya gidin ve siz ve kız arkadaşlarınız, muhteşem bir ada ortamında tüm plaj havasının ve eğlenceli gece hayatının tadını çıkarın. Güne yerel bir fırından Mallorca ekmeği ile başlayın, ardından bir miksoloji dersinde mükemmel kokteyli nasıl hazırlayacağınızı öğrenin veya şehirde yürüyüş turu sırasında sokak sanatına ve önemli noktalara hayran kalın. Tabii ki, plajda dinlenmek için zaman ayırmanız gerekiyor. 


El Escambrón'un kristal mavisi suları teknede bir gün geçirmek, yüzmek, şnorkelli yüzmek veya Eski San Juan'da veya Condado bölgesi bu linkte gitmeden inceleyin. Condado bölgesinde gecce boyunca dans etmeden önce dinlenmek için mükemmeldir. 


Bu şehrin en iyi yanı ise siz ve kız arkadaşlarınızı doyasıya lezzet ve dinlence sunması olacaktır en iyi otellerinden biri olan Piña Colada'yı yaratmasıyla tanınan ikonik Caribe Hilton'da  yer ayırtın ve şehrin başlıca turistik yerlerine yakın plaja kolay erişimin keyfini çıkarın.

 

Puerto Vallarta yerine Careyes, Mexico'yu deneyin.

Meksika kaçamağının cazibesi, tüm yıl boyunca gezginleri Puerto Vallarta'ya çeker, ancak biraz daha güneye giderseniz, Jalisco sahilinde yer alan küçük ama büyülü bir inziva yeri olan Careyes'e ulaşırsınız. Careyes, lüks konaklama birimleri, pitoresk plajları (linke tıklayın derim) ve sıfır kalabalık ile tipik bir Meksika sahil tatilinin tüm beklentilerini Gözlerden uzak plajlara tekne turları, binicilik maceraları ve yoga dersleri, kız  gezinizi  bir sonraki seviyeye taşımak için harika olacaktır. Playa Rosa Beach Club veya Punto Como Steakhouse'ta uluslararası kalabalıklarla yıldızların altında parti yapın. Sahil  kenarındaki  El Careyes Club & Residences'taki çok yatak odalı konaklamalar için linke göz atın , bu tesisler kalabalık gruplar için idealdır ve tüm grup üyeleri aynı otelde konaklamanın tadına varın.

 

Paris yerine Kopenhag'ı deneyin

Paris şık alışveriş, lezzetli yemekler ve güzel sanat eserleri ile tanınır, peki ya size Kopenhag'da tüm bunları ve daha fazlasını bulabileceğinizi söylesem? İskandinavya'nın başkenti, Paris'in (veya herhangi bir büyük Avrupa kentinin) beğenisine rakip olan inanılmaz kültürü, yemekleri ve modası ile Avrupalı ​​kızlar gezisi için mükemmel bir destinasyondur. Seine'de tekneyle dolaşmak yerine, Kopenhag'ın ünlü kanallarında bir tekne gezintisine çıkın, ardından Copenhagen  The Glyptotek veya Louisiana Museum of Modern Art'a gidin. Tavsiye edilecek restoran sıkıntısı yok. Gurme yemek için Barabba  veya Høst'u deneyebilirsiniz, ancak Popl'dan basit bir burger veya Lille'den bir hamur işi ile de nefis sokak lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Şehirde  bir gece geçirmek için dışarı çıkmadan önce, geceleri ışıltılı Eyfel Kulesi kadar büyüleyici olan büyüleyici Nyhavn'da gezintiye çıkın. Hotel Skt'de kalın. Hotel Annae, Nyhavn'dan sadece bir blok ötede ve diğer önemli yeme-içme  cazibe merkezlerine kısa bir yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.

 

Napa Vadisi yerine Oregon'un Willamette Vadisi'ni deneyin

Şarap tadımı tatili neredeyse Napa Vadisi ile eş anlamlıdır, ancak harika şaraplar, doğal manzaralar ve çok daha fazlasıyla övünen bu web sitesine tatilinizi planlamadan  bir göz atın derim. Destinasyon için kuzeye, Oregon'daki Willamette Vadisi'ne gidin. Portland'ın sadece bir saat güneyinde, günlerinizi Beacon Hill veya Compris gibi şarap imalathanelerinde yudumlayarak ve Dos Mundos veya Honey Pie Pizza'da yemek yiyerek geçirebilirsiniz. Grubunuzdan  şarap parkuruna katılmak istemeyenler varsa bu adresten, Willamette River Water Trail'de kano kiralayabilir veya başka bir aktivite seçebilir! Heyecan verici bir sıcak hava balonuna binebilir veya mükemmel bir ev sağlayan Allison Inn and Spa'da canlandırıcı bir spa günü geçirebilirsiniz. bu şarap ülkesi kaçışının güzelliğine ve gurme deneyimlere kendinizi bırakabilirsiniz. 

 

New York City yerine Chicago'yu deneyin.

New York tüm büyük şehir vızıltılarını alsa da, kız kıza  bir şehir kaçamağı planlarken Chicago göz ardı etmemelisiniz. Chicago enfes sanat eserleri, heyecan verici gecce hayatı ve ünlü bir yemek ortamıyla doludur. Millennium Park'a doğru yola çıkmadan önce Pequod's'ta kalın hamurlu pizza veya Au Cheval'de klasik burger ve patates kızartması arasında seçim yapın. Şehir merkezindeki daha fazla mağaza, bar  ve restoranı keşfetmeden önce Cloud Gate heykelinde bir fotoğraf çekin veya Chicago Sanat Enstitüsü'nü inceleyin. Gecceleri ekibiniz, Logan Square veya The West Loop'ta barlara uğramadan önce Chicago'nun  birçok ikonik mekanından birinde bir komedi gösterisine veya canlı müzik performansına katılabilirsiniz. 


Şehrin kalbinde şık ve modern odalar için The Wit Chicago'da kalmanızı öneririm....

Ve işte kız kıza eğlenceli bir grupla kesinlikle gidip keşfetmeniz gereken 7 harika destinasyonu sizlere yazdım! Not alın ve Whatsapp kız gurubundan bu yazı linkini, kız arkadaşlarınızla paylaşın.

Sevgiyle, seyahatle ve eğlence ile kalın ...

Gül ERÇETİNGÖZ

  • Etiketler