• 29 NİSAN Pazartesi 00:39
  • HV
Advert

Ağustos ayı etkinlik takvimi: Çeşme - Alaçatı

Ağustos ayı Çeşme’de dolu dolu geçiyor! Siz de bu eğlence, lezzet, müzik ve sanat dolu anlara katılmaya ne dersiniz? Gecce Life Style editörlerinin sizler için derlediği Çeşme’nin Ağustos ayı etkinlik takvimine mutlaka göz atmalısınız…

Ağustos ayı etkinlik takvimi: Çeşme - Alaçatı
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 02-08-2023 15:56

 

North Pier's Avlu Alaçatı ile ışıldayan anlara hazır olun!

Rez: 0532 473 34 82

Alaçatı’ya farklı bir soluk katan ve konseptiyle daha ilk yılında müdavimlerini yaratan North Pier’s Avlu Alaçatı, Ağustos ayı boyunca da eğlenceye devam edenlerden! Yeşiller arasına minimal dokunuşlarla hazırlanan mekan; geniş ve ferah bahçesinde lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturanlardan.

 

Günay Çeşme, Türkiye’nin en ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor!

Rez: 0532 503 90 90 

Gazino kültürünün son mirasçısı Günay Restaurant; Çeşme’de fırtınalar estirmeye tüm hızıyla devam ediyor. Geride bıraktığımız Temmuz ayında sahnesinde Türkiye’nin en güçlü seslerinden Funda Arar, Cenk Eren, Sıla ve Mahsun Kırmızıgül gibi isimleri ağırlayan mekan; Ağustos ayında da aynı hazzı ve eğlenceyi misafirleriyle buluşturmaya devam edecek. 4 Ağustos Sıla, 5 Ağustos Mahsun Kırmızıgül ve 10 Ağustos’ta ise sahnede Türkiye’nin en güçlü seslerinden Ebru Gündeş olacak. 

 

Çeşme Açık Hava Konserleri

Her sene Çeşme’de izleyicileri müziğin en güzel ritimleriyle ve Türkiye’nin en popüler isimleriyle buluşturan Çeşme Açık Hava Konserleri, Ağustos ayı boyunca sevilen sanatçıları sahnesinde ağırlayacak. İşte program detaylar… 

3 Ağustos Perşembe - Murda

4 Ağustos Cuma - Candan Erçetin

10 Ağustos Perşembe - Sertab Erener

11 Ağustos Cuma - Sagopa Kajmer

12 Ağustos Cumartesi - Jekyll & Hyde

13 Ağustos Pazar - Buray 

15 Ağustos Salı - İzel & Çelik & Ercan

17 Ağustos Perşembe - Dolu Kadehi Ters Tut

18 Ağustos Cuma - Sıla

19 Ağustos Cumartesi - Duman

24 Ağustos Perşembe - Madrigal

25 Ağustos Cuma - Kenan Doğulu

 

Momo Dalyan

Rez: Instagram DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

Çeşme’nin eğlence üssü Momo Dalyan, yaz boyu olduğu gibi Ağustos ayında da eğlencenin sınırlarını zorlayanlardan. Gün batımı partileri özellikle sezona damgasını vuranlardan; Mikonos gecce hayatının önde gelen isimlerinden Valeron ile sezona başlayan mekan, sezon boyu bu fark yaratan eğlencesine devam ediyor. 6 Ağustos’ta ise DJ kabininde Deer Jade olacak.

 

Mano del Sol

Rez: Instagram DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ayayorgi’nin sezona damgasını vuran Beach Club’larından Mano del Sol; sofistike ambiyansıyla ince düşünülmüş zevklere hitap etmeye devam ediyor. 5 Ağustos’ta ikinci kez sahnede Ash olacak! 12 Ağustos Cumartesi günü ise Zeynep Bastık, Mano del Sol sahnesinde eğlencenin limitlerini zorlamaya devam edecek. 

 

Bihter Çeşme

Rez: 0552 267 94 94

Eğlencenin farklı bir boyut kazandığı Bihter Çeşme’de Hande Ünsal rüzgarları esecek. Sezon boyunca her Pazar Hande Ünsal, her Perşembe ise Kurtuluş Kuş & Burak Bulut sahnede! 

 

Sommer Klein

Rez: 0530 896 61 35

İstanbul’da hayat bulan ve şehrin elektronik müzik sahnesine yön veren Klein, Alaçatı’da eğlencenin boyutunu değiştirenlerden. Dünyaca ünlü isimlerin performans sergilediği mekan, Ağustos ayı boyunca da oldukça renkli ve eğlenceli anlara imza atacak. 

 

4 Ağustos - Dixon

10 Ağustos - Armen Miran

11 Ağustos - Adana Twins

12 Ağustos - Township Rebellion

13 Ağustos - Mahmut Orhan

17 Ağustos - Satori

19 Ağustos - Acid Paoli & Awen

27 Ağustos - Mahmut Orhan

 

Kloster Alaçatı

Rez: 0539 413 05 00

Alaçatı’nın alternatif mekanlarından Kloster,  Ağustos ayı boyunca farklı eğlencelere imza atmaya hazırlanıyor. 

 

4 Ağustos -DLV

5 Ağustos - Fatima Hajji

11 Ağustos - Ali Brown

12 Ağustos - Goom Gun

18 Ağustos - Oguz

19 Ağustos - Henrique Camacho

 

Yuzu Beach

Rez: Instagram DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Eşsiz deneyimleri özel anlar ile buluşturan #TurnUpTheMusic, 12 Ağustos Cumartesi günü, Yuzu Beach Ayayorgi'de tüm gün sürecek müzikal bir deneyime davet ediyor. Islandman - MOOJO - Thess Fischer - Efecan Yesugay; Islandman en başta kurgusal bir karakter, bir müzik kimliği, var olmayan bir adanın hikayelerinden beslenen bir hayalperest olarak yola çıkan ve global sahnelerdeki imzaları ile alternatif müziğe bir armağan. MOOJO, dinamik ve hit parçaları ile müzik listelerinin ilk sıralarını domine eden, Afro House'un öncüleri arasında yerini sağlamlaştırarak underground kültür ile mainstream arasında bir köprü.

17:30 - Thess Fischer

20:00 - Islandman

22:00 - MOOJO

00:00 - Efecan Yesugay

 

Isla Alaçatı

Rez: Instagram DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Tropikal esintilerle gizemli bir ambiyansın tam ortasına adım atmaya ve bu dünyanın cezbedici eğlencesine kendinizi bırakmaya hazır olun. Isla Alaçatı, Ağustos ayı boyunca birbirinden unutulmaz anlara imza atacak!

 

Jolly Joker Alaçatı

Rez: 0850 549 01 38

Jolly Joker Alaçatı sahnesinde Ağustos ayı hiç olmadığı kadar eğlence ve müzik dolu geçecek. İşte Ağustos programları…

5 Ağustos Cumartesi - Hakan Altun

11 Ağustos Cuma - Flashback; 90’lar Türkçe pop geccesi

12 Ağustos Cumartesi - Gökhan Tepe

18 Ağustos Cuma - Koray Avcı

19 Ağustos Cumartesi - Hakan Altun

26 Ağustos Cumartesi - Aylin Asan

 

Om Paparazzi

Rez: 0541 269 60 66

Çeşme’nin eğlence dolusu Om Paparazzi, Ağustos ayı etkinlik takvimiyle her saniye eğlencenin limitlerini zorlayanlardan. Haftanın her günü 10:00 itibariyle Beach Club’ın kapılarını açan Om Paparazzi, ilerleyen saatlerde de eğlencenin ritmini yükseltiyor. 23:00 itibariyle ise ünlü isimlerin performanslarıyla eğlenebilirsiniz. 

 

3 Ağustos -    Simge Eğrilmez

4 Ağustos - Dicle Olcay

5 Ağustos - Murat Dalkılıç

9 Ağustos - Tezgah

10 Ağustos - Simge Eğrilmez

11 Ağustos - Dicle Olcay

12 Ağustos - Yol Project

16 Ağustos - Tezgah

17 Ağustos - Simge Eğrilmez

18 Ağustos - Melike Şahin

19 Ağustos - Yaşar

23 Ağustos - Tezgah

24 Ağustos - Simge Eğrilmez

25 Ağustos - Dicle Olcay

26 Ağustos - Murat Dalkılıç

30 Ağustos - Tezgah

31 Ağustos - Simge Eğrilmez

 

Panayır Alaçatı

Rez: 0536 611 44 50

İstanbul’lu şarkıcı ve prodüktör Mert Demir, 12 Ağustos’ta Panayır Alaçatı sahnesinde. Mert Demir, ilk albümü “Bak Kollarım Burada”yı 2019 yılında yayımladı. “Bırak Beni”, “Pusulam Rüzgar”, “Karakış” gibi hitlerle piyasaya imzasını atan sanatçı, Mabel Matiz ile beraber yayınladığı, son zamanların en çok dinlenen parçası “Antidepresan” ile listelerde ilk sıralarda yer alıyor. Mert Demir, birçok farklı ismin de prodüktörlüğünü yapmanın yanı sıra şimdilerde 3. stüdyo albümünün de hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Alaçatı Kime Ne

Rez: 0532 290 00 91

Mari Ferrari – Special Night Party! Dünyaca ünlü Dj Mari Ferrari hafızalara kazınacak Special Night Party için şehrine geliyor…

 

Hangout Bahçe

Rez: 0545 426 46 88

80’ler ve 90’ları özleyenler burada mı? 80’lerin şarkılarıyla coşmak, 90’ların şarkılarıyla dans etmek isteyenlerle Hangout Bahçe’de buluşuyoruz. 80’ler – 90’lar ruhunu yeniden yaşamak istiyorsan bu etkinliği kaçırma! 

 

Hayal Kahvesi Alaçatı

Rez: 0534 500 33 44

Oyunculuğunun yanında sesi ve başarılı sahne performansıyla da büyük ilgi gören Ayta Sözeri, dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 18 ve 30 Ağustos tarihlerinde Hayal Kahvesi Alaçatı’da!

  • Etiketler