• 29 NİSAN Pazartesi 10:57
  • HV
Advert

Bu etkinlikler kaçmaz: Bodrum’da Ağustos boyunca neler olacak?

Yazı Bodrum’da geçirenler, Ağustos’ta Bodrum’da olmayı planlayanların dikkatine! Gecce Life Style editörlerinin derlediği Bodrum Ağustos ayı etkinlik takvimi sizlerle…

Bu etkinlikler kaçmaz: Bodrum’da Ağustos boyunca neler olacak?
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 01-08-2023 09:31

 

Ebru Gündeş ile klasikleşen Günay gecceleri!

Tarih: 6 Ağustos Pazar

Gazino kültürümüzün son mirasçılarından Günay Restaurant, Bodrum’da hız kesmeden eğlencenin ritmini yükseltmeye devam ediyor. Şık ambiyansında Türkiye’nin en iddialı seslerini, en popüler şarkıcılarını ve güçlü yorumcularını ağırlayan Günay, 6 Ağustos akşamı yine ve yeniden sahnesinde Ebru Gündeş’i konuk ediyor.  

Her anıyla unutulmaz hatıralara ve kaliteli bir eğlenceye imza atan Günay’da 2 Ağustos Funda Arar ve 4 Ağustos Özcan Deniz; yoğun istek üzere tekrar sahnede olacak!

 

Robbie Williams ilk kez Türkiye’de!

Tarih: 17 Ağustos Perşembe

Ve Lujo Hotel’de bir ilk yaşanıyor! Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği Robbie Williams, ilk Türkiye konserini vermek için Bodrum’a geliyor! Bu unutulmaz geccenin bir parçası olmak için elinizi çabuk tutun…

 

Fenix ile eğlencede boyut atlayın!

Tarih: 5 Ağustos Cumartesi

Bodrum'un trendleri belirleyen mekanı Fenix, eğlenceye hız kesmeden devam ediyor. 5 Ağustos'ta İtalyan DJ Simone Vitullo ve Aksak ile yazın ritmi yükseliyor. Bu muhteşem anlar kaçmaz!

 

Kenan Doğulu, Bodrum Antik Tiyatro’da!

Tarih: 2 Ağustos Çarşamba

Müzik dünyasının sevilen ismi Kenan Doğulu, en sevilen şarkılarını Bodrumlular için seslendirmeye hazır! Eğlencenin ve müziğin tadını çıkarmaya hazırsanız Kenan Doğulu konserinde buluşalım…

 

Buika ile unutulmaz bir gecce!

Tarih: 5 Ağustos Cumartesi

Maximiles Black Turgutreis Arena, dünyaca ünlü Grammy Ödüllü, İspanya’nın büyülü sesi Buika ile Bodrum’u sallamaya hazırlanıyor! Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bu müzik şöleni için siz de Bodrum’un en konforlu etkinlik alanında yerinizi alın. İş Bankası kredi kartlarına %10 indirim, Maximiles Black’e özel %20 indirim olduğunu da ilgilisine hatırlatmış olalım. 

 

Divan Bodrum’da yıldızlar geçiti!

Tarih: 2 - 30 Ağustos

Divan Bodrum’un benzersiz ambiyansı eşliğinde unutulmaz konserler için Ağustos ayında da Yapı Kredi Crystal Live Night akşamlarına davetlisiniz. 2 Ağustos Özge Fışkın, 9 Ağustos Seran Bilgi, 16 Ağustos Barbaros, 23 Ağustos Ebru Selvikaynak ve 30 Ağustos’ta Emir Ersoy sahnede olacak! 

 

Büyük Ev Ablukada çılgınlığına hazır olun!

Tarih: 3 Ağustos Perşembe

Maximiles Black Turgutreis Arena, Alternative Rock’ın çılgın temsilcisi Büyük Ev Ablukada’yı ağırlıyor! Kendilerine has tarzlarıyla müzik piyasasında farklı bir noktada duran grup, Bodrum’da unutulmaz bir gecce yaşatacak.

 

Ken on the Beach tüm hızıyla devam!

Tarih: 12 Ağustos Cumartesi

Sezon boyunca peş peşe gerçekleşecek canlı performanslarla gün batımından geceyarısına kadar devam edecek müzik, dans ve eğlence ile buluşmaya davet ediyoruz! Cuma Village’ın sofistike ortamında, Kenan Doğulu eşliğinde eğlenceye hazır olun. 

 

Mahmut Orhan eğlencenin kalbi Itza’da!

Tarih: 23 Ağustos Çarşamba

Altın kumları ve keyifli ambiyansı ile Bodrum’da dikkat çeken mekanlar arasında yerini alan Itza Bodrum’da Mahmut Orhan ile eğlencenin dibine vurmaya hazırlanın! 

 

Galia, Ağustos boyunca ritimleriyle hayran bırakanlardan!

Tarih: 2 - 23 Ağustos

Kuzum Hotel & Beach’in içine konumlanan Galia; Ağustos ayı boyunca da ritimlerini yüksek tutacak olanlardan. Galia Bodrum, taze ve lezzet dolu deniz mahsülleri ile ön plana çıkan gurme bir restoran olmanın yanı sıra DJ performanslarıyla da eğlencenin doruklarına çıkaran bir mekan. Galia’nin Ağustos programı ise şu şekilde; 2 Ağustos Çarşamba Valeron, 5 Ağustos Cumartesi ARGY, 11 Ağustos Cuma Chris Avantgarde, 11 Ağustos Cuma Roman Kan, 12 Ağustos Cumartesi Guy Gerber, 19 Ağustos Cumartesi Mahmut Orhan, 23 Ağustos Çarşamba Valeron!

 

Momo’da her an dolu dolu geçiyor!

Tarih: Ağustos boyunca

Bodrum’un en popüler Beach Club’ları arasında yerini alan Momo’da her an eğlence ile dolmaya hazırlanın. Happy Hours konseptiyle unutulmaz anlar yaşatan mekanda; 4 Ağustos Murat Tokuz, 5 Ağustos Tankut  Karakurt ve 6 Ağustos Murathan Özbek & Can Balta DJ kabininde olacak. Ayrıca her Salı ve Perşembe saat 08:30’da Yoga All Levels dersleri de devam ediyor.

 

Marine Yacht Club haftanın her günü çok canlı!

Tarih: Her akşam 22:30

Gündüzleri lezzet, akşam saatlerinde ise eğlence dolu bir mekan! Bodrum’un merkezine konumlanan Marina Yacht Club; haftanın her günü saatler 22:30’u gösterdiğinde canlı müzik performansları ile büyüleyenlerden. Fatih Erkoç, Müjde Kızılkan, Yol Project, Single Lades, Emir Ersoy & Orkestrası, Aydok Moralıoğlu gibi isimlerin sahne aldığı mekanda eğlence dolu anlar geçirebilirsiniz. 

 

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali devam ediyor!

Tarih: 9 Temmuz - 13 Eylül

Bodrum Klasik Müzik Derneği’nin ev sahibi olduğu festivalin, bu yıl 20.si düzenleniyor. Etkinlik süresinde yerli ve yabancı bir çok değerli müzisyen Bodrum Gümüşlük’te buluşuyor. Ağustos ayı etkinlik takvimi ise şu şekilde; 2 Ağustos Metropolis Piyanı Quartet, 5 Ağustos Gabor Farkas, 8 & 16 Ağustos GFA Piyano, 11 Ağustos Seonghyeon, 13 Ağustos Christian-Pierre La Marca & Gökhan Aybulus, 15 Ağustos Christian-Pierre La Marca, 17 Ağustos Eliane Reyes & Ayşegül Kırmanoğlu, 20 Ağustos Ezgi Su Apaydin & Elman Mecid, 23 Ağustos Gülsin Onay, 24 Ağustos Yasak Helva, 25 Ağustos 2+1: Sounds From The Bridge, 26 Ağustos Deniz Taşar ve 28 Ağustos Rembrandt Trio.

 

Uluslararası Bodrum Bale Festivali kaçmaz!

Tarih: 5 - 18 Ağustos

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği bir etkinlik var sırada. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, bu yılda ülkemizin ve Dünya’nın seçkin eserlerini misafir edecek. Etkinlik süresince toplam 8 eser, sanat severlerle buluşacak. Bodrum Kalesi bu festivalle birlikte bambaşka bir atmosfere bürünecek.

 

Lucca Beach Bodrum ile yazın ışıltısını yaşayın!

Türk Rivierası'nın doğal güzelliğiyle büyüleyen Cennet Koyu'nda, Mandarin Oriental'da konumlanan Lucca; sunduğu büyüleyen deneyimle misafirlerini bekliyor. Lucca ruhunu yaşamak isteyenler; Ağustos ayı boyunca sürprizlerle dolu anlara da tanıklık edecekler. Papaya Playa Project’in DJ’i Jimeno, elektronik müzik dünyasının yıldız isimlerinden Dixon ve Seth Troxler bu sezonda Lucca Beach “happy hour”larına eşlik eden dünyaca ünlü DJ’lerden sadece birkaçı…

 

Eğlenceli ritimler Galliard Cove House’ta!

Gurme bir deneyim, kulakların pasını silecek bir müzik keyfiyle harmanlanıyor ve Bodrum'un en ayrıcalıklı koylarından biri olan Gökçebel Koyu'nda hayat buluyor! Dünyaca ünlü ve başarılı DJ’leri konuk eden mekanda 3 Ağustos Perşembe günü; DJ kabininde Sabo Gökberk var!

 

Zuma’da lezzet ve eğlence buluşması!

Geleneksel Japon Izakaya yeme - içme tarzına sofistike bir dokunuş katan Zuma; Bodrum’un en tarz mekanlarının başında geliyor. Çağdaş Japon Mutfağı’nı rafine hizmet anlayışıyla harmanlayan Zuma, aynı zamanda konuk DJ’lerin performanslarıyla Ağustos ayı boyunca eğlencenin ritmini de doruklarda yaşatmaya devam ediyor. 

  • Etiketler