Chalet Garden, 31 Ekim 2026’da bahçesini Cadılar Bayramı atmosferiyle buluşturuyor. Swissôtel The Bosphorus içindeki açık hava adresi, saat 15.00’ten gece yarısına kadar müzikseverleri ağırlayacak. Dokuz saatlik programda kostümler, gizemli bir orman teması ve elektronik müzik bir araya gelecek. Gün ışığında başlayacak buluşma, hava karardıkça Halloween ruhunu daha güçlü hissettirecek.
Programın öne çıkan ismi İtalyan ikili Moeaike olacak. Ayrıca Clint Lee B2B Orkun Bozdemir, Karbo B2B Konuralp ve Ollie kabinin başına geçecek. Böylece farklı müzikal karakterler, aynı bahçede uzun soluklu bir partiye eşlik edecek. Ekim ayının son cumartesisini dansla geçirmek isteyenler için hazırlık şimdiden başlıyor.
Chalet Garden’da Dokuz Saatlik Halloween Buluşması
Cadılar Bayramı Partisi, gündüzden geceye değişen atmosferiyle dikkat çekiyor. Saat 15.00’te başlayacak etkinlik, katılımcılara bahçenin farklı saatlerini deneyimleme fırsatı sunacak. Önce gün ışığı açık hava buluşmasına eşlik edecek. Ardından karanlık, geccenin gizemli karakterini öne çıkaracak.
Organizasyonun sisli orman teması, Chalet Garden’ın bahçe dokusuyla buluşacak. Ruhlar âleminden ilham alan davet ise katılımcıları kostümleriyle bu hikâyeye katılmaya çağırıyor. Dolayısıyla hazırlık, yalnızca bir bilet almaktan ibaret kalmıyor. Kostüm seçimi de arkadaşlarla paylaşılacak eğlencenin ilk adımını oluşturuyor.
Moeaike ile Melodik ve Afro House Ritimleri
İtalyan ikili Moeaike, melodik ve Afro house öğelerini bir araya getiren yaklaşımıyla programın merkezinde yer alıyor. İkilinin müziği, açık havada dans etmek isteyenleri ortak bir ritimde buluşturacak. Halloween atmosferi de bu müzikal deneyimin görsel tarafını tamamlayacak.
Bununla birlikte program, tek bir performansla sınırlı kalmayacak. Günün farklı anlarında kabine geçecek isimler, dokuz saatlik akışa kendi yorumlarını katacak. Böylece katılımcılar, öğleden sonra başlayan buluşmayı gecce yarısına kadar sürdürebilecek.
B2B Performanslarla Değişen Tempo
Clint Lee B2B Orkun Bozdemir, hipnotik ve perküsif tınıları bahçeye taşıyacak. İki DJ’in kabini paylaşacağı performans, gecenin müzikal çeşitliliğini artıracak. Karbo B2B Konuralp ise kendi uyumlarını ve enerjilerini programa ekleyecek.
Ollie de gündüzden geceye uzanan geçişin müzikal tonunu kuracak. Bu isimler, Halloween buluşmasını farklı setlerle şekillendirecek. Üstelik açık hava ortamı, kostümler ve müzik aynı deneyimin parçalarını oluşturacak.
31 Ekim İçin Kostümünü Seç, Biletini Al
Swissôtel The Bosphorus, ekimin son gününde korku temasını eğlenceyle birleştiren bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Arkadaş grubuyla ortak bir kostüm fikri geliştirmek ya da kişisel bir karakter yaratmak mümkün. Geccenin daveti, hayal gücüne alan açıyor.
Chalet Garden’daki partiye katılmak isteyenler, bilet bağlantısı üzerinden işlem yapabilir. Takvimde 31 Ekim’i işaretlemek ve öğleden sonradan gecce yarısına uzanan bu programa zaman ayırmak gerekiyor. Çünkü bu kez Halloween heyecanı, hava kararmadan başlayacak.
