• 28 NİSAN Pazar 23:40
  • HV
Advert

6. Antalya Akra Caz Festivali biletleri satışta!

Antalya Akra Caz Festivali, caz ve dünya müziğinin ünlü isimlerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor! İşte detaylar...

6. Antalya Akra Caz Festivali biletleri satışta!
EATING & DINING
Yayın Tarihi : 01-08-2023 11:09

Çağdaş cazın yanı sıra caz müzikten yola çıkarak; funk, rock, Latin, soul, pop ve elektronik tarzları da harmanlayan unutulmaz performanslar ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan festivalin altıncısı 20 Eylül - 07 Ekim 2023 tarihleri arasında Akdeniz’in ve Bey Dağları’nın eşsiz manzarası eşliğinde Akra Hotels‘in açık hava sahnesinde gerçekleşecek.

Festivalde bu yıl sahne alacak sanatçılar ve gruplar arasında; Gipsy Kings by Andre Reyes, Dhafer Youssef, Judi Jackson, Buika, İlhan Erşahin, Hüsnü Şenlendirici, Alp Ersönmez, Volkan Öktem, İzzet Kızıl, Çağrı Sertel, Tolga Bilgin, Jelly Beans, Elif Çohaz Quintet, IWS Collective, Igor Butman, Barbara Ubel, Moskova Caz Orkestrası, Fazıl Say, Serenad Bağcan, Volkan Hürsever, Ferit Odman ve Yekta Kopan bulunuyor.

Akra Hotels tarafından düzenlenen, Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsoru olduğu festivalin tek konser biletleri 500 TL’den, tüm konserleri kapsayan kombine (8 konser) biletleri ise 2.500 TL’den yurt içinde ve yurt dışında Biletix gişelerinden ve biletix.com adresinden alınabilir.

Konser programı

Konser açılışını dünyaca ünlü Gipsy King ile yapıyor!

Festival, dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ın büyük beğeni toplayan yeni eseri “Dünya Anne”nin iki konseriyle sona eriyor.

Fazıl Say’ın kadın şairlerimizin eserlerinden esinlenerek bestelediği Dünya Anne eseri, Gülten Akın, Sezen Aksu, Şükûfe Nihal Başar, Füruğ Ferruhzad, Birhan Keskin, Selenay Koçer, Didem Madak, Nilgün Marmara, Bejan Matur, Ayten Mutlu ve Ece Temelkuran’ın şiirlerinin şarkı formundaki düzenlemelerinden oluşuyor. Konserlerde Fazıl Say’a güçlü sesiyle Serenad Bağcan ile iki önemli caz müzisyeni Volkan Hürsever kontrbasta ve Ferit Odman davulda eşlik edecek. Bu anlatımlı kapanış konserlerinin eser sunumlarını ise Yekta Kopan gerçekleştirecek.

 

Fazıl Say, Piyano 

Serenad Bağcan, Vokal 

Volkan Hürsever, Kontrbas

Ferit Odman, Davul

Yekta Kopan, Anlatıcı 

 

Akra Genç Caz 

Akra Caz Festivali, yeni caz tohumlarını yeşertmek adına festivalde yer verdiği “Akra Genç Caz” konserleri ile genç müzisyenleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

5. Akra Caz Festivali’nde ilk kez gerçekleşen ve geleneksel hale getirilen konserlere, İKSV iş birliği ile İstanbul Caz Festivali kapsamındaki Genç Caz+ yarışmasına katılan ve sahne alan gruplar davet ediliyor.

“Akra Genç Caz” geccesinde bu yıl; Jelly Beans, Elif Çohaz Quintet ve İstanbul West Side Collective sahnede olacak.

 

Jelly Beans

Muharrem Onur Yemişen, Gitar - Saksafon

Çağan Irmak Koç, Piyano

Can Acar, Bas gitar

Ozan Köseoğlu, Davul

Elif Çohaz, Quintet

Elif Çohaz, Vokal

Barış Kelebek, Gitar

Utku Gürler, Trompet

Burak Atlı, Bas Gitar

Gamze Yılmazer, Davul

 

İstanbul West Side Collective

Ural Durak, Vokal

Nilüfer Özçelik, Vokal

Nisan Biçer, Vokal

Zeynep Aydın, Vokal

Kuzey Sinan Aktuğ, Alto Sax

Kemal Ergün, Tenor Sax

Berke Can Agagündüz, Elektrik Gitar

Sinan Cem Yücel, Klavye, Flüt

Doğukan Abuhanoğlu, Bas Gitar

Ali Açıkbaş, Davul

 

Akra Hotels tarafından düzenlenen, Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsoru olduğu festivalin biletleri, 1 Ağustos itibariyle yurt içinde ve yurt dışında Biletix gişelerinden ve biletix.com adresinden alınabilir.

Daha fazlası için etkinliğin resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 

Akra Hotels hakkında detaylı bilgi için tıklayın.