Bu sene performans gösterecek sanatçılar arasında; New York’lu efsanevi DJ ve Grammy ödüllü prodüktör Louie Vega; house müziğin önemli isimlerinden Karizma; Amsterdam çıkışlı popüler DJ ve prodüktör ikilisi Detroit Swindle; ve ethnic elektronika tarzıyla çıkışta olan Debruit yer alıyor. Ana sahnede bu sene headliner olarak Brownswood Records’un en yeni sanatçısı Cuba’lı Dayme Arocena ve grubu başı çekiyor. Diğer konfirme olan sanatçılar arasında Rainer Trueby, Phil Asher, Daudi Matsiko, Simbad, Mad Mats, Josey Rebelle, Love Vinyl’den Mighty Zaf ve Boiler Room’un müzikal küratörlerinden Thris Tian var.
Festivale ev sahipliği yapacak olan Xuma Village, özel tasarım mimarisi, mavi bayraklı plajı, muhteşem manzarası ve sıradışı mutfağı ile Yalıkavak’ta yer alıyor.
SunSplash Müzik Festivali, her sene olduğu gibi katılımcılarına cennet gibi bir mekanın yanı sıra huzurlu, doğayla başbaşa bir haftasonu kaçamağı sunuyor.
Festivalde çeşitli atölye çalışmaları, artisanal yiyecek ve içeceklerin yer aldığı standlar, yerel ve özgün tasarımcıların ürünlerini sunduğu Sunsplash Bazaar da yer alacak.
Üç gün geçerli festival kombine bilet fiyatı 200 TL, günlük girişler 9 Eylül günü 100 TL, 10 ve 11 Eylül günleri ise 120 TL olacak.
