THE ROYAL CASTLE BISTRO

Dünyanın en güzel şehri diye anılan büyüleyici Antalya'nın en sevilen semtlerinden biri olan Lara'da yer alan The Royal Castle Bistro özgün dekorasyonu ve zengin mutfağı ile öne çıkıyor.

MEKANLAR

İletişim Bilgileri

Çağlayan Mah. Lara Cad. no: 329 / A Muratpaşa Antalya 0530 236 02 19 https://theroyalcastlebistro.com/

Harita


Dünyanın en güzel şehri diye anılan büyüleyici Antalya'nın en sevilen semtlerinden biri olan Lara'da yer alan The Royal Castle Bistro özgün dekorasyonu ve zengin mutfağı ile öne çıkıyor.

Dünya mutfağının klasik lezzetleri ve Anadolu mutfağının yerel lezzetlerini farklı reçetelerde birleştiren The Royal Castle Bistro, eşsiz manzarası ile oldukça popüler bir mekan.  İç dekorasyonu son yıllarda Antalya'da trendleri belirleyen bir lokomotif görevi görecek kadar farklı. Bu özelliği mekan için bir yandan gurur verici bir yandan da sürekli yenilenerek özgün fikirler üretmesi için motivasyon kaynağı. Mekanın sembolü haline gelen Zebra heykeli aynı zamanda mekanın genelinde işlenen siyah beyaz renklerin de ilham kaynağı. Zeytin ağaçları ve palmiyelerle çevrili bahçe bölümü Akdeniz esintisini yaşatırken, ışıl ışıl iç mekan detayları ayrı bir güzellik katıyor. 

Serpme kahvaltısı en sevilen ürünlerinden biri olan Royal Castle özellikle haftasonu kahvaltılarında Antalya'nın en çok tercih edilen mekanlarından biri haline gelmiş durumda. Kahvaltının en sevilen detaylarından biri ise Sakız Adası'ndan gelen organik reçeller.  Yoğunluk nedeni ile kahvaltı için rezervasyon yaptırılması öneriliyor. Et ve balık sevenler için iştah kabartıcı bir menüleri var. Tatlı menüsü de oldukça leziz seçeneklere sahip. Özel tasarım bar bölümünde geniş içecek yelpazesi ve özgün kokteyl sunumları oldukça dikkat çekici. 

Masmavi Akdeniz manzarası ve hemen yanı başında bulunan Düden Şelalesi The Royal Castle Bistro'yu görülmeye değer bir mekan haline getiriyor. Akşamları Dj eşliğinde özenle seçilmiş müzikler dinleyebileceğiniz mekanda harika lezzetler eşliğinde dostlarınız ve ailenizle güzel saatler geçirebilirsiniz.