PABLITO BISTRO

Urban Social konsepti ile her şeyin yeniden taçlandırıldığı Akra, hafızalara kazınacak yeni bistro markası PABLITO ile bu yeni dönemde de adını zirveye yazdırmaya devam ediyor.

MEKANLAR

İletişim Bilgileri

Şirinyalı Mahallesi, Lara Cd. No:24, 07100 Muratpaşa / Antalya 0242 316 20 40 https://www.pablitobistro.com/

Harita


Keyfin ve lezzet tutkunlarının yeni buluşma noktası: PABLITO

Konaklama kavramını değiştirecek yepyeni bir life style URBAN SOCIAL konsepti ile misafirlerini kendine daha da hayran bırakmaya hazırlanan Akra’nın muhteşem yeniliklerine şahit olmaya hazır mısınız?

Urban Social konsepti ile her şeyin yeniden taçlandırıldığı Akra, hafızalara kazınacak yeni bistro markası PABLITO ile bu yeni dönemde de adını zirveye yazdırmaya devam ediyor.

Binlerce yıllık tarihinin yanı sıra muhteşem doğasıyla da Antalya’nın vazgeçilmezi Akra’da hizmet vermeye başlayan PABLITO, evinizin konforunu aratmayacak samimi ve modern dekorasyonuyla keyfin ve kalitenin adresi. Muhteşem tat ve insanların yeni buluşma noktası haline gelen PABLITO’nun damağınızda bırakacağı bu büyüleyici lezzet şölenine doğru yola çıkarken, size düşen tek şey ise bir an için gözlerinizi kapatıp, ilk tadımda nereye gittiğinizi tahmin etmek olacak.



Ülkemize ait yöresel lezzetlerin yanı sıra, dünya mutfağından da çeşitli lezzetlerin ikram edildiği PABLITO’da; günlük deniz mahsüllerinden tutun da, büyüleyici kokusu ile başınızı döndürecek birbirinden harika ekmek çeşitlerine, pizzalardan ızgara ve makarna çeşitlerine kadar her türlü lezzeti bulmakta mümkün .



Şimdi gözlerinizi kapatın ve tadı damağınızda kalan o lezzetleri hatırlayın. Çünkü özlediğiniz bu lezzetler artık PABLITO’da. Tabii hazırlayabildikleri. Çünkü hatırladığınızdan da iyisini yapamıyorlarsa size hiç sunmuyorlar. Mutfağı da bu yüzden herhangi bir türle değil,sadece lezzetle sınırlıyorlar.

Çalışma saatleri - Her gün 08.00 - 00.00