IZAKA TERRACE

Izaka Terrace, yenilenen menüsüyle misafirlerine benzersiz lezzetler sunuyor.

MEKANLAR

İletişim Bilgileri

Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Cad. No:8, İstanbul/Türkiye +90 (212) 708-3838 https://izakaterrace.com/

Harita


 

Eşsiz Boğaz manzarasına eşlik eden benzersiz İstanbul silüeti, şık ve samimi ambiyansı ile şehrin ayrıcalıklı buluşma noktalarından Izaka Terrace, yenilenen menüsüyle misafirlerine benzersiz lezzetler sunuyor. Head Chef Serhat Eliçora ve ekibi tarafından yenilenen Izaka Terrace menüsü, temelinde binbir renkli mozaik taşlarının birleşimiyle oluşmuş bir mutfak mirasını yad ediyor.

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace, Boğaz ve tarihi yarımada manzarasına eşlik eden kişiselleştirilmiş ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile gastronomi dünyasındafark yaratmaya devam ediyor. Head Chef Serhat Eliçora ve deneyimli mutfak ekibi eşliğinde itinayla hazırlanan ve Anadolu mutfağı başta olmak üzere dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini kucaklayan Izaka Terrace’ın her kültürü kapsayan menüsü, özel şarap koleksiyonu, seçkin içki ve kokteyl alternatifleriyle tamamlanıyor.

Şehrin en gözde gastronomi noktalarından biri olan Izaka Terrace, damak zevkine önem veren konuklarına, iddialı lezzetlerinin yanı sıra sıcak atmosferi ile de benzersiz bir deneyim sunuyor. Rafine damaklara hitap ettiği kadar hem maceraperest, hem de geleneksel lezzet paletlerine uyumlu bileşenlerden oluşan Izaka Terrace’ın yenilenen menüsü, geçmişten günümüze birçok kültüre ev sahipliği yapmış adeta bir medeniyetler atlası olan İstanbul’dan ilham alıyor.

 

Binbir renkli mozaik taşlarının birleşimiyle oluşmuş bir mutfak mirasını da yâd eden kış menüsü, her kültürü kapsayan ve kucaklayan çağdaş dünya mutfağı örnekleri sergileyerek birleştirici ve bütünleştirici bir mutfak felsefesini yansıtıyor. Bu toprakların özgün malzemeleriyle uluslararası standartları birleştirerek özenle hazırlanan evrensel tabaklar Izaka Terrace misafirlerinin gastronomi yolculuğunu daha da zenginleştiriyor.

Restoran, bar ve lounge olarak hizmet veren Izaka Terrace, haftanın 7 günü 12.00-02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Karşılandığınız andan itibaren başlayan Izaka Terrace deneyimi, gece hayatına da yeni bir soluk getiriyor. Her Çarşamba, Cuma, Cumartesi Fredi Yarcan’ın “Blue Nights” isimli eşsiz solo gitar performansını 20.30-23.00 saatleri arasında canlı olarak sahnesinde ağırlıyor.

İstanbul mutfağının en özgün tatlarına ve aynı zamanda popüler dünya lezzetlerinin seçkin versiyonlarına menüsünde yer veren Izaka Terrace, lezzeti ve kaliteyi bir arada arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.