INARI PIKU

Japon Mutfağı'nda hem gastronomik hem de popüler trendlere yön veren mekan, Etiler şubesiyle adeta markanın 10. yılını kutluyor!

MEKANLAR

İletişim Bilgileri

Nispetiye CD. No:89, Etiler, İstanbul 0212 216 35 35 http://www.inariomakase.com

Harita


INARI PİKU’NUN HİKAYESİ

Bir Tanrı...
Nefesin, pirincin, çayın ve tilkilerin tanrısı inari.
Doğurganlığın ve başarının simgesi..
Demir ustalarının, savaşçıların ve pirinç ambarlarının koruyucusu..
Benzersiz ambiyansıyla efsanemizin yeni yolculuğu
Zirve’de..
Zirve arayışımız sonsuza kadar sürer.
Kimimiz zirveyi gökyüzüne yakın olmak olarak görür.
Kimimiz ise başarıda arar zirveyi.
Zirvenin en lezzetli halini inari Piku’da atmosferine doyamayacağınız farklı konseptiyle yaşayacaksınız. Çünkü burası inari Piku..
Her detayında sizler ile zirvede buluştuğumuzu hissedeceksiniz.
Tasarımı Fuji Dağı’ndan esinlenerek tilki tanrıça inari efsanesinin yansımasıyla birleştirildi.
Tadı damağınızda kalacak eşsiz lezzetlerimize ise güzelliğiyle büyüleyen sakuralar eşlik ediyor.
Şarap kavımız ile birlikte de benzersiz tasarımı ve lezzetleri deneyimleyeceksiniz.
Ve daha fazlası...
Zirvenin ayrıcalığını, tilki tanrıça inari ile Japonya’nın en yüksek dağının zirvesine yapacağınız yolculukta yaşayamaya hazır olun.

Inari Omakase, yerel ürünleri Japon Mutfağı'nın geleneksel lezzetleriyle bir araya getiren benzersiz bir vizyonla 2012 yılında Kuruçeşme’de kapılarını açtı. 2016 yılında yenilenen tasarımıyla sushi ve Japon Mutfağı'nı sevenlerin hayatında kendine özel bir yer edindi.

Lezzetlerine ve atmosferine doyamayacaksınız!

Inari Omakase, mekan tasarımından menüsüne kadar tüm detaylarıyla size benzersiz bir restoran deneyimi yaşatıyor. Japon yaşamının geleneksel çizgisine farklı bir yorum getiren konseptiyle sizi kendine hayran bırakıyor.

Tercih şefin!

Inari Omakase’nin menüsü son derece zengin... Otoshi, maki roll, nigiri, sashimi ve daha nice özgün lezzetler... Menüden seçim yapma konusunda kararsız kalırsanız ya da özel tariflerinden şefin tercih sırasına göre tatmak isterseniz, garsonlara “seçimi şefe bırakıyorum” ya da Japonca’da aynı anlama gelen “omakase” demeniz yeterli...

Omakase servisinin ayrıcalığını diğer şubelerden farklı olarak inari Piku Etiler’de 2 tane VIP veya 1 tane Şarap odalarımızdan birinde de deneyimleyebilirsiniz. Arkadaş buluşmalarınız, iş toplantılarınız ve özel günleriniz için odalarından birini size ayırabilirler. VIP odalarından birinin içerisinde mutfak mevcut olup şef size özel servis ederken diğerinde ise profesyonel mutfak ekibi, şefin size özel hazırlayacağı menüyü hazırlayıp konusunda uzman ekibi tarafından servis edilecektir.

Japon lezzetleri, yerel ürünlerle mutfakta buluşuyor.

Türkiye, birbirinden leziz deniz ürünleriyle, balıklarıyla, meyve-sebzeleriyle ve otlarıyla çok zengin bir ülke... Sushi yapımı için gereken temel malzemelerin çoğu Japonya’dan geliyor, yerel lezzetlerle mutfakta birleşiyor. Kusursuz bir ızgara için etler en iyisinden, ana yemeğe eşlik edecek tüm ürünler en tazesinden seçiliyor. Ortaya; damak tadınızda fark yaratacak sürpriz lezzetler çıkıyor. Inari Omakase, bu yerel dokunuşlar ve menüsünde bulunan pişmiş sushileri sayesinde, sushi yeme konusunda çekimser olanları bile müdavimi yapıyor.

BAR & EĞLENCE

Haftanın her günü DJ performansı...

Japon Mutfağı'nın lezzetleri sahneden inince, Inari Omakase gecce 11’de keyifli bir bara dönüşüyor, canlı DJ performansı saat 01.00’a kadar devam ediyor. Zengin alkol menüsündeki birbirinden keyifli kokteyller size gecce boyu eşlik ediyor. Hafta içinde iş temponuzdan uzaklaşmak, hafta sonları arkadaşlarınızla müzik dolu bir gecce geçirmek, en özel günlerinizi kutlamak için sizi Inari Omakase’nin eşsiz atmosferinde sadece yemek yemeye değil, eğlenmeye de bekleriz.

INARI’NİN HİKAYESİ

Bir tanrı...
Nefesin, pirincin, çayın ve bembeyaz bir tilkinin tanrısı Inari.

Efsaneye göre Inari, kendini ya çekici bir kadın olarak gösteriyor ya da beyaz dişi bir tilki olarak... Onun Inari olduğunu ancak onun efsanesine inanan anlayabiliyor. Bembeyaz bir tilki görme ihtimalinizi düşünün; o, vahşi doğada her an karşınıza çıkabilecek türden bir tilki değil. O kadar nadir ve kıymetli ki; onunla karşılaştığınızda şansın peşinizi hiç bırakmadığına inanılıyor. Öyle ki; Japonya’daki Shinto tapınaklarının üçte birinden fazlası Inari’ye ithaf ediliyor.

Inari adını, günümüze kadar gelen işte bu efsaneden alıyor.

Ufak bir hatırlatma...

Mekanda Dress Code uygulaması vardır. Kıyafet kuralı SMART CASUAL'dır. Misafirlerin eşofman, spor giyim, plaj kıyafeti ve parmak arası terlik giymemelerini rica ederiz. Saat 18:00'den sonra 0-6 yaş arası çocuk misafirleri ve evcil hayvanları ağırlayamıyorlar.

 

KURUÇEŞME

İnari Omakase: 2012 yılında Kuruçeşme’de kuruldu. 2016 yılında yenilenen tasarımıyla hala hizmet vermeye devam ediyor.
Adres: Kuruçeşme mahallesi Kuruçeşme cd. No:11 Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 0212 265 96 01

 

 

VADİSTANBUL

İnari Omakase: 2018 yılında VADİSTANBUL’da açıldı ve hala hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Ayazağa mahallesi Cendere Caddesi No:4-G iç kapı No:2 VADİSTANBUL AVM Sarıyer/ İstanbul

Telefon: 0212 299 05 05

 

ETİLER

İnari Piku: Piku Japoncada zirve anlamına geliyor. Japon mutfağında zirvede olduğumuz ve kuruluşumuzun 10. Senesini kutlar nitelikteki lezzetleri ve atmosferine doyamayacağımız farklı konseptiyle 2022 yılında sevenleriyle buluştu.

Adres: Etiler, Nispetiye CD. No:89 Beşiktaş/İstanbul 

Telefon: 0212 216 35 35

 

BODRUM

İnari Kujira: Bodrum’da The Bodrum Edition Hotel içerisinde 2021 yılında açıldı. Sadece yaz sezonlarında hizmet vermeye devam etmektedir. Kujira Japonca balina anlamına geliyor.

Adres: Dirmil Mahallesi Balyek Caddesi No: 5A Muğla / Bodrum 

Telefon: 0252 311 31 31