GALLADA & TOPSIDE BAR

Dünyaca tanınan Şef Fatih Tutak ile The Peninsula İstanbul, Boğaziçi’nin nefes kesen noktalarından birinde benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

MEKANLAR

İletişim Bilgileri

Kemankeş Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cad. No:34, Karaköy 0212 931 28 88 https://www.peninsula.com/tr-tr/istanbul/hotel-fine-dining/gallada

Harita


İstanbul'un en yenisi; gastronomi sahnesinin merak uyandıranı Gallada; dünyaca ünlü şef Fatih Tutak imzası taşıyor! İstanbul'un ayrıcalıklı oteli The Peninsula İstanbul'da kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Gallada, Boğaz'ın nefes kesen noktalarından birinde benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Gallada menüsü sıklıkla İpek Yolu'na atıfta bulunuyor. Sofistike dokunuşlarla hazırlanan Gallada menüsü, misafirleri bambaşka bir dünyaya yolculuğa çıkarıyor. Gallada & Topside Bar; Fatih Tutak'ın Orta Asya ve Çin'deki kişisel yolculuğundan ilham alarak şekillenmiş. Menüsüyle de yepyeni bir mutfak macerası sunuyor. Türkiye’den Orta Asya’ya ve Çin’e uzanan kadim İpek Yolu mutfağının büyüleyici tatlarından esinlenen menüsü ile duyuları benzersiz bir yolculuğa çıkaran capcanlı bir atmosfer sunuyor.  

The Peninsula Istanbul’un çatı katında yer alan, Boğaz’ın imrenilerek bakılan manzaralarına sahip Gallada ve otelin üst katında yer alan Topside Bar, iki Michelin yıldızlı şef Tutak’a emanet. Birinci sınıf içeceklerin, kokteyllerin sunulduğu mekanda İpek Yolu’nun tarihi ticaret yolları boyunca uzanan hikayelerden, masallardan, aromalardan ve baharatlardan ilham alınıyor.