BURSA GARAJ KEBAP

Bursa Garaj'ın öyküsü Bursa'da başlar, sonra İstanbul'a taşınır ama aslında İstanbul şubesi de 20 yıllık bir geçmişe sahip...

MEKANLAR

İletişim Bilgileri

Levent Mah., Hanımeli Sk. No:2, Beşiktaş, İstanbul 0212 281 48 48 https://www.bursagaraj.com.tr/

Harita


Bursa Garaj'da İskender kuzu etinden yapılır, aralara kıyma konulur... Bu nedenle orijinal iskenderi yiyebileceğiniz en doğru adrestir... 300 kişilik yenilenmiş salonu ve takviye edilmiş kadrosuyla hijyen şartlarını çok iyi uygulayan Bursa Garaj'a gelmeden önce rezervasyon yaptırmanız da fayda var.

İyi iskender için Bursa'ya kadar gitmenize gerek yok, Bursa Garaj Kebap, Levent'te misafirlerini bekliyor...

İşte tat işte kebap bu dedirten lezzet İstanbul’da 1999’dan bu yana Bursa Garaj Kebap siz İstanbul’lulara açıldığı ilk günkü gibi kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeksizin hizmet etmeye devam ediyor.

Vazgeçilmezliğini misafirlerinin memnuniyetinden alan Bursa ile özdeşleşen kebabını tamamı ile kalitesinden emin olarak sunan etini, pidesini, tereyağını, şırasını ve tatlılarını günlük olarak Bursa’dan temin eden Bursa Garaj Kebap 19. yy. Başlarında yine Bursa’da ortaya çıkan kebabın şeklini özelliğini taşıyan kekik otu ile beslenen mera hayvanlarından temin ederek tamamı ile sağlık koşullarına uygun ilk günkü lezzeti, sunuşu, çeşnisi ve güvenirliliği ile bugünde yine ilk günkü gibi Bursa Garaj Kebapta modern koşullarda sunmaya devam etmektedir.

Bunun yanı sıra özel üretilen turşu ve tatlıları ile misafirlerine lezzetin ilk adresi olduğunu kanıtlamıştır.


İstanbul'da kebap dünyasındaki iddiasını devam ettiren Bursa Garaj Kebap sektörünün en iyileri arasında gösterilmektedir.